Hayırlı olsun cnmm tedavin kaçıncı gün bugün
merhaba kızlar nasılsınız
ben son üç gündür düşün düşün en sonunda kafayı yedim
nedenine gelince bir tanıdık vasıtasıyla mustafa bahçeciye gitmeye karar aldık bari son tüp sperm kaldı
dedik bu işin merkezine ve mustafa bahçeciyle görüşelim dedik bugün saat 2 de randevum var gidip bir
ön görüşme yapacağım.umut tüp bebek merkezinden yana bir sıkıntım yoktu ama değişikliğin psikolojik açıdan da
iyi geleceğini düşündük veee randevumuzu aldık.birde ben ilk tüp denemem de ohss oldum 27 yumurta toplantı ve neredeyse hastanelik oluyodum o halde transferim de yapıldı çektiğim acıları bir Allah bilir bir ben mustafa bey kesinlikle bu durumda transfer yapmıyomuş ne bileyim belki birşeyler birşeylere vesile olacaktır Allahın izniyle.gerektiğinde doyalarımızı ve kalan son tüp spermi de
taşıyacağız.sonuçta emre bey de orda bizim için onun orda olması çok önemli eşim başka doktorlar ile görüşmüyor
bir kez bu adama çok güvenmiş veee gerekirse bir kez daha mikro tese olabileceğini söyledibu benim için çok önemli
ne bitkisel tedavilere yaklaştı bugüne kadar ne de başka şeylere biraz inatçı kocam var benimm ilk mikroteseyi olalı da 2,5 yıl
kadar olacak şimdi bir kaç defa spermiogram yaptıracağız inşallah sperm çıkarsa 3-5 artık ne kadar belki eşimin ameliyatına da gerek kalmaz inşallah Rabbim bizim de yolumuzu açık eyleryeni maceramız başladı anlayacağınız dualarınıza çok ihtiyacım var
belki tüp bebek denemem bayramdan sonraya kalabilir olsunn buna üzülmem Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun
inşallah spermler çıkar kızlar testte eşime de kıyamıyorum ameliyat olmasını da istemiyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip
etsin sonuçta bizler üstümüze düşen görevi yapmaya çalışıyoruz bundan sonrası Rabbime kalmış
merhabalar
biz bir kere test yaptırdık sıfır çıktı.hormon tahlilleri yolunda. muayenede gözle görülür bi tıkanıklık yok dedi.başka bişey yapmadılar. üç hafta sonra tekrar test istediler.özel bir doktora mı gidelim:s Devamında nasıl bir yol oluyor
cnm ben kütahyalıyım
sen neresindensin ben kütahya altıntaş
sizin azo sebebi bellimi
cnmcımmm benim kütahyalı olduğumu unuttun heralde memleketime gidiyosunda haber etmiyosun ha
aşkolsun
Selamm kızlarrrrrr biz geldik sonunda evimizdeyiz..
çok şükür iyiyiz herşey yolundaa.
maaşallah ne çok kaynatmışsınızzzz sayfalar uçmuşşşşşşşşş
ben okurum artık evdeyim yavaş yavaş siz yeterki yazınnnnn böyleeeeee
baharımın bugün kontrolü var inş iyi geçerr.ikili testi yapılacak
selamun aleyküm canlar nasılsınızsizleri çok özledim ama maalesef gelemiyorum çünkü evimde şu anda net yok inşallah en yakın zamanda sorunu halledip aranıza dönücem döndüğümde inşallah herkesten müjdeli haberler alırım hepinizi çok özledim beni dualarınızda unutmamanız dileyiğle
kız geçen yaz gitmiştik.
amaaaaaa sen eskişehirli değilmiydin
ben eskişehirli diye biliyorum seniiiiii
kütahyalı olduğunu bileydimmmm çekeceğin vardı şimdiye kadarrrr çenemden ....
hg. iyi olduğunuza sevindim...
nasıl geçti bebişle ilk tatilin bakalım?
bu gidişle bebiş ilerde eve girmez olacak haberin olsun
canım nerelerdesin sennnnnn.
nasılsın?
neler yapıyorsun? tedavin ne aşamada?
