Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım yeni öğrendim ve benim için de burası bir şans okudukça umudum arttı ve sizler çok iyisiniz sürekli netteyim sayenizde kendimi çok hızlı toparladım

burası çokk güzel bir yerr iyiyide kötüyüde burda paylaşıyoruz yüklerimiz hafifliyor tek kişiye çok ağır geliyor ama sanki birbirimizin derdinden birer parça alıyoruz
hepp bizimle ol canımmm seninde hamileliğini kutluyacağız ne imkansızların çocuğu oldu
tedaviye başladınızmı neler yapmayı düşünüyorsunuz ?

Allah razi olsun canim zahmet olmazsa eksigim var daha. Kurban oldugum allahim tez vakitte seninde muradini etsinsana hayirli evlat nAsil i

canımm ben bugün okuyabildiğim kadar okurum yarın sana sayıyı bildiririm
ALLAH razı olsunn güzel duaların içinn
bebiş nasıl nasıl gidiyor annelikk ?

evet canım şimdilik testesteron jeli verdi sadece ama y kromozomu sonucunu aldığımızda celalttn hocaya gideceğiz burdaki arkadaşlar önerdi bir de incir ve keçiboynuzu kürünü uyguluyoruz

bahar85. canım bunları senmi kür haline getirdin?.nereden temin ettin? özelden mesaj atamıyorum daha 100 mesaj dolmamış. biz celalettin hocanın yonlendırdıgı ersel beyın bıtkısellerını kullanıyoruz.bunların hepsını yaptıysanız büyük büyük başarı ecrinide almışsın cok sükür. güvenilir bi aktar tavsiye edermisisn?fazla soru sordum galiba :)
:)

iim cnm se nasılsın
evet cnm ya gerçekten fazlasıyla etkisi var çok fark ediyo diyo eşim bende farkındayım zaten
inş hepimizin eşlerinin kullandığı şeyler şifa olsun onlara da ardından gelsin bolca spermlerrrrrrrrrrrr
cnm yaşasınnnnnnnnn tebrik ederim seni
bak bide sınavım zor diyrdun gözünaydın cnmmmm
ay eşin haklı alışmış senin evde olmana ters geliyo şu aralar demek inş istediğin yerler den biri çıkarda eşinde gönül rahatlığıyla işe gönderir seni ...

sahur yapan herkese hayırlı sahurlarrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ben bugün hırka_i şerifi görmeye gidicem inşlhhhh
her sene görmek nasip oluyo bu sene de nasip olacak inşlhh
efendimiz( s.a.v ) hazretlerinin o mübarek hırkasını görüp orda hepimiz için dualar edicem
o mübarek yerde salavat_ü şerifler arasında bizlere ver verip onca insan topluluğun arasında bizlerde sebepleneceğiz inşlhhh
ordan babamlar da iftar yapıp cuma öğlen dönücem eve
hırka_i şerifi görmek herkese nasip olsun inşlh ordaki atmosferi bilen biliri çokkk etkiliyicidir

Son düzenleme:

cnm hayırlı olsun.........:) Müjdeli haberlerin daim olur inş....

cnm bende katılabilirim.......

]GÜNAYDIN GÜZELLER ALLAH GÖNLÜMÜZDEN NE GEÇİYORSA ONU VERSİN BEKLEDİĞİMİZ HER NE VARSA RABBİM EN KISA ZAMANDA EN HAYIRILI YOLLARDAN KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ

yaaaa bunlar iyi günlerimmiiiiiiiiiiii
amannnnn ben napacammm şimdiiiiiii
eyvahhh tahmin edebiliyorummmmmm neler olacağınııı
İNŞALLAH şifa olur canımm önce teyzee olacam bennnn yiğenlerimi bekliyorummmm

ah ah ben de biliyorum o günleri,gerçekten çok yorucu oluyor şimdi de yanıma yaklaştırmıyorum,midem bulanıyor diye

