sağol cnm evet dersler iiye gidiyo bakalım bundan sonra ne olacakkk
inşlh o diplomayı da lacağım bebişmde gelecek inşlhhhhhhhhh
cnm hemen sıkıntı yapma genelde bu tarz sonuçları tl de söylemezler
inşlh soorunsuz çıkmıştır:26:
keçiboynuzu özü ne bilmem ama benim eşim keçi boynuzu pekmezi yiyor bazen oda faydalı cnm bence
dualarımız hep burda olan olmayanlar için zaten her daim cnm inşlh hepimiz olumlu sonuçlar alırızzzzzzzzzzz
aruna cnmmmm yapma ya demek sonuçlar iç açıcı değil:26:
ttalım sıkma canını hal çaresi muhakkak vardır
yaradan nasip ederse hiçç bişeycik olmaz bebişine cnm dualarımız hep hayırlı olması yönde cnm olumlu haberlerini bekliyorummm
uff cnm ya bak bende şimdi kötü oldumne yazık cnm şimdi internette inceliyorum sorunumuzu tam eşimi anlatıyor idrar yolu enfeksiyonu testesteron düşüklüğü damar tıkanıklığı ve kısırlık yapıyormuş dr bana genetik dr çocuğunuz eşinize benzerse kromozonları ancak o zaman yaşar dedi doğmamış bebişime ağladım yani o da kısır olacak şimdi okudum genetik rahatsızlık olduğu için oğlum olursa o da kısır olurmuş annelik böyle birşey olmalı içim sızladı herşey oldu embriyo tuttu yerleşti sağlıklı doğdu da kuzum içim ağlıyorum bir yandan ağlıyorum bir yandan kendime gülüyorum 25 yıla kadar tıp ilerler onun sorununu çözerim diyorum celalettin hocaya gitsem mi sence
cnm biz 12 milyondan 40 milyona sonra 80 milyona kadar çıktık ama morfolojimiz sıfır eşimin anne babası teyze çocuğu abisinin ve amcasınında çocuğu yok sperm nasıl enjekte ediliyor hiç bahsetmediler mikroenjeksiyon ımsı mi onu yaptılar benim tüp denememde 5.gün embriyosu bugün dosyamı okudum herşey çok güzelmiş yumurta açısında ımsi ile seçilen spermler işte eşimdeki kromozon sorunundan dolayı rahime tutunamıyorlar ben bugün pgt yapalım dedim işe yaramaz dediler hatta tese yapalım dedim o da hareketsizlere yapılıyormuş bakalım cnm yeniden deneyeceğiz rabbime sığınıyorum
cnm biz 12 milyondan 40 milyona sonra 80 milyona kadar çıktık ama morfolojimiz sıfır eşimin anne babası teyze çocuğu abisinin ve amcasınında çocuğu yok sperm nasıl enjekte ediliyor hiç bahsetmediler mikroenjeksiyon ımsı mi onu yaptılar benim tüp denememde 5.gün embriyosu bugün dosyamı okudum herşey çok güzelmiş yumurta açısında ımsi ile seçilen spermler işte eşimdeki kromozon sorunundan dolayı rahime tutunamıyorlar ben bugün pgt yapalım dedim işe yaramaz dediler hatta tese yapalım dedim o da hareketsizlere yapılıyormuş bakalım cnm yeniden deneyeceğiz rabbime sığınıyorum
cnm ben emre beyle görüşmedim dr la süleyman beyle görüştüm ben kimseyle sohbet etmedim ama etrafıma bakındım tanıdık sima var mı diye umuda zeynep kamilden kötü geldiğim için eşimle kafalar önde sessizce gittik:2:
cnm diyebileceğim tekşey mutlaka genetik testlerini yaptır
ECRİN_BEBEK ECRİN_BEBEK
canım biz 2 kere mikroteseolduk ama emre beyde değil.
tavsiyem birden tese olmayın.
emre bey bu işin uzmanı ama tedavi taraftarı değil.
cnm iki gündür o kadar kötüyüm kikafamda bi sürü soru var acaba hemen m.tese yapsak mı hemen sonuç alsak yok sa sabredip tedavi olup olamayacağına mı baksak çok karamsarımm ya hiç olmazsa Allahım yadım etsin bi tek dualara sığınabiliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun .. hepimizde yaradılıştan annelik hissiyatı var nasıl bastıcaz bu duyguyu Allahım kimseyi bununla imtihan etmesin biliyorum daha zor imtihan yaşayanlar var ama kalbime sözüm geçmiyo ki istiyorm , anne olmak istiyorum , bebeğimin mis kokusunu duyma istiyorum, tamam işte biz de yuva olduk diyebilmelk istiyorum, ...içim yanarken dışarıya karşı dik durmak ne kadar zor...
