Önemli değil tatlım benim canın sağ olsun.
Çok sağol muhteşem dileklerin ve duaların için.
Mücadelimiz sonucunda elbet bir gün mutlu sona geleceğiz.
Rabbim eşime sabır ve şifa versin İnşallah.
Hergün iğne yemekten bıkmış vaziyette
Benim çilem ne zaman bitecek deyip duruyor
Ona çok üzülüyorum.
Kızlar az önce ankalifeden aradılar
göbekten yağ dokusu aldıklarını ve testislere verdiklerini
4 ve 6 hafta takip ettiklerini ve 1 buçuk yıl erkeğin ilaç kullandığını
daha sonra ilacı bırakarak 1 buçuk yıl daha beklendiğini ve mikro tesede olgun canlı spermlerin bulunacağını felan söylediler maliyeti 10 bin euro muş
sponsor bulmak gerkiyormuş 2,500 kişi müracaat etmiş
768 kişi sponsor arıyormuş vs gibi
allahım ne kadar zor işler yaa inşlh birde o zorlukları yaşatmadan rabbim veriversin evlatlarımızı ..
inşlh tatlım inşlh yaacanım değerleriniz beklediğinizden iyi çıkmış sanırım çok sevindimmmmmmmm
Bayramdan sonrası burası coşacak coşacakkkkkkkkk
Evt cnm celalettin hocada sonuçların gayet iyi
olduğunu yazmış menegonu 75+75+150 vurunacak eşim
hormıonlar iyide spermler de alemde valla bilmiyorum
inşlh dediğin gibi spermleride görürüz tatlım..
Gözünüz aydın canımmmmmmm inş sperm testi sonucunda göreceksiniz nazlı spermcikleri
Bu defa bizler yaşıycaz sizin tüp bebek tedavisi heyecanınızı
Allah hepinizin yüzünü güldürsün inş
aynen öyle cnmohooooo ölme eşşeğim ölme :44:
Valla benim bir 3 yıl daha beklemeye tahammülüm yok.
Merak etme celalettin hoca sayesinde herkes bebişlerine kavuşacak.
Hemde 1 sene için de.
EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN
DÜN YAZMIŞSIN AMA BEN FAZLA UĞRAYAMADIM STEYE GÖREMEDİM KUSURA BAKMA
İNŞALLAH BİDAHA Kİ SENEYE BEBİŞLİ OLURSUN
ALLAH EVLİLİĞİNİ BEBİŞLER İLE TAÇLANDIRSIN İNŞALLAH
Rabbim binlerce kez razı olsun sizlerden.
Benim için ettiğiniz dualar ve tebrikler size kat be kat karşılığını bulsun inşallah.
Veee cennet kokulusunu duymayan ev kalmasın inşallah.
daha sonra ilacı bırakarak 1 buçuk yıl daha beklendiğini ve mikro tesede olgun canlı spermlerin bulunacağını felan söylediler maliyeti 10 bin euro muş
allahım ne kadar zor işler yaa inşlh birde o zorlukları yaşatmadan rabbim veriversin evlatlarımızı ..
Arkadaşım gözün aydın bir an önce sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inş..darısı da burdaki tüm arkadaşlarımıza olsun hüseyin ermiş aktarın azosperm için paylaştığın kürü telefonla sipariş ettiğimiz zaman getirebilirler mi? Kaan hoca bitkisel kullanmanıza gerek yok diyo fakat 2 kere mikro tesede olumsuz sonuç aldık bende eşime bunlardan yedirsem zararı olmaz dimi ?çok yoruldum çok şaşkınım ne yapcam bilmiyorum yaaa((
bahar85. canım bunları senmi kür haline getirdin?.nereden temin ettin? özelden mesaj atamıyorum daha 100 mesaj dolmamış. biz celalettin hocanın yonlendırdıgı ersel beyın bıtkısellerını kullanıyoruz.bunların hepsını yaptıysanız büyük büyük başarı ecrinide almışsın cok sükür. güvenilir bi aktar tavsiye edermisisn?fazla soru sordum galiba :)
:)
Evt cnm celalettin hocada sonuçların gayet iyi
olduğunu yazmış menegonu 75+75+150 vurunacak eşim
hormıonlar iyide spermler de alemde valla bilmiyorum
inşlh dediğin gibi spermleride görürüz tatlım..
