• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim allah yardimcin olsun.bizden dua istemek ne demek seve seve yasin ya safi okurum bennn.
Ne olur normal yada sezeryan hayirlisi herikiniz icinde hangi ise o olsunn.kavusma aninnizi dusun hepp
hic kafani takma ne olurrr.burada ku teyzelerinin dulari yeter sizeee.o an kucagina aldigiinn.kokusunu cektigin anna odaklan ne olurrr....
Rabbimin iziyle saglikla gelsin.uzub omurlu ve anali babalii buyusunnn.allah emanet olunn.dualrimiz sizinlee.ne guzel bir heyecan bu allahinmmm.

ee senede bi kere onu yeneyim bariiii:37::37::37::9::9::9:
sağol cnm daha iileri sizin olsun 15 senelik buzdolabıydı eskisi zaten eşim evlenmeden almış koymuş 7 senedir kulalnıyorum bide ölece beklemiş yıllarca servis iflah olmaz artık bu dolap deyince mecbur almak zorunda kaldık inşlh ii günlerde kullanırım
yokk üstüne gidermiyim ben kocişin aman aman damarı tutar bide onunla mı uğraşıcam :9::9:

amin canım amin. kim ne isterse gönlündekini RAbbim hayırlısıyla gerçekleştirsin..amin.

yakındır meraklanma tatlım eşini yeneceğin günler:27::27::27:
hamile kal inş sen ....gör bak damar falan kalmaz eniştede :52::52::52::52::52::52:

Canım sende kullandınmı?hoca benimde kullanmamı söyledi,ilaçların içinde 1kutu rulid, 1 kutu tetradox var hangisini ben hangisini eşim kullanancak,yada bunları sadece eşim kullanacak ben ayrıyettenmi alıp kullanacağım onu bilemedim

canım 1 kutu rulid 1 kutu tetradax eşin kullanacak.
sen ayrı alacaksın 1 kutu rulid 1 kutu tetradax da sen kullanacaksın.
şifa olsun inş....
lökosit eşlerden birbirine geçiyormuş tatlım.
eşinde temizlense bile sende varsa eşine tekrar geçer Allah korusun....

Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif! Ey beni en en çok sevenim.. Ey beni en en çok kollayıp gözetenim.. Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım.. Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim! Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim! Ey en çirkinimden sonra bile “gel” diyenim! Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim! Ey en en vefalım..Ey Sevgili, en sevgili! Meded!.. Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim! Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim.. Ahh.. Ey “Sendeyim” deyip, ülfetlerde kaybettiğim! Ahh.. Ey “Yalnız Sana..” deyip, gayrısına kulluk ettiğim.. Ahh Sevgili! En en Sevgili.. Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur... Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv.. Ahh ya Rabbi! Ahh Allah’ım Af Allah’ım! Tut sana müştak yüreğimi, affet beni... Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, Onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını Bilir neye ihtiyaçları olduğunu Hep hazır ve nazırdır hani Hep verir, hiç düşünmez canını Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani? Ey Annelerin kalbine, onları “anne yapan” merhameti, Sevgiyi koyan Rabbim! Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler Sen nasılsın kimbilir? Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim! Ya Latif! Tut yüreğimi, bırakma beni ALLAH'ım Amin.. . . .
:16::16::16::16::16::16::16::16:

yürekten amin amin amin diyorum...
ne güzel bir dua ..
Rabbim ne olmazları olur eder.inş bizlerede şifa verir de kavuşuruz muratlarımıza amin.....
:16::16:

selam kızlar nasılsınız:16::16::16::16::16::16:

ooooooooooooo kimler gelmişşşşşş .hg :42::42::42::42::42:
nasılsın?
nerelerdesin?
neler yapıyorsun.?
tedavin ne aşamada ..?
çok sorum oldu ama seni yakalamışken sorayım dedim...:1::9:

