• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm arkadaşımm,çok doğru söylemişsin.gerçekten tüp bebek süreci kadar gebelik süreci de çok zor,endişeler hiç son bulmuyo,çok özenli ve sabırlı olmak gerekiyo.zaten kadın olmak zor en başta,öyle değil mi ?. Sen de öyle diyenlere de ki: "ay seninki normal yoldan mı,ne kadar sıradan.,benimki çok özel de..:) " belki o zaman anlaralar ne kadar can sıkıcı olduklarını...(tüp bebekle uğraşırken normal yolla kalanları tenzih ederim.onlar da bizden çünkü ...; )...sevgiyle kal.allah'a emanet ol.

ayyyy bu söze bayıldım.bende sizler gibi acılarla,korkularla dolu yol alırken rabbim bana çok güzel bir mutluluk,nimet verdi.ama normal yoldan çok şükür rabbime:)fakat hala sizinde dediğiniz gibi korkular devam ediyor.ama bebeklerimiz rabbime emanet inş sağlıklı sıhhatli olarak kucağımıza alırız cümlemiz inş.isteyenlerede rabbim en kısa surede inş onlarında kucaklarını evlatlarıyla doldurur.ben hep derdim rabbim ben illa normal yoldan olsun demiyorum,tüb bebek de olsa normal de olsa bana sağlıklı sıhhatli salih evlatlar ver derdim.hiç şikayetim olmayacak diyede söz verdim.şuan ben sürekli bebeğim için hergün iğne kullanıyorum.düşük riskimde vardı ilk zamanlar.biraz sıkıntılar çektik ama sıkıntısıyla herşeyiyle güzel bir yol.fakat hiç şikayetim olmadı.rabbime şükürler olsun.benim için evlat evlattır.tüpüde aynı,normalide ,aşılamasıda aynı.hertürlüsü aynı.rabbim versinde inş hangi yoldan olursa olsun.sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda,hangi yoldan olursa olsun.(banada bır bayan muayene sırasında ne kadarlık evlısın demıstı bende ıkı yıldır dedım.ılk gebelıkmı dedı.bende evet.tüp bebekmı tedavıyylemı oldu dıye soru yoneltmıstı.hayır dedım.fakat içim öyle yaralandıkı.sonra içimden sen sana verılen nımetın bır farkında olabılseydın diye geçirdim.arkadaş hemen evlenır evlenmez hamıle kalmısta.)o yüzden çok kızıyorum bu tarz davranışlara.

Esimle cok az konustuk.fsh miz 36 dan 1 lere dusmus.hoca diger hormonlari duzenliyecegiz simdi demis.

Durydeniz derya canim dualarim hep sizinle.
Anlamiyorrum bu insanoglunu tup bebek insan degilmi.evlat degilmi sanki kendi mutsuzluklarini boyle soylemlerle dile getiriyorlar.
Aslinda tup bebek olmak ayricalik onlar anlayamazlar bizleri.
canım ne güzel bir haber bu yavaş yavaş herşey düzene giriyor desene hadi sırada sağlıklı ve bol spermlerin çıkmasına diyelim:16:

ALEV99 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.

13 kasım çarşamba dan ----------------- 15 kasım Cuma saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258
flz01 in eşi ………………………………………=2258
Alev99 …………………………………………..=2258
Aruna …………………………………………….=2258
Balım1905 ………………………………………=2258
Bengusuu ………………………………………..=2258
Doğadandeva ……………………………………=2258
Ecrin23 ………………………………………….=2258
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258
Eda09 ……………………………………………=2258
Ervae ………………………………………….…=2258
Ese44 ……………………………………………=2258
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258
Flz01 ………………………………………….…=2258
gulerim ………………………………………….=2258
huzuryolu ……………………………………….=2258
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258
Lamyay ………………………………………….=2258
Mavimenekşe ……………………………………=2258
Nilda015 …………………………………………=2258
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258
Pıtırcık_43 ………………………………………=2216
Sewwgi ………………………………………….=2258
Sonsuz__ ………………………………………..=2258
Umut99 ………………………………………….=2258
Yase2 ……………………………………………=2258
Yeşil34 ………………………………………….=2258

