DURUDENİZDERYA İÇİN YASİN LİSTESİ
PITIRCIK_43…………………… 3……..= OKUDU (4 ADET OKUYACAK)
UCUBIRARADA ………………. 3 …….=OKUDU
CEMREM29 ……………………… 5 …….=OKUDU
KADER60 ………………………… 1 …….=OKUDU
PAPATYAYARİM ……………….. 1
İLKBAHAR İLKBAHAR ……… 2…….=OKUDU
ECRİN23 ……………………………1
NURUSİMA81…………………..1
Ese44 ……………………………….1
Yeşi0l34 ……………………………1
Seval0817…………………………. 5
Eda09 …………………………….. 2
Esmerimyarim ………………… 1
ESMA İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
7 eylül Cumartesiden-----------------------9 eylül Pazartesi saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2120
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1000
3-- tülay20 …………………………… 2120 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2120 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2120 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2120
7—aruna …………………………… 2120
8—alev99 ……………………………. 2120 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2120
10—cicek00 ……………………………. 2120 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2120 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2120
13—huzuryolu …………………………… 2120
14—bengusuu ……………………………. 2120 …..=okudu
15—esma ……………………………… 2120
16—hasretim01 ………………………….. 2120 ……=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2120
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2120
19—ese44 ……………………………... 2120 ……=okudu
20—lamyay ……………………………… 2120
21—mavimenekşe ……………………….. 2120
22—seval0817 …………………………… 2120 ……=okudu
23—papatyainci ………………………….. 2120 ....=okudu
24—pembe85 …………………………….. 2120
25—yeşil034 ……………………………… 2120 ……=okudu
26-- ecrin_bebek ………………………….. 2120 …….=okudu
27—eda09 ………………………………… 2120 ……=okudu
28—derya06……………………………….. 2120
29—doğadandeva…………………………. 2120 …..=okudu
30—edebal………………………………… 2120
31—sağanak ………………………………. 2120
32—esmerimyarim ………………………… 2120 ….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2120 …..=okudu
34-- papatyayarim ………………………….. 1160 …..=okudu
günaydın kızlarr
bugün bari güzel haberler alalım ya :26:
durudenizderya cnm inşlh sen ve bebişlerin iisinizdir dualrımız hep seninle
aruna cnm bugün cellalettin beye gidicek inşlh güzel moralle dönersin evine
hadi kızlar artık bi silkelenelim ne oldu bize böyle ya topik boş giren olunca da hep üzücü haberler oluyo bugünden sonra hep güzel olumlu haberler alallım inşllllhhhhhhhhhhhhhhh
canlarım gününü yanlış yazmışım çarşamba günüymüş randevumuz bugün süleyman hocadaydık istersen şimdi başlayalım dedi çok iyiymişim çok sevindim polipim tekrar hortlamamış bu ay olmaz dedim kardeşim için koşuşturuyorum dedim ekim de kurbana denk geliyor hoca yokmuş ulun hoca olacakmış kasım dedik rabbim de uygun görürse bakalm sabah celalettin hoca bize ne diyecek dün eşim başka sebepten dr gitti içtiğin ilaçlar vitaminler senin direncini bitirmiş dedi tabi biz şok bakalım celalettin aynı zamanda dahiliyeci en iyisini o bilir durudenize ne oldu inşallah herşey yolundadır besmelerimi okuyorum ama zamanında giremiyorum çok özür dilerim ananem de alzeımer başlamış çok üzüldüm perşembede onu dr götüreceğim dr araştırıyorum
Durudenizderya canim coook gecmis olsun Rabbim korusun meleklerini.... kizlar ben kotuyum esim bugun celalettin hocanin yanina gitti spermiyogram yaptirdi sperm yok zaten germ hucre sayisida dusmus testosteron dusmus anlamadim ben yok olmayacakbiz anne baba olamicaz hicbi zaman......
canım bende heyecanla haberini bekliyordum.
sağlık olsun geç olsun da güç olmasın....yarın hayırlı haberle dönersin inş. aramıza.
çok iyi olmana sevindim .hadi hayırlısı bakalım.inş RAbbim de uygun görür ve kasım senin ayın olur ...
çok sevindim kızzz kasıma ne kaldı şurada
nasıl yani vitaminler direncini mi yitirmiş :44::44::44:
ya vücut ne yapsın .... herşey dışardan takviye alınıyor.... Allah ALLah ...eşlerimiz tedavi olacak ama yorgun adam olup çıkacaklar valla sonunda
dediğin gibi yarın celalettin hoca ne diyecek ...ayyyy güzel şeyler söyler inş. yaaa....
anneannene de geçmiş olsun.
