ayyy canım demekki ben okumadım kusura bakma olurmu
bende izliyorum canım.allahım evladında hayırlısını versin nedir çektiği bu ali rıza beyinmerhaba cicek
yeni gördüm yazdigini
kendimi diziye kaptirdim "yaprak dökümÜ"
iyilik sen nasilsin ?
sagol canım benimhihoyyytne kusuru canım yazdım tekrar nolcak.
bende izliyorum canım.allahım evladında hayırlısını versin nedir çektiği bu ali rıza beyin
merhaba cicek
yeni gördüm yazdigini
kendimi diziye kaptirdim "yaprak dökümÜ"
iyilik sen nasilsin ?
iyilik ne olsun idare ediyoruz
bende izliyorum evet bencede olan ali riza beye oluyor
esin kûre basladi mi ?
Yıkamlı dediği santrüfüj yapılanı sanırım yıkamalı yap yıkama sonrası sperm bulunabiliyor. Bizim testte santrüfüj kullanılmıştı raporda snatrüfüj sonrası 7-8 tane immotil sperm bulundu yazıyordu. Neyse uzattim yıkamalı yaptırmanı öneriyorum...
inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürsünbelgincim biz 7-8 aydır testojel 6 aydır falan da proxeed plus kullanıyorduk.ilk gittiğimiz tahlile göre sonuçlarımız baya düşmüştü.ama şimdi tekrar başa döndük.kaan bey bende anlamadım niye böyle oldu demiş.tekrar düşürecem demiş iğne vermiş.galiba 4 iğne dedi.son iğne yapılınca tekrar gidecekmişiz yanına.eşim şuan ankarada hala iş için.yarın akşam döncek,detayları öğrenince yazarım.niye böyle oldu bilmiyorum.moralim çok bozuldu.tahlil sonuçlarıyla bile ümitlenmiştim.inşallah allahım en kısa zamanda hepimizi bebiş sahibi yapsın.
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr...............
yeni evimden sizlere slm vereyim dedim.............şanslıyım 2 günde bağlandı internet normalde bir hafta sürer demişlerdi........işlerimin çokluğundan bilgisayarı açamaya bile fırsatım olmadı.............
salı günü akşam taşındık dünden beride yerleştirme işleriyle uğraşıyorum .........hem temizlik hemde yerleştirme baya yorucu oluyo neyseki yardım edenim çoktu allah razı olsu n hepsinden.........ama daha bitmedi işlerim perdelerimi asmadım ütüleyip asmam lazım bir zoruma gidiyoki ince iş ........
zaman ne yaptı acaba oda taşındımı ne alemde acep........
neyse kızlar kendinize iyi bakın ben kaçar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?