Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dinlendimmmmmm canımmm uykumu aldım
yine erkenciyimmmm
yeni yerin hayırlı olsun cnm istediğin gibi olduuuuuuuu
seni özledik kızz epeydir yoktunn gezmelerdeydinnnn
sana ceza hep erken kalkıp topiği sen açacaksın
kızınlaaa ceza verdim sizeee
canımm resimlerinizi gördümm çok tatlıydınn o göbiş nasıl güzelll daha çok belli değil ama yinede azıcık çıkmışşşşş
kiloda almışsınn şişkooo olmuşsun sennnnn
çokk yakışmışsınız epey baktımm ALLAHIM nazarlardan saklasın MAŞALLAHHHHHHHHHHH
saol canımmm ALLAHA şükür istediğim gibi olduu
2 gündür çalışıyorum çok yoğun bir yer çok iş varr çok yorulacağım gibme geliyor
ama yine çalışmak güzel
İNŞALLAH bebeişlerimde gelir çok bekletmezler beni ozaman çok güzel olurrrr

canım ılk muayene için gittıgımız doktor banada polıkıstık over var demıstı daha sonra 5 ayrı doktora gorundum 2 sı var dıyor 3 ü yok dıyor anlamadım ama banada var gıbı gelıyor cunku adetlerım dayanılmaz sancılı gecıyor nasıl oluyor anlamadım ıkısı görürken dıger 3 ü göremıyor bende şaştım tek ılacıda dogum kontrol hapları en son gıttıgım doktor yok oyle bısey ama olsa daha ıyı tup bebek ıcın dedı şaşırdım yumurtalar daha cok çalısıyormus....

Maşşallllah yavrularına..Çok sevindim,biri kız biri erkek:)) Ne tatlı olur onlar...Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşalllahh
Allah razı olsun gözdeciğim Allahım oğlunu size bağışlasın ,sende burda çoğu arkadaşa destek oldun hepsi seni çok seviyor inş.onlarda tedavilerinde hayırlı sonuçlar alırlar .hepimizin başından geçti herkes bu azodan kurtulur bebklerine kavuşur inş.Allaha emanet ol canım

canınm anne karnındaki bebiş için 5 tane yasini şerif okudum dua ettim,Allahım sağlıklı sıhhatli annesine babasına bağışlasın aslında amacım daha fazla okumaktı ama başaramadım Allahım kabul etsin Allah sendende razı olsun ,en yakın zamanda hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

YEŞİLciğim canım yeni tedaviye başlamışsın hayırlı olsun herşey yolunda gider inş.Allah bu yolda kimseyi koymasın maddi manevi yardımcınız olsun canım hayırlı haberlerini yaz canım merakla bekliyeceğiz.

ESMAcığım ilk iş günü yapmışsın hayırlı olsun tabuyu bende biliyorum ama moralini bozma artık devlet daireleri hep aynı bizim iş yerini görsen kimse işten başını kaldıramıyor,sinir stres içinde çalışıyor iş yükü çok fazla ama ne yapacan Allah rızık kabımızda hepimizin yardımcısı olsun.

BAHARCIĞIM hoş geldin şükür güzel haberllerle gelmişsin minikin rahatmış ,babasına moral oluyor Allahım eşinle çoçuklarınla bir ömür boyu mutluluklar birliktelikler nasip etsin.

canım ben baharın besmelesini okudum Allah hayırlı doğum nasip etsin, inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat versin.

eşim sperm testi yaptırdı ama hiç bi kıpırdanma yok maalesef. belki iğnenin faydası olur bakalım pregny e başladı.

Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun inşallah yeni tedaviniz güzel sonuçlarla sonuçlanır. Ben bir pko hastası olarak yazdıklarına şaşırdım doğrusu. pko öyle teşhisi zor ve sinsi bir hastalık değildir. bir çok belirtisi vardır. kendin bile rahatlıkla anlayabilirsin bir sorun olduğunu. kaldıki doktorlar nasıl anlamamış hayret doğrusu.

daha önce nereye gitmiştiniz bu paylaş bence ki diğer arkadaşılarımız kendince bir ders çıkarsın.
canım benim üzülme her işte bir hayır vardır mutlaka.
ve ne güzel ki şu an asıl olman gereken yer olduğunu biliyorsun ki içine rahat tut.
inşh senin ve eşinin tedavi süreci güzellece sonuçlanır tez zaman emeklerinizin karşılığını alırsınız.

