kaderciğim teşk.canım benim ya sorma başımıza neler geldi Allah sizlerin duasıyla yavrularımızı bize bağışladı inş.hepimiz kazasız yavrularımıza kavuşuruz yıllardır savaşımız daha bitmedi,Rabbim versin şifamızıcanım nasılsın .bazı kötü olaylar yasamışsın rabbim sizi korusun canım.dert etme sakın. hersey coook güzel olacak .Allahın izniyle
oradaydı hiç ilgilenmedi doğumdan önce bunları görmem iyi oldu.Allah bir daha onlara muhtaç etmesin.bu konuda çok sinirliyim.
kaderciğim teşk.canım benim ya sorma başımıza neler geldi Allah sizlerin duasıyla yavrularımızı bize bağışladı inş.hepimiz kazasız yavrularımıza kavuşuruz yıllardır savaşımız daha bitmedi,Rabbim versin şifamızıinş.sizde hayırlı ve güzel gelişmeler olur .
iyi akşamlar kızlar bugün bayağı yoğundum dr. sonucu gösterdim ordan okul işimi hallettim sağlık ocağında kan vermiştim kansızlığım ne alemde diye onu aldım bayağı yoruldum
genetik testtin sonucuna baktı dr. sonuç temiz herhangi bi genetik bozukluğum yok ama yanlız kan pıhtılaşması çıktı bende de:26: dr. kan pıhtılaşması var ama çokkk korkulacak gibi değil dedi sen her gebeliğinde kan sulandırıcı ilaç veya iğne kullanacaksın dedi
tüp bebek transferi zamanı dr.un karar verecek iğne mi hap mı olacağına dedi kısmetde buda varmış hiç değilse öğrenmiş oldum bari tedavi sürecimde aklımda soru işaretleri kalmazz
ve okula gittim imam hatipe kayıt oldum haftaya yüz yüze derslerine başlayacağım inşlh idealime kavuşurum
kansızlık için sonucum da ii çıktı kan değerlerim normale dönmüş benden bu kadar ne çok yazdım dimi yaa
selam canlarımmmmmmmm
bu hafta yoğun bi maratona başladık...
geçen hafta uyum sürecine anaokuluna yeni başlayacak öğrenciler gelmişti sadece...
bu hafta önceki öğrencilerde katıldı ve yeni dönemimize başladık hayırlısıyla
okulda tüm enerjimi kullanıyorum yorulduğumu anlamıyorum ama eve gelince pilim bitmiş oluyor
okadar da olur dimi ama
benim bebişim hiç üzmedi beni inş sizlerin bebişleride benim meleğim gibi olur hep dualarımdasınız canlarımmmm
yarım sabah eşim izmire gidiyor heyete girecek dualarınızı eksik etmeyin :26:
canım merhabalr öncelikle rabbim şifasını versin ben akapunktur destek almadım ama bildiğim kadarıyla enbiryo transfer yapılırken anne adayına uygulanıyor anne adayı transferi hissetmiyor enbiryoda daha rahat tutunuyormuş galiba .erkege nasıl uyguluyorlar bilmiyorum ama kadın açısından bu şekildeymiş tv de doktordan dinlemiştim
canım doktorumuz kaan aydos telaştan hemen ilaçları kestik şimdi doktorun cevabını bekliyoruz.
okudum canım pıtırcık senden de Allah cc razı olsun liste düzenleyip bizi dualarda buluşturuyorsun sağol. Allah cc gönlüne göre versin pıtırcığım. ilkbahar Rabbim kısa sürede salih sağlıklı evlat nasip etsin sana inşAllah
hadi gözün aydın canımcım....
temiz çıkmış sonuçların.....
canım tedavi öncesi bence pıhtılaşma sorununu öğrendiğin iyi olmuş.
