Canım senden bir şey öğrenmek istiyordum.
Bizde Celalettin Hoca da tedavideyiz.
Şu anda 5 ay oldu.Henüz sperm çıkışı yok ama 890 000 germ hücremiz var.
Sizin tedaviye başladıktan kaç ay sonra sperm çıkışı oldu.
Yani Pregnil ve Menagonu kullanmaya başladıktan ne kadar sonra çıkış başladı.
Cevaplarsan sevinirim gülüm.
selam bacılar nasılsınız
ben çok şükür çok mutluyum yıllar sonra evladıma bir adım daha yaklaştım sıramızı öğrendik çok şükür sıramız çok güzel kızım kışa doğru gelir diye düşünüyorum çok heyecanlıyım çokkkkk
cnm son cuma günü kapanırdı hep ama bu sene kadir gecesi kapanır galiba ne desem yalan olur cnm ama büyük iihtimal cumartesi açıktır kadir gecesi diye inşllhhh açıktır:26:canım Allah kabul etsin ordaki yaptığın bütün dualarını
cumartesi günü kapalımı ki hırka-i şerif bende gidecektim merak ettim şimdi:44:
ne güzel anlatmışsın sanki orda o anı yaşamış gibi oldum
cnm ohhh artık kızına sayılı günler sonra kavuşacaksın demekselam bacılar nasılsınız
ben çok şükür çok mutluyum yıllar sonra evladıma bir adım daha yaklaştım sıramızı öğrendik çok şükür sıramız çok güzel kızım kışa doğru gelir diye düşünüyorum çok heyecanlıyım çokkkkk
inşallah her şey çok güzel olacak.inanmakta önemli canım
canım denizbuluta da söyledim eşimin yarası depreşmesin diye açıkcası yaptığı şeyleri hiçbir zaman sormadım kendisine,merak edipte sonuçlarını da kurcalamadım.o söylerse dinledim.ve olması gereken neyse onu yaptığından emindim.şimdi sizler sormaya başlayınca eşime sorup tahminlerimden ziyade bizzat kendi söylediklerini duyup yazmak istedim
pregly'e 2011 ekim ayında nişanlandık nişanlandığımızda başladı 11 Mart 2012 de evlendik menagoma da evlendikten bir ay sonra 2012 nisan da başladı.
6 ay pregly haftada 2*1500 ünite; menagom haftada 2*150 daha sonra
2012 ağustostan sonra Celalettin bey ile eşim tanıştı ben ekim de tanıştığını sanıyordumo da menagonu haftada 3*150 ; pregly de haftada 3*1500 çıkardı.
1-2 ay sonra günaşırı pregly günaşırı menagom kullanmaya başladı.
Marttan itibarense menagonu günaşırı bir gün 150 bir gün 225 ünite şeklinde kullandı.pregly de haftada 2 kere 5000 e çıkardı.
yuvarlak hücremiz 100 sperm çıktığında 1 milyondu.nişanlandığımız ekim 2011 den başlamışsak tedaviye 14 ay sonra sperm çıkışımız oldu.
hadi gözün aydın cnm
bu sevincin bu heycanın hiç bitmesin hiç...
Seninle birlikte benide heyecan sardı
cnm ohhh artık kızına sayılı günler sonra kavuşacaksın demek
ne güzel cnm rabbim kavuştursun sizi
evet canımm doktorumuz veriyor
önce kan tahlili gereken tahlilleri istiyor herkesin hastalığı bir değil ona göre bitkisel tedavi veriyor bize bitkisel verdi bazı arkadaşlara ilaç o hastalığa göre değişiyor
biz uzun süre bitksel kullandık ne iyi gelirse kullandık diyebilirim ama bilinçsiz kullandığımız için faydadan çok zarar verdi bize eşimin fsh 50lerdeydi okadar çok yükselmişki hormonda değişimler gözle bile farkediliyor eşim hep yorgunum güçsüzüm derdi
ama ben ısrarla kendi hazırladıklarımı içiröeye devam ettim ALLAHA şükür celalettin beye gittik çok kısa bir sürede hormonlarımız düşrü fsh 1,13lere düştü..uzun süredir sperm testi vermedik şuan vermemize gerek yok daha o aşamalara gelmedik
ilk aşama geylani aktardan 1.ci aşama toz ve ermiş aktardan g2 macunu kulandık sonra geylani aktardan 2.ci aşama küre geçtik onuda 6 hafta kullandık şimdi geylani baharatın 3.ncü aşamasındayız son toz karışımı onlarda bitince neler kullanırız bilmiyorum
İNŞALLAH sonuç alırız
ekledim canım.
