- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
günaydııın canımmmmmmmm
dinlenebidinmii yine erkenden kalkmışsınn
seni özledik kızz epeydir yoktunn gezmelerdeydinnnndinlendimmmmmm canımmm uykumu aldım
yine erkenciyimmmm
yeni yerin hayırlı olsun cnm istediğin gibi olduuuuuuuu
günaydın kızlar dün mustafa bahçeci ile görüşmeye gittik görüşmemiz ilk 10 dk iyi geçti sonra ben muayane oldum
veee şok yaşadım meğerse bende doğuştan polikistik over varmış
ben ağlamaklı bir halde hocanın yanında geldimneden daha önceki doktorum bunu bana söylemedi dedim o da haklı olarak kendi doktorunu bir parça da olsa savundu sorun birken artık iki oldu kızzlaaarr
gerçi Rabbim verdikten sonra herşey boşş.
kimseyi etkilemek istemem tabiki ama ben 2011 ve 2012 de 2 tüp bebek denedim nasıl fark edilmedi hayret ediyorum
mustafa hoca daha muayane odasında ultrasano girdiğimde anladı ve önce beni tedavi edeceğini söyledi kurban bayramından önce
seni başlatamayız dedi Allah biliyor bende içimden hep kurbandan sonra diye geçiriyodum.
şimdi benden ve eşimden bazı testler istedi kromozom analizi yaptıracağız birde eşim spermiogram yaptıracak hafta içinde.
birde doktor kesinlikle akşam 7'den sonra hiçbirşey yemiyosun dedi saat 10:30 da bir bardak süt içeceksin haftada 3 gün yürüyüş
önerdi bunlar pko için gerekli şeylermiş birde şimdiden folikasit ve evicap omega3 hapları almaya başladım doktor önerisiyle
vücudumu hamileliğe hazırlamak için
Rabbime sonsuz şükür olsun kii en azından sorunlarımız ortaya çıktı ve mustafa hoca gerçekten işinin ehli bir doktormuş
keşke en başından oraya gitseydim ama halen çok üzgünümve halen çok kızgınım diğer doktoruma
Allah razı olsun gözdeciğim Allahım oğlunu size bağışlasın ,sende burda çoğu arkadaşa destek oldun hepsi seni çok seviyor inş.onlarda tedavilerinde hayırlı sonuçlar alırlar .hepimizin başından geçti herkes bu azodan kurtulur bebklerine kavuşur inş.Allaha emanet ol canımMaşşallllah yavrularına..Çok sevindim,biri kız biri erkek:)) Ne tatlı olur onlar...Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşalllahh
Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun inşallah yeni tedaviniz güzel sonuçlarla sonuçlanır. Ben bir pko hastası olarak yazdıklarına şaşırdım doğrusu. pko öyle teşhisi zor ve sinsi bir hastalık değildir. bir çok belirtisi vardır. kendin bile rahatlıkla anlayabilirsin bir sorun olduğunu. kaldıki doktorlar nasıl anlamamış hayret doğrusu.günaydın kızlar dün mustafa bahçeci ile görüşmeye gittik görüşmemiz ilk 10 dk iyi geçti sonra ben muayane oldum
ben ağlamaklı bir halde hocanın yanında geldimneden daha önceki doktorum bunu bana söylemedi dedim o da haklı olarak kendi doktorunu bir parça da olsa savundu sorun birken artık iki oldu kızzlaaarr
kimseyi etkilemek istemem tabiki ama ben 2011 ve 2012 de 2 tüp bebek denedim nasıl fark edilmedi hayret ediyorum
mustafa hoca daha muayane odasında ultrasano girdiğimde anladı ve önce beni tedavi edeceğini söyledi kurban bayramından önce
seni başlatamayız dedi Allah biliyor bende içimden hep kurbandan sonra diye geçiriyodum.
şimdi benden ve eşimden bazı testler istedi kromozom analizi yaptıracağız birde eşim spermiogram yaptıracak hafta içinde.
birde doktor kesinlikle akşam 7'den sonra hiçbirşey yemiyosun dedi saat 10:30 da bir bardak süt içeceksin haftada 3 gün yürüyüş
önerdi bunlar pko için gerekli şeylermiş birde şimdiden folikasit ve evicap omega3 hapları almaya başladım doktor önerisiyle
Rabbime sonsuz şükür olsun kii en azından sorunlarımız ortaya çıktı ve mustafa hoca gerçekten işinin ehli bir doktormuş
keşke en başından oraya gitseydim ama halen çok üzgünümve halen çok kızgınım diğer doktoruma
günaydın kızlar dün mustafa bahçeci ile görüşmeye gittik görüşmemiz ilk 10 dk iyi geçti sonra ben muayane oldum
günaydın canlar
dün döndük evimize son haberleri vereyim dedim...
eşimin kontrolü iyi geçmiş dru amerikadan gelen ilacı istetmemiş...