Merhaba arkadaşlar...nette gezinirken geçenler erkek sperm için karkim k 9 bitkisel aromatik bir suyla karşılaştım okudugum kadarıyla ve yorumlarıyla bir çok kişinin faydasıını gördüldüğü yazılıyor.. Aranızda kulanan oldumu ..tkşler

arkadaşlar merahaba.. bizde mart ayında öğrendik mayıs ayında m.tese ameliyatı olduk round hücre çıktı.. pregnly ve neofortil kullandık ekim başı gibi fısh boyama testi yaptı diploid hücre çıktı oysa haploid olması gerekiyordu.. bizim sorunumuz maturrasyon arresti.. bu durumda olup tedavi olan var mı?cevapkarınızı bekliyorum bize ışık olacaktır:(

hg canım ... geçmiş olsun..inş hemen bu dertten kurtulanlardan olursunuz.
canım bizdede sertoly var..
cemrem yazmış gerçi ama bende yazayım dedim.
canım celalettin hocada tedavideyiz bizde.
imkansız demişlerdi bize ve şimdi şükür hücre çıkışları başlası.
inş spermlerde çıkışa geçer....
sende istersen bir danış celalettin hacaya.
mail falan at...
sizde hücre de var yazdığın kadarıyla.
kolaydır belki tedaviniz....
Allah yardımcınız olsun....

Canim ucubirarada ve esmerimyarimin besmelei seriflerini okudum Rabbim kabul etsin tez zamanda gonullerinin muradini versin amin...canim bu arada spermiyogram yaptirdiniz mi ?ben karar veremedim nerde yaptirsak zaten ersel bey ben yaptirin diyene kadar test yaptirmayin dedi bakalim...

slm canımcım...canım bizde burda yaptırdık ama detaylı incelemediler.
ersel hocada eşime ben demeden yaptırma demiş.eşimde dünden razı yaptırmamaya...:9::9:
yeni kürleri bekliyoruz.
kürleri kullandıktan sonra ben isteyeceğim detaylı sperm testi demiş ersel hoca.
siz ne yaptınız?
hangi kürdesiniz bu arada?

herkese slmlar nasılsınız canlar yaaaa bir sürü arkadaş gelmiş inş.en yakın zamanda Rabbim şifalarını versin.burdan birsürü insan mutlu ayrıldı inş.sizlerde nasip etsin.burası uğurlu gelir.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Allah azminizi ve sabrınızı bol eylesin ........

amin canım...
nasılsın?
epeydir soramadım ...
bebişler nasıl bir sıkıntın yoktur inş....?

HAYIRLI SABAHLAR CANLARIM... :16::16::16:
Yeni Gün, size Umutlarınızı, Huzurunuzu,
Yüreğinizin hak ettiği Güzellikleri Getirsin.
Gününüzün güzel olması Dileklerimle
Her şey Gönlünüzce Olsun :54::54::54::54:

içten samimi dileklerin için içten yürekten aminnnn diyorum.
duaların kat kat sana mükafat olarak geri dönsün tatlım:34:
naz hanım napıyor...?bakalım....:16::16::16:

cnm ben okudum ama bu aralar biraz rahatsızdım eşimde lokösit yükseldi ondaki iltahap bana geçti çook yoğun sistit oldum kanama yaptı bugün hocaya gidecek bakalım o yüzden yazamadım cnm ben edebal esmerimyarım için okudum Allah kabul etsin

geçmiş olsun canım ya.
lökosit önemli canım.
ilaç verir ve inş temizler o ilaçlar.
kendine dikkat et bu aralar tatlım....

