canım sana özelden yazmaya çalışıyorum ancak postan dolu haberin olsun
konuyu okuduğunu görünce yazayım dedim
boşalttım canım
günaydıncancağızım ben geldimmmmmmgünaydınnnnnn canlarrrrrrrr
hepinize mutlu ve güzel haberler alacağınız bi hafta sonu diliyorummmmmmmmm
hadi gelinde sohbet edelim biraz sizinle sohbet etmeyi çooooookkk özledimmmmm
inşlhhhhhhhhh cnm o günlerimizde gelir şöle bebişmin odasınıı süslü püslü yapıyımmilk günü atlattın ya rahat edersin cnm..
bekle bekle buzdolabını bi günde bebişinin odasının gelmesini beklersin inşallah benim gibi.:26::26:
yok cnm eksikler bitmiyor yavaş yavaş hallediyoruz bi yere çıkamıyorum fazla internettende alıyoruz bazı şeyleri. bitmiyoooo cimcimeye alıyoruz alıyoruz bitmiyooo ..
eee tabi onunda birsürü ihtiyacı var ..
sağlık olsun herşey oluyo zamanlaa.cnm.
maşallahhh maşalllahhhh bizim paşa büyümüş sübhanallah
ayy cnm ya hiçç arayamadım seni kusura bakma güzelim bu aralar hiç kimseyle görüşemedim inşlh bi ara konuşuruzz
hasta mı oldun oyy geçmiş olsun aman çabuk atlatın hamişlere zor oluyo hasatlık...ayy ne güzel kız hissetmeye başlamışsın tekmelerini sonuna kadar böle kıpır kıpır olsun paşan...
ben adet oldum ağrıları çektim geçti iim şimdilik
yarın buzdolabım geliyo onu bekliyorum
bide tüp bebek yapmayı bekliyorumbenden böle ne olsun kızz
senden haberler bitirdin mi alıcakları gerçi ne kadar alırsan al bitmez de ne görsen dayanamazsın bunu da alıyım tmm dersin
günaydıncancağızım ben geldimmmmmm
bizde seni özledik şekerim nasılsın kız bulantın falan oluyormu
inşlhhhhhhhhh cnm o günlerimizde gelir şöle bebişmin odasınıı süslü püslü yapıyımm
hayalimdeki beşiği alayım hayalimde ki emzirme sandalyesini alayım
hayalimdeki bebek arabasını alayımm inşlh cnm ya bekliyoruz bakalım ne olacak
ay bitermi kız hele ben kendimi düşünemiyorum zaten bi hamiş olayım o andan itibaren kumbaraya para atmam lazım ki anca karşılasın benim isteklerimikociş bi yerden sonra yeter dicek çünki ama bana yetmicek o anda kumbara devreye girsin bari..
bak ya neler hesaplıyorum ben gene kafauçtu bende
evet cnm insan bi zaman sonra arıyo sayafalara bakıyosun bu yok şu yok nerdeler nasısllar acaba diy emerak ediyo mesela ben hmtnzl yı çok merak ediyorum uzun zamandır yok topikte..:26:evet teyzesi çok şükür hızla büyüyor küçük erkeğim
ne kusuru canım olur mu öyle şey herkesin uygun olmadığı zamanlar oluyor...
inan benide kaç arkadaş aradı okuldan geliyorum yatıp kalıyorum, öksürükten konuşamıyorum kimseye cevap veremedim...
şimdi daha iyiyim ararım ben seni ve diğer arkadaşları hepinizi çok özledim sesinizi duymak istiyorum artık
canım çok şükür ilaç kullanmamama rağmen toparlanıyorum ama kocişten tekrar geçiyor...
neyseki ikimizde daha iyiyiz şimdi...
teyzesi allahın izniyle sen ve diğer arkadaşlarda yaşayacaklar bu mucizeyi ozaman daha iyi anlayacaksın...
o anın gelmesini öyle bekliyordum ki haftalardır şimdi pıt pıt vuruyor kuzum...
hatta bayram öncesi eşim çok hasta olduğu için yola gitmeden biraz toparlanayım sıcak iyi gelir diye termal bi otele gittik bi günlüğüne...
tabi ben girmedim eşimede iyi geldi...
neyse ikimizde hastayız ben eşimi bi konuda uyardım oda hastalığın huysuzluğuyla sinirlendi sert tepki verdi...
benim gözler doldu hemen sonra içimden pıt pıt pıt diye 3 kere oğluşum tepki verdi nasıl duygulandım anlatamam
kuzum şimdiden annesini korumaya başladı
rabbim daha fazla bekletmeden hepinize yaşatsın bu mutluluğu hepiniz her daim dualarımdasınz bidenemmmm
buzdolabın geliyormuş canım hayırlı olsun...
