Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol cnm evet bende de çıktı 3 testin 1 inde çıktı benim yani agır değilmiş ama mecbur hamilelik bıyunca doğuma kadar bende ilaç veya iğne kulalnıcakmışım olsun cnm çaresi olan dert olsun yeter ki
yaa bak bilmiyrdum aklımda bulunsun benimde
İnşallah rabbim salih saliha evlat sahibi eder cümlemizi. Canım sağlık ocağı dediğin aile hekimliği demi? Orda kan pıhtılaşması varmı onumu öğrenmek istiyorum dedin?:2:
teşekkürler cnm benim sağlık ocağı evet aile hekimimi dedim ama aile hekimimde kansızlığıma bakıldı cnm genetik testti yapmazlar onu üniversite hastaneleri yapıyo tatlım

günaydınnnn yepyeni günler bizi mutlullukla karşılasınnnnnnnnnnnnnnn

yeter cnm evlilik yıledönümün kutlu olsun kucağın bebişlerinle dolsunnnnnnn

canımmmm testin temiz çıkmış çok sevindim darısı bana benim ki de inşallah temiz çıkar.
kan pıhtılaşması çıkmış o konuda çok bilgim yok:44: ama doktor önemsemediyse ve ilacı da varsa çok önemsenecek bişey değildir.
okul kayıdın da hayırlı olsun inşallah yeni okul döneminde güzel geçer artık hamile de olursan sınavlara koca göbüşlü gidersin
kan değerlerin de normalde ohhhh mis mis yorulmuşsun ama güzel haberler ile gelmişsin

bizleri de dualarında eksik etmediğin için çok sağol
inşallah sende kolay bir şekilde doğumunu yaparsın 4 hafta nedir ki su gibi geçip gider mis kokulu yavrunla evinde mutlu ve huzurlu
bir hayata merhaba dersin inşallah

bahar yeni dönemin hayırlı olsun canım maşallah bebişine seni üzmüyor
inşallah eşinin işleri de kolay geçer Allah yardım etsin kolaylıklar versin canım

sağol güzelm şükür başka sorun çıkmadı testlerde olsun cnm ilaç iğne olur kullanırımm inşlhh hamiş sınavlara girdiğim günleri görürümm cnm inşlh seninkilerde temiz çıkar hepimiz hamiş ollalım inşllh en kısa zamanda

sağol canım ahhh inşallah o günleri de görürmüyüm aynı babaannem gibi konuştum
olması biraz zor bişey için hemen böyle derdi
şaka bi yana inşallah cuma günü benim için iyi bir gün olur:18::18:

amin canım benim amin inşallah o günleri de görürüz Rabbim ol desin yeter

Hasta olan kardesimiz icin Yasini serifleri okuyan tüm arkadaslarima sonsuz tesekkürler....
Allah sizlerden binlerce kez razi olsun ve ne muradiniz varsa versin insallahhhh....

Kardesimiz dün amelyatlarini oldu Allahin izniyle amelyati cok iyi gecmis...
Kötü hastaligin bulastigi 3 yerden o hastalik temizlendi...
Suan yogun bakimda haftaya pazartesi yogun bakimdan cikacak Allahin izniyle...
Daha sonra da radyoterapi kemoterapi tedavisine baslanacak...
Insallah Allahin izniyle de onlari da atlatacak ve yasama slkl slkl tutunacak....

Cnm inslh ameliyattan sonra yapilan tedavilerin hepsi ise yarar ve bu hastaligindan eser kalmaz

Canim ben ilkbahar ve esenin besmelelerini okudum,
Ben namaz kilabiliyorum artik siram gelincede bana okunabilir,birde onumuzdeki hafta sira gelirse iyi olur,
Onumuzdeki hafta nasip olursa esim kontrole gidecek ina hayirli guzel haberler aliriz
Dua edinde ciksin spermler artik

inşallah canım görürsünüz spermlerii :26:

Cnm ben ilkbahar-ilkbahar arkadaşın besmelelerini okudum allah kabul etsin
okunan besmelelerin hürmetine bütün duaları dilekleri niyetleri kabul olsun inşlh amin...

Canım ese44 ve ilkbahar kardeşlerimizin beşmeleleri okudum.
Rabbim kaliteli spermler çıkmasını nasip etsin inşallah.

Canım ya sizin kontrolünüz yokmuydu?benmi yanlış hatırlıyorum neyaptınız yaptırmadınızmı sperm testi.

Canım ese44 ün besmelelerini okudum Hayırlısıyla tez zamanda evlat nasip etsin Rabbim.

evet canım az kaldı inşallah kavuşurum kucağıma alırım..evet canım mucize tek yumurtamla geldi kızımız bize..mucizemiz herşeyimiz..daha dün gibi bu sayfalarda ağlamaklı yazılar yazıyordum umutsuzca okuyordum sayfaları şimdi ise kızımla okuyoruz ..rabbim herkese nasip etsin bu evlat duygusunu

kızlar merhaba , bizim de bugün evlilik yıldönümümüz:) 9 seneyi devirdik, inşallah 10. senemizin içinde hayırlısı ve sağlıkla biz de evladımıza kavuşuruz ve buradaki herkes. Yazmasam da okuyorum hergün düzenli olarak . Rabbime çektiğimiz sıkıntılardan sonra hayırlı evlatla yüzümüzün gülmesi için her an dua ediyorum. Sevgilerimle :)

canım tebrik ederim.bu sene yetişmedi ama dilerim seneye bebeklerle girersiniz 10.yılınıza.

durudenizderya.canımcım geçmiş olsun.sana özelden gönderim dedim ama sanırım posta kutun dolu ve gönderemedim.hiç bir şeyi kafaya takma canım.allahın dediği olur.en büyük emanetçimiz allah.en iyi doktorda.dualrım sizinle genç annecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…