canım biz 2 kere mikroteseolduk ama emre beyde değil.
tavsiyem birden tese olmayın.
emre bey bu işin uzmanı ama tedavi taraftarı değil.
cnm iki gündür o kadar kötüyüm kikafamda bi sürü soru var acaba hemen m.tese yapsak mı hemen sonuç alsak yok sa sabredip tedavi olup olamayacağına mı baksak çok karamsarımm ya hiç olmazsa Allahım yadım etsin bi tek dualara sığınabiliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun .. hepimizde yaradılıştan annelik hissiyatı var nasıl bastıcaz bu duyguyu Allahım kimseyi bununla imtihan etmesin biliyorum daha zor imtihan yaşayanlar var ama kalbime sözüm geçmiyo ki istiyorm , anne olmak istiyorum , bebeğimin mis kokusunu duyma istiyorum, tamam işte biz de yuva olduk diyebilmelk istiyorum, ...içim yanarken dışarıya karşı dik durmak ne kadar zor...
canım sen kendini çok sıkmışsın bu kadar yıpratma diycem ama yine yapacaksındır biliyorum elde değil.
hepimiz ilk öğrendiğimizde aynı senin gibiydik ama zaman insanı olgunlaştırıyo daha doğrusu böyle yaşamaya biraz daha alışıyosun
yoksa her zaman aklının ucunda bebek özlemi hiçbir zaman silemiyosun ama kendine zaman tanı biraz sabır eminim sende anne olacaksın o kutsal duyguyu sende tadacaksın
kıslarrr az önce umut u aradım genetik testin sonucu çıkmış ama hiç bişey söylemediler emre bey yokmuş ulaşabilirierse o değerlendirmek için arayacakmıi bizi. en azından sonucu söyleyin dedim bişey söylemediler off kötü mü acaba :18: çok korkuyorum lütfen dua edinnn
korkulacak bişey yok canım bizde genetik testimizi yaptığımızda sonucu telefonda öğrenememiştik emre bey ile görüşmeye gitmiştik genetik testlerimiz temiz çıkmıştı telefonda direkt bilgi vermiyorlar
kıslarrr az önce umut u aradım genetik testin sonucu çıkmış ama hiç bişey söylemediler emre bey yokmuş ulaşabilirierse o değerlendirmek için arayacakmıi bizi. en azından sonucu söyleyin dedim bişey söylemediler off kötü mü acaba :18: çok korkuyorum lütfen dua edinnn
selamun aleykum arkadaşlar, rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin. yaklaşık 3 yıldır bu forumu takip ediyorum ama yazmak hiç nasip olmamıştı.
2 yıl Kaan Aydos'ta tedavi olduk, sonuç olumsuz oldu.
Şu an Celalettin Peru'da tedavi görüyoruz. birbirimize dua edelim, rabbim yar ve yardımcımız olsun :)
kızlar;
tam 5 tane aktar gezdim keçiboynuzu yok mevsimi değil diyorlar...
keçiboynuzu özü diye birşey ondan verelim diyorlar sizce alsam mı?
aynı etkiyi verir mi?
bildiğin yok ya?
ramazanda da dolaşmıştım ramazandan sonra gelir mevsimi değil demişlerdi?
sizce?
selam ark ben 4yıllık evliyim hiç hamile kalamadım 2 ay önce tüp bebek yaptık düşükle sonuçlandı bursaya gezmeye geldik bu arada bende pko kisti var 14 gündür günüm geçiyordu hem test yaptırıp hemde eşimin birkaç testni göstereyim dedim doktor eşimin sonuçlarına baktı ve çok zor dedi normal yolla hamile kalamazsın dedi normal yolla hamile kalamayacağımı biliyordum ama eşinin sprerminn 100 de 5 hareketli dedi onu bugün öğrendim inanın o an o kadar kötü oldumki test yaptırdı istemeyerek yaptım ne yapacağımı bilmiyorum
Aycan esinde ne gibi sorunlar vardi bana anlatirmisin benim esimde fsh cok yuksek sperm bulunamadi ve gen analizindede sorun cikti y kromozomu delesyonu var bunca kotu seyden sonra tedavide sonuc alinirmi bilmiyorum sen neler yasadin anlatirmisin buna ihtiyacim var
Canım korkma bence birşey yoktur sizde inmemiş testisten dolayı azosperm var ,genetik teste birşey çıkacağını zannetmiyorum,bu zamana kadar bizden hiç genetik test falan istemediler,sonucu alınca bizi haberdar et,dualarımız sizinle...