ECRİN_BEBEK ECRİN_BEBEK ECRİN_BEBEK ECRİN_BEBEK
canım seni çok ama çok iyi anlıyorum.
bizde ilk öğrendiğimizde acele ettik .öğrendiğimizin 3. günü tese olduk .
amasonuç sıfır. bilinçsizce olduk anlayacağın. kimseye haber vermeden güya tese olup tüp bebek sahibi olacaktık.
anlayacağın herşey kader kısmetmiş. herşey olacağına varıyormuş.
canım önce RAbbime sığındık .
rüyalara yattım. dualarda ağladım anlatamam.
sana şiddetle tavsiyem acele etme.
bizim önümüzde böyle anlatan yaşayan yoktu. ozaman bu topiği can arkadaşlarımı bulmamıştım henüz.
tek bizim başımızda zannetmiştik bu illeti.
ne olur tatlım sabırlı ol.birkaç doktora git.
tedavi yoluna bak ondan sonra tese.
acele etme. sabır tatlım sabır. ben inanıyorum ki hepimiz anne olmayı çok hakediyoruz ama imtihan.
ve inanıyorum ki bizler seçilmiş insanlarız.
Rabbim sabrını artırsın önce sonrada tez zamanda bebişlerini sana versin .amin.
ama sabır acele edip tese olmayın......
sıkıntılarını biz hala çekiyoruz inan.
kızlar bugün genetik sonuçlarınmız çıktı sonuçlar kötü eşimde kromozon problemi bende de ciddi pıhtı sorunu çıktı sonra umuta gittim bizde pgt gebelik aşısı işe yaramazmış 4 5 sefer de olabilirmiş çünkü embriyo oluşsa bile düşük yüzden yüzde 75 ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum
canım ne diyeceeğimi bilemedim.
boğazımda birşeyler kilitlendi .. ama merak etme Rabbim bir çıkış yolu gösterecektir.
şifa için didiniyorsunuz tatlım RAbbim görecektir emin ol.
Allah sabır versin.
ne yazık cnm şimdi internette inceliyorum sorunumuzu tam eşimi anlatıyor idrar yolu enfeksiyonu testesteron düşüklüğü damar tıkanıklığı ve kısırlık yapıyormuş dr bana genetik dr çocuğunuz eşinize benzerse kromozonları ancak o zaman yaşar dedi doğmamış bebişime ağladım yani o da kısır olacak şimdi okudum genetik rahatsızlık olduğu için oğlum olursa o da kısır olurmuş annelik böyle birşey olmalı içim sızladı herşey oldu embriyo tuttu yerleşti sağlıklı doğdu da kuzum içim ağlıyorum bir yandan ağlıyorum bir yandan kendime gülüyorum 25 yıla kadar tıp ilerler onun sorununu çözerim diyorum celalettin hocaya gitsem mi sence
amasonuç sıfır. bilinçsizce olduk anlayacağın. kimseye haber vermeden güya tese olup tüp bebek sahibi olacaktık.
bizim önümüzde böyle anlatan yaşayan yoktu. ozaman bu topiği can arkadaşlarımı bulmamıştım henüz.
acele etme. sabır tatlım sabır. ben inanıyorum ki hepimiz anne olmayı çok hakediyoruz ama imtihan.
cnm bnm Allah razı olsun şükrediyorum Allahıma iyiki sizi buldum , yoksa biz de aynı şekilde yapmayı planlıyoduk , sizin desteğiniz o kadar iyi geliyoki .. siz o kadar çok yol katetmişsiniz ki sabır konusunda Allahım inşallah çifter çifter nasip eder sizlere tez zamanda ... ben o kadar sabırsız bir insanım ki.. bununla sabır öğrenmek varmış kader de hem çooook istiyorum hem de şükrediyorum daha ağır sınavlar var da var diye...celalettin hoca ne zaman dönüyodu randevumuzu alalımda biz de gidelim hayırlısıyla, çook teşekkür ederim desteğin için cnm sağol
cnm bnm Allah razı olsun şükrediyorum Allahıma iyiki sizi buldum , yoksa biz de aynı şekilde yapmayı planlıyoduk , sizin desteğiniz o kadar iyi geliyoki .. siz o kadar çok yol katetmişsiniz ki sabır konusunda Allahım inşallah çifter çifter nasip eder sizlere tez zamanda ... ben o kadar sabırsız bir insanım ki.. bununla sabır öğrenmek varmış kader de hem çooook istiyorum hem de şükrediyorum daha ağır sınavlar var da var diye...celalettin hoca ne zaman dönüyodu randevumuzu alalımda biz de gidelim hayırlısıyla, çook teşekkür ederim desteğin için cnm sağol
5 eylülde izni bitiyormuş tatlım.
