cnm ne demek bu kanamaya ayy cnm hemen korkma dur sakin ol eşin ürologa gitsin bakalım ne dicek acaba ne böyle bi etki yapmıştır eşine :26:alah allahhh inşlhh kötü şeyler çıkmazz sen gönlünü ferah tutmaya bak:44:Kızlar memorialde testi inceleyen dr görüştüm
ml de 1 buçuk milyon lökosit varmış
ml de 500 binde eritrosit varmış yani kanallarda kanama olabilirmiş
hemen bi üroloji dr görünsün eşin dedi
hiç germ hücresine ait bi hücre göremedim dedi
şuanda nefesim kesildi
çok kötüyüm
allahım daha kötü sonuçlar çıkmasın inşlh
neden kanama oldu acaba kızlar ne yapmalıyım
eşimlede hiç konuşmadık
ölmek üzereyim
Kızlar memorialde testi inceleyen dr görüştüm
ml de 1 buçuk milyon lökosit varmış
ml de 500 binde eritrosit varmış yani kanallarda kanama olabilirmiş
hemen bi üroloji dr görünsün eşin dedi
hiç germ hücresine ait bi hücre göremedim dedi
şuanda nefesim kesildi
çok kötüyüm
allahım daha kötü sonuçlar çıkmasın inşlh
neden kanama oldu acaba kızlar ne yapmalıyım
eşimlede hiç konuşmadık
ölmek üzereyim
hoş bulduk canlarım....inşallah rabbim kimseye böyle bi dert vermesin çok zor kaldıramıyorum artık Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun biz konyada yaptırmıştık azo nedeni de belli değilmiş bi sonuç bulamadılar yani bize öyle dediler tek çare tese ameliyatı orda bulamazsak şansınız yok dediler bizde olduk öyle dediler diye 2.ameliyatı o yüzden istemiştik yani sizin anlayacağınız bizi tam anlamıyla aydınlatmadılar zaten biz üzüntüden bişey soramadık onlarda anlatma geregi duymadılar ve pregnyl 5000 bulun kullanın 6 ay sonra yine gelin deyip gönderdiler nerden nasıl bulacağımızı bile söylemediler bizde her yere araştırdık biraz bulduk kullandık ama yetersiz bulun dediler bulamadık neyse bidaha oraya gitmek istemiyoruz celalettin hocayıda aradık oda 5 eylülde arayın izindeyim dedi o zaman tekrar arayacağız yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim...tek çaremiz artık önce Allah sonra celalettin hoca inş. bu sefer olur...
günaydınlarrr nasılsınız ben uzun zamandır giremedim topiğe ev aldık ve taşıma işleri çok zamanımı aldı ama yerleştik çok şükür.. geriden takip edim dedim ama çok sayfa varbesmele başlamış neyse ben bi geriye bakim görüşmek üzere :-*
sağol güzelim cnm sen nasılsın genetik testtiniz<i ne oldu:26:çok sevindim cnm tebrik ederimm inşallah sonuna kadar başarılı olursunn.. Çok istersen olurrAllah yardımcın olsunnn ..
bunu altına alakasız oldu amacnm dün il dışına çıkmıştım nete giremedim ... yanlış anlamadıysam listeyi vermişssin ve dün akşam bitmiş ben hemen besmeleleri çekebilirim sorun olur mu çok üzgnüm
sağol güzelim cnm sen nasılsın genetik testtiniz<i ne oldu:26:
sağol güzelim cnm sen nasılsın genetik testtiniz<i ne oldu:26:
tatlım olur sorun değil.
niyetin güzel tatlım .allah kabul etsin......
evet cnm zaten antibiyotik kullanıyoruz hep çıkıncaArkadaşlarım hepinize tedavinizde Allah yardm etsinn ,, inşallah tez zamanda şu lökositlerden kurtulursunuz . belki kullanmışsınızdır ama biz emre beyle görüşünce testlerde lökosit çıkarsa antibiyotik kullanmanız gerek demişti, biz de de 2 milyon yuvarlak hücre cıkmıştı boyamalı test yaptırıcaz bakalım biz de durum nedir?
inşlh sonuç temiz çıkardaha armadım umut u cnm çıkmamıştır sanırım 3 hafta demişlerdi, belki ararım ama çok korkuyorummbu arada cemrem sen şu besmele durumunu biliomusun şimdi okusam olmaz mı ya cumartesi güzdüz girmiştim en son görmedim zaman dün akşama kadar verilmiş
ohhhh :) çok üzülmüştüm . çok sağol cnm namazın ardına okuycam :)
pıtırcık benide dua listesine eklermisin canım
evet cnm zaten antibiyotik kullanıyoruz hep çıkınca
oooo 2 milyon yuvarlak hücre ne demek kızzzzzzzzz desene sizde güzel haberler yakın
inşlh sonuç temiz çıkar
cnm besmeleleri arkadaş yayınladı gününden öncede bitirebilirsin hatta daha bile ii olur genede pırıtcık buralarda sana cvp yazar tatlım benim
cnm emre bey boyamalı bakalım dedi belki bizimkilerde lökosittirsenin için okunavak listeyi görmedim ben varmıyım ? sayfa sayısını söylermisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?