Arkadaslar !!!
Hamile oldugumu bugün ögrendim Allahima bin sükür.. çoooooook zorlu süreçleri nihayet atlattik.
Allah herkese sabir versin..
Bizim problemimiz spermlerin tamamen 100% hareketsiz olusuydu. Sperm hucrelerini lazer yontemiyle canli olup olmadigini tespit edip mikro enjeksiyon yaptilar.
Allahim ol deyince oluyor gercekten! Sukurler olsun.. ilk denemizde tuttu!! bin sukur
Ilk defa banner yaptim çok mutluyum azo problemli eski (ve azoyu yenip aralarinda suan hamile olan) arkadaslarima burdan selam olsun :) en kisa zamanda forumda bulusuruz
Arkadaslar !!!
Hamile oldugumu bugün ögrendim Allahima bin sükür.. çoooooook zorlu süreçleri nihayet atlattik.
Bizim problemimiz spermlerin tamamen 100% hareketsiz olusuydu. Sperm hucrelerini lazer yontemiyle canli olup olmadigini tespit edip mikro enjeksiyon yaptilar.
Allahim ol deyince oluyor gercekten! Sukurler olsun.. ilk denemizde tuttu!! bin sukur
Ilk defa banner yaptim çok mutluyum azo problemli eski (ve azoyu yenip aralarinda suan hamile olan) arkadaslarima burdan selam olsun :) en kisa zamanda forumda bulusuruz
canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.sağlıklı sıhhatli kucağında almayı nasip etsin.Allah isteyen tüm kardeşlerime bu mutluluğu nasip etsin.:124::124::124::124:Arkadaslar !!!
inş.canım en yakın zamanda sizlerde sırayla olcaksınız anne hemde dünyanın en fedakar annleri olacaksınız.sağol canım Allah razı olsun destekleriniz için inş. taze spermler ile başlayabilme imkanını verir Rabbim
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.
sağol cemremcim Allah razı olsun.aynen vitamin deposu olacam kızzinş. herşey iyi ilerliyordur.
8 hafta sonra neler olacak merakla bekliyorum:18:
canım benim Allah senden de razı olsun duaların benimle ve diğer arkadaşlarımızla bunu biliyorum
inş.vitaminler etkili olur dedğin doğru olumlu düşünmem lazım gerçi Rabbim ol dedikten sonra herşey bahane
inş.bunlar birer vesiledir. sende kendine çok iyi bak günlerini iyi değerlendir 3 ay sonra tazecik bir anne olacaksın Allahın izniyle
Slm canlar ınsallah herkes ıyıdır ymel allahım ınsallah bebegını sag salım kucagına almayı nasıb etsın.
Canlar sıze demıstım ya bugun kontrolum var pasam oldu tosun pasa4 kılo 200 gram olmus masallah oyuzden bu gece hastaneye yatıs yapıcam herkesten bu gece dua ıstıyorum sabaha kadar sunı sancı verıcekler hem cok heycanlıyım hem korkuyorum allahım hayırlısı ıle sag salım kucagıma almayı nasıb etsın sabah dogumu baslatıcaklarmıs acılma olmazsa sezeryan dedı doktor hakkımda hayırlısı olsun , herkes aklımda hepınıze dua edıcem ınsallah rabbım sızlerede su anı yasamayı nasıb etsın burda hava yagmurlu ve ruzgarlı aynı ıcımdekı duygular gıbı bı aglıyorum bı sevınıyorum bebegıme kavusucam dıye arkadaslar her gecenın bır sabahı varya cok sukur ben yarın o sabaha kavusucam allahım hepınızı o sabahlara kavustursun normal dogum gerceklesırse 3 gun sonra cıkıcam hastaneden ozaman sıze haber verırım ama sezeryan olursa 10 gun sonra cıkısım olucakmıs hayırlısı , hastanede ınternet kullanma sansım yok ama kalbım sızlerle lıstemı koydum cantama hepınız varsınız hepınıze ısmınızle dua edıcem ınsallah sızı derdımızın dermanı yuce allaha emanet edıyorum
enfalciğim maşallah maşallah şimdi gördüm canım dualrımız seninle bende doğumdan çok korkuyorum Allahım yardımcın olsun.fırsat bulursan hayırlı haberlerini yaz.oğluşunsa sağlıklı sıhhatli bir avazda kavuş inş.Slm canlar ınsallah herkes ıyıdır ymel allahım ınsallah bebegını sag salım kucagına almayı nasıb etsın.
