Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim azmini tebrik ediyorum maşallah ne güzel inş emelinede ulaşırsın bebişinede

canım hg.
bebiş ve sen daha önemlisin tatlım.
duaların kat kat sana dönsün.
düşünmen yeterli.besmelelerin sevabı inş sana ve bebişine de gitsin.amin.
yorma kendini fazla... yavaş yavaş biter temizlik

Tatlım ben ecrin arkadaşımızın besmelelerini okudum ALLAH niyetini kabul etsin inşallah.

canım sayıya dikkat ettin değil mi?
2000 okuyacaktın

çalışkan arkadaşım benim
gözün aydınnnnnnnn
inanıyorum üniversiteyide kazanacaksın....
veeeee esma gibi bir bakmışsın ansızın memursun inşşşş
:126::126::126::126::126:

canım benim azmini tebrik ediyorum maşallah ne güzel inş emelinede ulaşırsın bebişinede
sağol cnm inan ki çocuk gibi sevinçliyim ya

şimdi imam hatibe geçicem idealim kuran kursu hocası olmak inşlh olur allahın izniyle
ahh bebişim gelsinde kısmetse annesi onu nasıl bekliyo bi bilse...o günlerde gelecek mevlam nasip ettiyse.. inşlh etmiştir
tatlım senin bebişleri görmeye ne zaman gidicen
bakalım meryem ve muhammed nasıllar inşlh da gönlündeki gibi olurlar:13:

çalışkan arkadaşım benim
gözün aydınnnnnnnn
inanıyorum üniversiteyide kazanacaksın....
veeeee esma gibi bir bakmışsın ansızın memursun inşşşş
:126::126::126::126::126:
inşlhhhhhhhhhh inşlhhhhhhhhhhh
cnm ben bekarken kısmet olmadı okumak annem rahatsızdı hep onunla ilgilenmek zorundaydık okuyamadım
ama nasip etti mevlam nasıl okumak istediğimi yaradan biliyo
inşlh bende esma gibi memurum diplomamı aldımmmmmm derim güzelim
hele bundan sonra daha da sıkı çalışıcam

canım azimli olduktan sonra inş RAbbim nasip eder.
hele sen annen için bazı şeyleri ertelemişsin
RAbbim in sevabını da almışsın canım.....
bütün dualarım seninle.inş idealindeki hatip hocalığını elde edersin..
bu arada da kuzucukların gelir... deymeyin keyfimize ozaman
hımmmm çalışmazsan kızarız zaten...... durmak yok .. bizde sana yardımcı oluruz.
soru falan indirir sorarız ..
test ederiz seniii tatlımmmmm

Son düzenleme:
sağol güzelim evet anneme canım fedaydı zaten iiki öyle olmuş
bakalım o idealimin olduğu günler gelir
oyyyy kuzularım gelirseeeeee bende zengini olmaz dünyada
ohh yapın yapın bari daha sıkı tutarım işi

Ettim canım 2000 tane okudum ALLAH kabul etsin inşallah.

cemrem gözün aydın başarıyla geçmişsin sınavları,canım bende hep matematikle geometriden kalırdım,hatta alanım türkçe-matematikti dersleri hep vermiştim ama matematikle geometriyi veremediğim için alan kredisini tamamlayamamıştım bir türlü:26:,en sonunda bende alanınmı değiştirdimde öyle mezun olabildim ama hala diplomaları vermediler

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama bu siteye sürekli girip yazdıklarınızı okuyordum bizde bu durumla savaşıyoruz daha doğrusu bir anda bütün ümitlerimiz hemen tükendi doktorun çıkan sonuçlarda yapılacak hiçbirşey yok çocuğunuz olmayacak deyince yıkıldım ağladım canım hala acıyor iki ay geçmesine rağmen canım hep acıyacak Rabbime dua etmekten başka elimden hiçbirşey gelmiyor. sitede gezinirken Kaan Aydos la ilgili birkaç bilgi edindim. sonuçlarımızı bir de ona göstereceğiz neden bilmiyorum ama Kaan hocaya umut bağladım uzun süreli tedavileriyle sperm çıkan hastaları var . sizlerden Kaan beyde tedavi olanlar var mı bana bilgilerinizi aktarırmısınız teşekkürler şimdiden.

hoş bulduk canlarım....inşallah rabbim kimseye böyle bi dert vermesin çok zor kaldıramıyorum artık Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun biz konyada yaptırmıştık azo nedeni de belli değilmiş bi sonuç bulamadılar yani bize öyle dediler tek çare tese ameliyatı orda bulamazsak şansınız yok dediler bizde olduk öyle dediler diye 2.ameliyatı o yüzden istemiştik yani sizin anlayacağınız bizi tam anlamıyla aydınlatmadılar zaten biz üzüntüden bişey soramadık onlarda anlatma geregi duymadılar ve pregnyl 5000 bulun kullanın 6 ay sonra yine gelin deyip gönderdiler nerden nasıl bulacağımızı bile söylemediler bizde her yere araştırdık biraz bulduk kullandık ama yetersiz bulun dediler bulamadık neyse bidaha oraya gitmek istemiyoruz celalettin hocayıda aradık oda 5 eylülde arayın izindeyim dedi o zaman tekrar arayacağız yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim...tek çaremiz artık önce Allah sonra celalettin hoca inş. bu sefer olur...

merhba benim eşiminde ileri hareketli spermi sıfır( dün öğrendik çoküzgünüm artıyormu zamanla kızlar tecrübesi olanlar yazabilir mi?

canım tabiki zamanla düzeliyor değerleriniz.eşimin spermleri de sıfırdan yüzleri sonra da yüzbinleri buldu.spermlerinin %65 i hareketsizdi.ama bu kafanı karıştırmasın.sonuçta ihtiyacımız bir tane sperm hamdolsun Yüce Allah'a %35 lik oranla hamile kalan birisiyim.sıkma canını.olacak Allahın izniyle.

yandım canım doğru ama ben napar eder dediğime getiririm onu o söylendiğiyle kalır
normalde kendisi gezmeyi çok sever ama ben yorulucam diye bana şart koşuyor
öyle canım bebişine bişey olacak diye tüm korkusu allaha emanet kuzumuzz
gülüyor zaten sen beni dinlemiyorsun bak yine kınaya gidiyorsun diye
bebişimle göbecikleri atıveririz artık
aminnnnnnn canım sağlıklı sıhatli alabilelim meleğimizi kucağımıza inş
demek içine kız doğuyor teyzesi
bu cuma kontrolümüz var 2 li testimiz yapılacak bakalım cinsiyetle ilgili bişey söyleyecek mi drumuz...

işte bu yaaaaaaa
gözün aydın bidenem hepimiz senden bu sonucu bekliyorduk zaten
bunlar başarın için
bak her adımını beklediğinden daha da ileri atıyorsun
inş devamıda gelicek hayırlısıyla
matematik ve geometriyi derslere giripte yapamayanlar var canım benim...
sen takılma muaf olup kurtulmuşsun işte...
süpersinnnnnnnn tatlım başarılarının ardı arkası kesilmez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…