Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

anlıyorum seni tatlım.
kolay gelsin canım sana ......inş şifa olur kullandıklarınız..
inş süpermenler çıkışa geçerler.
hayırlı haberlerini duayla bekliyorum canımmmmm

canım telaş etme hemen.
ne dedi celalettin hoca?
olumsuz mu konuştu sebebi neymiş?düşmesinin hücrelerin?
üzme kendini canım herşey RAbbimin elinde ....vakti gelmemiştir henüz.
canım yaaaaa ... inş bunlar son imtihanlarındır....ve birden çıkışa geçerler spermler inş....

Durudenizderya için yasin listesi

pıtırcık_43…………………… 2 ……..= okudu (5 adet okuyacak)
ucubırarada ………………. 3
cemrem29 ……………………… 5 …….=okudu
kader60 ………………………… 1 …….=okudu
papatyayarim ……………….. 1
ilkbahar ilkbahar ……… 2…….=okudu
ecrin23 ……………………………1
nurusima81……………………..1

canim hoca olabilir boyle inisler cikislar demis vucudun ilaclara alismaya calisiyo demis hocaya guvenim sonsuz ama icim bir turlu rahat etmiyo tutunacak bi dal umut olacak bi isik goremiyorum hislerimde hic yanilmadim insallah bu sefer yanilirim.....

s.a kizlar gece aşırı kanamam oldu.hast.yatıyorum hepinizden dua bekliyoruz.telden girdim

cnm bugün bizde ordaydık eşimle ilk gidişimizdi çok moralsiz çıktık sağolsun cemremle dertleştik toparladı beni çok ağladım akşam yine.. üzülme diyemiyorum biliyorum mümkün değil inşallah biz son azo hastalarıyızdır da bidaha hiç kimse yakalanmaz Allah büyük canım görüyodur bizi dualarımızı kabul etsin inş.

suan nobetteyim evde olsam sabaha kadar aglardim zaten zor tutuyorum kendimi sanki bi kabus goruyorum uyanicam ve bunlari hic yasamiyo olcaz cok aci cekiyorum ve esimi cok uzuyorum ne yapmaliyim nasil kurtulmaliyim bu durumdan bilmiyorum yoksa ikimizde evliligimizde cok yipranacak....insaallah canim cok zor bi imtihan bu kimseye yasatmasin RABBIM...

cnm inan aynı durumdayız kendimi eve zor attım herkes herşey üstüme geldi sanki.. ama sağlam da durmak lazım diğer arkadaşları görünce kızıyorum kendime kaç yıldır uğraşıyorlar Rabbim büyük anacak O na sığınınca rahatlıyor insann geçicek inanılım

günaydın canlarrrrrrrrrrrrr keyifler nasıll

Amiiiiiinnnnnnnn

Cnm gunaydin dun gitmissiniz dr.a ah cnmne desem miral olmuyo biliyorum cnm bizim gibi azolularda cikis baslayyinca aralarda cikis olur bazendd olmazmis ben laborantla konustum bana ole diyolar yani sik sik sperm testti vermesi gerekirmis eslerimizin cunki yeni basladigi icin spermler cikisa bazen yokolurmus anlikmis bu bakalim benim esimde persrmbe gjnu vericek test bende korkuyorum cikmazsa diye de demekki bizde de cikmicak bu gidisle:18: cnm inanki o aglamalar hic bitmiyor ki sanki cikinca hersey bitiyomu asil indan sinra basliyo cnm bizler ne kadar sprm cikarsa ciksin bebeklerimizi kucagimiza almadan rahat olamayiz.:26:

okudum canım arkadaşımızın tedavisi güzel sonuçlansın inşAllah

cnm bayramdan sonra sizde sperm çıkmıştı diye hatırlıyorum
üretim var ya böyle şeyler olabilirmiş
sık sık testleri tekrarlayın yine çıkışları göreceksiniz inşlh umutsuz olma
bizler ne yapalım daha hiç görmek nasip olmadı...

cnm ben kader arkadaşın besmelesni okudum Allah kabul etsin
duruderyadenz Allah yardımcın olsun canm
bende bir yasin okurum canm

günaydın kızlarr
bugün bari güzel haberler alalım ya :26:
durudenizderya cnm inşlh sen ve bebişlerin iisinizdir dualrımız hep seninle
aruna cnm bugün cellalettin beye gidicek inşlh güzel moralle dönersin evine

hadi kızlar artık bi silkelenelim ne oldu bize böyle ya topik boş giren olunca da hep üzücü haberler oluyo bugünden sonra hep güzel olumlu haberler alallım inşllllhhhhhhhhhhhhhhh

Cnm ben esma arkadaşın besmele şeriflerini okudum
allah kabul etsin gönlündeki bütün muratları gerçek olsun inşlh amin...

merhaba pıtırcık öncelikle allah senden razı olsun kardeşim ne güzel hemen yasin okumaya başladın bizlere de vesile oluyorsun bende 1 tane okuycam bu akşam beni de listeye ekleyebilirsin

Canım çooook geçmiş olsun.sen neleri atlatttın bunuda allahın izniyle atlatacaksın.merak etme kuzum kuzuların seni hiç bırakırlar mı.okadr yılın özlemi var aranızda.allah büyük sen kuzularına onlarda sana bakacak inş.dualarım seninle canım.

Pıtırcığım bana da 5 yasin yaz.hatta okudum say.

SONSUZ canım üzme demek ne kadar doğru bilmiyorum ama bunlar olan şeyler aslında.ama biz sabredemiyoruz haklı olarak moralimiz bozuluyor.ama bize üzülmek ,moral bozmak yakışmaz.hiç moralinizi bozmadan,birbirinizi kırmadan Celalettin Hocanın ilaçlarına devam edeceğiz kuzum başka çaresi yok.

Canım esmanın besmelelerini okudum Allah kabul etsin. Boyboy sağlıklı sıhhatli tez zamanda bebekleri olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…