Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşalar bu tüp bebeg için cıkarılan yasalarda bizde el ele verelim

Günaydın arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir,tatil dolayısıyla fazla giremedim.harzem taşınmışsın güle güle otur,zaman canım evin hayırlı olsun,belginim görüşemiyoz msn de göremiyom seni..bana gelince tatilde kaan hocaya gittik mikrotese için erken daha dedi endol ve trental kullanıyoduk ilaçları değiştirdi klomen ve pharmaton diye ilaçlar verdi nisan gibi tekrar gelin mikroteseyi ozaman yapalım dedi hayırlısı bakalım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün şu hayırlı cuma günü hürmetine...dualarınızı umarak hayırlı cumalar..

merhaba kizlar
harzemcim yeni evin hayirlu ugurlu olsun
zamancigim sende tasinmisin insallah bu yeni ev sanada ugurlu gelir

merhabalar arkadaslar yarin hormon testi ve difer testleri yaptiricazda sabah yada oglenmi iyi olur
birsey yemeden mi gitmek gerekiyo tahliller icin ,birde benim esimin hormonlari yuksek cikmisdi sabah yaptirmistik onu o zaman acaba sabahlari yuksekmi oluyor???
acil cevap lutfennn

lamlay canım sabahları diğer hormonları bilmem ama testesteronun yüksek olduğunu duymuştum sabahları yüksek olduğu için erkekler uyandığında ereksiyon halinde olabiliyorlarmış.

lamlay canım sabahları diğer hormonları bilmem ama testesteronun yüksek olduğunu duymuştum sabahları yüksek olduğu için erkekler uyandığında ereksiyon halinde olabiliyorlarmış.

evet bizim testesteron yuksek cikmisti,ozaman sabah yerine ogleden sonrami gitsek

evet canım çok fazla girmiyorum msn ye arada bakıyorum kimseyi görmeyince geri çıkıyorum.sen nasılsın benim eşimde lklomen kullanıyo parmatonuda kullanmıştı daha önce allahım hepimizin şifasını versin.bundan sora sık sık konuşuruz inşallah

canım tekrardan söylüyorum güle güle otur zamancıgımda gçen gün bizlere hoşçakalın demişti taşınıyo bi zaman giremem dedi ikinizde gülerek oturun darısı bana ve tum olmayanlara.

espoir nasilsin?
benim kafam karisik korkuyorum haftaya doktor olumsuz bisey diyecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…