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

canım ben alev99 için lem yelidleri okudum Rabbim gönlündeki muradı gerçek eylesin

Bugün ünivtede tüplere bakılacaktı tıkanıklık varmı diye, zaten tırsmışım kapıya kadar zor gitmişim :2:. Neyse doktor ve ordaki teknisyen rahatlatmaya çalıştılar, ön bilgilendirme yaptılar, anlatınlanlar çok abartı dediler, int filan çok fazla bilgi kirliliği var dediler. Neyse sonuç işlem başladı. Dr konuşarak işleme başladı dikkatimi dağıtmaya çalıştı ama nafile, tam ilacı verecekti vaz geçti :5: bende enfeksiyon varmış ilacı verirse dahada dağılırmış önce tedavi ol dedi :5:. Ama ilaç kısmına gelinceye kadar ağrı oluyor. sanki elinde bi kepçe içini karıştırıyorlar. Ama tek sorun kendimizi kasmamamız galiba, başaranda hiç ağrı olacağını sanmıyorum. :17::17::17::17:

merhaba cnm kusura bakma gördüm ama yazamadım dersler başladı haftaya sınav var arapçadan o yüzden pek topiğe bakamıyorum
cnm eşim kararını değiştirdi elimizde ki ilaçlar bitmeden test vermicekmiş.. sıvı bitip haplarda bitince vericem dedi bari varsa çoğalsın bide eğer varsa kalitesi artsın diyo yok mok dedim ama kararını verdi bi kere beklemekten başka çarem yok:26: nasipse aralık ayına kaldı test tarihimiz :30:

cnm hepimzin derdi aynı sıkıntısı stresi aynı seni anlamıcaz da kimi anlıcaz kime dua edicez hepimiz birbirimize ettiğimiz dualardan kimin kkabul olacağı belli olmaz o yüzden birbirimize dua etmeye devam eşin galiba bu hafta olucaktı ameliyat inşlh kolay geçsin devamında da spermleri kaliteli getirsin:54:

canım çok sağol...

ama eşim grip oldu ameliyat ertelendi.Ben üzülüp stres yaptım.Herşeyde vardır bir hayır haftaya cumaya alındı ameliyatı.

sen nasılsın neler yapıyorsun?

UCUBİRARADA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ:salih saliha hayırlı evlatlara sahip olmak ….

9 kasım cumartesi den ------------------------- 11 kasım pazartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………=2258 ……=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258 …….=okudu
Alev99 …………………………………………..=2258 …….=okudu
Aruna …………………………………………….=2258 …..=okudu
Balım1905 ………………………………………=2258 ……=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2258 …….=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2258 ……..=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2258 …….=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Ervae ………………………………………….…=2258 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2258 ……..=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2258 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2258 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2258 …….=okudu
gulerim ………………………………………….=2258 …….=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2258 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258 ……=okudu
Lamyay ………………………………………….=2258 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2258 ……=okudu
Nilda015 …………………………………………=2258 …….=okudu
Papatyainci ………………………………………=2258 …….=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2258 ……=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2236 ……=okudu
Sewwgi ………………………………………….=2258 ……=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2280 …….=okudu
Umut99 ………………………………………….=2258 ……=okudu
Yase2 ……………………………………………=2258 ……=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2258 ……..=okudu

canım LEMYELİD’ LERİN bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

DUAMIZ

Allahım!
Okumuş olduğumuz LEM YELİD ‘İ yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.

Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldik, senden diliyor ve dileniyoruz,
Eşlerimize şifa ver. hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ.MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V)hürmetine, UCUBİRARADA nikli arkadaşımıza ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyoruz. AMİN.