önlemini alırsınız önceden en azından.
ooooo derslerde başlıyormuşşşş
inş idealine kavuşacaksın tatlım.
hem iş hem bebiş gelecek aynı anda inşşşşşş
kıyamam çok yoruyorlar seni ve bebişiiiii
canım bebişin inş sana hep uğurlu gelsin ve hiç yormasın ...
darısı hepimize olsun..
nasıl nasıl yeni ortamın iyi mi?
öğrenci profili falan eski yerine göre iyidir umarım.
benimkiler hep kız15 öğrencim var 3 erker sadece.
kızları daha çok seviyorum uysal oluyorlar......
eşinde inş hayırlı haberler döner canımmm.
dularım seninle.
inş RAbbim güç durumda koymaz ve tamamen kurtulur bu dertten eşin.amin.
Hasta olan kardesimiz icin Yasini serifleri okuyan tüm arkadaslarima sonsuz tesekkürler....
Allah sizlerden binlerce kez razi olsun ve ne muradiniz varsa versin insallahhhh....
Kardesimiz dün amelyatlarini oldu Allahin izniyle amelyati cok iyi gecmis...
Kötü hastaligin bulastigi 3 yerden o hastalik temizlendi...
Suan yogun bakimda haftaya pazartesi yogun bakimdan cikacak Allahin izniyle...
Daha sonra da radyoterapi kemoterapi tedavisine baslanacak...
Insallah Allahin izniyle de onlari da atlatacak ve yasama slkl slkl tutunacak....
Canim ben ilkbahar ve esenin besmelelerini okudum,
Ben namaz kilabiliyorum artik siram gelincede bana okunabilir,birde onumuzdeki hafta sira gelirse iyi olur,
Onumuzdeki hafta nasip olursa esim kontrole gidecek ina hayirli guzel haberler aliriz
Dua edinde ciksin spermler artik
kızlar merhaba , bizim de bugün evlilik yıldönümümüz:) 9 seneyi devirdik, inşallah 10. senemizin içinde hayırlısı ve sağlıkla biz de evladımıza kavuşuruz ve buradaki herkes. Yazmasam da okuyorum hergün düzenli olarak . Rabbime çektiğimiz sıkıntılardan sonra hayırlı evlatla yüzümüzün gülmesi için her an dua ediyorum. Sevgilerimle :)
herkese hayırlı akşamlar s.a canlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun dualarınızla bebeklerimide benide yanlız bırakmadınız çok teşekkürler ettiğiniz dualar bin misliğle sizlerede tesir etsin inş.
bu gün çok zor bir gün geçirdim halada etkisi üzerimde bugün hast.10 .günümüzdü kan sonuçlarımın geldi ileri derecede akdeniz anemisi olduğumu öğrendim moralim çok bozuldu çoçuklarda çıkma olasılığı çok yüksekmiş,sonra kan hazırladılar iki ünite kan verecez dediler damar yolu açtılar sonra kan damarlardan gitmeye başladı derken ben fenalaştım oraya bayılmışım sen son heryer kararmıştı sonra başıma bütün doktorlar hemşireler başıma birikmişler uyandırdılar oksijen tüpüne bağladılar ben ağlama krizine girdim hast.koşarak kaçmak geldi içimden bir süre ağladım kendime geldim doktorların dediği şey :kanı inceltmeden vermişiz vücudun kabul etmemiş eşin kanları alsın falan hast.götürsün inceltirip gelsin tekrar kanı verelim yani kendi ihmalleri beni mahvetti sonra bizde çıkmak istiyoruz dedik kabul etmedik şimdi evdeyiz yeni doktor ve hast.arıyoruz muhtemelen donanımlı bir devlet hast.gideceğiz bunlar özel hast.başıma geldi çünkü,karnımda iki canla 10 gündür neler geçtik bir Allah bilirşükürler olsun şimdi evdeyiz biraz kendimize gelelim tekrar farklı bir hast.tedavime devam edeceğiz sizlere bir önerim olacak tüp bebek yaptırmadan önce mutlaka karı koca akdeniz anemisi testi yaptırın çünkü hem annede hem babada varsa o çiftler çoçuk sahibi olmamalıymış çünkü çoçuk mutlaka sorunlu oluyormuş,şimdi bende çıktı eşimde kan verdi onun sonucunuda korkuyla bekliyoruz inş.temiz çıkar .
