Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgin ve gamze arkadaşım çok sağolun inşallah olacak bugün 7. gün hala olmadım ya inşallah kötü birşey yoktur cumaya kadar olmazsam doktora gitcem

of yaaa offf ya arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum nete çok şeyler değişti hayatımda güzel hiçbirşey yok artık hayatımda.bari hiç olmazsa azospermi sorunu olupta hiç sperm bulunamayan hareketli veya ölü.mikrotese olup iyi veya kötü haber alan varsa benimle paylaşabilirse çok sevinirim.benim eşimdede azospermi var ama henüz tese olmadı bilgi almak istiyorum lütfen.

iyi akşamlar arkadaşlar, ben de ara ara girip bişeyler yazıyorum, ama sürekli takip ediyorum.
gamzesezer yanlış değilse sizin de germ hücre aplazisiydi. kaan hoca da başladınız ve yuvarlak hücre çıktı doğru mu? biz de bir tese bir mikrotese geçirdik memorialde. olumsuz. kaan hocayla başlayalım mı ne dersin?

evet öyleydi.bence gidip en azından bi görüşmelisin.ilk gittiğimizde şansımızın olduğunu sylemişti.başladık tedaviye şimdi yuvarlak hücre çıktı bunun iyi bir gelişme olduğunu syledi kaan hoca.ben çok güveniyorum ona.sanada kesinlikle tavsiye edrim.

gamzesezer canım bizde sizinle aynı sorunu yaşıyoruz eşim germ hücresi aplazisi ,bizde kaan hocada başladık biz şimdi endol ve trentalı kullanıyoruz ,siz ne zamandır kaan beyle tedavidesiniz ?birde başladığınızda hormon değerleriniz nasıldı?şimdi hangi ilacı kullanıyorsunuz?Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sperm çıkışı olur

ii akşamlar bacılar nasılsınız harzemcim merak etme herkesin yerine vercek bir cevabım var haklı oldugum müddetce

iyilik ne olsun.
Sizin doktorda randevu bu cüma mi ?

Evet bu cuma
Esim dayanamayip dun aramis doktoru sonuc ne diye hic dermi doktor sonucu kizmis. Niye ariyon cuma rendevun varya demis.
Sizde durum ne esin kurkuyormu halen teseden?

Evet bu cuma
Esim dayanamayip dun aramis doktoru sonuc ne diye hic dermi doktor sonucu kizmis. Niye ariyon cuma rendevun varya demis.
Sizde durum ne esin kurkuyormu halen teseden?

Sabredin cuma'ya az kaldi. Saat kaç'ta randevunuz merak ettim.
Esim allaha birakti.
Simdilik düsünmemeye çalisiyoruz daha var o güne kadar.
Zaman geçmek bilmiyor.

Korkuyorum doktor birde hic uretim olmayacak falan derse ne olacak napariz biz

Sabredin cuma'ya az kaldi. Saat kaç'ta randevunuz merak ettim.
Esim allaha birakti.
Simdilik düsünmemeye çalisiyoruz daha var o güne kadar.
Zaman geçmek bilmiyor.

Saat 3.te hakkimizda hayirlisi bakalim.
insallah sizinde hakkinizda en guseli olur sperm bulunur fazla bu dertle savasmassiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…