Selam canlar rabbımın selamı rahmetı bereketı hepınızın uzerıne olsun , nasılsınız yenı arkadaslar gelmıs hepınız hos geldınız ınsallah tez vakıtte sıfanızı bulursunuz , tedavıdekı arkadaslar cemrem denızbulut pıtırcık nurusıma esma aruna huzuryolu hersey guzel olucak ,ese44 ecrın23 tulay20 lamyay seval0817 yesıl034 ecrınbebek edebal eftelyahsn ucubırarada balım1905 ervae hasretım01 ve ısmı aklıma gelmeyen tum canlar nasılsınız tedavılerınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah tez vakıtte guzel hayırlı sonuclar nasıb etsın ınsallah emeklerınızın karsılıgını en kısa vakıtte kucagınıza alırsınız :49:
Hamıs arkadaslar flzask bahar85 durudenızderya pembe85 nur:sen gulza pembe ve ısmı aklıma gelmeyen canlar sızler nasılsınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah sag salım kucagımıza almayı nasıb eder rabbım sızlerıde yavrularınızıda korusun ınsallah ,
canlar bızde artık son demlere yaklastık 38 haftadayım pazartesı gıttım kontrole 1 santım acılmam varmıs nts de sancım cıktı aslında ben kedımı cok ıyı hıssedıyorum sankı 1 ay daha geklıyecek gıbı bı hal var uzerımde :52: Sımdı bu ayın 28 de tekrar gıdıcem ıkı santım daha acılma olursa benı doguma alıcaklar kızlar pasam 3 kılo 600 gram doktor ırı bebek dıyıp duruyo eger acılman olmazsa sezeryan olucak fazla bekletmem dıyor nolur dua edın sezeryan olmasın suan burda hıc kımsem yok annem babam kasımın 14 de gelıcek normalde 11 kasımda doguracaktım hersey pazartesı bellı olucak cok heycanlı ve panıgım ama ınanın bu rabbımın en guzel bır mucızesı anne olmayı ıstemekle cooooooooook haklıyız kızlar dunyada boyle guzel bır duygu yok bu yolda harcadıgımız emek zahmet herseye deger sakın nolur yılmayın rabbım buyuk ımtıhanımız cok zor ama mukafatı mukemmel kızlar suan o cektıgım sıkıntıların hıc bırı aklıma bıle gelmıyor , dunyada verınce bu kadar sevınıyoruz ahıret boyutunu dusunemıyorum bıle bızler ozel annelerız evlat ısterken nasıl ıstıyecegımızı bılecek kadar ozelız rabbım verırse ıkı aylık bebeklerımızı evde bırakıp tatıle gıdecek kadar zalım deılız cok sukur vermeyıncede bılıyoruzkı bunun karsılıgında ahıret nımetlerıne naıl olacagımızıda bılıyoruz elhamdulıllah ama ısteyen hıc bır annenın kucagını bos bırakmasın rabbım dunyada bıze bu duyguyu en kısa zamanda taddırsın ınsallah , aklımdan ve dualarımda hep varsınız canlar hıc bırınızı unutmadım unutmamda allahın ıznı ıle , ben aılemle paylasmadıgım bu sıkıntımı sızlerle paylastım allah hepınızden razı olsun ınsallah hepınızın tek tek pes pese guzel haberlerınızı almak nasıb olur , sızı bu derdımızın dermanı olan yuce rabbıme emanet edıyorum

oy oy oy paşa sabırsızlanırmıymış :emir_bebek:
inş bir çırpıda alıverirsin paşayı kucağına.
canım hakkında hangi doğum şekli hayırlı ise öyle doğum yap inş.
gönlümüz normal doğumdan yana ama....
hayırlısı ne ise o olsun....

duaların için de Allah razı olsun canımmmm.,

bu arada HUZURYOLU hamile şükür.normal yolla......
ama zor bir hamilelik geçiriyor...
inş bebişini bişey olmadan o da bugünlere gelir ve bir çırpıda kucağına alıverir bebişni.amin.

bana gelince tedaviye devam.
yeni kürlerimizi bekliyoruz ersel hocadan.
inş şifa olur da bizde hamişler kervanına katılanlardan oluruz.
evlatsız ev kalmaz inş....amin.