bizi ancak bu dertten müzdarip olan anlar tatlım.dediğin gibi sabretmeyi şükretmeyi gerçek hayatı görmeyi
sağladı bu dert bizlerde........
sende saol canım. duaların kat kat sana dönsün.
canım hangi şehirdesiniz?
gidiş gelişiniz kolay olur inş istanbula....
Arkadaşlarım dün test sonucu almaya gittim hemşire bana 2 haftalık hamilesiniz dedi o halimi anlatamam Allahım hepimize nasip etsin hepiniz en kısa zamanda bu müjdeyi bizlere verirsiniz inşaallah.Arkadaşlar gerçekten Rabbim çok büyük ona sonsuzlarca iman ediyorum bize doktorlar kesin çocuğunuz olmaz direk sperm bankasına gidin dedi almanyadaydık ozaman ama Rabbime çok şükür bu müjdeyi bize nasip etti tamamına erdirsin inşallah dua edin inşallah hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hepinize teker teker dua ettim.Ümidimizi kesmeyelim arkadaşlar gerçekten Rabbim veriyor herbirinizede benim dün yaşadığım sevinç gözyaşlarını nasip etsin
cnm bana da tel de söylediler orda değilik.. pgt nedir bi de senden ne için genetik test istediler?
genetik test derken anlamadım
canım yaaaaa. ağlattın beni...... anne yüreği böyle birşeyyyyy.
canım herşey RAbbimin elinde . inş bebişine geçmez belli mi olur.
dediğin gibi tıp ilerliyor her geçen gün.
Rabbim görüyor herşeyi ... gözyaşlarıyın hürmetine sağlıklı bebişlerin olsun inş......
canım celalettin hocaya git derim.
şifanın nereden geleceği belli olmaz tatlım.
bizim buralarda bie laf var dert gezmiş derman da gezmiş......
inş RAbbim yardımcın olur
Arkadaşlarım dün test sonucu almaya gittim hemşire bana 2 haftalık hamilesiniz dedi o halimi anlatamam Allahım hepimize nasip etsin hepiniz en kısa zamanda bu müjdeyi bizlere verirsiniz inşaallah.Arkadaşlar gerçekten Rabbim çok büyük ona sonsuzlarca iman ediyorum bize doktorlar kesin çocuğunuz olmaz direk sperm bankasına gidin dedi almanyadaydık ozaman ama Rabbime çok şükür bu müjdeyi bize nasip etti tamamına erdirsin inşallah dua edin inşallah hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hepinize teker teker dua ettim.Ümidimizi kesmeyelim arkadaşlar gerçekten Rabbim veriyor herbirinizede benim dün yaşadığım sevinç gözyaşlarını nasip etsin
cnm benim güzel yürekli arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun yapabileceğim tek şey bol bol dua okumak hepimiz için inşallah hayırlısıyla sağlıklı güzel bebişlerimiz olacak hepimizin hiç konuşmuyorum biliyorum eşim ne yapsın ama içimden bugün konuşmak gelmiyor derin bir sessizlik var evde ne güzel bir lafmış bizlerde dert çok gezdi inşallah derman zamanı
aynen canım tek elimizden gelen dua etmek....önce çevremiz için sonra kendimiz için ....
en çok eşler helak oluyor aslında.
biz en azından birbirimizde topikte paylaşıyoruz ama onlar hep içine atıyor
Rabbim ikinizinde sabrını artırsın canım....
dediğin gibi artık derman zamanı gelmiştir inş .....
o sessizlik....... iyi bilirim o sessizliği......
bir gün o sessizlik sağlıklı sıhhatli bebiş sesleriyle sevinç çığlıklarına dönüşecek inş.....
'' YA MUHYİ '' çek tatlım bol bol.
dermansız dertlere şifaymış.
inş şifa olur .
bende inş senin için bol bol çekeceğim.
kulun kula ettiği dua red olmazmış.
inş redolmaz dualarımız....amin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?