Allah şifa versin tatlım....
zor alzeımer.... Allah yardımcısı olsun....
durudenizderya nın kanaması olmuş ve hastaneye yatmış tatlım.
hala haber bekliyoruz.inş herşey yolundadır .bebişlere bişey olmaz...amin.
tamamm tatlım.
önemli değil.
tel nonu ver istersen telden haberleşiriz nete girmen zorsa...
Canlar nasılsınız ınsallah herkes ıyıdır tedavıdekı arkadaslar rqbbım hayırlı sonuclar yuzunuzu guldurecek sonuclar nasıb etsın ınsallah hamıs arkadaslar rabbım sızlerede ve bana hayırlı saglıklı bır sekılde yavrularımızı kucagımıza almayı nasıb etsın
durudenızderya canım benım ınsallah bırsey olmaz rabbım yavrularını sana sag salım bagıslar allahım korktuklarından emın umduklarına naıl etsın acıl sıfalar versın , senın ıcın 1 yasın de ben okuycam canım benım uzulme sakın olmaya calıs allaha emanet o melekler rabbım senıde yavrularınıda korusun ınsallah canım kardesım benım , ımtıhan ıste sag salım dogurana kadar bu korku hep kalbımızde olucak bende gecen hafta 3 gun hastanedeydım bızım beyfendı de ses soluk cıkmadı 3 gun gozetım altında tuttular bızı ama cok sukur gectı senınkıde gecıcek ınsallah allaha emanetız canım dua et bızde duacıyız ınsallah atlatacaksın ...
cnm bu sevk konusunda bilgim yok onu dr. beye sorun muayne olduktan sonra mı sevk işstiyorsunuz cnm :26:Arkadaşlar Celalettin beye başka illerden sevk yaptırarak giden varmı? Devlet hastanesi yapabiliyor mu? Eşimin kurumu sevk getir demişte.
ah cnm ya allah seni kızz bende geçen gün bi yere gidicem devamlı bindiğim otobüsün nerden kalktığını düşünüp durdum 20 dk. ınan ki unutkanlık ne kötü yaacanım arkadaşım celalettin hocaya randevum çarşambaymış bu hafta akıl kalmadı bende bugün süleyman hocadaydık güzeldi herşey umarım yarın güzel haberler alırım inşallah cnm hepimiz sırayla hayırlısıyla anne olalım
cnm nasıslın o beta hcg değerin ne oldu güzelim :26::26:çok geçmiş olsun kardeşim.korktuklarınla rabbim sınamaz inşallah.rabbim evlatlarını sana eşine ve sevdiklerine bağışlasın canım.
öylesine eski topiğime bakim dedim yazını gördüm aklıma geldi takma adı neydi unuttum bir arkadaş vardı onunda 5 küsür çıkmıştı acaba varmı yokmu derken hamile olduğunu öğrenmiştik hemde ikiz kızları oldu herhalde şimdi kızları anaokulu çağına gelmiştir inşallah seninde öyle olur kendine dikkat et
cnm bu sevk konusunda bilgim yok onu dr. beye sorun muayne olduktan sonra mı sevk işstiyorsunuz cnm :26:
ah cnm ya allah seni kızz bende geçen gün bi yere gidicem devamlı bindiğim otobüsün nerden kalktığını düşünüp durdum 20 dk. ınan ki unutkanlık ne kötü yaasüleyman beyde güzel haberler almışsın darısı yarına
ananenede geçmiş olsun cnm alzeimer zor acil şifalar versin
cnm nasıslın o beta hcg değerin ne oldu güzelim :26::26:
Gulza canim tebrik ederim cok sevindim senin adina
allah tamamina erdirsin:92::92::92::92::92::92::92::92:
canım İNŞ hamilesindir.bence de yine kan testi yaptır.hayırlısıyla mucizene kavuşursunn.
Ohhhhh be bu haber insanın içini bi hoş yapıyor.güzel bi hamilelik geçirip kucağına da alır İNŞ. darısı eyinas Aycan ve diğer arkadaşlarımızın başına RABBİMMMM.AMİNNNNNNNN
Harika bir haber bu. Allah tamamına erdirsin.
çokkkkkkkk çok sevindimmmmmmm bi azolu daha kurtuldu bi hamişimiz daha varrrr
Allahım sonuna kadar daim etsin tüm aşamaları sorunsuz geçirsin inşallah..
darısı diğer arkadaşlarımıızn başınaaa:26:
çooook sevindimmm Allahım nazarladan korusun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn , yanlış hatırlamıyorsam eşinde inmemeiş testis vardı gelince hikayesini mutlaka anlatsın kii bizlere de umut olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?