inşlh tatlım inşlh yaa
sizin yaşadığınız o mutluluktan bizlerede yaşamak nasip olur inşlh
sonrada mutluluklarımız sevinçlerimiz hiç solmasın inşlh...:
bahar cım süpersin yaa takdire şahansın gerçekten...
senin gibi olmak için çok çalışıcam danışacam fikira alıcam senden
yazdıkların o kadar doğru ki aslında
ama uygulamada sıkıntımız var
Çok çok sağlıklı ol ve olun inşh..Dualarımdasın arkadaşım gerçekten
bugün zeynepkamile gittim şükür çapa gibi olmadı bugün genetik testleri yaptırdık sonra umuta gittim bir yıl sonra tekrar başladı serüven
AHH CANIM AHH ONLARDA KOLAY ŞEYLER YAŞAMIYORLAR
CANIMM ZAMANLA BUNADA ALIŞIYORSUN TEK SIĞINDIĞIN DUALAR OLUYOR DUA EDİYORSUN HAYAL EDİYORSUNN BAZEN UMUDUNU KESİYORSUN AMA HAYAT DEVAM EDİYOR
SEN YENİMİ ÖĞRENDİM İLK ZAMANLAR DAHA ZOR OLUYOR
İYİKİ BURASI VAR HERŞEYİ YAZIYORSUN RAHATLIYORSUN SENİ ANLAYAN İNSANLAR VAR
BURDAKİ ARKADAŞLARIN PEK ÇOĞU BEBKLERİNE KAVUŞTU DURUDENİZDERYA BEN İLK KATILDIĞIMDA NEGATİF ALMIŞTI NE YIKIMLAR YAŞADI ŞİMDİ İKİZLERİNE HAMİLE
BAHAR BENDE BURDA HAMİLEYİM DİYE YAZACAKMIYIM DİYE HEP DERDİ ŞİMDİ KUZUSU YOLDU
FLAZK,NURSUN ,NAZLYN DAHA BİRSÜRÜ ARKASDAŞLAR ŞİMDİ KUZULARINA KAVUŞTUU ONLAR BİZİM UMUT KAYNAĞIMIZ
BİRGÜN BİZDE MELEKLERİMİZİN MÜJDESİNİ VERECEĞİZ HEPP MUTLUU OLACAĞIZZZ İNŞALLAHHH
RABBİM BİZEDE HUZUR SAĞLIK EVLAT NASİP ETSİN iNŞALLAH
evet canım yeni öğrendim ve benim için de burası bir şans okudukça umudum arttı ve sizler çok iyisiniz sürekli netteyim sayenizde kendimi çok hızlı toparladım
herkese iyi akşamlarrr
nasılsınız neler yapıyorsunuzz
size bir müjdem var ben atandımm ALLAHA şükürr
RABBİM dualarımı kabul etti
sonunda bir işim oldu RABBİM hayırlı eylesin İNŞALLAH
darısı atanmayı bekleyenlere
atandım atanmasına ama ben konyadayım aslen konyalıyız atamam konyaya olduu
ama ilçe belli değil konyanın bütün ilçeleri olabilirmiş anlaradan haber bekliyoruz neresi olacak diyee
eşim sorun çıkarıyor diğer ilçeler olursa zor olur gitmen felan dedii şaştım kaldımm ilerde sorun yapar diye korkuyorum
çünkü ben evlendiğimizden beri hiç çalışmadım alışkın değill benim çalışmama
eşime çok güvenemiyorum ne yapar ne eder kestiremiyorumm beni anlarsınız inşallah
RABBİM kimseyi darda bırakmasın kapılarımız hep açık eylesinn İNŞALLAH
Baharım,hakikaten mercimeğin çoktan büyümüş,zaman hızlı geçiyor.hamilelik takviminde çok güzel.yakışır benim kardeşime .rabbim utandırmasın,çok bilmemekle beraber 36.-38.haftalarını da hayırlısıyla takviminde görmek ümidiyle.