destekleriniz dualrınız için tekrar tekrar teşekkürler ALLAH bin kat razı olsun.
cemrem,sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim.pıhtılaşma baştan bildiğin için sorun değil sende biliyosun tatlım.gelsin bebişlerde benim pamuğum olur iğnelerini.
pıtırcık geçen akşam sana özelden mesaj gönderdim ama sistem beni delirtti.umarım son mesajım ulaşmıştır canım.
kızlar,sakın şikayet demeyin ama benim kızçelerin 3 gündür huyu değişti.sıyırmak ve yorgunluktan ölmek üzeriyim.iyiki bu yıl çalışmama kararı almaşım.başkası bu kadar tahammül etmez ve kızçelerime kötü davranabilirdi.ben bugün artık ikisini ağlarken bırakarak odadan çıktım.başka odada ağladım ağladım.sakinleşip yanlarına gittim.
zeynep hasta mız mız yemiyor. berrak yedikten sonra mızmızlanıp zeynebin yemeğini yedirmeme fırsat vermiyor.sürekli ilgi istiyor.kendim için yemek yiyecek vaktim yok. uyumuyorlarda.2 gündür en uzun uyku süreleri 10 dakika.biri uyuyor diğeri uyanıyor.oturacak vakit kalmıyor.sonra diğrini uyandırıyor.ayrı odalarda yatırdım.iki oda arasında gidip gelnmekten ayaklarım şişti bugün.kafamda huni ile gezicem yakında
Canım benim iyi olduğuna çok sevindim.
Merak etme siz bu günleride atlatacaksınız
Bu azminizle her şeyin üstesinden geleceksiniz.
Her zaman dualarımızdasınız.
Ben sizin için okumayacağımda kimin için okuyacağım.
Ben bu aralar çok yoğunum.İşler de çok yoğun her gün 6-7 de çıkıyoruz.
Bi de taşınma telaşlarımız var.İzin dahi alamıyorum.Eşim artık merkeze tayin oldu.Şükürler olsun rabbime.
20 aydır ayrı yaşıyorduk eşimle.Artık işime evimden gidip geleceğim.
Ev tuttuk boyandı dün annemler evi temizledi.Yarın da taşınacağız.Bu yüzden mutluyum.
Bir huzur var içimde.Eşim seviniyo annem üzülüyor.Annemin yanında kalıyordum ya iyi oluyordu onun için.
s.a dua kardeşlerim beni çok duygulandırdınız ve utandırdınız acaba ben size bu kadar destek olabiliyormuyum41 yasini şerifi başlatan pıtırcık kardeşimden ve yasini şerifleri okuyan tüm kardeşlerimden ,yasini şerife katılamayıp dua eden gönlünden iyi dileklerde bulunan gönül ve dua kardeşlerimden Allah razı olsun çok teşekkür ederim inş.sizlerinde evleri kendi çoçuk seslerinizle çınlasın ,bütün sıkıntılarınız dertleriniz geride kalsın ,kolay bir hamilelik kolay doğumlarınız olsun.bir tanecik sperm değil binlerce spermler gelsin .isimlerinizi not alıyorum herzaman dualrımdasınız meryemle muhammedimin teyzeleri
Sagol guzelim evet sonuclar temiz cikti pihtilasmanin disinda oda zaten hafif cikti asiri degil
Tabii ki tedavi oncesi ogrendigim iyi oldu bari tup bebege baslayinca a bunu yaptirmadim demem en azindan
Inslh sperm cikip bide dondurabilseydik allahin izniyle:26:bakalim zamani gelmemis demek hersey bundan sonra guzel olsun hepimiz icin
herkese hayırlı akşamlar s.a canlar öncelikle hepinizden Allah razı olsun dualarınızla bebeklerimide benide yanlız bırakmadınız çok teşekkürler ettiğiniz dualar bin misliğle sizlerede tesir etsin inş.
