Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm ne güzel sevivndim bugün göreceksin mübarek hırka yı demek bak ne güzel
duaların kabul olsun cnm inş bu gün hepimizin günahları afolunurr..............

cnm huriye hnm 3 ay önce merkezden ayrılmış...

bilmiyordum,hanife41 ankalife'kadın sağlığı ve tüp bebek merkezi kök hücre tedavisi için sağlık bakanlığından gerekli onayları almıştır'dedikten sonra bir kaç kişi ben aradım ankalife'ı az önce huriye hanımla konuştum falan demişlerdi.ayrıca hanife41 o gün üye olmuş,ilk yazdığı mesaj bu,arkasından yazdığı ikinci mesajda 'yurt dışındanda yoğun hasta başvurusu varmış benden duymuş olmayın'yazmış ve gitmiş başka hiçbir şey yazmamış.dünde döndüğünde celalettin hoca kimmiş ne macunuymuş gibi bir mesaj atmıştı.birini karalayıp hastaneye talep oluşturuyordu,her kimse.

Canim ben sonsuz arkadasin duasini okudum allah kabul etsin ....allah arkadasimiza hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

canlarım kadir gecemiz mübarek olsun hayırlara vesile olur inşallah...dualarımızı ve tövbelerimizi kabul etsin yüce Rabbim dünya nimetlerinden en güzeliyle cennet kokulu hayırlı evlatlarla sevindirsin her birimizi...amin
pıtırcık canım kendim için besmele-i şerifleri okudum canım...Allah kabul etsin..... okuyan arkadaşlara teker teker teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden...

allah u teala bu mübarek geceyi affedilmiş olarak geçirmeyi hepimize nasip eylesin

hepimizin gönlümüzden geçenlerin hakkımızda hayırlısını nasip eylesin amin

her daim dualarımdasınız dualarınızda benide hatırlamanız dileğiyle

hayırlı ramazanlar...........

kandiliiz mübarek olsun

olgun bir insansın zaten canım. bebiş için sakin sabırlı olacağına inanıyorum.
inş sorunsuzca hamişliği atlatır sağ salim kucağına bir çırpıda alıverirsin meleğini canım.
bizim eşler normal değil tatlım
herşeyi bilirler herşeye pimpiriklenirler.
bebişe ulaşıncaya kadar çektikleri yüzünden okumadıkları sağlık siteleri kalmadı adamların.
e onlarda haklı

canım inş hep böyle mutlu huzurlu ve işlerin yolunda devam eder hayatın . bugünün hürmetine inş...
herşey gönlünce olur tatlım benimmmmmm

Son düzenleme:
Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi ... Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. amin....

canım duaları başlatmışsın allah razı olsun

canım arkadaşım, kardeşim seni çooooooooooook seviyorum

kandilin mübarek olsun

seninde kandilin mübarek olsun canımmmmm.
inan seni bende çok ama çoooook seviyorum.
inş dualarımız sayesinde hepimiz kavuşacağız bebişlerimize.amin....

pıtırcık cnm ben besmelemi okudum
rabbim sonsuz arkadaşın eşinde spermlerin bol bol bulunmasını
ve hayırlısıyla da evlatlarına kavuşmasını nasip etsin
bu mübarek kadir gecesi yüzüsü hürmetine

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi

1--- sonsuz ……………………………. 2500 ………..= okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2500 ………. = okudu
3-- tülay20 …………………………… 2500 ………. =okudu
4—cemrem29 …………………………… 2500 .......... = okudu
5—denizbulutu …………………………… 2500
6—zambak06 ……………………………. 2500
7—aruna …………………………… 2500
8—alev99 ……………………………. 2500
9—bahar85 …………………………….. 2500
10—balım1905 ……………………………. 2500 ……..= okudu
11—bengusuu ……………………………. 2500
12—cicek00 ……………………………. 2500 ……..=okudu
13—ecrin23 ……………………………. 2500
14—ervae ……………………………. 2500
15—ese44 ……………………………... 2500
16—esma ……………………………… 2500
17—hasretim01 ………………………….. 2500
18—her şeygüzelolcak …………………… 2500
19—huzuryolu …………………………… 2500
20—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2500
21—kader60 ……………………………… 2500
22—lamyay ……………………………… 2500
23—mavimenekşe ……………………….. 2500
24—seval0817 …………………………… 2500 ….. = okudu
25—papatyainci ………………………….. 2500
26—pembe85 …………………………….. 2500
27—umut99 ………………………………. 2500
28—yeşil034 ……………………………… 2500

NOT . arkadaşlar anlayışınıza sığınarak listede ufak bir değişiklik yaptım.
zambak06 arkadaşımızın eşinin de bayram sonu kontrolleri var.
Allah var zambak bana listede öne al falan demedi ama ben onu da öne aldım. bilginiz olsun.
inş arkadaşımız eşine için kürler ilaçlar fayda etmiştir de hücre sperm çıkışı oluverir.amin....
hakkınızı helal edin

Son düzenleme:
selamun aleyküm arkadaşlar.hepinizin kadir gecesi hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşallah Rabbim bu gecenin ve Peygamberimizin hatrı şerifine hepimizin kanayan yarasını dindirsin en yakın zamanda hepimiz bebişlerimizi göbişlerimize alırız inşallah
Rabbim kimin ne derdi varsa gidersin.hastalara şifalar,dertlilere devalar versin ,herkesin maddi ve manevi bütün sıkıntılarını gidersin gönlünün ne hayırlı dileyiğle varsa versin inşallah.hepiniz dualarımdasınız sizlerinde dualarında bulunmak dileyiğle tekrar hayırlı kandiller

sana da ii kandiller cnm nasılsın görüşmeyeli

SELAMUN ALEYKUM KIZLAR Bu gece bin geceden hayırlı kadir gecemize Allah izin verirse ulaşmış olacağız,inşallah en az yüz rekat namaz kılmaya çalışırız.Namazsız olan bacılarımızda zikir yaparsa,herkes kendisini yenilemiş,nuru kalbine davet etmiş olduğu gibi,ahiretimizede güzel mesajlar göndermiş oluruz.

Cennet komşuları olmamız dileği ile Allah'a emanet olun kardeşler.

gecemiz mubarek olsun dualariniza talibim allaha emanet olun hepiniz dualaraimdasiniz ........

cnm doğumgünümde kasımda istiyorum şu an günde çok sapma olmazsa denk gelecek rahimfilm hiç çektirmedim histereskopi yaptırdığımda gerek yok dedi dr kaçmazsam bu ay istiyorum

cnm ben de okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…