Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim her zaman her dakika dua ediyorumm duaasiz bir dakikam bile gecmiyor.rabimin iziniyle hayirli sonuclar alirsiniz.yatin cuma 500 ya safi ile yasin okurum rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.dualarimiz kabul edee insa eden allahim.

Allah razı olsun arkadaşım,sen ne gönlü bol bir insansın herkese dualar ediyorsun ALLAHIM inşallah güzel gönlüne göre versin, en yakın zamanda senin ve hepimizin gönlünden geçeni nasib etsin rabbim

Gözün aydın cnmm eşinle ayrı olmıycaksınız artık çok sevindimmmmm
kolay gelsinnnnn size.inşallah hayatınızda bundan sonrada güzel gelişmeler olurr önce spermler sonra gibi

anladım cnm eşin cocukken geçirdiği rahattsızlık yüzünden olmuş demek ama inan ki çok beklemeden çıkar inşalahh
ah cnm o tuzaklara hangimiz düşmedik ki, bizde öğreneli daha 2 ay olmadan eşimi ameliyata aldılar ne anladık hiççç sonuç hüsran acılar katlanıyor bide sonucu ii çıkmayınca..:26:
daha yen başlamışsınız inşlh 3 veya 6 ay içinde güzel gelişmeler olur sizin adınıza..
evet bazen neşeli oluyoruz bazen hüzünlü aslında hüzün ikinci adımız da bakam bazen kendimize bile deyemiyoruz
inşallahh sabrımızın mükafatını alırız rabbimin izniyle..

Gözün aydın cnmm eşinle ayrı olmıycaksınız artık çok sevindimmmmm
kolay gelsinnnnn size.inşallah hayatınızda bundan sonrada güzel gelişmeler olurr önce spermler sonra gibi
tatlışşşş nasılsın şekerimmm
naz hanımlar nasıllarr

öyle canım biz tedbirimizi aldık takdirini ALLAHA bıraktık,ben kendimi düşünmüyorum ama eşim tedaviye başladığımızdan beri çok huzurlu sakin,tedaviden önce hiç mutlu değildi çok sinirliydi,tedavi görmek bile ona iyi geldi, sonucunda olumsuz birşey çıkarsa kahrolucak biliyorum oyüzden çok korkuyorum.

tatlışşşş nasılsın şekerimmm
naz hanımlar nasıllarr

İyi olmaya çalışıyorum cnm hasta oldumm...
dün akşamdan belliydi olucağım bu akşam dahada ilerledi.
boğazım açıyo gözlerimm hapşırmaktan bi hal oldum valla
bişeyler içtim birazdan gidip yatıcamm..
uffff hiç istemiyodum hasta olmak kim isterki ama ilaçta içemiyorum ki şimdi.
yarına biraz daha düzelirim inşallah.
naz hanım iyi teyzesiii ellerinden öperr

haklısın eşler içinde yaşıyor bizim gibi dışa fazla vurmuyorlar
inşlh sperm olmasa bile kıpırdanmalar görün o bile mutlu ediyor insanı
bu moral bile yetiyor bazen eşlere önemli olan moralde zaten bizim sıkıntımızda..
pazartesi senin sevincine ortak oluruz inşallah be güzelim

ayyy kıyamam baksen ya hasta oldun demek
cnm evet ilaçta yok sana inşlhh sabaha bi şeyin kalmaz güzelim:26:
ay elimi de öpermiş el öpenleri çok olsun hanım kızımızın
git yat canım dinlen biraziyi gelir senin için dinlenmek...

Sağol cnm inşallah
gidiyorum cnm yatmaya ekrana bakamıyorum zaten
iyi geceler canımmmmm

dualarimizdasin sen esin bebesin rahat olun .kocamn yurekleri var hepimizin sen bize ediyorsun biz minikailene etmezmiyiz.hepimizim sinavi ayri rabbim yasadiklarimizin mukafatini vericek cok degerli evlatlari olacak hepimizin.dunyaya gelmeden dualarla gelicekler cok ozel onlarr.esimin amcasi ve yengem akdeniz anemisi ikiside ve bilmeden mucize eseri bir kizlari var suan 28 yasinda.yengem her zamasn mucize diyor kizi icin.hastaligin
bilmeden dogum yapiyorr.dogumdan sonra tedavi oluyorlar.icini ne olur rahat tut.hamileligin stresini bebisler hisdediyor.ne olur uzme onlarii annesii.gecicek bu zor gunleriniz.dualarimdasiniz minik alieee

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
nice nice mutlu yıllara .
durudenizderya için yasin okuduğunda tanımıştım seni.
yüreği güzel arkadaşım.
inş birdahaki evlilik yıldönümünüz bebişli geçer.
dualarının karşılığını kat kat alırsın inş.....[/QUOTE]

ben bu forumda çookk eskiyim canım benim. Bizim tayfadan çok kişi yok nurusima, zaman, harzem, belgin çok vakit geçirdim burada. Sonra 2011 de meme kanseri tedavisi gördüm. Şükür biteli 1 sene oldu, rabbimin izni ile. Şimdi de celalettin hoca ile tedavideyiz. İnşallah 2014 daha başlamadan hepimize uğurlu gelir. Pek gelişme olmadığı için sadece okuyup çıkıyorum. Dileklerine can ı gönülden amin diyorum :))

cnm okudum ben Allah kabul etsinn

kizlar cok zor gunler geciriyorum aksam esim buyuk bir tehlike gecirdi pazartesi operasyon gecirebilir.rabbim beni daha nasil imtahan edeck diye uziyoe kendini .mayis ayinda da b ir tehlike atlattk.ne diyeyim ne yapayim bilmiyorum ama gecicek bu gunlerde.arkadaslarimda n birisi haftaya dugunu var yorgunluk diye aldirmadigi durum bir anda ms olarak cikti hayat iste ne zaman sinavimmiz bilmiyoruz.bir akadasim evladina derman ariyor o aglayinca icim parcalaniyor.100 milyarlil bir ameliyat ama o kadar yardim toplayamiyoruz cocugunu hayati risk altinda olacagi ameliyat kan kaybi fazla olan bir ameliyat masada kalma riski cokk.ama umudu var buyudugu zaman bana hic bir sey yapmadiniz demesim diye her seye raziyim diyor.
arkadasim anlatinca rabbim biz evlat icin yanip tutusuyoruz diyorum icimdenn.cok icim yaniyor burdaki arkadaalariminda uzuntulerii gecicek diyorum rabbim bizi seviyor ki imtihan ediyor diyoruum.ne gelir elimiDen bizim sesimizi seviyorki hep duysun diye hemen veermiyor.sesini duymak istemedigie hemen heer.seyi verirmis.

canım benim sizin içinde arkadaşın içinde çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun dediğin gibi elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor herkesin derdi ayrı ayrı derdim yok diyene daha rastlamadım sabredicez başka çaresi yok Allah daha kötüsünden sakınsın diyip oturacağız yerimize üzülme canım bak göreceksin herşey yoluna girecek bi bakmışsın eşin iyileşmiş ve bebekleriniz olmuşyadaumudunu hiç kaybetme canım hep iyi düşünki iyi olsun inş. Rabbim büyük eşinede arkadaşının çocuğunada şifalar versin inş.

canım ben okudum Allah kabul etsin Rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

YAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…