baharcığım tatlım uyuyamadın mı sen kıyamamkocişinde yoktu şimdi sıkılmazsın umarım ben evde tek başımayın ve sizlerde olmasaydınız kafayı yerdim .bugün sizlerle olup sohbet etmeyi çok isterdim ama maalesef yokum.amcam bir senedir rahatsızmış her doktora gidişinde öksürük şurubu verip gönderiyormuş en sonunda ağzından kal gelmiş ve sesi kızılmış tekrar doktora gidiyor ve ne yazıkki ciğerlerin bitmiş demiş doktor.kesinlikle sigara içme demiş doktor.ama amcam hiç dinlemiyor babamın bütün akrabaları vefat etti sadece birtek amcam kaldı oda kötü durumda duyunca öyle üzüldüm ki anlatamam .son çare olarak istanbul'a getiriyorlar bakalım burdaki doktorlar ne diyecekler.bende şimdi amcamı ziyarete gidicem sizlerden de dua bekliyorum
canım görüşme nasıl gecti.Rabbim sanada eşinede hayırlı fetihler nasip etsin.bu sefer inş.zamanı gelmiştir.
slm canım...
görüşmen vardı dün yanılmıyorsam....
nasıl geçti?
inş iyi geçmiştir ve her şey istediğin gibi olur ......
kızlarrr ben geldimm doktorla görüşmemiz çok güzel geçti herşey bu sefer benim istediğim gibi ilerliyor detaylara gelince
cumartesi doktorumuzun yanında soluğu aldık benim biliyosunuz genetik testlerim temiz çıkmıştıbir kan testi daha istedi sonra
dediki senin yaşın genç ve ben emin adımlar ile ilerlemek istiyorum siz zor hasta gruplarındansınız riske atmayalım elimizde 1 tüp sperm var içinde çıkıp çıkmayacağınmı bile bilmiyoruz dedi sana ve eşine bazı vitaminler yazıp vücudunu önce gebeliğe hazırlayalım
sonra önümüze bakalım dedi.8 haftalık vitamin kullanacağız eşim de bende bu süre içerisinde ilk etapta bu cumartesi eşimden tekrardan sperm testi istedi bir de bu vitaminleri kullandıktan sonra 8 hafta sonrasına bir test daha istedi eğer canlı sperm çıkarsa onları kullanırız dedi. kızlar benim bu süre içerisinde kullanacağım vitaminler omega3 ve argınmex women eşimin kullanacağı vitaminler ise omega 3 argınemex men ve prossex sasa diye bir vitamin daha.inşallah bunlar bize iyi gelecek şifa niyetine içiyoruz bir de ben hersabah aç karnına artık arı sütü polen karışımı 1 çay kaşığı yiyceğim tüp bebeğe kadar ayrıca kan olsun diye aç karnına yine 1 kaşık üzüm pekmezi besiye çektim kendimi anlayacağınızinşallah herşey güzel olacak bu sefer farklı şekilde ilerlediğimizi düşünüyorum tedavi 8 hafta sonra başlayacak olsun kısmetimiz neyse o zaten bendeki gelişmeler şimdilik bu kadar
hoşgeldin güzelim seni mera ediyordukkızlarrr ben geldimm doktorla görüşmemiz çok güzel geçti herşey bu sefer benim istediğim gibi ilerliyor detaylara gelince
cumartesi doktorumuzun yanında soluğu aldık benim biliyosunuz genetik testlerim temiz çıkmıştıbir kan testi daha istedi sonra
dediki senin yaşın genç ve ben emin adımlar ile ilerlemek istiyorum siz zor hasta gruplarındansınız riske atmayalım elimizde 1 tüp sperm var içinde çıkıp çıkmayacağınmı bile bilmiyoruz dedi sana ve eşine bazı vitaminler yazıp vücudunu önce gebeliğe hazırlayalım
sonra önümüze bakalım dedi.8 haftalık vitamin kullanacağız eşim de bende bu süre içerisinde ilk etapta bu cumartesi eşimden tekrardan sperm testi istedi bir de bu vitaminleri kullandıktan sonra 8 hafta sonrasına bir test daha istedi eğer canlı sperm çıkarsa onları kullanırız dedi. kızlar benim bu süre içerisinde kullanacağım vitaminler omega3 ve argınmex women eşimin kullanacağı vitaminler ise omega 3 argınemex men ve prossex sasa diye bir vitamin daha.inşallah bunlar bize iyi gelecek şifa niyetine içiyoruz bir de ben hersabah aç karnına artık arı sütü polen karışımı 1 çay kaşığı yiyceğim tüp bebeğe kadar ayrıca kan olsun diye aç karnına yine 1 kaşık üzüm pekmezi besiye çektim kendimi anlayacağınızinşallah herşey güzel olacak bu sefer farklı şekilde ilerlediğimizi düşünüyorum tedavi 8 hafta sonra başlayacak olsun kısmetimiz neyse o zaten bendeki gelişmeler şimdilik bu kadar
ayyyyyyyyyy çok güzel ya inş.hepside şifa olur Rabbim en yakın zamanda hayırlısı ile bebişinizi nasip eder karnın dolu olsun güzelim.bu arada moralinide çok yüksek tut.hep pozitif olmaya çalış eşindende sedende hayırlı haberler bekliyoruz dualrımız sizinlekızlarrr ben geldimm doktorla görüşmemiz çok güzel geçti herşey bu sefer benim istediğim gibi ilerliyor detaylara gelince
sağol canım Allah razı olsun destekleriniz için inş. taze spermler ile başlayabilme imkanını verir RabbimCanımmmmm sevindim görüşmeden güzel ayrılmanıza..
