Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim ben yesil ve edabalinda besmelelerini okudum.rabbim eslerine sifa hayirli saglikli
evlatlar versin..

arkadasimin oglu ameliyata almislar.30 dk sonra damar bulamadik deyip iptal etmisler.asil olay
dktr acik acik 40 bin tl rusvet

istemis.normal sgk dan olucakti ameliyati.para ugruna masumu delik desip edip sacma bir bahane ile yapmamis
para ugruna masumum hayatini tehlikeye atmiislar.nasil bir vicdan bu anlamiyoryorum.ayni sey onlarin evladina yapilsa.vicdab hic yokk.para burumus gizkerini.allah buyuk.rabbim kimseyi evladiyla sinav etmesin..cok zorr .biz bir evlada muhtacizzz.

yazilarim icin kusura bakmayin tlf klavyesi kucuk sacmakelimeler oluyorrr.kusura bakmayinnn.

sira daki arkadaslari yayinlayacakmisin.lem yelid te okuyaliiiiiiimmmmmmm.

en fedakar anne adayları Allahın selamı üzerinize olsun,inş.hersey çok iyidir herşey yolunda gidiyordur isteğim dileğim bu fakat hayat işte öyle toz pembe değil malesef ama azmin,sabrın ve fedakarlığın en önemlisi iyi niyetin aşamayacağı hiçbir engel yok lütfen kendinizi hiç yıpratmadan sabırla azminizde ısrarcı olun 7 yıllık azo savaşı şimdi gebeliğin zorlukları ve onları kaybetme korkusuda olsada iyi olmaya rabbime sığınmaya çalışıyorum hepiniz herzaman dualrımdasınız en yakın zamanda Allahım hepinizden güzel ve hayırlı haberler almayı nasip eder inş.hepimiz dua ve gönül kardeşi olduk....canlarım arife günü yapılan dualar çok makbulmüş inş.ben tek tek isimleriniz rumuzlarınız sayacağım lütfen o gün işi gücü bir yana bırakın eşiniz,kendiniz yuvanız ve bebekleriniz için bol bol Allaha yalvarın .ALLAHA EMANET OLUN. hemen gelin kardeşlerimin kollarına nazlı bebekler hemen

canım çok üzüldüm ya nasıl bı vıcdansızlıktır bu pekı nasılmıs suan mınıgımız_? pıtırcık arkadasımızda olur dedı lısteyı bıtırelım yenı lıstede lem yelıd e baslıcaz ınsallahh

canim dualarinda olmak guzel.sende benim dualarimdassin allahin iziniyle gecicek bu zor gunlerde.meleklerine kavusunca hepsi bitecek.cok sansli onlar
boyle yuregi guzel bir anneye sahip olacaklarr.rabbim onlarla gecirdigin guzel zamanlari yazmayi nasip etsin.biz de birakmak yokkkk.
boyle karsililsiz dua edince icime huzur doluyor.hic tanisamacagiz ama dualarda olmak guzell.insanin en yakinlari bile fesatlik olsun diye duayi birak
daha cok can yakiyorlar bu durumumuzdan dolayi.ama ben karsimdakinin acisini bile bile nasil laf bile edemem.kusura bakma icim doldu bir an.
dua listesi yapicam deyince inanki cok sevindim.aglayarak yaziyorum inanakiii.guzel anneee.rabbimin sevdigi kullariz biz iste.bizim sesimizi duyuyorki
dua ediyoruz bizzzz.allaha emanet olun canimmmm.dualarimdasinnn......

canım günaydın,senin niyetinde çok temiz zaten bu topik gerçekten samimi insanlarla dolu...gercek ismini özelden gönder,benide yeri geldi en yakınlarm anlamadı abartıyorsun dediler,alıngansın dediler...yani anladım ki agzı olan konuşuyor ama onları önemsememeyi çok geç anladım,sende lütfen üzülme bu çektikleriniz sizleri yavrularınıza bir adım daha yaklaştırıyor.

o hasta cocugun ailesinden doktor 40 bin istemiş haaa bunasıj bir vicdan,bu doktorların yaptıgına hergün bir yenisi ekleniyor ya,Allah umut tacirlerinden hepimizi korusun,Allah şifasını versin tez vakitte öylelere muhtaç etmesin asla...

hadi hayırlısı.. İnşallah çok daha güzel haberlere gebesiniz..

İyim canım bende iş güç uğraşıyorum işte.
Testosteron da eşim de de düşük çıkmıştı.
Sitrese bağlıdır bence.Önce 8,45 iken sonra 4,95 e düştü.
Evet öyle tabikide önce hormonların düzenlenmesi lazım.
Allah razı olsun o hemen kesip biçmeyen doktorlardan.
Rabbim tez zamanda hepimizi kurtarsın şu illetten.

canım sende bızım dualarımızdasın emın ol.. ınsallahh rabbım gecırdığın zor gunlerı atlatmana yardım etcek.. allah ın ıznıyle bebeklerını kucagına aldıgında yasadıgın herseyı unutturcak sana.. onlar okadar sanslı kı tertemız yuregı olan bı anneye sahıp olcakalr ınsallah..

Çok güzel bi haber bu. Rabbim sonucunu da güzel etsin.

"Arefe günü [Besmele ile] bin İhlas okuyanın günahları affolup duası kabul olur." [Ebuşşeyh].
Yapmaya çalışalım inşallah arkadaşlar. Çok faziletli bi gün. Birbirimize dua edelim.

gönlü güzel arkadaşım inşallah sende hayırlı bir şekilde doğum yaparsın yaptığın bütün duaların kabul olur inşallah

hayırlı uğurlu olsun inşh

sağlıkla huzurla olun çok sevindik iyi olmanıza.

sarılık genelde her bebekte oluyor geçer gider merak etme taze anne

merhaba canlar ;
Hepinize hayırlı cumalar...Dualarımızın kabul olsun.

ecrin bebek,eda 09 ve derya 06 besmelelerini okudum.

bilg canım.

canım çok sevindim devamı geldin inşh...

kalp atışlarını duymuşunuz hayırlı olsun çok sevindim.

Allahım bugünleri bizede göster...

canım teşekkür ederim...
istranbul bizim için uzak olur.birde oralara gelmek şu açıdan zor olcak,ailelerimiz bilmiyor bu sıkıntımızı daha çok yeni,bizde yeni öğrendik.kimseyle paylaşmadan eşimle ikimiz uğraşıcaz bu olayla.o kadar araştırıyorumki dahiliye doktoru önerisini senden duydum ilk olarak.valla kafam karışmamış değil açıkcası.zaten olayın şokunu atlatamadan doktor telaşına düştük.dün istanbulda emre bakırcıoğluna mail attım.ankarada sadece kaan aydosu yazmış.ama ben bireysel bir doktordan çok sanki bir tüp bebek merkezi olsa dahamı iyi olur acaba diyorum.hem üroloji doktoru hem kadın doğumcu olsa daha iyi sanki.öğlen anatolia ve genartla görüşcem.bakalım onlar ne dicek.bizi neler bekliyor bilmiyorum, ne kadar zaman harcıcaz neler yaşıcaz o da belirsiz.bazen acayip güçlüyüm bazen hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum.inşallh bize yardımcı olacak doğru doktoru buluruz.çünkü zaman kaybetmek, yıpranmak istemiyoruz.helede eşimin üzülmesini istemiyorum artık.biraz uzun oldu.sıkılmadın inşallh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…