Ben çıkıyorum kızlarr görüşürüz..
yoruldum pc başında biraz uzanayımm![]()
bende kaçtım canım zaten başım ağrıdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çıkıyorum kızlarr görüşürüz..
yoruldum pc başında biraz uzanayımm![]()
Kızlar, yukarıdakileri dün yazmıştım. Herkesin gözünden kaçtı galiba...
Bana yardımcı olur musunuz, ne oluuur?
selam arkadaşlar celalettin hocaya inhibin b sonucunu gönderdim ve çok düşük bizimki hoca ersel başka bi ilaç daha buldu daha hızlandırıyor tedaviyi dedi ersel beyi arayarak sıvı ilaç diye birşey daha istememizi söyledi aranızda daha önce bunu kullanan oldumu merak ettim
kızlar pazartesi eşim mikro tese olacak dua edin.... bizim için büyük gün... 10 a yakın da yumurta bekliyorum dedi doktor bana biraz az geldi ama hayırlısı.... rabbim inş. emeklerimizi boşa çıkarmaş... tez zaman da hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inş.
kızlar pazartesi eşim mikro tese olacak dua edin.... bizim için büyük gün... 10 a yakın da yumurta bekliyorum dedi doktor bana biraz az geldi ama hayırlısı.... rabbim inş. emeklerimizi boşa çıkarmaş... tez zaman da hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inş.
canım inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün eşinde sağlıklı bol bol spermler bulunsun ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun.canım 10tane yumurta az değil benimde 11 tane toplanmıştı.sen pkolularla karıştırma onların çok fazla oluyor ama onlardada ohss olma riski var.o yüzden sayıya takılma sonucu güzel olsun o yeter. unutma 1 tane yumoşu olmayan arkadaşlarımız var Rabbim onlarada şifa versin inşallahkızlar pazartesi eşim mikro tese olacak dua edin.... bizim için büyük gün... 10 a yakın da yumurta bekliyorum dedi doktor bana biraz az geldi ama hayırlısı.... rabbim inş. emeklerimizi boşa çıkarmaş... tez zaman da hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inş.
Ersel beyin ürünlerini kullanan arkadaşlar ,eşleriniz sahurda hprex mi yoksa kfrex mi içiyor ?
ALLAH razı olsun canım inş bu duadan hepimiz nasipleniriz.canım Allah yardımcınız olsun eşinde sperm bulunur ve evlat sahibi olursunuz inşallah...
genelde hep 20 lerde diye okuyordum burdan o yüzden az geldicanım inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün eşinde sağlıklı bol bol spermler bulunsun ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun.canım 10tane yumurta az değil benimde 11 tane toplanmıştı.sen pkolularla karıştırma onların çok fazla oluyor ama onlardada ohss olma riski var.o yüzden sayıya takılma sonucu güzel olsun o yeter. unutma 1 tane yumoşu olmayan arkadaşlarımız var Rabbim onlarada şifa versin inşallah![]()
Rabbim yar ve yardimciniz olsun ,insalllah bir suru sperm cikarda sizde hamileler arasina katilirsiniz cok yakinda
ilk tesenizmi bu?
canım benim eşim kfrex alıyo iki tane ersel beuin yazısını tam anlamadık telde sordu eşim gene anlamadık sonra tekrar tekrar okuduk öyle kullanmaya başladı eşim
selam arkadaşlar celalettin hocaya inhibin b sonucunu gönderdim ve çok düşük bizimki hoca ersel başka bi ilaç daha buldu daha hızlandırıyor tedaviyi dedi ersel beyi arayarak sıvı ilaç diye birşey daha istememizi söyledi aranızda daha önce bunu kullanan oldumu merak ettim
cnm inhibin b ye takılma onun kesinliği henüz net kanıtlanmamış bizimde 55 çıkmıştı ama sperm yok tu halada yok
siz ersel beyden kürleri kullanıyormuydunuz cnm benim eşim sertoli ve leydingi kullanıyor
bende bi yarın ersel beyi arayıp
bu yeni sıvı kürle ilgili bilgi alsam olurmu acaba
ben ilk defa senden duyuyorum cnm demekki bunu daha yeni keşfetti
inşlh hepsi şifa olur...![]()