YEŞİL34 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
13 ekim Pazar dan ------------------------- 15 ekim salı saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000…….=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000 …….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 …….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……..=okudu
12—ervae ……………………………. 2000
13—huzuryolu …………………………… 2000 ………….pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 ……=okudu
15—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 …….=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ……………….pıtırcık_43 …=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 ……=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 …….=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 …….=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 ……=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 …….=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 …….=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 …….=okudu

Selam canlar rabbımın selamı rahmetı bereketı hepınızın uzerıne olsun , nasılsınız yenı arkadaslar gelmıs hepınız hos geldınız ınsallah tez vakıtte sıfanızı bulursunuz , tedavıdekı arkadaslar cemrem denızbulut pıtırcık nurusıma esma aruna huzuryolu hersey guzel olucak ,ese44 ecrın23 tulay20 lamyay seval0817 yesıl034 ecrınbebek edebal eftelyahsn ucubırarada balım1905 ervae hasretım01 ve ısmı aklıma gelmeyen tum canlar nasılsınız tedavılerınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah tez vakıtte guzel hayırlı sonuclar nasıb etsın ınsallah emeklerınızın karsılıgını en kısa vakıtte kucagınıza alırsınız :49:
Hamıs arkadaslar flzask bahar85 durudenızderya pembe85 nur:sen gulza pembe ve ısmı aklıma gelmeyen canlar sızler nasılsınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah sag salım kucagımıza almayı nasıb eder rabbım sızlerıde yavrularınızıda korusun ınsallah ,
canlar bızde artık son demlere yaklastık 38 haftadayım pazartesı gıttım kontrole 1 santım acılmam varmıs nts de sancım cıktı aslında ben kedımı cok ıyı hıssedıyorum sankı 1 ay daha geklıyecek gıbı bı hal var uzerımde :52: Sımdı bu ayın 28 de tekrar gıdıcem ıkı santım daha acılma olursa benı doguma alıcaklar kızlar pasam 3 kılo 600 gram doktor ırı bebek dıyıp duruyo eger acılman olmazsa sezeryan olucak fazla bekletmem dıyor nolur dua edın sezeryan olmasın suan burda hıc kımsem yok annem babam kasımın 14 de gelıcek normalde 11 kasımda doguracaktım hersey pazartesı bellı olucak cok heycanlı ve panıgım ama ınanın bu rabbımın en guzel bır mucızesı anne olmayı ıstemekle cooooooooook haklıyız kızlar dunyada boyle guzel bır duygu yok bu yolda harcadıgımız emek zahmet herseye deger sakın nolur yılmayın rabbım buyuk ımtıhanımız cok zor ama mukafatı mukemmel kızlar suan o cektıgım sıkıntıların hıc bırı aklıma bıle gelmıyor , dunyada verınce bu kadar sevınıyoruz ahıret boyutunu dusunemıyorum bıle bızler ozel annelerız evlat ısterken nasıl ıstıyecegımızı bılecek kadar ozelız rabbım verırse ıkı aylık bebeklerımızı evde bırakıp tatıle gıdecek kadar zalım deılız cok sukur vermeyıncede bılıyoruzkı bunun karsılıgında ahıret nımetlerıne naıl olacagımızıda bılıyoruz elhamdulıllah ama ısteyen hıc bır annenın kucagını bos bırakmasın rabbım dunyada bıze bu duyguyu en kısa zamanda taddırsın ınsallah , aklımdan ve dualarımda hep varsınız canlar hıc bırınızı unutmadım unutmamda allahın ıznı ıle , ben aılemle paylasmadıgım bu sıkıntımı sızlerle paylastım allah hepınızden razı olsun ınsallah hepınızın tek tek pes pese guzel haberlerınızı almak nasıb olur , sızı bu derdımızın dermanı olan yuce rabbıme emanet edıyorum
enfalcim bizleri de ayrıca düşündüğün ve dualarında yer verdiğin için teşekkür ederiz:16::16:
canım doğum yaklaşmış elbet kaygıların olacak ama sonu inşallah mutlu son ile bitecek azosperm de
mutlu sona ulaşan ailelerden birisi olacaksınız Allahın izniyle inşallah bizlerde senin gibi aynı mutluluğu yaşarız
Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin paşanla mutlu güzel günlerin tadını doyasıya yaşayın inşallah:16::16:

YEŞİL34 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
13 ekim Pazar dan ------------------------- 15 ekim salı saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000…….=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000
7—aruna …………………………… 2000 …….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 …….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 …….=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……..=okudu
12—ervae ……………………………. 2000
13—huzuryolu …………………………… 2000 ………….pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 ……=okudu
15—esma ……………………………… 2000 ……=okudu
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 ……=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 …….=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ……………….pıtırcık_43 …=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 ……=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 …….=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 …….=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 ……=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 …….=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …….=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 ……=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 …….=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 …….=okudu

pıtırcık slm canım:16:
papatyayarim ve yase2 nin besmelelerini okudum Allah kabul etsin

slm canımcım...canım bizde burda yaptırdık ama detaylı incelemediler.
ersel hocada eşime ben demeden yaptırma demiş.eşimde dünden razı yaptırmamaya...:9::9:
yeni kürleri bekliyoruz.
kürleri kullandıktan sonra ben isteyeceğim detaylı sperm testi demiş ersel hoca.
siz ne yaptınız?
hangi kürdesiniz bu arada?

amin canım...
nasılsın?
epeydir soramadım ...
bebişler nasıl bir sıkıntın yoktur inş....?
teşekkürler canım ya hast.yattığım döneme göre şükürler olsun daha iyiyiz ama bir günüm bir günüme uymuyor .hamilelik gerçekten çok zormuş yada benim öyle oldu herkesin vücudu farklı tabi .inş.sizlerin sorunsuz bir gebelik döneminiz sorunsuz sağlıklı sıhhatli bebekleriniz olur.Allaha emanet ol.

Ne kadar samimi ve güzel dualar bunlar.. Allah gönlünden geçeni hayırlı kılsın, hayırlı olanı da nasip etsin.. Çok teşekkür ederizz.. Allah sana da hayırlı bir doğum nasip etsin, inşallah oğluşun annesine sıkıntı yapmadan gelir ve sağlıcakla kucağına alırsın. :16:

maşallah maşallah size aferim oğluşuna ayyyyyy çok az kalmış doğuma ben normal doğumdan çok korkuyorum sen nasıl gönlünden geçiyorsa öyle olsun inş.sağlıklı sıhhatli bir şekilde Allah kurtarsın canım.bende merak ediyordum acaba doğum yaptımı diye.inş.dualrımız seninle herşey yolunda gider:nazar::emir_bebek:

iyiyim bende canım :16::16:
cumartesi günü doktorla görüşmem var yani 26 ekim büyük gün bakalım doktor ne diyecek belki bu ay başlatır bilemem
inşallah hayırlı haberler ile gelirim tatlım:16::16:
evde olsak evdeyken çok sıkılıyoruz iş yerinde olunca ahhh şimdi evde olsaydık diyoruz ne çeliş ki ama:9:
canım sen dikkat et kendine evde bol bol dinleniyosundur zaten annen babanda yanındaymış ohhh keyfini çıkar 3 ay sonra
uyumaya vaktin kalmayacak iki tane melek olacak hayatında:emir_bebek::emir_bebek:
hadi hayırlısı bakalım canım.inş.sıradki hamiş sen olursun.canım evde olmak çok güzel aslında evde olup başkalarına muhtaç olmak beni çok yoruyor ve sıkıyor çünkü annem babamda yaşlı herşeye yetişemiyorlar artık hayırlısı yapacak birşey yok:4:yaramazlar için herkes bekliyor.:49:

Canim ben yesil34 edebal esmeryarim ucubirarada papatyayarim ve yase2 nin dularini okudum.aslinda cpk once okudum ama bildiremedim kusura bakmayin.ALlah kabul etsin insallah

hadi hayırlısı bakalım canım.inş.sıradki hamiş sen olursun.canım evde olmak çok güzel aslında evde olup başkalarına muhtaç olmak beni çok yoruyor ve sıkıyor çünkü annem babamda yaşlı herşeye yetişemiyorlar artık hayırlısı yapacak birşey yok:4:yaramazlar için herkes bekliyor.:49:

ayyy inşallah canım yaaa çok istiyorum hamiş:49: olmayı Allah herkesin gönlüne göre versin
doğru söylüyorsun canım hele ki anne ve baban için yaşları olduğundan bahsetmişsin onlar da napsınlar dede ve anaanne olacaklar
o heycanla yetişmeye çalışıyorlar heryere demek inşallah seninde herşey gönülündeki gibi gerçekleşir güzel yürekli arkadaşım benim:16::16:

günaydın canım sanada hayırlı sabahlar .seninde herşey gönlünce olsun nazın annesi:nazar::emir_bebek::49:flz kız bebek kıyafetleri çok güzel ya ne kadar güzel şeyler yapmışlar cici ben ufak defek birşeyler aldım da bayıldım ya ,yıllardır çoçuk giysisi satan yerlerden hep kaçardım hiç bir çoçukla ilgilenmez görmezden gelirdim insanlar bana acımasın diye....Allahım o günleri bir daha yaşatmasın buradaki tüm diğer kardeşlerimde bebeklerini şifalarını en yakın zamanda nasip etsin inş.hibir kadın bebeksiz kalmasın hep dualrımdalar .....

Evt cnm çok güzell.herşeyde gözüm kalıyoo.herkes çok alma çabuk küçülüyor diyo ama napim senelerdir bunun hayaliyle yaşadım şimdide almak istiyorum..ben giysi işini bitirdim.çoğu şeyi tamam biraz stres yapıyorum yetiştiremiycem diye..:1::1:
havalar soğumadan halletmek istiyorum geri kalanlarınıda..
Amin cnm burdaki arkdaşlarımızdan da inşallah peş peşe güzel haberler alırız arkamızdan onlarda gelirler..:26:
ne yapıyo bebişlerrrr annesii. :))

Sağol canım benim Allah razı olsun duaların için canı gönülden amin diyorum...
sende inşallah sağ sağlim alırsın yavrunu kucağına artık çok az kaldı oğluşunla buluşmanıza:1:
Dediklerinde çok haklısın cnm bu yol zor meşakkatli ama sonu güzel ..
inan ben bile hamile kaldıktan sonra o yaşadığım herşeyi unuttum tüm yaşadığım zorlukları sadece bebeğimi düşünüyorum artık :16:
yeterki mücadeleyi bırakmasın kimse sonundaa bu güzelliği onlarda yaşayacak inşallah..
ben her zaman inandım Rabbim banada nasip edicek dedim..çok şükürrrr az bi zaman kaldı şimdi.
inşallah sağlıkla vaktindede alırım kucağımadaaa....Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınn..:26:

hg canım ... geçmiş olsun..inş hemen bu dertten kurtulanlardan olursunuz.
canım bizdede sertoly var..
cemrem yazmış gerçi ama bende yazayım dedim.
canım celalettin hocada tedavideyiz bizde.
imkansız demişlerdi bize ve şimdi şükür hücre çıkışları başlası.
inş spermlerde çıkışa geçer....
sende istersen bir danış celalettin hacaya.
mail falan at...
sizde hücre de var yazdığın kadarıyla.
kolaydır belki tedaviniz....
Allah yardımcınız olsun....

pıtırcık canımm nezaman baslıoruz nasipse Lem yelid çekmeye_?

Back
X