Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm benim tedavim hiçç belli değil ama kasım ayının ilk haftası eşim memorial de test vericek
hoca orda yapın ttüp bebeği dedi onlarda testti bayağı inceliyorlarmış abaklım eğer çıkış tekrar olur kalitesi ii derseler kasım adetimle başlamak isterim yok eğer var ama kalitesi tam değil derseler 3 ay beklerim ersel beyin göndereceği sıvı kür bitince gene test yaparız ona göre bakarım ama inan ki başlamak için deli oluyorum yaa
sen kasımda başlamıcakmısın peki şimdi hakkına hayırlısı olsun bekleriz ne yapalım be güzelim sonu kucağımız dolsun da....:26:
amin canım insaAllah peki gozdemm ne kadar surelik bir tedavi sonucu sonuç aldı bide onların azo probleminin nedeni bellimiydi ? kendiliğinden mi hamile kaldı yoksa sperm bulunduktan sonra tüp bebekmi yaptırdı
gözdemin eşinin şuan hatırlamıyorum ama yıllarca uğraşmışlar onu biliyorum birden fazla tüp bebek denemişler olmamış doğal yoldan gelmiş oğlu onların

canim yazini görünce bende söylemek istedim dediginin aynilarini gittigimizde bizde yasadik cok ilgili bir doktor biz avusturyadan gittik istanbulu pek bilmedigimizi söyledik cok yardimci oldu adresleri tek tek elimize verdi hangi otobüse binecegiz nerde inecegiz hepsini anlatti cocuk icin gittigimizi söyleyince odada kimseyi birakmadi özel durum diye ayrica tahlil yaptirmaya gittigimiz kisilerde öyleydi kendisinin anlasmali oldugu yerler zaten cok moral veriyorlar allah razi olsun yani bizde cok memnun kaldik.ayrica tedavi ise yarar yada yaramaz allah nasip ederse vesilesi celalettin hoca olur yok nasip etmezsede allahin takdiri

üçübirarada için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

inş cnm yaaaaaaa ama biz 2 aydır sadece antibiyotik kulandık Lökosit çok yüksek çıktığı için iğneye başlamamıştık Bide ersel beyin kürleri yeni bitti bakalım hayırlısı
aa çok yenisiniz siz olsun cnm lokositler azlsa hücreler çıkmaya başlasa bile güzel
o bile umut vaat ediyor insana hayırlı haberler gelsin bekliyoruzzzzzz ii haberlerinizi...

iyiyimm canımmmm sağoll sen nasılsın
ben adet oldum ağrıları çektim geçti iim şimdilik
yarın buzdolabım geliyo onu bekliyorum
bide tüp bebek yapmayı bekliyorum benden böle ne olsun kızz
senden haberler bitirdin mi alıcakları gerçi ne kadar alırsan al bitmez de ne görsen dayanamazsın bunu da alıyım tmm dersin

Canım ellerine sağlık...Mikalaze vardı...Doğal yolla hamişşş onu da ekle istersen....

ilk günü atlattın ya rahat edersin cnm ..
bekle bekle buzdolabını bi günde bebişinin odasının gelmesini beklersin inşallah benim gibi.:26::26:
yok cnm eksikler bitmiyor yavaş yavaş hallediyoruz bi yere çıkamıyorum fazla internettende alıyoruz bazı şeyleri. bitmiyoooo cimcimeye alıyoruz alıyoruz bitmiyooo ..
eee tabi onunda birsürü ihtiyacı var ..
sağlık olsun herşey oluyo zamanlaa.cnm.

Bu arada burda yazmayıp hamile olan bi arkadaş daha var....Burası buzdağının görünen kısmı...Çok sayıda hasta olduğunu söylüyo celalettin hoca....

Bu arada iğnelerin yan etkisini soran bi arkadaş olmuş...İllaki vardır zararları...Aspirinin bile yan etkisi var sonuçta...1000 tane iğne oldu eşim ....Şu anda bi şikayeti yok...Ama tedavi süresinde karaciğer enzimlerine bakıldı...

Merhaba bu listeyi hazirlamak mantikli olmus canim
Ben 29,esim31 yasinda, 5yillik evliyiz
Esimde testis yetersizligi ve fsh yuksekligi var
Celalettin beyde 7aydir tedavideyiz
Ilk 45 gun icinde 2 tane nebido oldu,Yumurtali,lar icin ozelbir macun kullnadi,sonra 4kavanoz kadar G5 macunu
Kullnadi ve bogurtlen koku icti
Uzun suredirde pregnyl haftada 2 ve menegon haftada 3 gun oluyor
3ayda ersel beyden gelen tozlari ve haplari kullandi,simdi esim ersel beyi arayacak test yaptir derse yapacak
Insallah olumlu gelismeler olmustur

Karaciger emzimlerine nasil bakiliyor?siz kendinizmi test istiyosunuz ,celalettin beymi istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…