İkisi içinde gözünüz aydın canım

inşh 1 ay sonraki eşinin için yapılan testlerde sonuçlar çok iyi çıkar.
meleğinide sağlam salim hepiniz sağlıklı olarak kucağınıza almayı nasip etsin yaradan

evet canım çok yoğunuz hiç sorma...
evide bi taşırsak hayırlısıyla rahatlıycam valla
dün bebişimizi gördük teyzesi çok şükür herşey yolunda bugünde kan testini yaptırdım sonuçları salı günü alıcaz...
inş onlarda iyi çıkar
canım lenf nodülü küçülmemiş pek ama sanırım az da olsa bi değişiklik var ama iyi yönde mi kötü yönde mi bilmiyorum :26:
inş 1 ay sonra hayırlı haberler alırız...

canım sabah yazını okudum ama fırsatım yoktu yazamadım ama çok kızdım sana
tatlım onca zaman sonra bi umut yeni bi tedaviye başlayacaksın yok yere kendini strese sokuyorsun...
canım sen doğal yoldan hamile kalmaya çalışıyor değilsin ki pkoyu öğrendiğin için bukadar helak oluyorsun...
yapma allah aşkına pko tüp bebek tedavisi için çok büyük bi avantaj...
senin önceki tedavilerinde pko olduğunu drunun anlamaması mümkün mü sadece bahsetmemiştir çünkü bahsedilicek bişey değil ki...
senin zaten azıcık bu konuda bilgin olsaydı drun söylemese bile sen anlardın pko olduğunu tatlım...
normal bi kadında pko olmaması dışında mümkün değil 20 den fazla yumurta toplanması...
pkolu hastalarda yumoş çok olduğu için tüp bebek tedavisinde çok şanslı oluyoruz...
ben geçen sene nisanda kontrole gidince ulun hoca kontrolden sonra hemen söylemişti sende pko var diye ki ben biliyordum zaten...
senin doğal yoldan hamile kalman zor olurdu zaten dedi ama bak çok şükür doğal yoldan da oldu
ulun hoca pko tüp bebek tedavisi için çok avantajlı bi durum fazla sayıda yumurtanız olacak ve şansınız artacak demişti ki dediği gibi oldu...
23 yumurtam toplandı 13 embriyom oluştu ve donduruldu...
sen doğal yoldan hamile kalmaya çalışmıyorsun ki pko için ayrı bi tedaviyede gerek yok zaten...
ben tedaviden 3 ay önce kontrole gittiğim için ulun hoca bana pko ile ilgili sadece glifor vermişti kist oluşmaması için...
okadar arkadaş tanıyorum pkolu hiçbirine tedavi öncesi özel bi tedavi uygulanmadı...
senin tedavilerinden önce kist görülse tedaviye başlanmazdı zaten...
vitamin, folikasit gibi ilaçlara önceden kontrole gidersen tüm drlar veriyor zaten bizde kullandık...
diyeceğim hem boş yere kendini üzüyorsun hem tedavi gördüğün dra boşuna kızıyorsun...
ortada garip bi durum yok canım...
yeni bi drla tedaviye başladınız aklından boş düşünceleri at umutla bebişinle buluşacağın günü düşün
dualarım seninle canım benim

canım tüp bebek tedavisinde benimde transfer itibari ile başlandı iğnelere...
hamileliğimde de öğrendiğimden itibaren başladım...
canım allahtan ümit kesilmez bi umut dahi olsa pgtye başvurmakta yarar var ki ben bi sıkıntı olmayacağına inanıyorum...
gidin celalettin hocaya da fikrini almış olursunuz...
canım sen yinede bi git memoriale iyi bi merkez orada da bi fikir almış olursun hem...
bizde seni öpüyoruz teyzesi

cnm benim inşallah hayırlı haberler alacaksınız o bebişinle beraber göbişleri yavaş yavaş attır inşallah dr zamanında gideceksin dualarım seninle güzelim

canım kocişten azıcık bi izin koparıp attık göbecikleri ama kurtlarımız tam dökemedik

cnm hadı inşlh güzel sonuçlar ALIRSINIZZZZZZZZZ
BEBİŞ İİİ BABASI SAĞLIKLI OLUR GÜZEL HABERLERLE SEVİNİRİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

aminnnnnnnnn canım inş kocişimde kavuşur sağlığına hiç bi sıkıntımız kalmaz

hoşbulduk bitanem
canım bilemiyorum sadece 1 tomografi daha çektir onun sonucuna göre tekrar heyete sokalım seni demiş...
aslında çok ciddi karar veriyor seviniyorum ama bi yandan da kendimi ilaç almasına hazırladığım için kafam karışık...
inş hakkında hayırlısı olur bitanemin
gördün işte teyzesi byümüş kuzum değil mi
amin canım ben ondan sakinim ama eşim çok korkuyor her an bi aksilik olmasından...
rabbime emanet kuzumuz

canım evi temizlemesi için birini tuttuk...
en geç pazartesiye bitmiş olacak...
ama kayınvalidem sanırım gelemeyecek görümce hanım huysuzluk yapıyor...
kayınvalidem buraya gelince o ablasına gidecekti...
şimdi ben köyde kalırım deyip ablasına gitmiyormuş...
eşimde kızdı onu orda bırakıp geliceksin sonra huzursuz olucaz hepimiz gelme istemiyorum ben bi yardımcı tutucam dedi bugün annesine...
oda tamam dedi anlayacağın kaldık yine bi başımıza
yarın yapabildiğimiz kadarını eşimle halledicez gerisinide yardımcı tutup tamamlıycaz...
düğünde eşim sinir etti beni...
1 şarkıda dans ettik diğerinde yeter deyip oturttu oysa 2 hamile daha var negüzel dans ettiler eşiyle gıcık beni zorla oturttu
sonlara doğruda hadi içinde kalmasın dedi 1 şarkıda oynadık okadar...
yaa zaten o öyle yapmasa ben biraz kalkar biraz otururum kendimi kaybedecek değilim ama çok pimpirikleniyor sinir ediyor beni
öyle işte canım son durumlar bu bizde sende memleketteymişzin galiba hayırlısıyla dönersiniz inş

