Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım çok geçmiş olsun,hoca lökosit için tetradox ve rulid antibiyotik veriyor gerekli gördüklerinde kadınlarında kullanmasnı söylüyor,banada kullanmamı söyledi,bence hocaya mail at,antibiyotik kullanmaya başlayın

merhabalar M Sure adlı ilacı eşlerinizden kullanan varmı bu ilaç hakkında bilgi ve tavsiyelerinizi yazabilirmisiniz

canım benimde antibiyotik kullanmam gerekiyomuş celaleddin bey bey dedi acaba bizim kullanmamızı neden istiyor vede ne kadar kullanacağız bir bilgin varmı aynı zamanda eşlerimiz ne kadar kullanacak size dr bir şey dedimi

Arkadaşlar ben istanbulda değilim acaba celalettin hocaya nasıl muayene olacam illa istanbula mı gelmem gerek eşimin sorunu hala inmemiş testisler sadece tüp bebek diyorlar başka yol var mı ????

canım; ben de Ankaradayım. sana özel msj atamıyorum.yeni üyeyim.benim tüp bebek sürecim kısa ve hızlı olsa da fiziksel ve maddi olarak yıprandım tabi.yine de burda karşılaştığım fiyatların yanında bayağı ekonomik hallolmuş.ilaçlarla beraber 3000 tl .
ben konyada bile çok başarılı sonuçlar elde edildiğini duydum.içine neresi siniyorsa oraya git.hakkına hayırlısı olsun.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

benimde eşimin sperm sayısı 20 milyon çıktı dr düşük dedi tam sınırdaymış üroloğa yönlendirdi ama gitmiyor eşim ne yapacağımı şaşırdım bende son adetim ağustos 22 idi 46 günlük bir aradan sonra ekim 6 da adet oldum dr klomen verdi kullandım bitirdim ve evde ovülasyon testi yaptım nerdeyse hergün ama negatif verdi hep ilaç kullanmama rağmen negatif son 5 gündür şiddetli kasık ağrım var sanki bıçak batıyor adet olacakmışım gibi ama daha 10 gün var nerdeyse anlamadım yumurtluyormuyum acaba bide bu sperm düşüklüğü için hangi ilaçları veriyo ürologlar bilgisi olanlar varmı yardımcı olursanız sevinirim...

Yeni tedaviniz hayırlı olsun. Ne kadar ulvi bir şey yapıyorsun evlat edinmekle. Buna karar vermek dahi çok zor, bende bu konuda çok soru işareti var. Arada düşünmüyor değilim ama kendimize bir süre belirledim, bu sürenin sonunda çocuğumuz olmazsa biz de düşünüyoruz Allah nasip ederse.. benim eşim de Celalettin hocada yeni başladı tedaviye, inşallah herşey olumlu gider.. Senin ve eşin için de her iki yol da hayra açılsın inşallah, Allah gönlünüzün muradına erdirsin... İnşallah bebişlerin seni çok bekletmezler..

Canım Allah yardımcınız olsun.. Bizler daha 1 taneyi görmek için tedavi oluyoruz. Bu topikte azo belasından kurtulmak konuşuluyor malesef ve çoğumuz için tek çare tüp bebek..

cnm çok teşekkür ederim tam yumurtlama dönemime denk geldi bende o yüzden ilaç almayım demiştim ama olmuyor bugün yazayım hem mail hem cepten eşimde hem prostat büyümesi hem yoğun enfeksiyon genetik problemler var o yüzden aldığı kronik ilaçları çok bakalımhoca ona verecek mi

canım arkadaşım napıyon kızzz
bakalım yarın kontrole gidecem doktor belki başlatır belki belkletir ne olacağı belli olmayan meçhul bir yoldayız
sen de başla kızz sonra belli mi olur arka arkaya doğururuz
duan içinde yürekten amin diyorum

zaman hoşgeldin tekrardan yeni tedavi sürecin hayırlı uğurlu olsun
inşallah herşey gönlündeki gibi olur

Son düzenleme:
canım tablon çok güzel olmuş gerçekten.
Eşim şu anda menagon ve pregnil iğne kullanıyor.Ayrıca ersel beyin ilaçlarını kullanıyor.
eşimin 3 ay önceki teste 720 000 germ hücre çıkmıştı.
kasım ayının ilk haftası tekrar kontrolü var bakalım ne gibi gelişmeler olacak.

eşim ve ben 31 yaşındayız, 11 aylık evliyiz, 26 eylül tedavi başladı Celalettin beyde, Aralık sonu kontrolümüz var, 1 440 000 lökosit, 560 000 immatür germ hucre var, Ersel beyden hprex, kfex ve leydin sertoli kullanıyoruz, ayrıca tedradox ve rulid'i eşli kullanıyoruz. İğne henüz başlamadık.