1 ay sonra 1 tomografi daha çektir tüm sonuçların karşılaştırmasını yaptır gel demiş...
tüm sonuçlarla tekrar girecek heyete...
nodülün ne olduğunu saptamadan bi adım atmak istemiyormuş...
bakalım 1 ay daha bekliycez inş sonunda eşim için en hayırlısı olur...
dün kontrolümüz vardı 11+6 günlüktü meleğim
drumuz uzun uzun inceledi bebişimi ölçümleri yapıldı herşey yolunda gelişimi çok güzel dedi...
bebişimin boyu 54,03 mm olmuş
öğrendiğimden beri hergün kalçamdan progynex iğne oluyordum onu artık kullanmayacakmışım...
kontrolümüz akşam olduğu için kan testlerimizi yaptıramadık onuda bugün gidip yaptırıcam inş onlarda temiz çıkar
ona göre ilaçlarımı haplarımı düzenleyecekmiş dr...
buarada bizim minnak öyle rahat yatıyordu ki kızlar görmelisiniz keyfi yerinde hiç kıpırdamadan yatıyor
bacaklarını kaldırmış ohhh
dr ben sormadan cinsiyet daha belli değil dedi 1 ay sonra belli olur inş...
ama kıyamam eşim çok heyecanlanıyor dün allah korusun bi problem varsa diye kontrolde bayılacaktı az daha...
nefes alışverişleri değişti korktum o an...
sonra çıkınca konuştuk elimde değil korkuyorum heyecanlanıyorum diyor...
allah bebişimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin tüm üzüntüler arkamızda kalsın inş
rabbim sizlerede en kısa zamanda çifter çifter nasip etsin meleklerinizi dualarımdasınız canlarım
geçmiş baya var ben daha sonra okur yazarım hepinize...
bahar sana kolay gelsin kınalar,gezmeler,ev taşıma işleri kız ne kadar yoğunsun öyle maşallah
inşallah testleriniz de güzel çıkacak çok heycanlısındır şimdi minik bebişini göreceğin için
inşallah eşinin lenf nodülü de küçülmüştür dualarımız seninle canım
cnm benim akşam uyuyamadım pıhtıyı düşünmüyorum cnm bana yumurta toplantıktan sonra iğneye başlanacak dendi ulun hoca sende öncemi başlattı 47 xy de pgt oluyormuş ama 46 xy inv bozukluğunda pgt para tuzağıymış çok aranacak unsur varmış oda çok külfetliymiş ve geçerliliği azmış celalettin hocaya gitme konusunda eşim tamam dedi memoraili hiç düşünmemiştim bir araştırayım semra hn çok iyi olduğunu biliyorum dediğin gibi ben kolay pes eden sulugöz ve hassasım süleyman hoca beni üzmüyor ya o yüzden umudun dışında da bir yere gitmedim kuzucuğumu benim içinde sev ikinizide çoook öptümmm
cnm benim inşallah hayırlı haberler alacaksınız o bebişinle beraber göbişleri yavaş yavaş attır inşallah dr zamanında gideceksin dualarım seninle güzelim
cnm hadı inşlh güzel sonuçlar ALIRSINIZZZZZZZZZ
BEBİŞ İİİ BABASI SAĞLIKLI OLUR GÜZEL HABERLERLE SEVİNİRİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
hoşgeldin güzelim
oh eşine demekki dr. ihtiyaç görmedi amerikada ki ilaçları
cnm inşlh diğer tetkikler de sorunsuz çıkar bayramlarınız hiççç bitmezzzzzzz
oyyy minnakkımız büyümüzzzhareketli hee
cnm babası nın hali doğal kız adam ne yapsın alalh korusun aklına kötü şeylerde gelir ister istemez
ama alalhın izniyle kucağınıza alınca bütün korkularınız kalmayacak inşlhhh
canım bebiş ve babası için hayırlı haberler alırsınız inş.
tamam tatlım bende tahmin etmiştim bu ara ev işiyle uğraşacağını
bu arada düğünde dikkat et bakalımmmmm.
