Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm tedaviyiyemi başlıyorsun bu hafta... hey maşallah inş. herşey senin için güzel gelişir ve hamile kalırsın arkandanda belki ben gelirim kısmetse Allahım inş. bizede nasip eder... hayırlı, bereketli, bebekli son tedavilerimiz olur inş. amin.

cnm Allah yardımcın olsun.... inş. doğumun kolay geçer sezaryanlı istemiyorum şuan için diyorsun Allah gönlüne göre versin.

kız dolabın hayırlı uğurlu olsun mikrodalgan kalmış ama ) olsun garii onuda sonra gri alırsın...dolabın çok güzelmiş beyendim..

sağol canım benim bilmiyorum ki inşallah sperm olurlar celallettin hocadan herkes çok memnun fakat biz ankaraya yakın olduğumuz için kaan beye gitmrk zorundayız yazın celalletin beyin yanına gidebiliriz umarım yaza kadar çıkış başlar hepimiz için diliyorumm

iyiyim cnm çok şükür bebişte iyi teyzesi büyüyoo
dikkat ediyorum ama yinede çabuk hastalanıyorum..
artık havalar iyice soğuyunca hiç dışarı çıkmıycam
sen nasılsın cumartesi görüşme varmış..
inşallah herşey yolundadır başlarsın tedavine..topik biraz harketlensin artık tedaviye başlayanlarla hamiş haberi duymak istiyoruz

İyiyiz canımmmm ..her şey yolundaa..
sen nasılsın yeni buzdolabın hayırlı olsun cnmm...güle güle kullann..

Naz iyi canımmmm..
arada yaramazlık yapıyo arada uslu oluyoo..
Rabbim sizlerede nasip etsinn inşallah..
artık evde otururusun gezmelere gitmesinn

cnm benim tıbbı genetik bölümü varsa üniver. hast. yaparlar siz sorun isteyin varsa yapılsın önemli oda ayy eşini inşlh ikna edersin de ameliyat olmadan celallettin hocayla görüşürsünüz hakkınızda hayırlısı olsun ...:26:
aminnn cnm ettiğin duaların katbe katı senide bulsun paşa artık yola çıkmış geliyo demekki
rabbim bi avazda kurtarsın cnm dualarımız seninleeee
kız dolabın hayırlı uğurlu olsun mikrodalgan kalmış ama ) olsun garii onuda sonra gri alırsın...dolabın çok güzelmiş beyendim..
teşekkür ederim güzelim evet fırın kaldı ama olsun kısmetse ilerde onuda alırız...
inşlh yeşilden sonra sıra senindir tedavide ve bu sefer mutluluğun çifter olur hem bebeşin göbişinde hemde istediğin diğer bebişte

idiyelim ii olsun güzelim adet oldum klasik karın ağrım oluyo ya gene başladı uffff yatıyorum işte bugün böle
sağol güzelim artık motor gidince mecbur kaldık

güle güle mutlu mesut giydir inş.10 yılın özlemi var tabi .çok haklısın üzerinde eskisin kızışın inş.canım benimkiler kızın hareketleri çok az beni korkutuyor ayrıca kasıklarımda sırtımda falan çok ağrım var.korkularımız hala bitmedi anlıyacağın.doğum nerde olacak hast.kararlaştırdın mı.benim özelden gözüm korktu devlette olacak .Allah nasip kısmet ederse.

pıtırcık canımm nezaman baslıoruz nasipse Lem yelid çekmeye_?
kızlar lem yelid çok güzel bir zikir bende çok okudum ve etkisine inanıyorum.Allah kabul etsin inş.bende katılmak isterim ama doğum falan olur sizi yarı yolda korum diye katılamıyorum .ama listemden hepinize dilim döndükce dua ediyorum .Allah hepimizinkileri kabul etsin inş.

anladim canim zaten bende guvenemiyorum laboratuvarlara kendimiz sayabilsek keske bizim sivi kurde bitti iste bidaha sivi kur gonderecek ersel bey pazartesi goruscez hazirliyormus simdi spermiyogram yaptirmadik 1,5 aydir filan ama hormonlara baktik hoca cok guzel dedi bakalim canimcim hayirli sonuclar aliriz insallah....

yıllar sonra yeni bir tedavi süreciyle karşınızdayım
eşim celallettin peruya gitmeye başladı ilk iğnemizide olduk :)
kurumdan hala haber yok sırada bekliyoruz bu arada kızımızın adı koyduk ERVA
ama şunu söyleyeyim tedavi süreçlerin den daha zorlu bir süreçmiş evlat edinmek sonu iyi biter inşallah
kurumda sırada bekliyoruz ve ben daha çoookkk beklicem bunuda biliyorum şimdi inşallah bir kurumdan birde biyolojik evlatlarımız olur
eeee peki ben yokken neler oldu
varmı celallettin peruya giden olumlu sonuç alan oldumu

İnşallah cnm.sende iyi günlerde giydirr bebişlerinin ciclerini..
kız nerde erkek nerde anlıyomusun cnmm..benimki artık hareketleri iyicee kuvvetlendi büyüdükçe.
cnm ağrıların varsa olabiliiğince yatıp dinlenn ..bu haftaya kadar geldin cnm inşallah diğer haftalarıda atlatıcaksın hayırlısıyla
ben yeni bi hastaneye başladım bayram öncesi.Allah nasip ederse doğum orda olucak ama korkuorum yinede nasıl olucak diye..
Kontrolün ne zaman cnm ne kadar sıklıkta gidiyosun?

esmerimyarim için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin

Allah razı olsun canım..olsun canım benım katılmak ıstıosan katıl tabi kii

Arkadaşlar ben istanbulda değilim acaba celalettin hocaya nasıl muayene olacam illa istanbula mı gelmem gerek eşimin sorunu hala inmemiş testisler sadece tüp bebek diyorlar başka yol var mı ????

Canım merhaba, benim eşimde de aynı sorun vardı.Öncelikle eşinde kaliteli sperm çıkması gerekiyor, akabinde tüp bebek olur.

Kızlar inş bir tablo yaptım hepimize fikir vermesi için birazdan hazır olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…