Esimle cok az konustuk.fsh miz 36 dan 1 lere dusmus.hoca diger hormonlari duzenliyecegiz simdi demis.

Anlamiyorrum bu insanoglunu tup bebek insan degilmi.evlat degilmi sanki kendi mutsuzluklarini boyle soylemlerle dile getiriyorlar.

hayırlı lsun çok sevindim.

inşh daha güzel haberlere....:)

Dünyanın en sabırlı anne adaylarına günaydınlar.en yakın zamanda dünyanın en güzel anneleri olacaksınız inş.tedavi süreci kadar gebelik sürecide çok zor.burada hamilelerin yaşadıklarını gördükçe çok ürküyorum.hepimiz için herşeyın hayırlısı olsun.anladımki herşeyin başı sağlık...(ay tüp bebek mi diyenlerden çok sıkıldım:41:)

onlar mutsuz insanlaryoksa başkası olamaz....art niyetliler...

canım inşh daha iyisindir.meleklerinle dinlemeceye devam mı :)

hayırlısıyla inşh.yanındayız gibi hisset :)

Bugün ünivtede tüplere bakılacaktı tıkanıklık varmı diye, zaten tırsmışım kapıya kadar zor gitmişim :2:. Neyse doktor ve ordaki teknisyen rahatlatmaya çalıştılar, ön bilgilendirme yaptılar, anlatınlanlar çok abartı dediler, int filan çok fazla bilgi kirliliği var dediler. Neyse sonuç işlem başladı. Dr konuşarak işleme başladı dikkatimi dağıtmaya çalıştı ama nafile, tam ilacı verecekti vaz geçti :5: bende enfeksiyon varmış ilacı verirse dahada dağılırmış önce tedavi ol dedi :5:. Ama ilaç kısmına gelinceye kadar ağrı oluyor. sanki elinde bi kepçe içini karıştırıyorlar. Ama tek sorun kendimizi kasmamamız galiba, başaranda hiç ağrı olacağını sanmıyorum. :17::17::17::17:

ayy bende çok merak ediyordum.bende gidecektim kontrole biraz tırsttım şimdik :17:

Merhabalar arkadaslar umarim herkes iyidir.Esim sonunda turkiyeye gidiyor Celalettin beye kontrol icin,insallah yarin aksam yola cikacak,Sali gunune de randevu almis dr dan,tedaviye baslayali 7 ay oldu,insallah sperm testinde cikar ,
Cok dua edin insalalh guzel haberlerle gelsin geri:18::18:

Merhabalar arkadaslar umarim herkes iyidir.Esim sonunda turkiyeye gidiyor Celalettin beye kontrol icin,insallah yarin aksam yola cikacak,Sali gunune de randevu almis dr dan,tedaviye baslayali 7 ay oldu,insallah sperm testinde cikar ,

canim rabbim en iyi sonuclarla dönmesini nasip etsin bu arada siz nerde kaliyorsunuz

pıtırcık tatlım ben flz01 arkadaşımızın eşinin dualrını okudum Rabbim dergahi ilahisinde kabul etsin biran evvel meleklerine kavuşsunlar inşallah

Canım inşh hayırlısıyla güzel sonuçlar çıksın.

öncelikle hayırlı akşamlar ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN... biz eşimle 1 yıldır evliyiz son 6 aydır korunmuyorduk. ben doktora gittim bir sorun yok dedi ve eşime spermiogram testi yapıldı 2 kez ve her ikiside sıfır :( şimdi doktor bize eurofertıl tüp bebek merkezini önerdi sizde bilgi verirseniz sevinirim