bu gün çok zor bir gün geçirdim halada etkisi üzerimde bugün hast.10 .günümüzdü kan sonuçlarımın geldi ileri derecede akdeniz anemisi olduğumu öğrendim moralim çok bozuldu çoçuklarda çıkma olasılığı çok yüksekmiş,sonra kan hazırladılar iki ünite kan verecez dediler damar yolu açtılar sonra kan damarlardan gitmeye başladı derken ben fenalaştım oraya bayılmışım sen son heryer kararmıştı sonra başıma bütün doktorlar hemşireler başıma birikmişler uyandırdılar oksijen tüpüne bağladılar ben ağlama krizine girdim hast.koşarak kaçmak geldi içimden bir süre ağladım kendime geldim doktorların dediği şey :kanı inceltmeden vermişiz vücudun kabul etmemiş eşin kanları alsın falan hast.götürsün inceltirip gelsin tekrar kanı verelim yani kendi ihmalleri beni mahvetti sonra bizde çıkmak istiyoruz dedik kabul etmedik şimdi evdeyiz yeni doktor ve hast.arıyoruz muhtemelen donanımlı bir devlet hast.gideceğiz bunlar özel hast.başıma geldi çünkü,karnımda iki canla 10 gündür neler geçtik bir Allah bilirşükürler olsun şimdi evdeyiz biraz kendimize gelelim tekrar farklı bir hast.tedavime devam edeceğiz sizlere bir önerim olacak tüp bebek yaptırmadan önce mutlaka karı koca akdeniz anemisi testi yaptırın çünkü hem annede hem babada varsa o çiftler çoçuk sahibi olmamalıymış çünkü çoçuk mutlaka sorunlu oluyormuş,şimdi bende çıktı eşimde kan verdi onun sonucunuda korkuyla bekliyoruz inş.temiz çıkar .
destekleriniz dualrınız için tekrar tekrar teşekkürler ALLAH bin kat razı olsun.
ALEV99----- ERVAE ----- ESMA ----- HERŞEYGÜZELOLCAK---- MAVİMENEKŞE------ PAPATYAİNCİ----ECRİN_BEBEK-----EDA09
EDEBAL DAN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
13 eylül cumadan -------------- 15 eylül Pazar saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2055 ….=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2120
3-- tülay20 …………………………… 2055 ….=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2055 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2055 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2055 ….=okudu
7—aruna …………………………… 2055 …..=okudu
8—alev99 ……………………………. 2120
9—ecrin23 ……………………………. .. 2055 ….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2055 …..=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2055 …..=okudu
12—ervae ……………………………. 2055
13—huzuryolu …………………………… 2055 ….=okudu
14—bengusuu ……………………………. 2055 ….=okudu
15—esma ……………………………… 2055
16—hasretim01 ………………………….. 2055 ….=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2055
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2055 ….=okudu
19—ese44 ……………………………... 2055 …..=okudu
20—lamyay ……………………………… 2055 ….=okudu
21—mavimenekşe ……………………….. 2055
22—seval0817 …………………………… 2055 …..=okudu
23—papatyainci ………………………….. 2055
24—pembe85 …………………………….. 2055 …..=okudu
25—yeşil034 ……………………………… 2055 …..=okudu
26-- ecrin_bebek ………………………….. 2055
27—eda09 ………………………………… 2055
28—derya06……………………………….. 2055 …..=okudu
29—doğadandeva…………………………. 2055 …..=okudu
30—edebal………………………………… 2055
31—sağanak ………………………………. 2055 ….=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2055 …..=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2055 …..=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2055 …..=okudu
oradaydı hiç ilgilenmedi doğumdan önce bunları görmem iyi oldu.Allah bir daha onlara muhtaç etmesin.bu konuda çok sinirliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?