hayırlısıyla inş bian evvel başlarsınız tedaviye canımmmmm
cemrem cnm senin tedavin ne zaman başlıyacak süleyman hoca beni kasımda bekliyor ugün celalettin hoca yazdan önce olmaz demiş ilaçlar en az altı ay kullanılacakmış genç olsam neyse ben ocakta en geç düşünüyorum
canım iyi dileklerin için çok sağol.... paşanın haberlerini alıyoruz rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin... darsı burda ki herkesin başına
kızlarrrr eşim yarın sperm testi verecek.Dua edin inş hayırlı haberlerle döner.Şimdi yola çıktı bu gece yalnızım.
günaydın kızlarrr
günaydınnnnnn canlarrrrrrrr
hepinize mutlu ve güzel haberler alacağınız bi hafta sonu diliyorummmmmmmmm
hadi gelinde sohbet edelim biraz sizinle sohbet etmeyi çooooookkk özledimmmmm
canım benim ya kusura bakma ben seni özledigim için latife yaptım sadece.tabiki biz burda dua kardeşi olduk...ogluşuna maşallah aferin ona,Allah kazasız kavuştursun.sanada geçmiş olsun.(biraz geç oldu ama.)şimdi daha iyisin inş.tabi hamilelikten dolayı ilaçta kullanamadın.öpüyorum seni Allaha emanet ol.dualarla
canım cvp telden yazdım karırmış biraz.kaş yapayım derken göz çıkarttm gene.
evet bende sana yazmıştımgünaydınnnnnn bidenemmmmm bende sana yazmıştım şimdi
çok şükür iyiyim canım 9,30 a kadar uyudum kalktım hemen buraya geldim işte...
canım şükürler olsun benim başından şu ana kadar hiç bulantım, kusmam olmadı çok rahat bi hamilelik geçirdim
teyzem allah yardım etti sana tek başına yoksa oralarda ne yapardı diyor gerçektende öyle...
şükürler olsun yarıyı geçtik zaten kalan sürede böyle kolay inş
cnm geçmiş evlilik yıldönümüm kutlu olsun seneye bebeşinle girersiniz inş..Canım listen için teşekkürler, iyi oldu bu liste, emeğine sağlıkBeni de eklersen sevinirim;ben 29 eşim 31 yaşında, 3 yıllık evliyiz, azo sebebi testis kaynaklı, haziran 2013 te celalettin beyde tedaviye başladık, tedavi öncesi yaptırdığımız testte raund cell: 2 500 000 immatür germ hücre:1 600 000 lökosit:900 000 çıkmıştı. kullandığımız ilaçlar, kfrex, hprex, sertoli ve layding. bu ilaçlar sonrası yaptırdığımız testte maalesef sperm çıkmadı şimdi sıvı ilaçları bekliyoruz.
inşlhhhhhhhhhhhhhhhhh...............Gelicek cnm inşallah bende hep odaya bakıp acaba bu oda birgün bebek odası olurmu derdim hep hayal kurardım bak şimdi ..
gerçek oldu.yani olucak odası gelip herşey yerleşince..seninde ve diğer arkdaşlarında olucak inşallah.:26::26:
sen ne süslersin zatennnnnnnno odayı tahmin edebiliyorum..
biriktir cnm paraları bizlerin zaten tedaviyle oluyo birsürü para gidiyo bide bebek ihtiyaçları derken maddi olarak zor oluyo ama
Rabbim yardım ediyo yinede herşeyini alıyosunn..ben 2 tedavi üst üste yaptım umata dünya para giddi ama şimdi.
kızımın ihtiyaçlarınıda aldım bile çoğunu çok şükür Rabbim sağlık sıhhat versin..yeterki..
sana da günaydın cnm nasılsıngünaydın kızlarrr
GüNAYDINNNNNN TATLIMMMMMM
BİZDE SENİ BURDA GÖRMEYİ ÇOK ÖZLEDİKK
evet cnm insan bi zaman sonra arıyo sayafalara bakıyosun bu yok şu yok nerdeler nasısllar acaba diy emerak ediyo mesela ben hmtnzl yı çok merak ediyorum uzun zamandır yok topikte..:26:
sıcak eşine ii gelmiştir baksen senin küçük erkeğin şimdiden annesinin arkasında ee senin sırtı yere gelmez artık
inş.. sıra bizlere gelir o anları öle bekliyoruz ki sende ii bilirsin ama şimdi o günleri bırak geride kalsın bu günlerin anın tadını doya doya yaşa..
biraz önce buzdolabı geldi öğle de servis gelicekmiş uff gelsin ya bi haftadır dolap yok yemek yapıyorum bozuluyo peynir ekmeğe talib ettik bu hafta
bizim tedavi bakalım ne aşama da nasipse memoriale gidip kasım başı test vericek eşim :18:
orası da diğer laborant kadar inceliyormuş bari kaliteli çıkarsa tüp bebek yapmasam da dondurulsun içim bi rahat etsin ..
evet bende sana yazmıştım
oh maşalah ii cnm sıksıntının olmamaası
teyzen doğru demiş mevlam sana mucizesini gönderdi bide kolaylığını da verdi ..
sonuna kadar böle olsun sana da hayırlı doğumlar olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?