Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne yazık cnm şimdi internette inceliyorum sorunumuzu tam eşimi anlatıyor idrar yolu enfeksiyonu testesteron düşüklüğü damar tıkanıklığı ve kısırlık yapıyormuş dr bana genetik dr çocuğunuz eşinize benzerse kromozonları ancak o zaman yaşar dedi doğmamış bebişime ağladım yani o da kısır olacak şimdi okudum genetik rahatsızlık olduğu için oğlum olursa o da kısır olurmuş annelik böyle birşey olmalı içim sızladı herşey oldu embriyo tuttu yerleşti sağlıklı doğdu da kuzum içim ağlıyorum bir yandan ağlıyorum bir yandan kendime gülüyorum 25 yıla kadar tıp ilerler onun sorununu çözerim diyorum celalettin hocaya gitsem mi sence

uff cnm ya bak bende şimdi kötü oldum
kıyamma sana biz daha varlıkları yokken onları nasıl düşünüyoruzz
yokkk inşllhhhh öyle şeyler olmaz olursa da dediğin gibi tıp o zamana dek ilerlicek hal çaresini mevlam yollarrr
cnm gidin nasısla pişman olmassın bi görüşün belki umduğun kadar sıkıntılı olmayacak sürecin
git güzelim git hiç değilse konuşup aklında kalmaz gitseydim demessin

cnm bnm ya benim de çok yakınlarım teyze çocukları ve iki tane oğulları var dr.lar o kadar çok söylüyolar akraba evliliği yapmayın diye ama nafile maşallah sperm sayınız çok iyi ımsı yi diyodum bende bi kere olmadı diye bidaha olmayacağı anlamına gelmez ki bi daha denersiniz boll bol malzeme var nasıl olsa, bebeğin için sakın üzülme o zaman tıp ne kadar ilerler allah bilir ayıca o durumda cinsiyet tayini de yapabiliyorlar sanırım sadece sizin durumunuz da kız olur meleğin:)

cnm bana da tel de söylediler orda değilik.. pgt nedir bi de senden ne için genetik test istediler?

Son düzenleme:

canım yaaaaa. ağlattın beni...... anne yüreği böyle birşeyyyyy.
canım herşey RAbbimin elinde . inş bebişine geçmez belli mi olur.
dediğin gibi tıp ilerliyor her geçen gün.
Rabbim görüyor herşeyi ... gözyaşlarıyın hürmetine sağlıklı bebişlerin olsun inş......
canım celalettin hocaya git derim.
şifanın nereden geleceği belli olmaz tatlım.
bizim buralarda bie laf var dert gezmiş derman da gezmiş......
inş RAbbim yardımcın olur

Arkadaşlarım dün test sonucu almaya gittim hemşire bana 2 haftalık hamilesiniz dedi o halimi anlatamam Allahım hepimize nasip etsin hepiniz en kısa zamanda bu müjdeyi bizlere verirsiniz inşaallah.Arkadaşlar gerçekten Rabbim çok büyük ona sonsuzlarca iman ediyorum bize doktorlar kesin çocuğunuz olmaz direk sperm bankasına gidin dedi almanyadaydık ozaman ama Rabbime çok şükür bu müjdeyi bize nasip etti tamamına erdirsin inşallah dua edin inşallah hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hepinize teker teker dua ettim.Ümidimizi kesmeyelim arkadaşlar gerçekten Rabbim veriyor herbirinizede benim dün yaşadığım sevinç gözyaşlarını nasip etsin

gözün aydın
çok sevindim senin adına zafer sabredenin inş......
Allah tamamına erdirsin.
sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin RAbbim...
darısı bizlerin başına olsun inş.....
bütün hamişler dualarımızda tatlım ........dualarında unutma bizleri......

cnm bana da tel de söylediler orda değilik.. pgt nedir bi de senden ne için genetik test istediler?

cnm 5.gün embriyosu tutmayınca istendi pgt embriyonu inceliyorlar kromzon açısından en sağlıklısı veriliyor artı 4 bin gibi ciddi bir rakam isteniyor genelde genetiği bakılan bayanların çoğunluğunda pıhtı sorunu oluyor genetik dr çok önemli önce iğnelerini al sonra tedavi ol dedi dr ise sadece aspirin yeterli dedi bahar flask arayacağım onlar kullanıyordu

ZAMBAK 06 için besmele okuyoruz.

NİYETİ: bayram sonu eşinin kontrolu var .sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.

12 ağustos pazartesi den 14 ağustos Çarşamba saat 21.oo a kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi

1--- sonsuz ……………………………. 2500 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2500 ……=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2500 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2500 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2500……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2500 ……=okudu
7—aruna …………………………… 2500 ……=okudu
8—alev99 ……………………………. 2500
9—ecrin23 ……………………………. ..2500 …….=okudu
10—bahar85 …………………………….. 2500……=okudu
11—bengusuu ……………………………. 2500 ……=okudu
12—cicek00 ……………………………. 2500 ……=okudu
13—balım1905 ……………………………. 2500 …..=okudu
14—ervae ……………………………. 2500 ……..=okudu
15—ese44 ……………………………... 2500………=okudu
16—esma ……………………………… 2500 …….=okudu
17—hasretim01 ………………………….. 2500 …….=okudu
18—her şeygüzelolcak …………………… 2500…….=okudu
19—huzuryolu …………………………… 2500
20—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2500 …….=okudu
21—kader60 ……………………………… 2500 …….=okudu
22—lamyay ……………………………… 2500 …….=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2500 …….=okudu
24—seval0817 …………………………… 2500 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2500 …….=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2500 ……=okudu
27—umut99 ………………………………. 2500
28—yeşil034 ……………………………… 2500…….=okudu

cnm benim güzel yürekli arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun yapabileceğim tek şey bol bol dua okumak hepimiz için inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel bebişlerimiz olacak hepimizin hiç konuşmuyorum biliyorum eşim ne yapsın ama içimden bugün konuşmak gelmiyor derin bir sessizlik var evde ne güzel bir lafmış bizlerde dert çok gezdi inşallah derman zamanı

hayırlı olsun ne güzel bir haber

aynen canım tek elimizden gelen dua etmek....önce çevremiz için sonra kendimiz için ....
en çok eşler helak oluyor aslında.
biz en azından birbirimizde topikte paylaşıyoruz ama onlar hep içine atıyor
Rabbim ikinizinde sabrını artırsın canım....
dediğin gibi artık derman zamanı gelmiştir inş .....
o sessizlik....... iyi bilirim o sessizliği......
bir gün o sessizlik sağlıklı sıhhatli bebiş sesleriyle sevinç çığlıklarına dönüşecek inş.....
'' YA MUHYİ '' çek tatlım bol bol.
dermansız dertlere şifaymış.
inş şifa olur .
bende inş senin için bol bol çekeceğim.
kulun kula ettiği dua red olmazmış.
inş redolmaz dualarımız....amin....

Canlarım besmele için namazlarınızı kılın tatlım.
Sırada sizin listeleriniz var.
2 güne kadar yayınlarım listelerinizi.
önce namazlarınız kılınmış olsun .....
Allah kabul etsin

çekeyim cnm Allah razı olsun ettiğin tüm dualar kabul olsun amin

MAŞALLAH SUPHANALLAH..cnm çok sevindimm Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip tsin inşallah.. bize isimlerimizle dua edermisin cnm senin duaların makbuldür şimdii..ohh bize de umut oldunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…