Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim canım saol sen nasılsınnnnn
olsun tatlım içine doğmuştur belki
çok şükür bi sıkıntımız yok herşey aynı...

iyi olmanıza çok sevindimmm SEN BU YOLDA BENİM UMUDUMSUN BİLİYORSUN DEĞİLMİ

sağol canım bizlerede bilgi verdiğin için siz diğer kürleri kullanmaya başlayalı ne kadar oldu.

Merhaba arkadaşlar
Ben forumun eskilerinden biriyim.Epeydir de girmiyorum daha doğrusu giremiyorum.Kendimde o gücü bile bulamıyorum çünkü.Biz de yıllardır azosperm tedavisi görüyoruz.Şu an için durumumuzda aman aman bi değişiklik yok.Ve ben buraya girdiğimde yazacak şey bile bulamıyorum.Hamile kalan arkadaşlar adına gerçekten mutluyum.Diliyorum ki yakın zamanlarda biz de görebiliriz o günleri.

İlk 3-4 gün çok dikkat ettim dışarı bile çıkmadım. Ama sonra kendimi çok yormadan normal hayatıma döndüm. Yukarı doğru uzanmamaya çok dikkat ettim, ev işi yapmadım mesela.

bende 12 gün boyunca hiç eğilmeden hiç biriş yapmadan sadece yemek yiyip wcye giderek yatarak geçirdim.ama hastaneden eve gelene kadar kendimi çok kasdım sanki karnımda bilye varmış kayıp düşecekmiş gibi.uçakla eve döndük birde havaalanlarına kadar arabayla çok yavaş dikkat ederek gittik.ananas yedim bolbol protein almaya çalıştım.hapşırmamaya çalıştım.ama rüyalarımda hep sanki düşük yapıyormuşum gibi kasılarak uyanıyordum.sanki bebeği istemiyordum itiyordum dışarıya doğru.herşeye gözüm doluyordu falan felan işte.bende bundan sonra hiç dikkat etmeyip normal davranmayı düşünüyordum.transferimin olduğu yerde daha önce transfer yaptırıp çocuğu olan bir bayan,hiçbir şey yokmuş gibi davran hiç önemseme normal hayatına devam et işin varsa işine git demişti.çünkü stres başarısız yapıyo demişti.3 denemeden sonra 4. de umudunu kesmiş,ev işi falan herşeyi yapmış hamile kalmış.

evet canım microtesede bulunan spermler ile denedik

canım eşinin beslenmesine dikkat edip,çinko,quoenzim Q10 içeren benzer besin takviyeleri kullanıp morfolojisinin düzelmesini bekleyip denersen bence daha başarılı bir tüp bebek denemesi yapmış olursunuz.bence 3-6 ay bir beslenme takvimi yapıp bekleyin spermleri derim.inşallah hemen yavruna kavuşursun.

Tebrik ederim.allah tamamına erdirsin,analı babalı büyütmeyi nasib etsin size.transferden sonra ne yaptığını anlatıyordunya bana tekrar karşılaşınca anlatırsın değilmi yine?o zaman hamile olanlara sormak lazım esas falan demiştik :)

Kızlar çok teşekkür ederim özel mesajlarınız için. Henüz mesajla cevap hakkım yok :)
Yazdıklarınız benim için çok değerli! Allah sizden razı olsun...

merhabalar
testleri bezmi alemde yaptiriypsun uz hemen ayni gun icinde cikiyo zaten
o sizi yonlendiriyoer hangi testler oldugu konusunda
orda yaptirirsiniz bence

Hocaya ulaştım sizlerin sayesinde. Bana telefonda aynı şeyleri söyledi kendisi de. Ben burada yaptırıyorum dedi.
Çok teşekkür ederim

Oldum olası doktorlardan çok çekinirim, ya bana kötü davranırsa diye. Genelde de nedense bana pek iyi davranmıyorlar, şans galiba :) O yüzden bir doktora telefon etmek benim için dünyanın en zor şeyi. Celalettin Hoca pek yorgundu aradığımda, belki de oruç yüzündendir. Umarım kendisiyle biran önce yüz yüze görüşürüz ve umarım herşey iyi olur!