herkese iyi akşamlarrr
nasılsınız neler yapıyorsunuzz
size bir müjdem var ben atandımm ALLAHA şükürr
RABBİM dualarımı kabul etti
sonunda bir işim oldu RABBİM hayırlı eylesin İNŞALLAH
darısı atanmayı bekleyenlere
atandım atanmasına ama ben konyadayım aslen konyalıyız atamam konyaya olduu
ama ilçe belli değil konyanın bütün ilçeleri olabilirmiş anlaradan haber bekliyoruz neresi olacak diyee
eşim sorun çıkarıyor diğer ilçeler olursa zor olur gitmen felan dedii şaştım kaldımm ilerde sorun yapar diye korkuyorum
çünkü ben evlendiğimizden beri hiç çalışmadım alışkın değill benim çalışmama
eşime çok güvenemiyorum ne yapar ne eder kestiremiyorumm beni anlarsınız inşallah
RABBİM kimseyi darda bırakmasın kapılarımız hep açık eylesinn İNŞALLAH
evet canım yeni öğrendim ve benim için de burası bir şans okudukça umudum arttı ve sizler çok iyisiniz sürekli netteyim sayenizde kendimi çok hızlı toparladım
Dünya çok değişik,sürekli tanıdıklarım sorardı hala bebek yok mu diye.hayırlısı derdim.şimdi öğrendim ki kurs hocamın eşi de daha önce birlikte kaldığım ev arkadaşımın eşi de varikoselliymiş.arkadaşımın rahminde bir problem vardı.rahim kalınlaşmasıydı.2 yıllık evliler.tedavi görüyorlardı.eşi hiç test yaptırmamış.arkadaşımın problemi düzelmeye başlayınca eşine sana da test yaptıralım demiş.2 gün önce eşinin varikoselli olduğunu öğrendiler.eşi acayip yıkılmış durumda.arkadaşıma kesinlikle destek olması için tembihlerde bulundum.arkadaşım daha önce benim durumum için çok üzülüyordu.şimdi ona ben destek oluyorum.ümitliyim onların da olacak ve yine ortak isim Celalettin Hocayı önerdim ikisine de.
Dünyada yaşanılanlar çok garip,sanki uzaktan bir film izliyor gibi oluyorum...ev arkadaşımla birlikte evlilik hayalleri kuruyorduk.şimdi çocuk hayalleri kurarken aynı sorunlarla karşılaştık.Ama yüce Allah yardım ediyor.inancımızı tam tutmak lazım.
Buradaki herkese öyle güzel anlar,yıllar,mutluluklar yaşatsınki Yüce Allah gölgede kalsın önceki yaşanılan zorluklar.
sahur yapan herkese hayırlı sahurlarrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ben bugün hırka_i şerifi görmeye gidicem inşlhhhh
Her sene görmek nasip oluyo bu sene de nasip olacak inşlhh
efendimiz( s.a.v ) hazretlerinin o mübarek hırkasını görüp orda hepimiz için dualar edicem
O mübarek yerde salavat_ü şerifler arasında bizlere ver verip onca insan topluluğun arasında bizlerde sebepleneceğiz inşlhhh
ordan babamlar da iftar yapıp cuma öğlen dönücem eve
hırka_i şerifi görmek herkese nasip olsun inşlh ordaki atmosferi bilen biliri çokkk etkiliyicidir
değerleriniz iyi çıkmış çok sevindim
Inşh kürler bitince sperm testi sonuçlarıda süper çıkar
tatlım zamanla bu aşamaya geliyorsun sanıyor musun önceden de böyleydim nerdeeeee
yaşadıkları insana ders oluyor hep iyiyi düşünmeye çalışıyorum...
aklıma hiç olumsuz bişey getirmemeye çalışıyorum...
bak eşimin sağlık problemi çıkmıştı haziranda çok kötü oldum önce sonra toparlandım...
içime bi ferahlık çöktü sonunda güzel şeyler olacağına inandım...
o zorlukta bile sonunda güzel şeyler olacak mevlam neylerse güzel eyler dedim...
çok şükür arkasından hamile olduğumu öğrendim
allahın izniyle sende geleceksin bugünlere ozaman sadece eşini ve bebişini düşün gerisi hikaye
canım celalettin hoca ne dedi bu sonuçlar hakkında
yazmamışsın yada ben göremedim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?