Dünya çok değişik,sürekli tanıdıklarım sorardı hala bebek yok mu diye.hayırlısı derdim.şimdi öğrendim ki kurs hocamın eşi de daha önce birlikte kaldığım ev arkadaşımın eşi de varikoselliymiş.arkadaşımın rahminde bir problem vardı.rahim kalınlaşmasıydı.2 yıllık evliler.tedavi görüyorlardı.eşi hiç test yaptırmamış.arkadaşımın problemi düzelmeye başlayınca eşine sana da test yaptıralım demiş.2 gün önce eşinin varikoselli olduğunu öğrendiler.eşi acayip yıkılmış durumda.arkadaşıma kesinlikle destek olması için tembihlerde bulundum.arkadaşım daha önce benim durumum için çok üzülüyordu.şimdi ona ben destek oluyorum.ümitliyim onların da olacak ve yine ortak isim Celalettin Hocayı önerdim ikisine de.

Dünyada yaşanılanlar çok garip,sanki uzaktan bir film izliyor gibi oluyorum...ev arkadaşımla birlikte evlilik hayalleri kuruyorduk.şimdi çocuk hayalleri kurarken aynı sorunlarla karşılaştık.Ama yüce Allah yardım ediyor.inancımızı tam tutmak lazım.

Buradaki herkese öyle güzel anlar,yıllar,mutluluklar yaşatsınki Yüce Allah gölgede kalsın önceki yaşanılan zorluklar.

Aruna'cım maaşallah hastane başlangıcın güzel geçmiş,inşallah devamı da güzel gelir.rabbim utandırmasın,emeklerinizin karşılığını almanızı nasip etsin,
Pıtırcığım,bende iyiyim kuzum neyapayım,zamanın geçmesini bekliyorum.eylülün 15 gibi bizimde tekrar kontrollerimiz var.eşim çok şükür düzenli kullanıyor kürleri.inşallah sonuda güzel olur.ama önce senden müjdeli haberler bekliyoruz inşallah.birde benide eklermisin besmele listesine.allah razı olsun.rabbim bebişlerimizi okuduğumuz sürelerin,besmelelerin yüzüsuyu hürmetine versin inş.
Denizbulut,hormonlarınız çok güzel çıkmış maaşalllah.Ersel beyde beğenmiş çok şükür.sperm sonucunuzda da güzel haberler vermen dileğiyle canım.
Baharım,hakikaten mercimeğin çoktan büyümüş,zaman hızlı geçiyor.hamilelik takviminde çok güzel.yakışır benim kardeşime .rabbim utandırmasın,çok bilmemekle beraber 36.-38.haftalarını da hayırlısıyla takviminde görmek ümidiyle.

Canım benimkisi eş durumu değildi sadece bir rica idi.
Tamam atamaları bakanlık yapıyor ama çalışma yerleri il tapu müdürlüğü belirler.
Bu her kurumda böyledir.
Çalışmak insana çok huzur veriyor inan ki.
Dertler bir nebze hafifliyor.Ben evde hiç vakit geçiremiyorum.
Hele bir de kapalı çalışıyorsan keyfine diyecek yok.

evlilik yıldönümünüzü kutlarım canım.nice nice mutlu sağlıklı huzurlu vetabi ki bebişli yılarra İNŞALLAH canım.

Teşekkürler Canlarım güzel dilekleriniz için.Hepinizden Allah Razı Olsun.
Gelecek yıl hepimiz bebişlerimizle kutlarız yıldönümlerini artık.

canım celalettin hoca var emre bey ve kaan hoca kafam çorba gibi oldu eşim çok korkuyor ve tese olmak istemiyor beni uğraştıracak belli

Canım hiç kafan karışmasın. Öncelik doğal yoldan çıkmasını sağlamak değil mi? Celalettin bey bunun için çabalıyor. Bende olsam ilk ona giderdim. En azından 6 ay 1 seneyi ona ayır. Gerekirse de m.tese olur eşin. Bildiğim kadarı ile Celalettin bey m.tese yapmıyor. M.teseye gerek kalırsa da en bilinmiş uzman doktorlardan birini seçersiniz. İnşallah m.teseye gerek kalmaz.
Birde eşler bu konuda çok hassas oluyor. Şuan m.tese konusunda üstüne gitme nasıl olsa doğal yoldan çıkış olması için bir süreniz var. Zaman her şeyin ilacı. Her şey yoluna girer cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…