Merhaba,
Seni çok iyi anlıyorum. Bizim durumlarda en önemlisi ürolog. Bende bir tanıdık vasıtası ile Aytuğ Bey'e gittim. O zaman Alman Hastanesinde idi. Tabi o hastanedeki üroloğu da araştırmıştım. Ürolog iyi olduğu için o hastanede tedavimize karar kıldım. Ben memnun kaldım tavsiye ederim. Ama tabi doktorlar hep bir vesile. Rabbim nasip edecekse ötesi önemli değil. İnşallah tedaviniz en iyi şekilde sonuçlanır ve bebeğine kavuşursun canım.

Canım tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah m.teseniz en iyi şekilde sonuçlanır.
Yumurta sayınız gayet iyi sen bunları kafana takma. İnşallah daha fazla zorluk çekmeden bir an önce bebeğinize kavuşursunuz. Sizin için dua edeceğim.

Canım çok teşekkür ederim. Kan tahlili değeri iyi. Ama ben bu kadar zorluktan sonra hep bir tedirginlik hissediyorum. Sırada kese kalp atışı ve bir sürü detay var. İnşallah haftaya keseyi görürsem biraz rahatlayacağım. Darısı inşallah senin başına.
Transfer esnasında bende fark ettim. Kendimi inanılmaz kasıyordum. Sonra dedim ki kendi kendime bu kadar kasarsam bu bebeler burada rahat edemezler ki. Ama elde değil. Farkında olmadan yapıyoruz.
Seninle hemen hemen aynı şeylere dikkat etmişiz. Bende annemi çağırdım 4-5 gün yemekleri vs. hep o yaptı hiçbir şeye dokunmadım. Sürekli yatmadım ayaklarımı uzattım öyle oturdum. Kitap okudum, tv izledim, her gün yasin-i şerif dinledim. Alışveriş yaptım. (Tabi önermiyorum) Şuanda yemek yapıyorum onun dışında bütün ev işleri eşimin ellerinden öper:) Valla hamilelliğim kesinleşirse de 9 ay yatış:) Şaka tabi. Yatmak zor iş.
Allah isteyen herkese bebeklerini nasip etsin inşallah.

Allah razı olsun canım heyecan dorukta pazartesiyi bekliyorum bugun gece 3 de çatlatma iynesini vurulacağım... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

iyiyim canım saol sen nasılsınnnnn
olsun tatlım içine doğmuştur belki
çok şükür bi sıkıntımız yok herşey aynı...

hepinize merabalar hayırlı ramazanlar hanımlar baharcım çok sevindim gözün aydın allah tamamına erdirsin kucagındada gör bebişin gelmiş çok şükür darısı olmayanlara benim dünyadan haberim yok evde bilgisayar yok benimki götürüyor iş yrerine zaten eskisi gibi vaktimde yok olsada bizim kızlar maşallah çok fenalar birisi uyusa sussa öteki başlıyor ötekisi sussa öbürü başlıyor günlerim çok yorgunlukla geçiyor yalnız çok zor ikiz bebek bakması canları içinde olsun gerçi ben razıyımda herşeye çok şükür bu günleride gördüm allahım herkeze göstersin hepinize hayırlı geceler..

Hoş geldin canımm seni görmek ne güzelllllllllll
ikiz bebek bakmak kolay eğildir tabi cnm ama değer onlar için herşeye..

görüşemk üzere hayırlı gecelerrrr

Son düzenleme:

ayyyyyyyy ikiz bebek bakması zor demeyin yaa benimkilerde ikiz

hanımlar herkese iyi geceler bugün hiç vakit geçiremedim yaaa hamilelikten olsa gerek çok duygusallaştım heran herşeye ağlayasım geliyor............sizde böyle oluyormusunuz

hanımlar herkese iyi geceler bugün hiç vakit geçiremedim yaaa hamilelikten olsa gerek çok duygusallaştım heran herşeye ağlayasım geliyor............sizde böyle oluyormusunuz

iyi geceler canımmmm..bende öyleyimmm herşeye gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimiiii bide alıngan oldum çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…