hımmmm göbek at ama yeğeni yorma
arkadaşlar bu akşama kadar ecrin23 arkadaşımızın besmelesini bitmesini temenni etmiştim ama maaleseffffffff
arkadaşlar yeni listeyi yayınlayacağım .....
anlayışınıza sığınarak yazıyorum:
gecikeni en arkaya ekleyeceğim demiştim kimse kırılmasın canlarımmmm.....
bu iş gönül işi ....hayır işi.... dua işi öyle ihmale gelmez....gönüllülükle okunursa kıymeti olur......
beni anlayacağınızı umarak: sıra bahar85 te idi. bahar kendisinine de okuyup ev işlerinden dolayı çıkacak listeden .
onuda arkaya eklemem gerekir ama çıkacağı için ona okuyalım istedim.ayrıca o listenin sonuna ekle beni demişti ama ben çıkmadan arkadaşımıza okumak istedim. bebişinin sağlıklı sıhhatli doğması için....
anlayacağınızı umuyorum
bahar85 ;
hayırlı yoluculuklar canım,
İNŞH eşinin test sonuçları çok güzel çıkar.
bebeğinide sağlıcakla görürsünüz.
ev içinde kolaylıklar dilerim.
İkisi içinde gözünüz aydın canım
inşh 1 ay sonraki eşinin için yapılan testlerde sonuçlar çok iyi çıkar.
meleğinide sağlam salim hepiniz sağlıklı olarak kucağınıza almayı nasip etsin yaradan
cnm geçmiş olsun bak sen diğer dr.lar görmemiş o zaman :44:
olsun cnm bak gene mevlam senin içinden geçen zamanı nasip etti
bundan sonra adımlarınızı emin aıcaksınız düşün bu sefer bebişin sana sağlıklı ve daha temkinli gelicek ve annesinde 9 ay kalıcak güzelim bundan sonraki sürecin hep kolay geçsin tatlım belki bende bayramdan sonraya tüp bebek denerim gene zamanlarımız aynı olur kızzzzzzzz
hoşgeldin güzelim
oh eşine demekki dr. ihtiyaç görmedi amerikada ki ilaçları
cnm inşlh diğer tetkikler de sorunsuz çıkar bayramlarınız hiççç bitmezzzzzzz
oyyy minnakkımız büyümüzzzhareketli hee
cnm babası nın hali doğal kız adam ne yapsın alalh korusun aklına kötü şeylerde gelir ister istemez
ama alalhın izniyle kucağınıza alınca bütün korkularınız kalmayacak inşlhhh
merhaba canım mustafa bahçeci bahçeci fulya tüp bebek merkezi İstanbul Fulya'da yerimustafa beyin soyadını hangi şehir ve hastane olduğunu yazarmısın canım
aynen canım bende çok kızıyorum insanların umutlarını çalmış gibi oluyorlar inşallah bundan sonra güzel olur herşeybende çok kızıyorum bu vurdumduymazlara ya.biz ne hayallerle gidiyoruz hastaneye,onlar sadece parayı alıp sepetlemeyi düşünüyor vicdansızlık bu.neyse zararın neresinden dönülse kardır boş yere hem masraf etmekten hem de acı çekmekten kurtuldun canım.tedavini olup hemen yavruna kavuşacaksın inşallah.canını sıkma bence zaman kazandın böylece bir ay denemek için geçecekti 3 ay üzerinden geçsin diye bekleyecektin devam edip gidecekti belki.bizim durumda olan bir arkadaşın kendinde böyle bir sorun varmış 7.tedavisinde Mustafa bahçeli bulmuş tedavi etmiş sonra tüp bebek denemiş hemen tutmuş canım.
canımm yeni tedaviniz hayırlı olsunn
iyi bir yerde başlaman çok iyi olmuşş
genetikleride stemiş detaylı incelemeleri çok iyi olurr
canımm pko çok kötü bişey değil tüp bebekte avantaj çok fazla yumurta oluşuyor
baharda pkoydu ondada çok embriyo oluştu hatta ohs olduu transferi 1 ay sonra gerçekleştii
şimdide normal yoldan hamiş olduu
canım sende de 27 yumurta oluşmuş sendede pko olduğu belli ama sana niye kimse bişey söylememiş
geçmişi boşver canım yaa önüne bakk şimdi seni çok güzel günler bekliyor bayramdan sonra evlatlarına kavuşacaksınnn
YEŞİLciğim canım yeni tedaviye başlamışsın hayırlı olsun herşey yolunda gider inş.Allah bu yolda kimseyi koymasın maddi manevi yardımcınız olsun canım hayırlı haberlerini yaz canım merakla bekliyeceğiz.
sağol canım Allah razı olsun
ESMAcığım ilk iş günü yapmışsın hayırlı olsun tabuyu bende biliyorum ama moralini bozma artık devlet daireleri hep aynı bizim iş yerini görsen kimse işten başını kaldıramıyor,sinir stres içinde çalışıyor iş yükü çok fazla ama ne yapacan Allah rızık kabımızda hepimizin yardımcısı olsun.