canım bugün akşama liste yayınlarım sayıyı. listedeki arkadaşların sırasını yazarsın.sayıeşit ve hep aynı olur muhtemelen.
olmazsa bile sana sabit sayı yazarım hep aynı sayıda sıradaki arkadaşa okursun.
okurum memlekette dersen okudu yazarım canım.
dualardan eksik kalma tatlım inş. dualarımız kurtacacak inş bizleri.üzme canını sen ayarlarız inş..
bu arada nasılsın ? neler yapıyorsun?
canım 1 aya kalmaz seninki biter zaten.
bitmezse ozaman öne alırız tatlım
kalabalığız sayı az düşer okuyacağımız günü kısa tutarız .
çünkü besmele nekadar kısa zamanda biterse tesiri okadar çokmuş....[/QUOTE
yiyim tatlım ALLAH RAZI OLSUN. DEDİGİN GİBİ YAPALIM TATLIM SABİT SAYIM OLSUN ONU OKUYUM BEN .BENDE AYNIYIM CANIM RAMAZANIN İLK GÜNÜ EMRE BEYE GİTTİK MİKROTESE OLACAK ESİM EYLÜL VEYA EKİMDE EMRE BEYİ HANGİ AY BULURSAK İZİN KULLANACAKMIŞ.doktor PEK UMUTLU KONUŞMADI BULUNACAGINA DAİR NASİP KISMET .BİZ KENDİMİZİ ALLAHA EMANET ETTİK. BU ARA NASİPSE ÖNLİSANS DİPLOMAMU ALACAM VE DERSANEYE BASLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BENDEN BU KADAR SEN NASILSIN TATLIM SENDE DURUMLAR NASIL
KADER60 KADER 60 KADER60
canım benim .ne umutsuz vakalar şükür ki evlatlarına kavuştu.
herşey Rabbimin takdiri.bizler sadece karşımıza çıkan sebeplere sarılıyoruz.
Allah kulunun boş durmadığını görünce istediğini verirmiş.ümitsizliğe kapılma hemen.
canım celalettin hocaya gittinizmi siz? ne demişti gittiyseniz?
bizde 2 mikroteseden sonra ümidimizi kaybetmiştik canım.
olmaz demişlerdi .şimdi şükür kü hücre çıkışı var.
inş devamı gelir sperme dönüşürlerde hem muradımıza ereriz hemde birçok kişiye umut oluruz.
hemen mikrotese düşünmeyin bence....canım detaylı konuşuruz inş.
sakın ama sakın ümitsiz olma.. bizler Allah a teslimiyetle mükellefiz.
O ol derse olur inş.
inş diplomanı alır ve istediğin yere gelirsin canım .
hep dualarımda olacaksın inan.
inş bugünler dilek kapılarımız açıktırda kabul olur.
biz aynen devam canım kürlere.
gerçi kürler bitti sayılır .
bayram sonunu bekliyoruz .
hayırlısı bakalım. dualarını eksik etme canımcim
selam bacılar nasılsınız
hadi gözün aydın. yaklaştı demek bebiş evine .
inş bebiş gelişiyle size uğur ,mutluluk getirsin .amin
Ammiinn!!!!!!!!!
770750[/attach]
amin amin amin amin amin amin
Canlarim seval bide kader yasin okuyacaktiniz acaba okudunuzmu ona göre hesaplim simdiden allah razi olsun.
amin amin amin canımcım.
Rabbim hepimizin dualarını kabul eder bu mübarek günde.
gözün aydın hadi bakalım .bebişe ve kuşlara veeeeee kendine iyi bak ......
canım yaaaa nasıl kızarım .....
inan çok sevindim senin adına.
inş bundan sonra herşey daha güzel olacak...mutluluk hiç bırakmasın seni....
aynen öyle canım .. evde birileri olunca rahat edemez insan .
ne kadar fayda sağlasada yalnız kalma ihtiyacı doğar belli bir müddet sonra.
iyi olmuş sizin gönlünüzü almış kayınvaliden . herşey dozunda güzel....
bundan sonrada kafana birşey takma artık .hımmmmmkızarım bak artık.
şumu bumu takma birşeyleri.. bebiş nekadar etkilenir herşeyden .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?