öncelikle hayırlı akşamlar ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN... biz eşimle 1 yıldır evliyiz son 6 aydır korunmuyorduk. ben doktora gittim bir sorun yok dedi ve eşime spermiogram testi yapıldı 2 kez ve her ikiside sıfır :( şimdi doktor bize eurofertıl tüp bebek merkezini önerdi sizde bilgi verirseniz sevinirim

mrb canım hoş geldin aramıza rabbim inşallah tez zamanda bu dertten kurtarır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah sakın tüp bebek merkezine gitmeyin bir an önce eşin iyi bir endokrin bölümü doktoru bulup ona gitsin bence bizlerin yasadıgı hayal kırıklıklarını sizde yasamayın tüp bebek merkezleri ilk etapta bizlerin yeri değil zaten sperm yok kalkıyolar hemen tüp bebek yapmaya tedavi bile etmeden eşlerimizi alıyolar ameliyata tabi bizleride hazırlıyolar bu arada ama noluyo sperm bulamayınca ordada sap gibi kalıyoruz para için herseyi yapıyolar bu doktorlar:14:

Son düzenleme:
Flz01 in eşi İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.

11 kasım pazartesi den -----------13 kasım çarşamba saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2258
Durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2258
Alev99 …………………………………………..=2258
Aruna …………………………………………….=2258 ……=okudu
Balım1905 ………………………………………=2258 ……=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2258
Doğadandeva ……………………………………=2258 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2258 …….=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258 ……=okudu
Eda09 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Ervae ………………………………………….…=2258
Ese44 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2258
gulerim ………………………………………….=2258 ……..=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2258 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258 ……=okudu
Lamyay ………………………………………….=2258
Mavimenekşe ……………………………………=2258
Nilda015 …………………………………………=2258
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258
Pıtırcık_43 ………………………………………=2258
Sewwgi ………………………………………….=2258 ……=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2258 ……=okudu
Umut99 ………………………………………….=2258 ……=okudu
Yase2 ……………………………………………=2258
Yeşil34 ………………………………………….=2258 …….=okudu
canım okusdum ALLAH kabul etsin :16:

Dünyanın en sabırlı anne adaylarına günaydınlar.en yakın zamanda dünyanın en güzel anneleri olacaksınız inş.tedavi süreci kadar gebelik sürecide çok zor.burada hamilelerin yaşadıklarını gördükçe çok ürküyorum.hepimiz için herşeyın hayırlısı olsun.anladımki herşeyin başı sağlık...(ay tüp bebek mi diyenlerden çok sıkıldım:41:)
sana da cnm inşlh o günlere gelmek nasip olur bizlere de:16:
uff kime ne tüpmüş topmuş benim çocugum değilmi uyuz oluyorum böle konuşanlara ssanki tüp çocuk anormal bişeymiş gibi tepki verince siinirler geriliyo insan da aman takma cnm ya agzı olan konuşuyo zaten:47::47:sen dinlenmene bak gününü doldur meleklerin zamanı gelince kucağına al inşlhh...:4:

gözünüzaydın ne güzel bundan sonrada değerleriniz hep böle olumlu yönde olsun...:16:
geçmiş olsun cnm bak sen ne kadar sıkıntılı bi durum tam kendini hazırlıyorsun ama kalıyo olsun bunda da vardır bi hayır..:26:
ayyy hadi inşlh güzel haberler alırız senden bolca canlı spermler görürüzzz dualarımız seni için:54:

haaaaaayyyyyyyyyyyıııııııırrrrrrrrrrrrr kesinlikle eurofertil hastanesine gitmeyin bizde ilk öğrendiğimizde o hastaneye gittik ve bizi sadece kestiler biçtiler bi tekme hoopppp hastanenin dışına attılar hiç bir şekilde bizi yönlerndişrmediler yapacak bişey yok dediler ve biz tam dört yıl hiç bişe yapmadan durduk daha sonra bu site sayesinde öğrendik bazı şeyleri sizede tek tavsiyem celaleddin hocaya gitmenizdir tabi siz bilirsiniz her şey gönlünce olsun

canim ben flz01 arkadasimizin esi alev99 ve aruna icin lemyelidlerini okudum rabbim isteklerini en kisa zamanda hayirli bi sekilde nasip etsin insalah

Back
X