inşallah kullanacağınız ilaçlarr eşin içinde senin içinde iyi olur..
eşinde spermlerii görürsünüz..taze taze onlarla başlarsınızz tedavinizee
sendee hamişliğeee hazırlanmış olursun..
olsun geç olsundaaa sonu iyi olsun cnmm..:26::26::26:
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün..
sağol cemremcim Allah razı olsun.aynen vitamin deposu olacam kızzhoşgeldin güzelim seni mera ediyorduk
aa ne güzel olumlu geçmiş görüşme cnm olsun 8 hafta sonra başla yeterki sağlıklı emin adımlarla ilerle o yeter
ohh vitamin deposu olucan desene senhepsi şifa olsun sana ve eşine
hadi bakalım 8 hafta sonra sperm patlaması bekleriz eşindennnn
canım benim Allah senden de razı olsun duaların benimle ve diğer arkadaşlarımızla bunu biliyorumayyyyyyyyyy çok güzel ya inş.hepside şifa olur Rabbim en yakın zamanda hayırlısı ile bebişinizi nasip eder karnın dolu olsun güzelim.bu arada moralinide çok yüksek tut.hep pozitif olmaya çalış eşindende sedende hayırlı haberler bekliyoruz dualrımız sizinle
canım ekledim önerilen için sağol bencede tedaviye başlanılan zaman bide tedaviden önceki sperm test sonuçları çok önemli... yaş ve evliliğe gelince arkadaşlar yazarsa düzeltirim ama inş en fazla 1 yıl sonra bu listede herkesde kırmızı yazıyla sperm çıktı yazacak
kızlarrr ben geldimm doktorla görüşmemiz çok güzel geçti herşey bu sefer benim istediğim gibi ilerliyor detaylara gelince
canım inşallah 8 hafta sonra sperm çıktığı haberinide duyarız. maşaallah doktorun ne kadar güzel ilgileniyor. kimdi sizin doktorunuz?
canım benim ya aynen dediğin gibi sayfalarca kikirdeşsek değil mi?9:
çıkmak zorunda kaldım din....
yalnız mı kaldınnnnn tatlım ya üzüldüm bakkk :26:
flzask dizini kır evinde otur işlerini yap !dedi.
bende kırdım dizimi dün ev işlerimi hallettim...
ütüm vardı çok çamaşır temizlik derken yoruldum valla :97:
eşinden mi geçiyor.... kız uzak dur enişteden ....
paşayı üzersen kızarım haaaa
canım şaka bir tarafa aynen eşlerden daha çabuk geçiyor hastalık...
ikinize de geçmiş olsun..
dikkat edin kendinize bakalım....
okul nasıl ?
yeni ortam yeni öğrenciler....alıştın mı tatlım?
kalabalık sanırsam öğrencin bu sene....
günaydın kızlar
nasılsınız?
bahar erkencisin yine....
