Selam canlar rabbımın selamı rahmetı bereketı hepınızın uzerıne olsun , nasılsınız yenı arkadaslar gelmıs hepınız hos geldınız ınsallah tez vakıtte sıfanızı bulursunuz , tedavıdekı arkadaslar cemrem denızbulut pıtırcık nurusıma esma aruna huzuryolu hersey guzel olucak ,ese44 ecrın23 tulay20 lamyay seval0817 yesıl034 ecrınbebek edebal eftelyahsn ucubırarada balım1905 ervae hasretım01 ve ısmı aklıma gelmeyen tum canlar nasılsınız tedavılerınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah tez vakıtte guzel hayırlı sonuclar nasıb etsın ınsallah emeklerınızın karsılıgını en kısa vakıtte kucagınıza alırsınız
Hamıs arkadaslar flzask bahar85 durudenızderya pembe85 nur:sen gulza pembe ve ısmı aklıma gelmeyen canlar sızler nasılsınız nasıl gıdıyor rabbım ınsallah sag salım kucagımıza almayı nasıb eder rabbım sızlerıde yavrularınızıda korusun ınsallah ,
canlar bızde artık son demlere yaklastık 38 haftadayım pazartesı gıttım kontrole 1 santım acılmam varmıs nts de sancım cıktı aslında ben kedımı cok ıyı hıssedıyorum sankı 1 ay daha geklıyecek gıbı bı hal var uzerımde

Sımdı bu ayın 28 de tekrar gıdıcem ıkı santım daha acılma olursa benı doguma alıcaklar kızlar pasam 3 kılo 600 gram doktor ırı bebek dıyıp duruyo eger acılman olmazsa sezeryan olucak fazla bekletmem dıyor nolur dua edın sezeryan olmasın suan burda hıc kımsem yok annem babam kasımın 14 de gelıcek normalde 11 kasımda doguracaktım hersey pazartesı bellı olucak cok heycanlı ve panıgım ama ınanın bu rabbımın en guzel bır mucızesı anne olmayı ıstemekle cooooooooook haklıyız kızlar dunyada boyle guzel bır duygu yok bu yolda harcadıgımız emek zahmet herseye deger sakın nolur yılmayın rabbım buyuk ımtıhanımız cok zor ama mukafatı mukemmel kızlar suan o cektıgım sıkıntıların hıc bırı aklıma bıle gelmıyor , dunyada verınce bu kadar sevınıyoruz ahıret boyutunu dusunemıyorum bıle bızler ozel annelerız evlat ısterken nasıl ıstıyecegımızı bılecek kadar ozelız rabbım verırse ıkı aylık bebeklerımızı evde bırakıp tatıle gıdecek kadar zalım deılız cok sukur vermeyıncede bılıyoruzkı bunun karsılıgında ahıret nımetlerıne naıl olacagımızıda bılıyoruz elhamdulıllah ama ısteyen hıc bır annenın kucagını bos bırakmasın rabbım dunyada bıze bu duyguyu en kısa zamanda taddırsın ınsallah , aklımdan ve dualarımda hep varsınız canlar hıc bırınızı unutmadım unutmamda allahın ıznı ıle , ben aılemle paylasmadıgım bu sıkıntımı sızlerle paylastım allah hepınızden razı olsun ınsallah hepınızın tek tek pes pese guzel haberlerınızı almak nasıb olur , sızı bu derdımızın dermanı olan yuce rabbıme emanet edıyorum