merhaba cnm kusura bakma gördüm ama yazamadım dersler başladı haftaya sınav var arapçadan o yüzden pek topiğe bakamıyorum
cnm eşim kararını değiştirdi elimizde ki ilaçlar bitmeden test vermicekmiş.. Sıvı bitip haplarda bitince vericem dedi bari varsa çoğalsın bide eğer varsa kalitesi artsın diyo yok mok dedim ama kararını verdi bi kere beklemekten başka çarem yok:26: Nasipse aralık ayına kaldı test tarihimiz
Cnm hepimzin derdi aynı sıkıntısı stresi aynı seni anlamıcaz da kimi anlıcaz kime dua edicez hepimiz birbirimize ettiğimiz dualardan kimin kkabul olacağı belli olmaz o yüzden birbirimize dua etmeye devam eşin galiba bu hafta olucaktı ameliyat inşlh kolay geçsin devamında da spermleri kaliteli getirsin
Cnm sonuçlarınız gayet iyi bundan sonra da hep böyle olsun inşlh benim eşiminde fsh çok yükseti ama şimdi hamdolsun ki 3 lerde yavaş yavaş düzene giriyor sizinkilerde devamı gelir inşlh bundan sonra

Cnm nasıslın tedavin güzel geçiyormuş ohh stres yapma zaten böyle devam et olur yanmalar sen onlara takılma sonu güzel olsun inşlhhh

Cnm gözünaydınnnnnn

Aylar sonra tedavi sürecinde güzel gelişmeler oluyorrr devamı da gelir inşlhhh tatlımmm