- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
Biz birbirimizi anlarız...Bende bu uğurda evliliğimin en güzel yıllarını,gençliğimi,hayallerimi,ümitlerimi,emeklerimi,paramı kaybedenlerdenim....Çoğu kişinin istediği an kavuştuğu minicik bir bebeğin hasretini yıllarca çekenlerdenim....Her önüne gelenin,daha çocuk düşünmüyor musunuz diye sorduğu ve çığlık atarak düşünüyoruz ama olmuyor diye bağırmak isteyenlerdenim.....benimde önüme nice doktorlar çıktı ve bizi yıktı savurdu...... .......... Birgün biri çıkıyor.....sizlere tedavinizdeki yanlışlardan bahsediyor....Bir doktor tavsiye ediyor.....Bu doktor ürolog bile değil....Dahiliye uzmanı.....Benimde aklıma soru işaretleri gelirdi heralde....Önemli olan bundan sonrası.....Umarım rabbim tez vakitte emeklerinizin karşılığını verir.....Sizlere de annelik duygusunu yaşatır....M is kokulu yavruna tez vakitte kavuşmanızı dilerim....
canim ben yesil ve edabalinda besmelelerini okudum.rabbim eslerine sifa hayirli saglikli
evlatlar versin..
arkadasimin oglu ameliyata almislar.30 dk sonra damar bulamadik deyip iptal etmisler.asil olay
dktr acik acik 40 bin tl rusvet
istemis.normal sgk dan olucakti ameliyati.para ugruna masumu delik desip edip sacma bir bahane ile yapmamis
para ugruna masumum hayatini tehlikeye atmiislar.nasil bir vicdan bu anlamiyoryorum.ayni sey onlarin evladina yapilsa.vicdab hic yokk.para burumus gizkerini.allah buyuk.rabbim kimseyi evladiyla sinav etmesin..cok zorr .biz bir evlada muhtacizzz.
yazilarim icin kusura bakmayin tlf klavyesi kucuk sacmakelimeler oluyorrr.kusura bakmayinnn.
sira daki arkadaslari yayinlayacakmisin.lem yelid te okuyaliiiiiiimmmmmmm.
canım günaydın,senin niyetinde çok temiz zaten bu topik gerçekten samimi insanlarla dolu...gercek ismini özelden gönder,benide yeri geldi en yakınlarm anlamadı abartıyorsun dediler,alıngansın dediler...yani anladım ki agzı olan konuşuyor ama onları önemsememeyi çok geç anladım,sende lütfen üzülme bu çektikleriniz sizleri yavrularınıza bir adım daha yaklaştırıyor.canim dualarinda olmak guzel.sende benim dualarimdassin allahin iziniyle gecicek bu zor gunlerde.meleklerine kavusunca hepsi bitecek.cok sansli onlar
boyle yuregi guzel bir anneye sahip olacaklarr.rabbim onlarla gecirdigin guzel zamanlari yazmayi nasip etsin.biz de birakmak yokkkk.
boyle karsililsiz dua edince icime huzur doluyor.hic tanisamacagiz ama dualarda olmak guzell.insanin en yakinlari bile fesatlik olsun diye duayi birak
daha cok can yakiyorlar bu durumumuzdan dolayi.ama ben karsimdakinin acisini bile bile nasil laf bile edemem.kusura bakma icim doldu bir an.
dua listesi yapicam deyince inanki cok sevindim.aglayarak yaziyorum inanakiii.guzel anneee.rabbimin sevdigi kullariz biz iste.bizim sesimizi duyuyorki
dua ediyoruz bizzzz.allaha emanet olun canimmmm.dualarimdasinnn......
çok mutluyum dun eşim celaleetıın hocaya gıttı kan verdı ve sonuclarımız hocanın deyımıyle bomba gıbıymıs :)) lh 7'lerden 0.21e dusmus fsh 3.29 a dusmuş hoca cok ıyı sonuc tesekkur edıorum ılaçları duzgun kulladıgın bellı demıs:)) eşim sperm testı verılcekmı dedıgınde lh bırtaz daha ayarlayalım 20 gun snra verırsın demıs ve eşim çok mutlu :)) 3 adet antıbıyotık vermıs ermıs aktara yonlendırmıs g2 ve g7 al demıs hareket arttırıcı macun ıstemıs.. ersel beyı ara oda özel ılaç hazırlıcak demıs eger sıvı ılaç verırse 100 gunluk tedawın var demıs toz verırse 20 gunluk demıs sanırım maşallah çokguzel ılerlıyosun demıs..:))
mrb tulaycm nerelerdesin ya sizin tedavi nasıl oldu ? bizim en son gttğmzde testesteron hala yerinde saydı cok canm skldı ama toparlandm yıkılmak yok önce hormonlarmzı düzeltmemiz gerekiyor bizim yoksa tese bile yapmamam diyor drmuz sağolsun kesip biçenlerden değil...umut işte bekliyoruz...