evet ikimizde ayrı ayrı kullandık. ay başı tekrar alıcaz.
Not: tekrar alan arkadaşlar hoca mı yazıyo direkt eczaneden mi alıyoruz ?

amin inşallah evet evlat edinmek çok güzel bir şey de bu kararı vermek öyle kolay değil onun için beklemek gerekiyorsa beklenmeli ama şunu söyliyeyim kurum süreci çok zor inşallah biz atlattık artık bundan sonra huzurla sıramı beklemek istiyorum
bizde yeni başladık dün akşam ikinci iğnemizi olduk
sorum olucak iğneden sonra eşleriniz gece aşırı terliyip çok hareketli rüyalar görüyor mu birde dün akşam eşim iğneden sonra fenalaştı bayıldı napıcamı bilemedim hırlamaya ve tikremeye başladı sonra kendine gelince sen kimsin burası neresi ben nerdeyim gibi sorular sordu Allahtan bu hali uzun sürmedi kendine geldi ama beti benzi atık oluyor iki kere yaptık ikisindede böyle oldu normal mi bu durum sizlerde de böyle mi oluyor
zaman hoşgeldin tekrardan yeni tedavi sürecin hayırlı uğurlu olsun
inşallah herşey gönlündeki gibi olur

amin bacım amin sen nasılsın

Arkadaşlar şu sperm testinde Round Cell(20-25), etipel (3-4) eritrosit (1-2) yazıyor ayrıca altında round cell sayımı 2 000 000/cc diyor bunlar ne demek?

yarrabi sana açılan elleri sana yönelen gönülleri sana bükülen boyunları sana yalvaran bu dilleri ne olur boş çevirme allahım hayırlı cumalar

zamancığım hoş geldin.kendi adıma seni burda görmek çok güzel.dilerim rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin.eşinin yaşadıkları çok ama çok ciddi.lütfen hemen doktora danış.geçici hafıza kaybı normal değil.benim eşimde pregnly-menegon kullanıyor.böyle bir şey yaşamadı.allah eşlerimize şifa versinde bu eziyetten kurtulurlar inşallah.duacınım arkadaşım.

nasıl olalım bacım bir iyi bir kötü günler geçip gidiyor işte
yakın bir zamanda tedaviye başlayabilirim yeniden onun verdiği heycan var içimde inşallah hayırlara vesile olur
seni evlat edinenler topiğinde de takip ediyorum gerçekten zor ve meşakatli bir yol evlat edinme süreci ama sonu güzel
inşallah en kısa sürede gelir kızın sana
birde bacım eşinin iğne kullandığından bahsetmişsin yan etkisi olabilir bence hemen doktora sorun belki dozu yüksek gelmiş olabilir
ne bilim değişiklik yapar belki doktor aman dikkat edin

yarrabi sana açılan elleri sana yönelen gönülleri sana bükülen boyunları sana yalvaran bu dilleri ne olur boş çevirme allahım hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar dualarımızın kabul olması dileğiyle

canım benide listeye ekleyebilirsin yaşım 31 eşim 38 2 senelik evliyiz sorun fsh yüksekliği haziran ayından itibaren celalalettin hocada tedaviye başladık ersel beyden sertoli ve leyding kullandık şimdi haftada 2 kez prengly 5000 kullanıyoruz önümüzdeki hafta içinde sperm testi yaptırcaz..şimdiye kadar yapılan testlerde sonuç hep 0

cnm çok sağol
hoca değil ersel bey farketti onun için ilaç verdi sonra ben rahatsızlandım hiç böyle olmamştım bugün hocayı görmeye gitti ama yokmuş
halısın kimler kimlere gidiliyo da proflar neler neler görüyoda bizleri bi nalayamamışlar yılallrca pes demekten başka kelime gelmiyo aklıma inan ki inşlh lokositler bi an önce ikinizden de gider güzelim..
ahh cnm yaaa hiçç deme o çift çizgiyi inşlhhhh görürüzzzzzzzzz:26:
merhabalar M Sure adlı ilacı eşlerinizden kullanan varmı bu ilaç hakkında bilgi ve tavsiyelerinizi yazabilirmisiniz
tatlım burda m_ sure kullananlar oldu ama çoğu bıraktı biz kulalnmadık ama kulalnanlar görünce cvp yazar sana...
tatlım merhaba ne güzel sayınız bize göre bayağı yüksek biz azolular değil milyonu tek taneyi ve hatta hücreleri bile görmedik yılalrdır biz bi tane bulununca ucarız burda sevinçten
cnm sen tüp bebek yaptır o zaman bence inşlh yumurtlamışsındır ve sana süpriz yapsın meleğin..
biz sperm çıkması için kulalnıyoruz çoğu bitkiselelri ama artırmak için yardımcı olamıcam pek bi bilgim yok o konuda...
aminnnnnnnnnnnn cnm aminnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…