BAHARCIĞIM hoş geldin şükür güzel haberllerle gelmişsin minikin rahatmış ,babasına moral oluyor Allahım eşinle çoçuklarınla bir ömür boyu mutluluklar birliktelikler nasip etsin.
Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun inşallah yeni tedaviniz güzel sonuçlarla sonuçlanır. Ben bir pko hastası olarak yazdıklarına şaşırdım doğrusu. pko öyle teşhisi zor ve sinsi bir hastalık değildir. bir çok belirtisi vardır. kendin bile rahatlıkla anlayabilirsin bir sorun olduğunu. kaldıki doktorlar nasıl anlamamış hayret doğrusu.
evet canım çok yoğunuz hiç sorma...
evide bi taşırsak hayırlısıyla rahatlıycam valla
dün bebişimizi gördük teyzesi çok şükür herşey yolunda bugünde kan testini yaptırdım sonuçları salı günü alıcaz...
inş onlarda iyi çıkar
canım lenf nodülü küçülmemiş pek ama sanırım az da olsa bi değişiklik var ama iyi yönde mi kötü yönde mi bilmiyorum :26:
inş 1 ay sonra hayırlı haberler alırız...
canım sabah yazını okudum ama fırsatım yoktu yazamadım ama çok kızdım sana
tatlım onca zaman sonra bi umut yeni bi tedaviye başlayacaksın yok yere kendini strese sokuyorsun...
canım sen doğal yoldan hamile kalmaya çalışıyor değilsin ki pkoyu öğrendiğin için bukadar helak oluyorsun...
yapma allah aşkına pko tüp bebek tedavisi için çok büyük bi avantaj...
senin önceki tedavilerinde pko olduğunu drunun anlamaması mümkün mü sadece bahsetmemiştir çünkü bahsedilicek bişey değil ki...
senin zaten azıcık bu konuda bilgin olsaydı drun söylemese bile sen anlardın pko olduğunu tatlım...
normal bi kadında pko olmaması dışında mümkün değil 20 den fazla yumurta toplanması...
pkolu hastalarda yumoş çok olduğu için tüp bebek tedavisinde çok şanslı oluyoruz...
ben geçen sene nisanda kontrole gidince ulun hoca kontrolden sonra hemen söylemişti sende pko var diye ki ben biliyordum zaten...
senin doğal yoldan hamile kalman zor olurdu zaten dedi ama bak çok şükür doğal yoldan da oldu
ulun hoca pko tüp bebek tedavisi için çok avantajlı bi durum fazla sayıda yumurtanız olacak ve şansınız artacak demişti ki dediği gibi oldu...
23 yumurtam toplandı 13 embriyom oluştu ve donduruldu...
sen doğal yoldan hamile kalmaya çalışmıyorsun ki pko için ayrı bi tedaviyede gerek yok zaten...
ben tedaviden 3 ay önce kontrole gittiğim için ulun hoca bana pko ile ilgili sadece glifor vermişti kist oluşmaması için...
okadar arkadaş tanıyorum pkolu hiçbirine tedavi öncesi özel bi tedavi uygulanmadı...
senin tedavilerinden önce kist görülse tedaviye başlanmazdı zaten...
vitamin, folikasit gibi ilaçlara önceden kontrole gidersen tüm drlar veriyor zaten bizde kullandık...
diyeceğim hem boş yere kendini üzüyorsun hem tedavi gördüğün dra boşuna kızıyorsun...
ortada garip bi durum yok canım...