çok sağol cnm bnm Allah razı olsun , sanırım temiz bize mail attılar hoca arıyacakmış o zaman kesin emin olucam ama rahatladım biraz çok şükürr
Canım korkma bence birşey yoktur sizde inmemiş testisten dolayı azosperm var ,genetik teste birşey çıkacağını zannetmiyorum,bu zamana kadar bizden hiç genetik test falan istemediler,sonucu alınca bizi haberdar et,dualarımız sizinle...
kızlar bugün genetik sonuçlarınmız çıktı sonuçlar kötü eşimde kromozon problemi bende de ciddi pıhtı sorunu çıktı sonra umuta gittim bizde pgt gebelik aşısı işe yaramazmış 4 5 sefer de olabilirmiş çünkü embriyo oluşsa bile düşük yüzden yüzde 75 ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum
cnm hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz birbirimize destek olmalıyız , yüzde 25 te hiç az değil , bize de ilk dr. o kadar şans verdi napalım Allahtan umut kesilmez
cnm emre bey izinde o yüzden aramamıştır birde sorun olmadığı için bizde sorun olduğu için detaylıca bugün görüştüler
cnm emre bey izinde o yüzden aramamıştır birde sorun olmadığı için bizde sorun olduğu için detaylıca bugün görüştüler
cnm bugün bu kadar kötü sonuç almayı beklemiyordum aslında biliyorduk morfolojiden dolayı spermlerimiz işe yaramıyordu tek bilmidiğim kapı kapı dolaşıp akraba evliliği yapmayan demek istiyorum akraba evliliğinden eşimin ailesinde var olan genetik problemler çaprazlama bize geçmiş zeynepkamildeki dr açıklama yaparken bir arada tamam dedim gidiyorum nefes alamadım zaten oluşma şansı çok az olduda tüp bebekle oluştu 4 te 3 düşer sonra sakat olma ihtimali çok yüksek ama sağlıklı olması imkansız değil dedi allah umutta biraz rahatlattılar
dr. lar bazen çok acımasız oluyolar üzülme nolurr.. siz de var mı akraba evliliği ? yoksa önceler d yapılan evliliklerden mi geçmiş? yanlış anlamadıysam sperm var azospepm değilsiniz cnm eğer öyle ise bazı hastanelrde genetiğine bakıp sperm enjekte ediyolar korkma umutta varmı bilmem ama bu yöntem var en kalıtelisini seçerler..
sağol cnm evet dersler iiye gidiyo bakalım bundan sonra ne olacakkkcanımmmmmm tebrikk ederimmmmmm dersleri geçmişsinnnn
çokkk sevindimmmm şimdi sıra lisede onuda çabucak geçip diplomanı alacaksınn bebişlerinde gelecek çifte mutluluk yaşayacaksın inşallah
Evettttt güzelimmmmm bende sana çok yardım ederim herkonudaaa herşeyi sorabilirsin
cnm hemen sıkıntı yapma genelde bu tarz sonuçları tl de söylemezlerkıslarrr az önce umut u aradım genetik testin sonucu çıkmış ama hiç bişey söylemediler emre bey yokmuş ulaşabilirierse o değerlendirmek için arayacakmıi bizi. en azından sonucu söyleyin dedim bişey söylemediler off kötü mü acaba :18: çok korkuyorum lütfen dua edinnn
keçiboynuzu özü ne bilmem ama benim eşim keçi boynuzu pekmezi yiyor bazen oda faydalı cnm bencekızlar;
tam 5 tane aktar gezdim keçiboynuzu yok mevsimi değil diyorlar...
keçiboynuzu özü diye birşey ondan verelim diyorlar sizce alsam mı?
aynı etkiyi verir mi?
bildiğin yok ya?
ramazanda da dolaşmıştım ramazandan sonra gelir mevsimi değil demişlerdi?
sizce?
dualarımız hep burda olan olmayanlar için zaten her daim cnm inşlh hepimiz olumlu sonuçlar alırızzzzzzzzzzzselamun aleykum arkadaşlar, rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin. yaklaşık 3 yıldır bu forumu takip ediyorum ama yazmak hiç nasip olmamıştı.
2 yıl Kaan Aydos'ta tedavi olduk, sonuç olumsuz oldu.
Şu an Celalettin Peru'da tedavi görüyoruz. birbirimize dua edelim, rabbim yar ve yardımcımız olsun :)
kızlar bugün genetik sonuçlarınmız çıktı sonuçlar kötü eşimde kromozon problemi bende de ciddi pıhtı sorunu çıktı sonra umuta gittim bizde pgt gebelik aşısı işe yaramazmış 4 5 sefer de olabilirmiş çünkü embriyo oluşsa bile düşük yüzden yüzde 75 ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum
hıımm bugun konuştuğum bayan bir kişi daha var sizin gibi emre beye ulaşmaya çalışıyorum dedi demek sizdiniz ne dedi cnm inşallah vardır bir çıkış yolu , ben bişi olmadığına kendim karar verdim emin değilim aramasını bekliyorum. sanırım sen de test yaptırdın benden hiç bişi istemediler ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?