Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım korkma birşey yoktur inşallah benim eşimde tek taraflı inmemiş testinden dolayı azospermi

selamun aleykum arkadaşlar, rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin. yaklaşık 3 yıldır bu forumu takip ediyorum ama yazmak hiç nasip olmamıştı.

2 yıl Kaan Aydos'ta tedavi olduk, sonuç olumsuz oldu.
Şu an Celalettin Peru'da tedavi görüyoruz. birbirimize dua edelim, rabbim yar ve yardımcımız olsun :)

Canım korkma bence birşey yoktur sizde inmemiş testisten dolayı azosperm var ,genetik teste birşey çıkacağını zannetmiyorum,bu zamana kadar bizden hiç genetik test falan istemediler,sonucu alınca bizi haberdar et,dualarımız sizinle...

Aleykümselam arkadaşım,tedaviniz hayırlı olsun,Allah en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

kıslar hepinizden Allah razı olsun gönlünüzde olanıı tez zamanda nasip etsin , çok şükür sanırım temiz çıktı . yani biz mail olarak istedik anladığımız kadarıyla bişi yok inşallah hoca da öyle söyler ..

cnm biz daha ramazanda aldık hiç öyle bişey demediler.. bilemedim şimdi onun zamanı ne zamanmış ki?

selam ark ben 4yıllık evliyim hiç hamile kalamadım 2 ay önce tüp bebek yaptık düşükle sonuçlandı bursaya gezmeye geldik bu arada bende pko kisti var 14 gündür günüm geçiyordu hem test yaptırıp hemde eşimin birkaç testni göstereyim dedim doktor eşimin sonuçlarına baktı ve çok zor dedi normal yolla hamile kalamazsın dedi normal yolla hamile kalamayacağımı biliyordum ama eşinin sprerminn 100 de 5 hareketli dedi onu bugün öğrendim inanın o an o kadar kötü oldumki test yaptırdı istemeyerek yaptım ne yapacağımı bilmiyorum

kızlar bugün genetik sonuçlarınmız çıktı sonuçlar kötü eşimde kromozon problemi bende de ciddi pıhtı sorunu çıktı sonra umuta gittim bizde pgt gebelik aşısı işe yaramazmış 4 5 sefer de olabilirmiş çünkü embriyo oluşsa bile düşük yüzden yüzde 75 ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum

cnm diyebileceğim tekşey mutlaka genetik testlerini yaptır

bizimkine sebebi belirsiz azosperm dediler.hormonların hepsi normal aralıklardaydı.sadece testosteron hormonu alt sınıra yakındı bazende biraz sınırın altına iniyordu.yani hepimizin farklı hikayeleri var bizimki de bu.ama pes etmeden her zaman bu uğurda emek verirsen Allah kimsenin elini boşa çıkarmıyor canım.sizin durumda olan arkadaşlar şimdi bebişlerini seviyor.bahar85 in hazırladığı tablomuza bak ordan y kromozomu delesyonu,fsh si yüksek olanların başarılarını görebilirsin.allah hepimize yardım etsin , sabır versin.

çok sağol cnm bnm Allah razı olsun , sanırım temiz bize mail attılar hoca arıyacakmış o zaman kesin emin olucam ama rahatladım biraz çok şükürr

çok sağol cnm bnm Allah razı olsun , sanırım temiz bize mail attılar hoca arıyacakmış o zaman kesin emin olucam ama rahatladım biraz çok şükürr

cnm emre bey izinde o yüzden aramamıştır birde sorun olmadığı için bizde sorun olduğu için detaylıca bugün görüştüler

cnm hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz birbirimize destek olmalıyız , yüzde 25 te hiç az değil , bize de ilk dr. o kadar şans verdi napalım Allahtan umut kesilmez

cnm hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz birbirimize destek olmalıyız , yüzde 25 te hiç az değil , bize de ilk dr. o kadar şans verdi napalım Allahtan umut kesilmez

cnm bugün bu kadar kötü sonuç almayı beklemiyordum aslında biliyorduk morfolojiden dolayı spermlerimiz işe yaramıyordu tek bilmidiğim kapı kapı dolaşıp akraba evliliği yapmayan demek istiyorum akraba evliliğinden eşimin ailesinde var olan genetik problemler çaprazlama bize geçmiş zeynepkamildeki dr açıklama yaparken bir arada tamam dedim gidiyorum nefes alamadım zaten oluşma şansı çok az olduda tüp bebekle oluştu 4 te 3 düşer sonra sakat olma ihtimali çok yüksek ama sağlıklı olması imkansız değil dedi allah umutta biraz rahatlattılar

cnm emre bey izinde o yüzden aramamıştır birde sorun olmadığı için bizde sorun olduğu için detaylıca bugün görüştüler

hıımm bugun konuştuğum bayan bir kişi daha var sizin gibi emre beye ulaşmaya çalışıyorum dedi demek sizdiniz ne dedi cnm inşallah vardır bir çıkış yolu , ben bişi olmadığına kendim karar verdim emin değilim aramasını bekliyorum. sanırım sen de test yaptırdın benden hiç bişi istemediler ama?

dr. lar bazen çok acımasız oluyolar üzülme nolurr.. siz de var mı akraba evliliği ? yoksa önceler d yapılan evliliklerden mi geçmiş? yanlış anlamadıysam sperm var azospepm değilsiniz cnm eğer öyle ise bazı hastanelrde genetiğine bakıp sperm enjekte ediyolar korkma umutta varmı bilmem ama bu yöntem var en kalıtelisini seçerler..

cnm biz 12 milyondan 40 milyona sonra 80 milyona kadar çıktık ama morfolojimiz sıfır eşimin anne babası teyze çocuğu abisinin ve amcasınında çocuğu yok sperm nasıl enjekte ediliyor hiç bahsetmediler mikroenjeksiyon ımsı mi onu yaptılar benim tüp denememde 5.gün embriyosu bugün dosyamı okudum herşey çok güzelmiş yumurta açısında ımsi ile seçilen spermler işte eşimdeki kromozon sorunundan dolayı rahime tutunamıyorlar ben bugün pgt yapalım dedim işe yaramaz dediler hatta tese yapalım dedim o da hareketsizlere yapılıyormuş bakalım cnm yeniden deneyeceğiz rabbime sığınıyorum

sağol cnm evet dersler iiye gidiyo bakalım bundan sonra ne olacakkk
inşlh o diplomayı da lacağım bebişmde gelecek inşlhhhhhhhhh
cnm hemen sıkıntı yapma genelde bu tarz sonuçları tl de söylemezler
inşlh soorunsuz çıkmıştır:26:
keçiboynuzu özü ne bilmem ama benim eşim keçi boynuzu pekmezi yiyor bazen oda faydalı cnm bence
dualarımız hep burda olan olmayanlar için zaten her daim cnm inşlh hepimiz olumlu sonuçlar alırızzzzzzzzzzz

aruna cnmmmm yapma ya demek sonuçlar iç açıcı değil:26:
ttalım sıkma canını hal çaresi muhakkak vardır
yaradan nasip ederse hiçç bişeycik olmaz bebişine cnm dualarımız hep hayırlı olması yönde cnm olumlu haberlerini bekliyorummm

cnm ben emre beyle görüşmedim dr la süleyman beyle görüştüm ben kimseyle sohbet etmedim ama etrafıma bakındım tanıdık sima var mı diye umuda zeynep kamilden kötü geldiğim için eşimle kafalar önde sessizce gittik:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…