Canlar sıze demıstım ya bugun kontrolum var pasam oldu tosun pasa4 kılo 200 gram olmus masallah oyuzden bu gece hastaneye yatıs yapıcam herkesten bu gece dua ıstıyorum sabaha kadar sunı sancı verıcekler hem cok heycanlıyım hem korkuyorum allahım hayırlısı ıle sag salım kucagıma almayı nasıb etsın sabah dogumu baslatıcaklarmıs acılma olmazsa sezeryan dedı doktor hakkımda hayırlısı olsun , herkes aklımda hepınıze dua edıcem ınsallah rabbım sızlerede su anı yasamayı nasıb etsın burda hava yagmurlu ve ruzgarlı aynı ıcımdekı duygular gıbı bı aglıyorum bı sevınıyorum bebegıme kavusucam dıye arkadaslar her gecenın bır sabahı varya cok sukur ben yarın o sabaha kavusucam allahım hepınızı o sabahlara kavustursun normal dogum gerceklesırse 3 gun sonra cıkıcam hastaneden ozaman sıze haber verırım ama sezeryan olursa 10 gun sonra cıkısım olucakmıs hayırlısı , hastanede ınternet kullanma sansım yok ama kalbım sızlerle lıstemı koydum cantama hepınız varsınız hepınıze ısmınızle dua edıcem ınsallah sızı derdımızın dermanı yuce allaha emanet edıyorum
Slm canlar ınsallah herkes ıyıdır ymel allahım ınsallah bebegını sag salım kucagına almayı nasıb etsın.
Allahın selamı rahmeti berekati üzerinize olsun hayırlı akşamlar haftaya güzel haberlerle başladık şükürler olsun.canlar çok uzun zaman sonra bugün dışarıya çıktım biraz bebekler için birşeyler baktım ve hala rüyadamıyım diye korkuyorum hala inanamıyorum.kapısının önünden koşarak uzaklaştığım dükkanlara girdim...Allah herşeye kadirmiş onu anladım ,gerçekten hiç umudunu kesmemek gerekiyormuş.lütfen sizde mücadelenizi hiç bırakmayın her zor günler güzel günlere gebe...dünyanın en fedakar en güzel anne adayları
kızlarrr ben geldimm doktorla görüşmemiz çok güzel geçti herşey bu sefer benim istediğim gibi ilerliyor detaylara gelince
cumartesi doktorumuzun yanında soluğu aldık benim biliyosunuz genetik testlerim temiz çıkmıştıbir kan testi daha istedi sonra
dediki senin yaşın genç ve ben emin adımlar ile ilerlemek istiyorum siz zor hasta gruplarındansınız riske atmayalım elimizde 1 tüp sperm var içinde çıkıp çıkmayacağınmı bile bilmiyoruz dedi sana ve eşine bazı vitaminler yazıp vücudunu önce gebeliğe hazırlayalım
sonra önümüze bakalım dedi.8 haftalık vitamin kullanacağız eşim de bende bu süre içerisinde ilk etapta bu cumartesi eşimden tekrardan sperm testi istedi bir de bu vitaminleri kullandıktan sonra 8 hafta sonrasına bir test daha istedi eğer canlı sperm çıkarsa onları kullanırız dedi. kızlar benim bu süre içerisinde kullanacağım vitaminler omega3 ve argınmex women eşimin kullanacağı vitaminler ise omega 3 argınemex men ve prossex sasa diye bir vitamin daha.inşallah bunlar bize iyi gelecek şifa niyetine içiyoruz bir de ben hersabah aç karnına artık arı sütü polen karışımı 1 çay kaşığı yiyceğim tüp bebeğe kadar ayrıca kan olsun diye aç karnına yine 1 kaşık üzüm pekmezi besiye çektim kendimi anlayacağınızinşallah herşey güzel olacak bu sefer farklı şekilde ilerlediğimizi düşünüyorum tedavi 8 hafta sonra başlayacak olsun kısmetimiz neyse o zaten bendeki gelişmeler şimdilik bu kadar
Gün aydin arkadaslar nasilsiniz ne yapiyorsunuz? Bende bi kac gün önce annem gilden geldim. Neler var neler yok insallah dolu dolu hamislerimiz var.
canım eski sohbetlerin tadı bambaşkaydı hepimiz toplanır sayfalarca sohbet ederdik
şimdi birimiz olsa birimiz olmuyoruz...
artık sadece güzel haberlerde toplanıyoruz eskisi gibi...
inş topiğimizden hiç güzel haberlereksik olmaz ve hep burda oluruz inş
ohhh ellerine sağlık tatlım mis gibi olmuştur evin
bende bütün hafta sonu oturdum yarın yaparım artık işleri...
zaten çok bişey yapmıyorum da işte olduğu kadar...
tatlım nasıl uzak durayımmmmm ayrılamıyorum kocişimden
üzer miyim hiç teyzesiiii yeter ki küçük erkeğim iyi olsun hep
okul ortamı çok güzel canım...
arkadaşlarım idareciler çalışanlar herkes çok iyi...
öğrencilerimde iyiler tek sıkıntı velilerde...
balıkesirdeki en gözde anaokulu burası velilerin durumu çok iyi...
bilirsin böyle tiplerde çıkar bikaç çıkıntı öyle velilerim var bikaç tane ama ben idare ediyorum onları
zaten allah nasip ederse 2. dönem çalışmıycam bu dönemide atlatırım inş...
sende durumlar nasıl bu seneki bıdıklarınla herşey yolundadır inş
sorma tatlım yaa erkenden uyandım sanki biyere yetişecek gibi
ama öğlen açığı kapattım uyuyarak
Arkadaslar !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?