yeni bi drla tedaviye başladınız aklından boş düşünceleri at umutla bebişinle buluşacağın günü düşün
dualarım seninle canım benim
Allahın selamı hepimizin üzerine olsun,hepinizden Allah razı olsun sevincimide üzüntümüde ilk önce sizlerle paylaştım.dualarınızla her zaman destek oldunuz Rabbim hepinize hayırlı helalinden çoçuklar nasip etsin şimdi doktordan geldik oğluşumun pipisini gördük kızım kendini sakladı ama doktor kız dedi yani biri kız biri erkek ve şükürler olsun sağlıklılar Rabbime şükürler olsun ben ne yaptımda Rabbim bana bu lütüfda bulundu ben ne kadar şükür etsem secdelere kapansam yetmez ............Allahım hepinize bu güzelliği yaşatsın tek dileğim hepinizden sırasıyla bebek haberleri almak bunu canı gönülden istiyorum ve herzaman dilim döndükce dualrımdasınız lütfen sağa sola kulağını tıkayın eşlerinizle birbirinize destek olun inş.zamanı gelince olacak umudunuzu hiç yitirmeyin ''birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler kurtuluşa erenlerdir ''asır suresi
benim miniklerimin teyzeleri hepinizin yazdıklarını okudum çok duygulandımsiz benim sevincime ortak oldunuz inş.bende sizlerin sevincine ortak olurum burada halaylar çekeriz .en yakın zamanda hepinizin yüzü gülsün Allahım tedavilerinizde maddi manevi yanınızda olsun.
bugün ayrıntılı ultrasyona girdik ve kzışımda nihayet kendini gösterdi teyzelri ama oğlan üstte kızı sürekli tekmeliyor heryeri kendisi istiyor kızım sıkışmış kalmış şimdiden abilik yapıyor muhammed meryeme kızışımı eziyor teyzeleri
BAHARCIĞIM hoş geldin şükür güzel haberllerle gelmişsin minikin rahatmış ,babasına moral oluyor Allahım eşinle çoçuklarınla bir ömür boyu mutluluklar birliktelikler nasip etsin.
günaydın canlarrr
Baharımmm dualrım seninle eşinle ve mucizenle inşşşş
merhaba günaydın can arkadaşlarım
pazartesi sperm testini inceleyen dr le görüştükten sonra
çok korkmuştum nefes alamadım sürekli ağladım dua ettim
ilk önce ne yapacağımı bilemedim
daha sonra akdeniz tıp fakültesinde daha önce eşimin kromozomlarını , y delasyonunu
kısacası eşime bakan üroloji dr prof.dr mustafa faruk ustanın
özel muayenehanesinden dün için randevu aldım
eşimle gittik
çok şükür önemli bişeyin olmadığını söyledi
prostat dan da olabilir ama çok yoğun iltihap var akıntı varmı diye sordu eşime eşimde yok dedi
yapılması gereken tetkik ne varsa yapalım yaptıralım dedim
hayır hanım efendi önemli bişey değil
idrardan kan gelseydi ne gerekiyorsa yapardık bu önemli bişey değil dedi
iltihap için rulid ve tetradox hafif kalır dedi
cravit 500 mg tablet antibiyotik verdi
eczacıda bu daha iyi dedi
15 gü sonra akdeniz tıpta sperm testi yaptırın dedi
orda çok iyi inceleniyor dedi
eşim bugün antibiyotiğe başlayacak inşlh şifa olur
rabbim daha büyük dertlerle sıkıntılarla sınamasın zorluklar yaşatmasın inşlh
allahıma binlerce kez şükürler olsun önemli bişey değilmiş
hepinizinde en az benim kadar korktuğunuzu endişe ettiğinizi
biliyorum dualarınız eksik etmediğiniz için hepinizden allah razı olsun
hepinizide korkuttum hakkınızı helal edin canlarım
ilk önce sağlığımız yerinde olsun da artık gerisi kader kısmet diyorum...
baharımmm çok güzel haberlerle geldin
çok sevindimm
eşine belkide ilaca gerek kalmıyacakk
kötü günler geride kaldıı umutların tükendiği anda minnakınla umutların tekrar yeşerdi
ALLAHIMA çok şükür
ohhh keyfi yerinde seninkinin tabii annesinin göbüşü rahatt keyif yapıyor
kocişin yine heyecan yapmışş normal canımm baba olmak kolaymıı
benimkinin daha çok evham yapacağına eminim hamiş olursam banada rahat yokk
aminnn aminnnn aminnnnn İNŞALLAH bizede nasip eder RABBİM
baharcım çok sağol canım yorumların için artık içim daha rahat kafayı takmıyorum mevlam nasip edecekse zaten olacak
ben en azından sağlık açısından bişeyler yapardım neyse biraz kilo verip ve soğan kürü uygulamayı düşnüyorum
inşallah 3.tedaviye daha bilinçli başlayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?