Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok mutluyum dun eşim celaleetıın hocaya gıttı kan verdı ve sonuclarımız hocanın deyımıyle bomba gıbıymıs :)) lh 7'lerden 0.21e dusmus fsh 3.29 a dusmuş hoca cok ıyı sonuc tesekkur edıorum ılaçları duzgun kulladıgın bellı demıs:)) eşim sperm testı verılcekmı dedıgınde lh bırtaz daha ayarlayalım 20 gun snra verırsın demıs ve eşim çok mutlu :)) 3 adet antıbıyotık vermıs ermıs aktara yonlendırmıs g2 ve g7 al demıs hareket arttırıcı macun ıstemıs.. ersel beyı ara oda özel ılaç hazırlıcak demıs eger sıvı ılaç verırse 100 gunluk tedawın var demıs toz verırse 20 gunluk demıs sanırım maşallah çokguzel ılerlıyosun demıs..:))

Rabbim tez zamanda şifaya kavuşanlardan olursunuz inşallah
Buradak arkadaşların çoğu ben de dahil İstanbul da Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi hastanesinde Dahiliye doktoru Celalettin Peru ya gidiyoruz.Sana tavsiyem bu doktordan başka doktor arama.İşin ehli bir doktor Allah Razı Olsun kendisinden ve ona vesile olanlardan
Eğer uzak diyorsan İyi bir endokrin doktoru bulun.Sakın ürolojiye gitmeyin onların kesip biçmekten başka yaptıkları bişeyleri yok.

Tez zamanda şifaya kavuşanlardan olursunuz inşallah
Buradaki arkadaşların çoğu ben de dahil İstanbul da Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi hastanesinde Dahiliye doktoru Celalettin Peru ya gidiyoruz.Sana tavsiyem bu doktordan başka doktor arama.İşin ehli bir doktor Allah Razı Olsun kendisinden ve ona vesile olanlardan
Eğer uzak diyorsan İyi bir endokrin doktoru bulun.Sakın ürolojiye gitmeyin onların kesip biçmekten başka yaptıkları bişeyleri yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada sonunda bızde celalettın hocayla tanıstık ıgnemızı ılacımızı verdı ama bayramdan sonra baslayalım dedık ıgneler soguk zıncırmıs malum bayram tatılıne gıdıcez oralarda yapamayız dıye ınsallah hepımızın tedavılerı hayırlısıyla sonuclanır celalettın hocayı oneren herkese sımdıden tesekkur ederım allah razı olsun

canm mrb peki sizin değerleriniz nasıl? yani fsh lh tes?

bizde önce üroloji görcek dendi kanalları yokmuş eşimin yumurtalık içinden alınıcakmış siperm ama öncesnde genetik test istediler sorduk test 1250 tl acil araştırıp yaptırmam gerekiomus eger bende bi sıkıntı olursa çocuk hasta doğabiliyormuş nefes dardılığı ve 30 yaşına kadar yaşar dedi önden test istediler önce benm genetik testim olucak bursadayım kistik fibroz(33 mutosyon) testi bilgisi olan yada duyan var mı böyle bişi

canım kusura bakma yazamadım bu aralar çok yoğundum ecrin bebek,eda ve deryanın besmelelerini okudum Allah kabul etsin bu mübarek cuma akşamı hürmetine bütün herkesin dualarını kabul etsin inş.

Insallah sonunda bebegınıze de kavuşursunuz. Darısı hepımızın basına:)

mrb tulaycm nerelerdesin ya sizin tedavi nasıl oldu ? bizim en son gttğmzde testesteron hala yerinde saydı cok canm skldı ama toparlandm yıkılmak yok önce hormonlarmzı düzeltmemiz gerekiyor bizim yoksa tese bile yapmamam diyor drmuz sağolsun kesip biçenlerden değil...umut işte bekliyoruz...

maşallah bu aralar sanki güzel haberler çoğaldı.bu haberlerin devamı veolur İNŞ.Senin ve eşinin mutluluğu daim olsun canım.

Eda ve derya kardeşlerin besmelelerini bitirdim rabbim kabul etsin.salih ve saliha evlatlarına kavuşsunlar inş.

Biz birbirimizi anlarız...Bende bu uğurda evliliğimin en güzel yıllarını,gençliğimi,hayallerimi,ümitlerimi,emeklerimi,paramı kaybedenlerdenim....Çoğu kişinin istediği an kavuştuğu minicik bir bebeğin hasretini yıllarca çekenlerdenim....Her önüne gelenin,daha çocuk düşünmüyor musunuz diye sorduğu ve çığlık atarak düşünüyoruz ama olmuyor diye bağırmak isteyenlerdenim.....benimde önüme nice doktorlar çıktı ve bizi yıktı savurdu...... .......... Birgün biri çıkıyor.....sizlere tedavinizdeki yanlışlardan bahsediyor....Bir doktor tavsiye ediyor.....Bu doktor ürolog bile değil....Dahiliye uzmanı.....Benimde aklıma soru işaretleri gelirdi heralde....Önemli olan bundan sonrası.....Umarım rabbim tez vakitte emeklerinizin karşılığını verir.....Sizlere de annelik duygusunu yaşatır....M is kokulu yavruna tez vakitte kavuşmanızı dilerim....

canım genetik testi bende yaptırdım...Devlet hastanesinde ve ücretsiz....

canim bizim testesteron normal inhibin cok dusuk fsh ta yuksek.anliyacagin zor bir vakayiz aslinda.kemoterapinin vermis oldugu zarar.siz
sanslisiniz bak dktr nuz micri yapmiyorr.seni tup bebege hazirlamiyorlar.sabir ile bekleyin be olur.2yil sonunda cevap vermezse tdviye o zanan uzulunnn.
daha erken olabilir 8 ayy belkide.celalettin bey ve ersel beyede tdv olursunuz belkide.cellattin beyi arayip durumunuzu ve ilaclarinizi
anlatsan en azindan gercekten dogru yoldami gidiyorsunuz fikir alabikirsin.sizin dktr ne kadar sure verdi sizee.ikaclarinizda degisiklik yaptimi.

aradım ama bursa devlet hastahanesi yapmıomus adli tıpa bir sor dedi yârin arıcam bildiğin devlet hastahanesi

ben istanbulda yaptırmıştım...Sonucuda bayağı geç çıkyo...üç ay falan beklemiştik....

tatlım ben derya arkadasımızın besmelesini cektim rabbim niyetini kabul etsin
eda nınkinide okudu say tatlım az kaldı bitecek rabbim onunda dualarını tez zamanda cvp versin
canım daha önceden yazmıştım ben memlekete gidecem saat 13.00 yola cıkacaz nasip olursa canım listeleyi takip edemem canım biliyorsun orda nete giremiyorum .arkadaslarım beni bagışlasın rabbim niyetlerini kabul etsin .simdiden bayramınız kutlu olsun arkadaslar. dualarım sizinle . kendine iyi bak tatlım emegin için tekrardan tesekkür ederim canım.Allaha emanet olun geldimde insallah güzel sonuçlarınızı burdan okurum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…