- 17 Nisan 2011
- 17.449
- 136
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar Merhaba ;
Dün yazdım ama hiç cevap yazılmamış üzüldüm açıkçası
gene sırayla okudum herkesi büyük heyecanlaa
hamilelerin sohbetlerini okurken gözlerim doldu.
Allahım tez zamanda herkese bana da bu duyguyu tattırsın inşh...![]()
merhaba cnm ben seni hatırlayamadım ama inan ki yazını okuyunca çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin bebişin kucağına aldığın günleri göresinherkese tekrar merhabalar beni eskiler tanır yenilerde bu benim ilk azosperm olduğumuzu öğrendiğimde açtığım profilimmiş tesadüfen buldum,şifresini falan unutmuştum çok duygulandım umutsuz umutsuz bir sürü mesaj yazmışım ay eski günlere gittim yaama şükürler olsun şimdi bebeişlerimiz bizimle yeni profilim hayırlı gelmiş ben durudenizderya
![]()
cnm merhaba ben yazını okudum kırılma hemennnTekrar Merhaba ;
Dün yazdım ama hiç cevap yazılmamış üzüldüm açıkçası
gene sırayla okudum herkesi büyük heyecanlaa
hamilelerin sohbetlerini okurken gözlerim doldu.
Allahım tez zamanda herkese bana da bu duyguyu tattırsın inşh...![]()
merhaba cnm ben seni hatırlayamadım ama inan ki yazını okuyunca çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin bebişin kucağına aldığın günleri göresin
cnm merhaba ben yazını okudum kırılma hemennn
bu aralar ramazan dolayısıyla herkesler pek yok yoksa muhakkka sana yazı yazılırdı
cnm inş o spermlerin morfolojisi düzelir belki ameliyata gerek kalmaz cnm burda spermleri çok olan yok
ama inş hepimiz annelil duygusunu tadarız cnm morfoloji nasıl düzelirmiş dr. bişey dedi mi :26:
durudenizderyaaa nasılsınız kızzzz anen ve bebişleri nasıllar bakim işler güçler yoruyomu sizi:)
canım benim eşim kfrex alıyo iki tane ersel beuin yazısını tam anlamadık telde sordu eşim gene anlamadık sonra tekrar tekrar okuduk öyle kullanmaya başladı eşim
merhaba canım dünkü yazdığını şimdi okudum fakat üzülme diyeceğim çünkü siz çoğu kişiye göre baya öndesiniz eşinde sperm varmış şükürler olsun ,kalitesini doktorunuz artırır ilaçlarla normal bile gebe kalabilirsin ayrıca daha 3 yıllık evlisin Allahım tez vakitte kavuştursun hiç umutsuz olma biz sıfır spermlerle uğraştık yıllarca Allah kimseyi bu yolda koymasın .hamilelerin sohbetlerinden önceden çok sıkılırdım belki zaman zaman bizlerde abartıyor olabiliriz ama yıllardır burda birbirimizi tanıyoruz ya herşeyden haber vermek istiyoruz .Allahım size ve buradaki diğer tüm kardeşlerime nasip edecek inş.
ben ii sayılırım cnm biraz önce adet oldum ağrıdan ölücem yanicemrem çok sağol tatlım ya sen nasılsın sınavları atlattın mı ramazan nasıl gidiyor.bizi hiç sorma çok yoruluyorum iki adım yürüyemiyorum sürekli yatalım diyorlar sanki yattığım zaman çok rahatlar biraz hareket edeyim hemen tıkır tıkır başlıyorlar herhalde yerleri dar geliyor ,sana çok komik bir şey anlatacam gecen arkadaşın kına gecesine gittik başımda güm güm davul çaldı arkadaşlar güldü oynadı bende izledin eve geldim yattım ki karnımdakiler hiç durmuyor ordan oraya içimde gezip duruyorlar dedim ki bunlar oynak olacak hiç analarına çekmemişler ben hiç oynamayı falan bilmem müzikten sesten etkilendiklerini o zaman anladım ....ramazan sonrası kontrol varmı sizin neye karar veriniz haydi seni bekliyoruz sıra sende![]()
merhaba cnm aramıza hoşgeldin yazını okuyunca çokkk duygulandım cnmgenede sevinmen lazım çünki çıkış olmuş 3.cü ameliyatta çıkmamması sperm yok değil belkide normal yolla çıkışınız olacakhayırlı ramazanlar aranıza yeni katıldım bizde 2002 yılından buzamana kadar azospermle uğraşıyoruz 2mikro tesede sperm bulundu 3.cüde bulunmadı1 tedavim iptal oldu 4 tane tüp bebek yaptım 1tanesinde hamile kaldım 2aylıkken kürtaj oldum boş gebelikti umuttüpbebekte emre ameliyatı artıık tavsiye etmiyorom dedi buarada sorun 12 yaşında inmemiş testis ve fıtık ameliyatı olmuş bana ersel bey ve celalettin hoca hakkında bilbi verirmisiniz bize faydası olurmu acaba![]()
CNM kullandığınız ilaçlar şifa olsun iş sizeçok sağol mutlu oluyorum sizler yazdıkça....
doktor proexec plus yazdı birde varikosel için ultrasyon çekilecek belki ameliyat olcak..
buraya yazmamın ilk sebebi 4 hafta yaşadığımız şoktur kimse tek testle kalmasın mutlaka üroliji doktoruna gitsin diye.
sizleri tanımıyorum yaşadıkalrınızı tam bilmiyorum ama zamanla öğrenirim.
