Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sana özelden yazmaya çalışıyorum ancak postan dolu haberin olsun
konuyu okuduğunu görünce yazayım dedim

günaydınnnnnn canlarrrrrrrr
hepinize mutlu ve güzel haberler alacağınız bi hafta sonu diliyorummmmmmmmm
hadi gelinde sohbet edelim biraz sizinle sohbet etmeyi çooooookkk özledimmmmm

günaydınnnnnn canlarrrrrrrr
hepinize mutlu ve güzel haberler alacağınız bi hafta sonu diliyorummmmmmmmm
hadi gelinde sohbet edelim biraz sizinle sohbet etmeyi çooooookkk özledimmmmm
günaydıncancağızım ben geldimmmmmm
bizde seni özledik şekerim nasılsın kız bulantın falan oluyormu

inşlhhhhhhhhh cnm o günlerimizde gelir şöle bebişmin odasınıı süslü püslü yapıyımm
hayalimdeki beşiği alayım hayalimde ki emzirme sandalyesini alayım
hayalimdeki bebek arabasını alayımm inşlh cnm ya bekliyoruz bakalım ne olacak
ay bitermi kız hele ben kendimi düşünemiyorum zaten bi hamiş olayım o andan itibaren kumbaraya para atmam lazım ki anca karşılasın benim isteklerimi kociş bi yerden sonra yeter dicek çünki ama bana yetmicek o anda kumbara devreye girsin bari..
bak ya neler hesaplıyorum ben gene kafa uçtu bende

evet teyzesi çok şükür hızla büyüyor küçük erkeğim
ne kusuru canım olur mu öyle şey herkesin uygun olmadığı zamanlar oluyor...
inan benide kaç arkadaş aradı okuldan geliyorum yatıp kalıyorum, öksürükten konuşamıyorum kimseye cevap veremedim...
şimdi daha iyiyim ararım ben seni ve diğer arkadaşları hepinizi çok özledim sesinizi duymak istiyorum artık
canım çok şükür ilaç kullanmamama rağmen toparlanıyorum ama kocişten tekrar geçiyor...
neyseki ikimizde daha iyiyiz şimdi...
teyzesi allahın izniyle sen ve diğer arkadaşlarda yaşayacaklar bu mucizeyi ozaman daha iyi anlayacaksın...
o anın gelmesini öyle bekliyordum ki haftalardır şimdi pıt pıt vuruyor kuzum...
hatta bayram öncesi eşim çok hasta olduğu için yola gitmeden biraz toparlanayım sıcak iyi gelir diye termal bi otele gittik bi günlüğüne...
tabi ben girmedim eşimede iyi geldi...
neyse ikimizde hastayız ben eşimi bi konuda uyardım oda hastalığın huysuzluğuyla sinirlendi sert tepki verdi...
benim gözler doldu hemen sonra içimden pıt pıt pıt diye 3 kere oğluşum tepki verdi nasıl duygulandım anlatamam
kuzum şimdiden annesini korumaya başladı
rabbim daha fazla bekletmeden hepinize yaşatsın bu mutluluğu hepiniz her daim dualarımdasınz bidenemmmm

buzdolabın geliyormuş canım hayırlı olsun...
hayırlısıyla inş bian evvel başlarsınız tedaviye canımmmmm

günaydıncancağızım ben geldimmmmmm
bizde seni özledik şekerim nasılsın kız bulantın falan oluyormu

günaydınnnnnn bidenemmmmm bende sana yazmıştım şimdi
çok şükür iyiyim canım 9,30 a kadar uyudum kalktım hemen buraya geldim işte...
canım şükürler olsun benim başından şu ana kadar hiç bulantım, kusmam olmadı çok rahat bi hamilelik geçirdim
teyzem allah yardım etti sana tek başına yoksa oralarda ne yapardı diyor gerçektende öyle...
şükürler olsun yarıyı geçtik zaten kalan sürede böyle kolay inş

Canım listen için teşekkürler, iyi oldu bu liste, emeğine sağlık Beni de eklersen sevinirim;ben 29 eşim 31 yaşında, 3 yıllık evliyiz, azo sebebi testis kaynaklı, haziran 2013 te celalettin beyde tedaviye başladık, tedavi öncesi yaptırdığımız testte raund cell: 2 500 000 immatür germ hücre:1 600 000 lökosit:900 000 çıkmıştı. kullandığımız ilaçlar, kfrex, hprex, sertoli ve layding. bu ilaçlar sonrası yaptırdığımız testte maalesef sperm çıkmadı şimdi sıvı ilaçları bekliyoruz.