bizde seni özledik.....dualarımızdasın canım sende unutma bizi dualarında
canımmmmm iyiydiii işte nasıl olsunn alışmaya çalışıyoruzz
yaa memeu gibi değilsin çok çalışıyorlar çok iş yükü varr işçi gbiler benimde sonum yakında öyle olacak ALLAH sabır versin tapuculara
araamışsın canım görmedimm bugünde arayamadım sende memlekete gitmişsin musait olduğunda görüşürüz
yaaa ne demezsinnnn bendende çok iyi iş kadını olur
hiçç ihmal edermiyimm
beeennnn bulurummmmmm işte böyleeeee
sen ne yazdın acaba çok merak ettim tatlımmmmmmmmm
yakında seninkinide bulurum belkii
benim miniklerimin teyzeleri hepinizin yazdıklarını okudum çok duygulandımsiz benim sevincime ortak oldunuz inş.bende sizlerin sevincine ortak olurum burada halaylar çekeriz .en yakın zamanda hepinizin yüzü gülsün Allahım tedavilerinizde maddi manevi yanınızda olsun.
bugün ayrıntılı ultrasyona girdik ve kzışımda nihayet kendini gösterdi teyzelri ama oğlan üstte kızı sürekli tekmeliyor heryeri kendisi istiyor kızım sıkışmış kalmış şimdiden abilik yapıyor muhammed meryeme kızışımı eziyor teyzeleri
arkadaşlar y kromozomu testimiz normal çıktı ancak doktor izindeymiş bekliyoruz da şimdi anlamadığım başka testler mi yapılıyor kromozomlarla ilgili kaan hocaya mesaj gönderdim tese yapalım diyor ama benim kafam karıştı önce sorunun ne olduğunun bulunması gerekmiyor mu
canım nasılsın ?
genetik sonuçlarınız çıktımı
günaydın canlar
dün döndük evimize son haberleri vereyim dedim...
eşimin kontrolü iyi geçmiş dru amerikadan gelen ilacı istetmemiş...
1 ay sonra 1 tomografi daha çektir tüm sonuçların karşılaştırmasını yaptır gel demiş...
tüm sonuçlarla tekrar girecek heyete...
nodülün ne olduğunu saptamadan bi adım atmak istemiyormuş...
bakalım 1 ay daha bekliycez inş sonunda eşim için en hayırlısı olur...
dün kontrolümüz vardı 11+6 günlüktü meleğim
drumuz uzun uzun inceledi bebişimi ölçümleri yapıldı herşey yolunda gelişimi çok güzel dedi...
bebişimin boyu 54,03 mm olmuş
öğrendiğimden beri hergün kalçamdan progynex iğne oluyordum onu artık kullanmayacakmışım...
kontrolümüz akşam olduğu için kan testlerimizi yaptıramadık onuda bugün gidip yaptırıcam inş onlarda temiz çıkar
ona göre ilaçlarımı haplarımı düzenleyecekmiş dr...
buarada bizim minnak öyle rahat yatıyordu ki kızlar görmelisiniz keyfi yerinde hiç kıpırdamadan yatıyor
bacaklarını kaldırmış ohhh
dr ben sormadan cinsiyet daha belli değil dedi 1 ay sonra belli olur inş...
ama kıyamam eşim çok heyecanlanıyor dün allah korusun bi problem varsa diye kontrolde bayılacaktı az daha...
nefes alışverişleri değişti korktum o an...
sonra çıkınca konuştuk elimde değil korkuyorum heyecanlanıyorum diyor...
allah bebişimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin tüm üzüntüler arkamızda kalsın inş
rabbim sizlerede en kısa zamanda çifter çifter nasip etsin meleklerinizi dualarımdasınız canlarım
geçmiş baya var ben daha sonra okur yazarım hepinize...
canım ben baharın besmelesini okudum Allah hayırlı doğum nasip etsin, inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat versin.
eşim sperm testi yaptırdı ama hiç bi kıpırdanma yok maalesef. belki iğnenin faydası olur bakalım pregny e başladı.
cnm çıktı ciddi hasarlı çıktı 46 xy 3 kırılma varmış 4 hamileliğin 2 düşük 1 engelli bebek 1 sağlık hamililelik olurmuş bende ciddi pıhtı sorunu varmış sonra umuda gittik pıhtı önemsiz dediler ama eşimin durumu zor 4 5 defa hatta 8 defa deneyenler varmış bunu biliyoruz dediler pgt bizde işe yaramıyormuş gebelik aşısıda bunlar yapılabilirmiş ama bizim durumuzda sadece para harcaması olarak geri dönebilirmiş şu an durumu kabullenme sürecindeyim
canım evi temizlemesi için birini tuttuk...
en geç pazartesiye bitmiş olacak...
ama kayınvalidem sanırım gelemeyecek görümce hanım huysuzluk yapıyor...
kayınvalidem buraya gelince o ablasına gidecekti...
