merhabalar arkadaslar yarin hormon testi ve difer testleri yaptiricazda sabah yada oglenmi iyi olur
birsey yemeden mi gitmek gerekiyo tahliller icin ,birde benim esimin hormonlari yuksek cikmisdi sabah yaptirmistik onu o zaman acaba sabahlari yuksekmi oluyor???
acil cevap lutfennn
lamlay canım sabahları diğer hormonları bilmem ama testesteronun yüksek olduğunu duymuştum sabahları yüksek olduğu için erkekler uyandığında ereksiyon halinde olabiliyorlarmış.
lamlay canım senin için ufak bi araştırma yaptım yanlış bilgi vermiş olmayayım diye bak bu sitede sabah 8 ve 10 saatleri arasında testesteron yüksek olur diyo okursan işine yarar sanırım..Genel Sağlık - Cinsel Sağlık Bilgileri: Cinsel Istegi Azaltan Seyler Testosteron Hormonu
evet canım çok fazla girmiyorum msn ye arada bakıyorum kimseyi görmeyince geri çıkıyorum.sen nasılsın benim eşimde lklomen kullanıyo parmatonuda kullanmıştı daha önce allahım hepimizin şifasını versin.bundan sora sık sık konuşuruz inşallahGünaydın arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir,tatil dolayısıyla fazla giremedim.harzem taşınmışsın güle güle otur,zaman canım evin hayırlı olsun,belginim görüşemiyoz msn de göremiyom seni..bana gelince tatilde kaan hocaya gittik mikrotese için erken daha dedi endol ve trental kullanıyoduk ilaçları değiştirdi klomen ve pharmaton diye ilaçlar verdi nisan gibi tekrar gelin mikroteseyi ozaman yapalım dedi hayırlısı bakalım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün şu hayırlı cuma günü hürmetine...dualarınızı umarak hayırlı cumalar..
canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere.tesekkurler canim yarin gidicez insallah sabahdan
hormon seviyeleri insaallhh duzelmistir rabbim yardimcimiz olsun
canım tekrardan söylüyorum güle güle otur zamancıgımda gçen gün bizlere hoşçakalın demişti taşınıyo bi zaman giremem dedi ikinizde gülerek oturun darısı bana ve tum olmayanlara.iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr...............
yeni evimden sizlere slm vereyim dedim.............şanslıyım 2 günde bağlandı internet normalde bir hafta sürer demişlerdi........işlerimin çokluğundan bilgisayarı açamaya bile fırsatım olmadı.............
salı günü akşam taşındık dünden beride yerleştirme işleriyle uğraşıyorum .........hem temizlik hemde yerleştirme baya yorucu oluyo neyseki yardım edenim çoktu allah razı olsu n hepsinden.........ama daha bitmedi işlerim perdelerimi asmadım ütüleyip asmam lazım bir zoruma gidiyoki ince iş ........
zaman ne yaptı acaba oda taşındımı ne alemde acep........
neyse kızlar kendinize iyi bakın ben kaçar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?