Bu mübarek günde Allah hepimizin yardımıcısı olsun bebekleri olcaklarasa kolaylıklar versin :)
ben ii sayılırım cnm biraz önce adet oldum ağrıdan ölücem yani
sınav haftaya bakalım uff gelsede geçse cya oruçla nasıl giricem bakalım inşlh kafama girer
ayyy oynaklar heeee ne güzel yaaaayyy anneleri bol bol düğün derneğe götürür kurtlarını dökerler
ah cnm doğru ikiz olunca yerleri de daralıyo inş doğuma kadar sağlıkla yerlerinde dururlar
biz bayramdan sonra test verip durumun gidişatına bakıcaz ondan sonra karar vericezzz
bana kalsa keşke hemen tüp ebbeğe başlasam amapermler nasıl kalitesi ne alemde onları bilmeden olmuyo genede bayramdan sonra inş kalitesi de ve sayısı da artasr da bende tüp ebbek denerim kısmetse ayyy o günü görürmüyüm cnm hiçç bilmiyorum 7 senedir hiç bişey yokken çıkınca kafam allak bullak herşey inş güzel olur
herkeslere dua ediyorum inşl burdaki bütün arkadaşlarımın eşlerinde de çıkış olur burası azo sayfasından kurtulurrrrrrrrrrr![]()
CNM kullandığınız ilaçlar şifa olsun iş size
cnm benim eşimde ocak ayında varikosle ameliyatı oldu eğer eşine rahatsızlık veriyorsa dr. ol derse olsun çünki varikoselden sonra çoğu kişide sperm çıkışı oluyormuş öle okuyorum..
ah cnm o şokları yılalrdır üzerimizden atamadık desem doğrudur inş bebeğin olurda unutursun bu günleri..cnm bizler yılalrdır evlat hasreti çeken burda birbiirimizle kardeş gibi olan kişileriz
yaşadıklarımız zor şeyler ama burda hepimizin acısı aynı olunca dertlerimizi konuşmak bizi rahatlatıyo sende ara sıra gel konuşalım
ah o ağrılar kızkende vardı evlendim gene var hııı kayn. ne akıllıymış sanki kasten doğurmadınayyy o adet sancıları kızkende vardı evlenincede devam etti ,kaynanam hep şey derdi doğursan geçer sanki ben doğurmuyorum
ay geçmişi şimdi boşverimde teyzesi onları hep düğüne derneğe götüreyim demekha
canım benim önce şu ağrıların geçsin inş.sınavlarında güzel gecer bak herşey için azmediyorsun maşallah Allah karşılığını verir inş.eşindeki tohumcuklar bir sürü olmuştur ve çok kalitelidirler inş.bitkiseller iyice fayda sağlamıştır bayramdan sonra elinizi çabuk tutun hayırlı haberlerini bekliyoruz![]()
merhaba cnm ben seni hatırlayamadım ama inan ki yazını okuyunca çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin bebişin kucağına aldığın günleri göresin![]()
ne güzel hep böyle iyi düşün olumlu olmaya çalış sonu güzel olsun cnmgerçekten şuan kuş gibiyim sanki artık hep burdayım sizlerleyim inşh sırayla iyi haberlerinizi alırım.
durudenizderya tanıdım :) cemrem29 tanıdım yaşasın....:)
eşim ameliyat derse çıkan sonuca göre mutlaka olcak inşh.
gerçekten şuan kuş gibiyim sanki artık hep burdayım sizlerleyim inşh sırayla iyi haberlerinizi alırım.
durudenizderya tanıdım :) cemrem29 tanıdım yaşasın....:)
eşim ameliyat derse çıkan sonuca göre mutlaka olcak inşh.
herkese tekrar merhabalar beni eskiler tanır yenilerde bu benim ilk azosperm olduğumuzu öğrendiğimde açtığım profilimmiş tesadüfen buldum,şifresini falan unutmuştum çok duygulandım umutsuz umutsuz bir sürü mesaj yazmışım ay eski günlere gittim yaama şükürler olsun şimdi bebeişlerimiz bizimle yeni profilim hayırlı gelmiş ben durudenizderya
![]()
merhaba canım dünkü yazdığını şimdi okudum fakat üzülme diyeceğim çünkü siz çoğu kişiye göre baya öndesiniz eşinde sperm varmış şükürler olsun ,kalitesini doktorunuz artırır ilaçlarla normal bile gebe kalabilirsin ayrıca daha 3 yıllık evlisin Allahım tez vakitte kavuştursun hiç umutsuz olma biz sıfır spermlerle uğraştık yıllarca Allah kimseyi bu yolda koymasın .hamilelerin sohbetlerinden önceden çok sıkılırdım belki zaman zaman bizlerde abartıyor olabiliriz ama yıllardır burda birbirimizi tanıyoruz ya herşeyden haber vermek istiyoruz .Allahım size ve buradaki diğer tüm kardeşlerime nasip edecek inş.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacemremmmmmmmm ya sen ne tatlısın yerim ben seni yerimmmmmmm
kız damlali durudenizderyanın eski profiliymiş yazmışya sonunda da ben durudenizderya diye
temiz kalpli arkadaşım benim seni hatrlayamadım ama diye başlayıp negüzel dualar etmişsin bitanesin sen bitaneeeeeee![]()