baharcığım tatlım uyuyamadın mı sen kıyamamkocişinde yoktu şimdi sıkılmazsın umarım ben evde tek başımayın ve sizlerde olmasaydınız kafayı yerdim .bugün sizlerle olup sohbet etmeyi çok isterdim ama maalesef yokum.amcam bir senedir rahatsızmış her doktora gidişinde öksürük şurubu verip gönderiyormuş en sonunda ağzından kal gelmiş ve sesi kızılmış tekrar doktora gidiyor ve ne yazıkki ciğerlerin bitmiş demiş doktor.kesinlikle sigara içme demiş doktor.ama amcam hiç dinlemiyor babamın bütün akrabaları vefat etti sadece birtek amcam kaldı oda kötü durumda duyunca öyle üzüldüm ki anlatamam .son çare olarak istanbul'a getiriyorlar bakalım burdaki doktorlar ne diyecekler.bende şimdi amcamı ziyarete gidicem sizlerden de dua bekliyorum
Canım merhaba, gelmeden önce Bezmiâlem Vakıf Üniv. Tıp Fakültesi Hastanesi - Online Randevu İşlemleri adresinden Celalettin hocadan (Gece 11.00-11.30 arası internettten randevu almak kolay ve istediğiniz saate alabilirsiniz randevunuzu.) randevunuzu muhakkak alın.Randevunuzu erken saate alırsanız, işiniz aynı günde bitebilir. Celalettin hoca eşimden ayrıntılı spermogram testini (diğer spermogram testlerinden çok farklı bir test - 100 veya 110 tl) Fatih te bir yerde yaptırmasını istemiş.(Taksi ile tabi trafik yoksa 5 dk da ulaşılabliyormuş.).Eşim 4-5 günlük cinsel perhizden sonra gitmişti Celalettin hoca ya randevuya , spermogram testi isterlerse yaptırırım düşüncesiyle.Sizinde eşiniz 4-5 günlük cinsel perhizle gitsin istanbula . ikici olarak ultrasyon filmi istemiş.Ultrasyoncu da erkek doktor. Hastalarının rahat hareket etmesi için özellikle erkek bir doktora gönderiyor.100-150 tl arası bi şey ultrason filmi.Bizim ki yarım saat te almış testi. Şirinevlere de hastanenin çok yakınından metro gidiyor.Metroyla 25 dk falan sürüyor.üçüncü olarak lh-fsk kan testlerini ve son olarak da inhibin kan testinin devlet hastanesinde yaptırmış.Ama doktor sizden farklı bir şey ister mi bilmiyorum.Eşinizdeki azonun sebebi muhtemelen inmemiş testis.Ama belki doktor y kromozomu mikro delesyanu testi isteyebilir. veya belki başka bir test isteyebilir onu doktorunuz bilir.Ama Celalettin hoca nın elinde bi liste var, o listede bu testler var..Benim eşim aynı gün halletmiş hepsini.Kalacak yer bulamazsanız gelin Bursa ya , bursa da evimizde misafir ederiz sizi ve eşinizi.Kalacak yeri dert etmeyin canım, vakit kaybetmeden bir an önce başlayın tedaviye canım.Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah.Buradan herşeyi sorabilirsin bütün arkdaşlar size yardımcı olacaklardır emin olun.
Canım merhaba, tedaviniz şimdiden hayırlı olsun.Benim eşim hem kaan hoca ya hem de emre hocaya gitti ve onların internet sitelerinde yazdığı makaleleri sürekli okur.iki hocada 3. tesenin yapılmasını doğru bulmuyormuş.Bence en doğru kararı vermişsiniz.Yolunuz açıkolsun inş.
Arkadaslar !!!
Hamile oldugumu bugün ögrendim Allahima bin sükür.. çoooooook zorlu süreçleri nihayet atlattik.
Allah herkese sabir versin..
Bizim problemimiz spermlerin tamamen 100% hareketsiz olusuydu. Sperm hucrelerini lazer yontemiyle canli olup olmadigini tespit edip mikro enjeksiyon yaptilar.
Allahim ol deyince oluyor gercekten! Sukurler olsun.. ilk denemizde tuttu!! bin sukur
Ilk defa banner yaptim çok mutluyum azo problemli eski (ve azoyu yenip aralarinda suan hamile olan) arkadaslarima burdan selam olsun :) en kisa zamanda forumda bulusuruz
sağol baharcım inş. kullandıklarımız bizlere de şifa olur Rabbim herkese güzel günler görmeyi nasip etsinöyle oldu canımmmmm kalktık sabahın köründe
hafta içi olsa alarm çalmasada uyusam derim hafta sonuda erkenden kalkarım
canım açıkcası kociş yokken sıkıldım baya cumartesi akşam geçmek bilmedi...
dünde akşam 9 da geldi...
evde tek olunca sıkılıyor insan...
allahtan kuşlarımın sesleri ve miniğimin tekmeleri yalnız bırakmadı beni
canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun amcana...
rabbim acil şifalar versin inş...
kendini üzme canım allah yardımcınız olsun tam tedavi öncesi kendini hırpala emi...
tatlımmmmmmm gözün aydın güzel geçmiş görüşmeniz
inş kullandığınız herşey şifa olur ikinizede
dondurulmuşlara gerek kalmadan canlı spermlerle gelir bebişleriniz göbüşüne inş
Arkadaslar !!!
Hamile oldugumu bugün ögrendim Allahima bin sükür.. çoooooook zorlu süreçleri nihayet atlattik.
Allah herkese sabir versin..
Bizim problemimiz spermlerin tamamen 100% hareketsiz olusuydu. Sperm hucrelerini lazer yontemiyle canli olup olmadigini tespit edip mikro enjeksiyon yaptilar.
Allahim ol deyince oluyor gercekten! Sukurler olsun.. ilk denemizde tuttu!! bin sukur
Ilk defa banner yaptim çok mutluyum azo problemli eski (ve azoyu yenip aralarinda suan hamile olan) arkadaslarima burdan selam olsun :) en kisa zamanda forumda bulusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?