merhaba arkadaşlar...
daha geçen ay öğrendik bu rahatsızlığımızı.özel hastanede bi üroloji doktoruna gitmiştik.2 kez sperm testi yapıldı eşime. ölü veya canlı hiç sperm bulunamadı.bide ultrasona girdi kanallar açık dendi.şimdi uzmanlık alanı bu konu olan çok iyi bi doktora ihtiyacımız var.ankarada yaşıyoruz.çok acil doktor bulmamız lazım.en iyisini bulmamız lazım.ankarada doktor önerilerinizi bekliyorum.sabah yazmıştım ama bi daha yazayım dedim.yardım ederseniz sevinirim.herkese bu yolda kolay gelsın....Rabbim yardımcınız olsun...
merhaba arkadaşlar...
daha geçen ay öğrendik bu rahatsızlığımızı.özel hastanede bi üroloji doktoruna gitmiştik.2 kez sperm testi yapıldı eşime. ölü veya canlı hiç sperm bulunamadı.bide ultrasona girdi kanallar açık dendi.şimdi uzmanlık alanı bu konu olan çok iyi bi doktora ihtiyacımız var.ankarada yaşıyoruz.çok acil doktor bulmamız lazım.en iyisini bulmamız lazım.ankarada doktor önerilerinizi bekliyorum.sabah yazmıştım ama bi daha yazayım dedim.yardım ederseniz sevinirim.herkese bu yolda kolay gelsın....Rabbim yardımcınız olsun...
eda nin besmelesini okudum.rabbim kabul etsin.hayirli sonuclar verip evlatlarina kavussunlarr.
derya nin besmelesini okudum.rabbim kabul etsin.hayirli sonuc verip evlatlarina kavussunlar.
ecrin bebegin besmelesini okudum.rabbim kabul etsin.hayirli sonuc verip evlatlarina kavussunlarr.
İNŞALLAH sizdende güzel haberler alırız
bizim azo sebebimiz azfc delasyonu genetik
eşim 2011 de mikro tese oldu sperm bulundu haraketsiz
şimdide mayıstan beri celalettin beyde tedavideydik ALLAHIMA şükür sonuç verdi tedavimiz
Tez zamanda şifaya kavuşanlardan olursunuz inşallah
Buradaki arkadaşların çoğu ben de dahil İstanbul da Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi hastanesinde Dahiliye doktoru Celalettin Peru ya gidiyoruz.Sana tavsiyem bu doktordan başka doktor arama.İşin ehli bir doktor Allah Razı Olsun kendisinden ve ona vesile olanlardan
Eğer uzak diyorsan İyi bir endokrin doktoru bulun.Sakın ürolojiye gitmeyin onların kesip biçmekten başka yaptıkları bişeyleri yok.
çok mutluyum dun eşim celaleetıın hocaya gıttı kan verdı ve sonuclarımız hocanın deyımıyle bomba gıbıymıs :)) lh 7'lerden 0.21e dusmus fsh 3.29 a dusmuş hoca cok ıyı sonuc tesekkur edıorum ılaçları duzgun kulladıgın bellı demıs:)) eşim sperm testı verılcekmı dedıgınde lh bırtaz daha ayarlayalım 20 gun snra verırsın demıs ve eşim çok mutlu :)) 3 adet antıbıyotık vermıs ermıs aktara yonlendırmıs g2 ve g7 al demıs hareket arttırıcı macun ıstemıs.. ersel beyı ara oda özel ılaç hazırlıcak demıs eger sıvı ılaç verırse 100 gunluk tedawın var demıs toz verırse 20 gunluk demıs sanırım maşallah çokguzel ılerlıyosun demıs..:))
sana 2 gündür özel msj yazdım ama posta kutun dolu olduğun için sana ulaşmadı.burdan yazıyorum bu yüzden.sana eşine celallettin beye eczacıya ve tanımadığım bütün ekibe teşekkür ederim.güzel olan siz değil ben yanıldım.benim yaşadıklarım belki talihsizliğimdi belkide doktorlara karşı olan önyargım yada yaşanmaması gerekenlerin benim yaşamam.aslında yılların verdiği içimi artık tamamıyla yakan asla sahip olamayacağım evlatsızlıkda diyebilirsin.ben bu işin nasip meselesi olduğunu biliyorum.buda canımı actıyordur.çünkü nasibimi alamamak beni bitiriyor.tek suçum biran önce anne olmak istemem ve bunun yıllar alması.
bizde önce üroloji görcek dendi kanalları yokmuş eşimin yumurtalık içinden alınıcakmış siperm ama öncesnde genetik test istediler sorduk test 1250 tl acil araştırıp yaptırmam gerekiomus eger bende bi sıkıntı olursa çocuk hasta doğabiliyormuş nefes dardılığı ve 30 yaşına kadar yaşar dedi önden test istediler önce benm genetik testim olucak bursadayım kistik fibroz(33 mutosyon) testi bilgisi olan yada duyan var mı böyle bişi
canım genetik testi bende yaptırdım...Devlet hastanesinde ve ücretsiz....
bizde önce üroloji görcek dendi kanalları yokmuş eşimin yumurtalık içinden alınıcakmış siperm ama öncesnde genetik test istediler sorduk test 1250 tl acil araştırıp yaptırmam gerekiomus eger bende bi sıkıntı olursa çocuk hasta doğabiliyormuş nefes dardılığı ve 30 yaşına kadar yaşar dedi önden test istediler önce benm genetik testim olucak bursadayım kistik fibroz(33 mutosyon) testi bilgisi olan yada duyan var mı böyle bişi
aradım ama bursa devlet hastahanesi yapmıomus adli tıpa bir sor dedi yârin arıcam bildiğin devlet hastahanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?