en fedakar anne adayları Allahın selamı üzerinize olsun,inş.hersey çok iyidir herşey yolunda gidiyordur isteğim dileğim bu fakat hayat işte öyle toz pembe değil malesef ama azmin,sabrın ve fedakarlığın en önemlisi iyi niyetin aşamayacağı hiçbir engel yok lütfen kendinizi hiç yıpratmadan sabırla azminizde ısrarcı olun 7 yıllık azo savaşı şimdi gebeliğin zorlukları ve onları kaybetme korkusuda olsada iyi olmaya rabbime sığınmaya çalışıyorum hepiniz herzaman dualrımdasınız en yakın zamanda Allahım hepinizden güzel ve hayırlı haberler almayı nasip eder inş.hepimiz dua ve gönül kardeşi olduk....canlarım arife günü yapılan dualar çok makbulmüş inş.ben tek tek isimleriniz rumuzlarınız sayacağım lütfen o gün işi gücü bir yana bırakın eşiniz,kendiniz yuvanız ve bebekleriniz için bol bol Allaha yalvarın .ALLAHA EMANET OLUN.hemen gelin kardeşlerimin kollarına nazlı bebekler hemen
çok mutluyum dun eşim celaleetıın hocaya gıttı kan verdı ve sonuclarımız hocanın deyımıyle bomba gıbıymıs :)) lh 7'lerden 0.21e dusmus fsh 3.29 a dusmuş hoca cok ıyı sonuc tesekkur edıorum ılaçları duzgun kulladıgın bellı demıs:)) eşim sperm testı verılcekmı dedıgınde lh bırtaz daha ayarlayalım 20 gun snra verırsın demıs ve eşim çok mutlu :)) 3 adet antıbıyotık vermıs ermıs aktara yonlendırmıs g2 ve g7 al demıs hareket arttırıcı macun ıstemıs.. ersel beyı ara oda özel ılaç hazırlıcak demıs eger sıvı ılaç verırse 100 gunluk tedawın var demıs toz verırse 20 gunluk demıs sanırım maşallah çokguzel ılerlıyosun demıs..:))
en fedakar anne adayları Allahın selamı üzerinize olsun,inş.hersey çok iyidir herşey yolunda gidiyordur isteğim dileğim bu fakat hayat işte öyle toz pembe değil malesef ama azmin,sabrın ve fedakarlığın en önemlisi iyi niyetin aşamayacağı hiçbir engel yok lütfen kendinizi hiç yıpratmadan sabırla azminizde ısrarcı olun 7 yıllık azo savaşı şimdi gebeliğin zorlukları ve onları kaybetme korkusuda olsada iyi olmaya rabbime sığınmaya çalışıyorum hepiniz herzaman dualrımdasınız en yakın zamanda Allahım hepinizden güzel ve hayırlı haberler almayı nasip eder inş.hepimiz dua ve gönül kardeşi olduk....canlarım arife günü yapılan dualar çok makbulmüş inş.ben tek tek isimleriniz rumuzlarınız sayacağım lütfen o gün işi gücü bir yana bırakın eşiniz,kendiniz yuvanız ve bebekleriniz için bol bol Allaha yalvarın .ALLAHA EMANET OLUN.hemen gelin kardeşlerimin kollarına nazlı bebekler hemen
s a canlar..
beni merak ettinizmi bilmiyorum...26 eylul sabahi sezeryanla bebegim dogdu...ALLAHima sonsuzca sukurler olsun...
cok kolay diyemem ama bebegim yanagima dokundugu an herseyi unuttum annelik boyle birseymis..yuce RABBIM kader arkadaslarima ve dileyen herkese yasatsin bu duyguyu..
10 gunluk simdi MUHAMMED FARUK...
sarilik vardi 2 gune bir kontrole gidiyoruz yukselirse tedaviye alacak dr insaallah yukselmez..
sizdende guzel haberler alirim ins..teyzeleri size hep dua ediyoruz...
Kızlaaaaaaaarrr eşimde sperm çıktııııı
Selçuklu tıp fakültesine yaptırdık testi eşim yeni almış sonucu
2 tane sperm görülmüş
çok detaylı konuşmadık ama size haber vermek istedim
Tez zamanda şifaya kavuşanlardan olursunuz inşallah
Buradaki arkadaşların çoğu ben de dahil İstanbul da Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi hastanesinde Dahiliye doktoru Celalettin Peru ya gidiyoruz.Sana tavsiyem bu doktordan başka doktor arama.İşin ehli bir doktor Allah Razı Olsun kendisinden ve ona vesile olanlardan
Eğer uzak diyorsan İyi bir endokrin doktoru bulun.Sakın ürolojiye gitmeyin onların kesip biçmekten başka yaptıkları bişeyleri yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?