şimdi ben köyde kalırım deyip ablasına gitmiyormuş...
eşimde kızdı onu orda bırakıp geliceksin sonra huzursuz olucaz hepimiz gelme istemiyorum ben bi yardımcı tutucam dedi bugün annesine...
oda tamam dedi anlayacağın kaldık yine bi başımıza
yarın yapabildiğimiz kadarını eşimle halledicez gerisinide yardımcı tutup tamamlıycaz...
düğünde eşim sinir etti beni...
1 şarkıda dans ettik diğerinde yeter deyip oturttu oysa 2 hamile daha var negüzel dans ettiler eşiyle gıcık beni zorla oturttu
sonlara doğruda hadi içinde kalmasın dedi 1 şarkıda oynadık okadar...
yaa zaten o öyle yapmasa ben biraz kalkar biraz otururum kendimi kaybedecek değilim ama çok pimpirikleniyor sinir ediyor beni
öyle işte canım son durumlar bu bizde sende memleketteymişzin galiba hayırlısıyla dönersiniz inş
canım kusura bakma orda unuttum ben haber vermeyi dün sabah aklıma geldi hemen mesaj attım sana...
ben sana demiştim zaten en baştan...
beni listenin sonuna ekle okuyabildiğim kadar okuyayım listeden çıkıncada silersin diye ama dinlemedin beni
saol canım arkadaşımmm allah razı olsun hepinizden
iyi akşamlar kızlarrrrr
ben yarın kısmetse nurusimalara gidicem
ordan ablama geçicem salı günü dönücem eve inşlh
dönünce anlatırım size ayyy ne güzel burda derdimize derman ararken arkadaş oluyoruz hemde ahirete kadar arkadaş
hepinizi çokk seviyorum kızlar iiki sizleri tanımışım burda
derdim acı ama arkadaşlarımla aşmasını da biliyorummmmmmmmmmmm
s.a herkese hayırlı pazarlar Allahın selamı üzerinize olsun.topik yine bi sessizleşmiş.inş.tedavideki arkadaşlardan güzel hayırlı haberler gelirde halaylar çekeriz ....canlar gulzalar tüp bebek tedavisne başladıldar hepinize çok selamı var onlar için hepinizden dua istiyorum .gulza ve eşi için
Tüp bebeğe başladık yumoş iğnelerimi yapıyorum.
Hoşbuldukk cnm
iyidi cnm hep dikkat etmekle geçti işte hava sıcak olunca.
yinede değişiklik iyi oldu
görüp göreceğimiz şimdilik son gezi oldu .daha kolay kolay gezemem herhalde iyice şişko olunca
sen nasılsın
mutlu mutlu git mutlu mutlu dön inş aramıza.
nurusimayla kaynatın bakalım biraz.....
selam söyleee bizden de....
RAbbim gulza ve eşinin işlerinde kolaylıklar versin.
inş tedvisi olmlu sonuçlanır önce kendilerini sonra bizleri sevindirir RAbbim inş.
canım hayılı olsun tedavin.
bolca yumoşun olur veeeee bebiş olarak ikiz ikiz sana evinize döner.
Allah yar ve yardımcın olsun...
iyi yapmışsın canım.
dikkatli gidip dikkatli gelmişsin
şişko mu?
kız şiştini göbüşün......
bende aynı canım.
memlekete gittik geldik şimdi
şişko tabi şimdi biraz çıktı göbüşüm 1-2 aya kalmaz iyice çıkıcak dahada bi yere gidemem havalar soğucak
iyi yapmışsınız cnmm.
seni aradım ama müsait değildin herhalde en son sen aramıştın ben arayayım dedim şimdide .
CANIM kuzenlerde acıcık sahilde yürüyüşteydik
kalabalıktı çevrem anlayacağın kusura bakma meşgule almak zorunda kaldım....
müsaitsen arayayım şimdi seni.....
anladım cnmm bi sorun çıkıcağını düşünmemiştim sizin için.
pıhtılaşma zaten iğne kullanılıyor o halledilir ama
şimdi ne yapmayı düşünüyosunuz peki kafam durdu ya :44:
eşimde bende biraz yıldık gibi elbet toparlanacağız vitaminleri içmek istemiyor celalettin hocaya gideceğiz ben bu adetle süleyman hocaya kontrole gideceğim ama psikolojik olarak çok da iyi olduğumuz söylenemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?