Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
UMUDUNUKAYBETME hadi bakalım önce sen ver güzel haberi sonrada sırayla bizler verelim.yolu sen aç ve hepimizin umudu ol:))

arkadaşlar iyi akşamlar benim adet hala gelmedi hiç böle olmamıştı yarın doktora gitcem gitmişken hem kanda baktırcam hemde şu hormon testlerini yaptırıym tüp bebek öncesi onlar aradan çıkar kızlar bir mucize olsada testte hallahım bir mucize göndersin hepimizeamile çıksam süper olur

inşallah sevgicim......biliyosun böyle şeyler oluyo............onlardan biride sen ol yarın inş...............

kıslar size bişi sormak istiyorum yaa hani sperm testlerinde morfoloji bölümü varya bisde sonuç
%81 normal baş ve kuyruk
%9 baş anomalisi %7 kuyruk anomalisi %3 baş ve kuyrul ağlütinasyonları görüldü
doktor sorun olduğunu sölemedi ama bunun için yorumda yapmadı benimde aklıma takıldı yaaa

bu arada sperm sonucumuz hayret edecek şekilde yükselmiş:)))

slm kızlar size güzel haber vermeyi isterdim ama olmadı kan değerim 1.61 haftasonu doktorun özeline gitcem bakalım hiç böle olmamıştı hala tık yok

mrb kızlar nasılsınız bakalım sevgidolu sıkma canını inşallah bir gün o degerlerde yükselir hamile kalırısn sende bizlerde

arkadaşalar gülencim varya bu ilk sayfalarda yazan bazende aramıza gelen dün dogum yapmış ve dünyalar tatlısı bir oglu olmuş darısıda bizlere

cicek kizzzzz daha gelmedin mi doktordan.
Merak ettim sonucu.

geldim canim simdik
sperm varmis ama olgunlasmamis spermler varmis
ve burda onlari kullanamiyorlarmis kullaninmasi yasakmis
turkiyeye gidin orda devam edin tedavinize dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…