canım kusura bakma orda unuttum ben haber vermeyi dün sabah aklıma geldi hemen mesaj attım sana...
ben sana demiştim zaten en baştan...
beni listenin sonuna ekle okuyabildiğim kadar okuyayım listeden çıkıncada silersin diye ama dinlemedin beni
saol canım arkadaşımmm allah razı olsun hepinizden

bahar85 ;
hayırlı yoluculuklar canım,
İNŞH eşinin test sonuçları çok güzel çıkar.
bebeğinide sağlıcakla görürsünüz.
ev içinde kolaylıklar dilerim.

saol canım benimmmmmmmm

amin canım inş eşimin durumunu hayırlısıyla atlatır rahat bi nefes alırız
aminnnnnnnnnn darısı sizlerin başına inş

evet canım çok şükür buna da şükür diyorum artık uzman kişilerin elinde olduğumu düşünüyorum
inşallah Rabbim bu sefer nasip edecek umudum bu yönde hem ikimiz birden başlarız belki vee ikimiz birden güzel haberler
veririz inşallah

mustafa beyin soyadını hangi şehir ve hastane olduğunu yazarmısın canım
merhaba canım mustafa bahçeci bahçeci fulya tüp bebek merkezi İstanbul Fulya'da yeri

aynen canım bende çok kızıyorum insanların umutlarını çalmış gibi oluyorlar inşallah bundan sonra güzel olur herşey

sağol canım artık kafayı çok takmıyorum zaten mevlam ne derse o olacak
evet önümüzdeki hafta genetik testlerini de verecem inşallah bişey çıkmaz
eşiminkiler temiz çıkmıştı önceden sıra bende

evet canım en azından denseydi bende daha dikkatlı davranırdım kendiş açımdan ona göre kür falan uygulardım
kendi başımın çaresine bakardım sonuçta

baharcım çok sağol canım yorumların için artık içim daha rahat kafayı takmıyorum mevlam nasip edecekse zaten olacak
ben en azından sağlık açısından bişeyler yapardım neyse biraz kilo verip ve soğan kürü uygulamayı düşnüyorum
inşallah 3.tedaviye daha bilinçli başlayacağız.

Son düzenleme:

gözün aydın bitanemmmmmmmmmm
allah gönlüne göre verdi muhammed ve meryem geliyorrrrrr
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş

yerim ben onlarıııııı
senin muhammed şimdiden başlamış yaramazlığa
mercanın ikizlerde böyleydi küçük olan hem kardeşini sıkıştırıyordu doğuncada küçük olan (zeynep) daha cadı diyordu mercan
anne karnında bile belli ediyorlar işte kendilerini

BAHARCIĞIM hoş geldin şükür güzel haberllerle gelmişsin minikin rahatmış ,babasına moral oluyor Allahım eşinle çoçuklarınla bir ömür boyu mutluluklar birliktelikler nasip etsin.

evet teyzesi keyfi yerinde kaldırmış bacakları bi güzel yatıyor hiç kıpırdamadan
aminnnnnnn canım meleğim hem moral hem şifa olur babasına inş

günaydın canlarrr
Baharımmm dualrım seninle eşinle ve mucizenle inşşşş

saol canım benim dualarını eksik etme

canım geçmiş olsun tekrar çok şükür korkulacak bişey değilmiş inş antibiyotikle tamamen temizlenir
allah beterinden korusun canım benim...
2 hafta sonra tekrar test verecekmişsiniz inş hakkınızda hayırlısı olur dualarım seninle bitanemmmmm

saol esmacımmmmm bilmiyorum ki heyetten ne karar çıkacak...
hastalık kanıtlanmadan kemoterapi falan demezler inş...
hakkımızda hayırlısı artık...
hemde ne keyif dr okadar ölçüm yaptı uzun uzun izledik bizde hiç kıpırdamadı rahat rahat yattı minnağımız
canım bizlerin eşleri evhamlılıkta çığır açacaklar zaten eminim
rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin esmam
işe başlamışsın hayırlı olsun inş herşey dilediğiniz gibi olur

canım dediğim gibi çok şükür genetik bi rahatsızlık değil senin için bi avantaj bu durum...
ekstra bişey yapılmasına da gerek yok zaten allahın izniyle yine bi sürü kaliteli yumoşun olacak ve kaliteli embriyolar olacaklar
veee sana bebiş olacak dönecekler inş
sen sadece yumurta kalitesini arttırmak için bitkiseller kullanabilirsin...
bal, çörekotu, tarçın karışımından yapabilirsin kendine çoğu kişi tedaviden önce uygular bunu bende yapmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…