Gelicek cnm inşallah bende hep odaya bakıp acaba bu oda birgün bebek odası olurmu derdim hep hayal kurardım bak şimdi ..
gerçek oldu.yani olucak odası gelip herşey yerleşince..seninde ve diğer arkdaşlarında olucak inşallah.:26::26:
sen ne süslersin zatennnnnnnno odayı tahmin edebiliyorum..
biriktir cnm paraları bizlerin zaten tedaviyle oluyo birsürü para gidiyo bide bebek ihtiyaçları derken maddi olarak zor oluyo ama
Rabbim yardım ediyo yinede herşeyini alıyosunn..ben 2 tedavi üst üste yaptım umata dünya para giddi ama şimdi.
kızımın ihtiyaçlarınıda aldım bile çoğunu çok şükür Rabbim sağlık sıhhat versin..yeterki..

evet cnm insan bi zaman sonra arıyo sayafalara bakıyosun bu yok şu yok nerdeler nasısllar acaba diy emerak ediyo mesela ben hmtnzl yı çok merak ediyorum uzun zamandır yok topikte..:26:
sıcak eşine ii gelmiştir baksen senin küçük erkeğin şimdiden annesinin arkasında ee senin sırtı yere gelmez artık
inş.. sıra bizlere gelir o anları öle bekliyoruz ki sende ii bilirsin ama şimdi o günleri bırak geride kalsın bu günlerin anın tadını doya doya yaşa..
biraz önce buzdolabı geldi öğle de servis gelicekmiş uff gelsin ya bi haftadır dolap yok yemek yapıyorum bozuluyo peynir ekmeğe talib ettik bu hafta
bizim tedavi bakalım ne aşama da nasipse memoriale gidip kasım başı test vericek eşim :18:
orası da diğer laborant kadar inceliyormuş bari kaliteli çıkarsa tüp bebek yapmasam da dondurulsun içim bi rahat etsin ..

arunammmmm hakkınızda hayırlısı olsun bitanemmmmmm
inş rabbim sizi en hayırlı olana yönlendirir ozaman görürsünüz tedavinizi

canım iyi dileklerin için çok sağol.... paşanın haberlerini alıyoruz rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin... darsı burda ki herkesin başına

aminnnnnnnn canım rabbim sizlerede nasip etsin inş dualarımdasınız

kızlarrrr eşim yarın sperm testi verecek.Dua edin inş hayırlı haberlerle döner.Şimdi yola çıktı bu gece yalnızım.

canımmmmm emeklerinizin karşılığını alırsınız inş
rabbim umduğunuzdan daha fazlasını nasip eder inş

canım bende sana karşılık verdim işte latife yaptım sıkma canını :70
aminnnnn canım allah bekleyen arkadaşlarımıza da nasip etsin
canım ilaç kullanamıyorsun bide evde hasta olunca bi şekilde tekrar bulaşıyor...
ama şükür şimdi daha iyiyim bi öksürük kaldı...
sende allaha emanet ol canım seni ve meleklerini öpüyorum kocamannnn

canım cvp telden yazdım karırmış biraz.kaş yapayım derken göz çıkarttm gene.

yok tatlım ben okudum sorun yok

evet bende sana yazmıştım
oh maşalah ii cnm sıksıntının olmamaası
teyzen doğru demiş mevlam sana mucizesini gönderdi bide kolaylığını da verdi ..
sonuna kadar böle olsun sana da hayırlı doğumlar olsun inş..

cnm geçmiş evlilik yıldönümüm kutlu olsun seneye bebeşinle girersiniz inş..
inşlhhhhhhhhhhhhhhhhh...............
hakikaten o kadar negatiften sonra bu minik kız mucize gibi geldi yılların ardından
ahh o maddiyat yokmu insanın belini büksede gene de deneme yapmadan edemiyor bak meleğin seni daha fazla bekletmeden geldi bi de kucağına alıp süt kokusunu içine çektin miiii tamam
o zaman bütün sıkıntın gidecek..yuvan neşe mutluluk dolacak alahın izniyle tabii teyzesi gelip görücek onu.. inş.
ay zaten ben ne yaparım bilmem bide mevlam kız verirse ooooo babası yandı
günaydın kızlarrr
sana da günaydın cnm nasılsın

nasılsın cnm nerelerdesin buralara geliyormusunnn

GüNAYDINNNNNN TATLIMMMMMM
BİZDE SENİ BURDA GÖRMEYİ ÇOK ÖZLEDİKK

günaydın canım nasılsın
tatlı kızın napıyor
bende bugün yalnızım eşimin istanbula gitmesi gerekiyor...
bugün işten sonra yola çıkıcak yarında işlerini halledip akşama dönecek...
1 gün yalnızım çok sıkıcı yaa

canım hmtnzl bi süre bu konudan uzak kalmak istediği topiğe girmediğini söylüyordu...
zaten çalışmaya başladı akşamlarıda bu nedenle girmiyor...
bizde en son yazın görüşmüştük iyidir inş
evet teyzesi kuzum annesine destek olacak hep inş
bilmez miyim canım neler yaşadık buralarda 1 sperm için mutlulukan delirdik...
her hamişle havalara uçtuk sıranın bize gelmesi için dua ettik...
çok şükür bize nasip oldu sırada sizler varsınız rabbim hepinizin yüzünü güldürecek inş
hadi bakalım inş memorialde beklenen olur ve hayırlısıyla dondurur spermleri başlarsınız tedavinize
güle güle kullan buzdolabını canımmmmmm

evet canım gerçekten öyle oldu şükürler olsun rabbime
sen nasılsın okul nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…