Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm ben şu an hastayım ama eşim bu akşam namazdan sonra 3 tane okur

cnm ben esma arkadaşımın niyeti için okudum inşallah Rabbim muradını verir

canım arkadaşım celalettin hocaya randevum çarşambaymış bu hafta akıl kalmadı bende bugün süleyman hocadaydık güzeldi herşey umarım yarın güzel haberler alırım inşallah cnm hepimiz sırayla hayırlısıyla anne olalım

canım bende heyecanla haberini bekliyordum.
sağlık olsun geç olsun da güç olmasın....yarın hayırlı haberle dönersin inş. aramıza.
çok iyi olmana sevindim .hadi hayırlısı bakalım.inş RAbbim de uygun görür ve kasım senin ayın olur ...
çok sevindim kızzz kasıma ne kaldı şurada
nasıl yani vitaminler direncini mi yitirmiş :44::44::44:
ya vücut ne yapsın .... herşey dışardan takviye alınıyor.... Allah ALLah ...eşlerimiz tedavi olacak ama yorgun adam olup çıkacaklar valla sonunda
dediğin gibi yarın celalettin hoca ne diyecek ...ayyyy güzel şeyler söyler inş. yaaa....

anneannene de geçmiş olsun.
Allah şifa versin tatlım....
zor alzeımer.... Allah yardımcısı olsun....

durudenizderya nın kanaması olmuş ve hastaneye yatmış tatlım.
hala haber bekliyoruz.inş herşey yolundadır .bebişlere bişey olmaz...amin.

tamamm tatlım.
önemli değil.
tel nonu ver istersen telden haberleşiriz nete girmen zorsa...

cnm biliyorum ne desek boş çünkü hepimiz dönem dönem bu durumu yaşıyoruz bazen başa çıkıyoruz bazen yok yeter diiyoruz bazen de tevekkül haliyle sessizliğe geçiyoruz tek bildiğim Rabbim görüyor bizi inşallah hayırlısıyla hepimiz anne olacağız

Canlar nasılsınız ınsallah herkes ıyıdır tedavıdekı arkadaslar rqbbım hayırlı sonuclar yuzunuzu guldurecek sonuclar nasıb etsın ınsallah hamıs arkadaslar rabbım sızlerede ve bana hayırlı saglıklı bır sekılde yavrularımızı kucagımıza almayı nasıb etsın

durudenızderya canım benım ınsallah bırsey olmaz rabbım yavrularını sana sag salım bagıslar allahım korktuklarından emın umduklarına naıl etsın acıl sıfalar versın , senın ıcın 1 yasın de ben okuycam canım benım uzulme sakın olmaya calıs allaha emanet o melekler rabbım senıde yavrularınıda korusun ınsallah canım kardesım benım , ımtıhan ıste sag salım dogurana kadar bu korku hep kalbımızde olucak bende gecen hafta 3 gun hastanedeydım bızım beyfendı de ses soluk cıkmadı 3 gun gozetım altında tuttular bızı ama cok sukur gectı senınkıde gecıcek ınsallah allaha emanetız canım dua et bızde duacıyız ınsallah atlatacaksın ...

tamam cnm özelden yazarım inşallah güzel haberler alacağız çok üzüldüm dualarım onunla eşimin ayağı ağrıyordu diğer ayağında olmuştu ve damar tıkanıklığı varmış çok şaşırdık zayıf genç sigara alkol yok ama herşey birbiriyle bağlantılı varis varikosel kan pıhtılaşması sorunundan kaynaklanıyormuş bende diğer ayağı ağrıyınca korktum çapadan hemen aldım randevu bir de ortepediden alayım dedim dr sorular sormuş ve hergün balık yağı içme sistemi çökertmişsin demiş hormon ilaçlarıyla böbreklere dikkat demiş bugün süleyman hocaya sorduk şaşırdı b vitami alın dedi güldüm zaten herşeyi alıyor b vitami çok önemli dedi

enfall geçmiş olsun canım.sağ salim kucağına alırsın inşallah.az kalmış doğuma hayırlı doğumlar olur inşallah.duanı eksik etme canım.bu günlerde duaya ihtiyacım var.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun kardeşim.korktuklarınla rabbim sınamaz inşallah.rabbim evlatlarını sana eşine ve sevdiklerine bağışlasın canım.

Arkadaşlar Celalettin beye başka illerden sevk yaptırarak giden varmı? Devlet hastanesi yapabiliyor mu? Eşimin kurumu sevk getir demişte.
cnm bu sevk konusunda bilgim yok onu dr. beye sorun muayne olduktan sonra mı sevk işstiyorsunuz cnm :26:
ah cnm ya allah seni kızz bende geçen gün bi yere gidicem devamlı bindiğim otobüsün nerden kalktığını düşünüp durdum 20 dk. ınan ki unutkanlık ne kötü yaa süleyman beyde güzel haberler almışsın darısı yarına
ananenede geçmiş olsun cnm alzeimer zor acil şifalar versin
çok geçmiş olsun kardeşim.korktuklarınla rabbim sınamaz inşallah.rabbim evlatlarını sana eşine ve sevdiklerine bağışlasın canım.
cnm nasıslın o beta hcg değerin ne oldu güzelim :26::26:

zamancığım merhaba.2 gün ayaklarım yerden kesilmişti.sonucun şüpheli olması bile bizi bu kadar mutlu etti.kesin olsa ne olurdu tahmin edemiyorum.kızlar sonucum yükseldi hamileyim diye yazabilmeyi ne kadarda çok istiyordum ama kısmet.2 günlük rüyanın 9 ay sürmesini o kadar çok istiyordumki allah şahidimdir.ama ben o kadar şanslımıydımki.....allahım meğer hamilelilk ne kadarda güzelmiş.eşimin gözlerinin içi gülüyordu ve değerlerimin yükselmesi için ne kadar dua ediyordu.bebek olursa şunu yapalım bunu yapalım deyip durduk.biliyorduk bebek yoktur ama neden olmasın dedik.şüphesiz rabbim ol derse olur....hem ben rabbimden umudumu kesmemiştimki rabbim benden umudunu kessin.ben rabbimin milyonlarca mucizelerine şahid oldum benim hamile kalmam ona göre çokta zor değil.çünkü ben dua ederken rabbim sperm çıksın diye hiç dua etmedim.rabbim bana anneliği eşime babalığı nasip et diye dua ettim ediyorum.sperm bahane.yeterki rabbim ol desin.meryem annemiz spermlemi hamile kaldıki.rabbim istedi ve oldu.ama bunun allah tarafından bana bir uyarı olduğuna inandım.çünkü artık bunalmıştım,rabbim beni uyandırdı.benki adetlerim geçtiğinde kan testinde daha 0.01 üzerini göermeyen 5.12 gördüm ya bu mutlulukta bize yetti.eşim yarın istanbula gidecek.perşembe sperm testi verecek.bakalım durum ne olacak.eğer hamile olsaydım bunlara hiç gerek kalmayacaktı ve eşim belkide bu kadar yorulmayacaktı.en çokta çilesinin sona ermesi için dua ediyorum.rabbim eşimi bana ve doğacak bebeklerime bağışlasın.amin.

elhamdülillah canım.bu günlerimizede şükür.yalan oldu güzelim.bir rüyaydı geldi geçti.çok güzel uyanmak istemediğim bir rüya.

pembecimm çoook sağol..inş.sizin gibi ben de o günleri görürüm...:)

amiiinnnn cnmm...çook teşekürler...:) inşallah

çooook sevindimmm Allahım nazarladan korusun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn , yanlış hatırlamıyorsam eşinde inmemeiş testis vardı gelince hikayesini mutlaka anlatsın kii bizlere de umut olsunnn

cnmmm çoook teşekkürler...evet inmemiş testis...eşim 11 ve 12 yaşlarında ameliyat olmuş.,indirilmiş.tabii olmadı çocuk falan.egede micro tese oldu 4 tüp bulundu ve donduruldu.2 kez orda tüp bebek denedik,tek emb.kondu.fakat tutmadı.bu sırada Ankara'ya tayinimiz çıktı.iiyi ki de çıkmış.fiyat falan araştırmaya diye Centrum Klinik'ten randevu aldık ve kendimizi 2 gün sonra tedaviye başlamış bulduk.eşimi önce microteseye aldılar.çok şükür çok rahat bi ameliyat geçitdi ve alınan parçalarda sperm bulundu.hareketli bile gözlenmiş.2 hafta kadar (ameliyat öncesi) bol bol keç,boynuzu pekmezi ve doktorun verdiği vitaminleri kullandı.testislerin gayet iyi durumda.ilerde normal çıkış bile olur demiş.çook şükür .sonra 4 embriyomuzu pgt'ye yolladık 3ü sağlıklı çıktı.transfer oldular 12 günlük zorlu ve heyecanlı bekleyiş...sonunda ilk kez pıozitifi gördük çok şükür cnm...daha sırada kese ve kalp atışı var.inşallah o günleri de görürüz...çoook öpüyorum cnm...:) yazarsan yine bişey gördükçe cvplarım cnm...çook öpt...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…