Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ya bizde de var değişikliklerde olumlu mu anlamadık biz 21 ekimde başladık 8 tane iğne oldu eşim testisi sanki şişti ve meni miktarı arttı bunlar normal mi yoksa endişelenmelimiyiz
birde çok başağrısı ve halsizlik yaptı

biz daha haplardayız tozlara başlamadık tozdan sonra sıvı kür varmış bize onuda vericekmiş ersel bey sizede vericekmi

Son düzenleme:
selam arkadaşlar

sizleri uzaktan takip ediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun kimseyi evlatsız bırakmasın
gözdemmm sayesinde bizde celallettin hocayı tanıdık ve tedaviye başladık iğnelerimiz 2 tanecik kaldı inşallah faydası olmuştur hocayla daha görüşmedik ama büyük ihtimal iğneler bitince teste çağırır, eşim bu aralar çok yoğun çalışıyor hafta başında arıycak hocayı
hepinizden dua bekliyorum, yasin okumaya başladım bir kısmınada dağıttım, okumak isteyen olursa alabilir sonuçta kimin duasının kabul olacağı belli olmaz demi , oyüzden mümkün olduğunca dağıtmaya çalışıyorum

merhaba bizde 31 Ekimde başladık tedaviye benim eşimde çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş 3 yaşında . 2 yıllık evliyiz ikinci yıl çocuk düşünmeye başlamıştık olmayınca test yaptırdık ,sperm testi sonucu azosperemi çıktı .Celalettın hocayı bulduk bu forum sayesınde tedaviye başladık . haftada 2 defa preglynı ıgne oluyoruz 5.iğnemizi olduk . gnk ve hprex hap vermıstı ersel hoca gnklar bıttı hprex de 1 hafta sonra bitecek tozlara gecıcez sıvı ılacda ayarlayacakmış tedaviyi hızlandırmak için ....
zaten bu verdikleri ilaçlarda testıslerı olgunlaştırmak, kanlandırmak için değil mi bence endişelenecek bir şey yok aksine iyi bişey diye düşünüyorum.bizde ilaçlar bi ara mide bulantısı baş dönmesi yapmıştı bir kaç gün sürdü ama geçti..

allah yardimciniz olsun insallah olumlu sonuclarla döner ....

3 tane aliyorum canim allah emeklerimizi bosa cikarmasin

Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah canım dualarımız sizinle

inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz...Mutlaka kontrolden sonra yaz . Tedaviye 2 ay önce başladınız o zaman ? biz 31 ekimde başladık daha 1,5 ay var ilk kontrole . Allah bu yolda sabır gösteren , isteyen ,bekleyen herkesin yardımcısı olsun . Tedavilerimiz Allah'ın izniyle yolunda gitsin ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ...

Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah canım dualarımız sizinle
inşallah canım allah razı olsun sizden de...

çok sağol canım iyi haberlerle gelirim inşallah,biz tedaviye haziran sonunda başladık 4,5 ay falan oldu önce gitmemiz gerekiyordu fakat eşim ancak izin alabildi,allah hepimizin yardımcısı olsun çok sağol...

canım benim inşallah iyi haberlerle dönersin Allah yardımcınız olsun güzel haberlerini bekliyoruz.

selam canım flz01 in lem yelidini okdum allah kabul etsin inşaallah kusura bakma geciktirdim görümcem hastanede yatıyor onun yanındaydım 1 haftadır alev arkadaşınkinide enkısa zamanda okurum.

cnm salı güzel haberler alırız inşlhhh bu sefer bol bol spermler görün inşlhhhhh...
diğer topikte paylaşmıştım sizlerle de paylaşmak istedim

Kendilerini anne karnında sanan ikizler video izle,video seyret
cnm ne güzel bi video bu anne karnında zannedip nasıl sarılmışlarr ne tatlılarr
merhaba cnm inşlh kontrolleriniz hep olumlu çıkar dua edicem senin için

Son düzenleme:

mrb canım rabbim tedavinizi hayırla sonuçlandırsın.. kendinden bahsetsene bizlere... belki arkadaşlar seni tanıyorlardır ama ben de tanımak isterim azo sebebiz nedir.... neler yaptınız ne kullanıyorsunuz... böyle sorular işte...

pıtırcık ben alev arkadaşımızın duasını okudum... Allah onlarada bizlerede hayırlı evlat nasip etsin....

Herkese iyi pazarlar olsun
Bugun yarinlarin mutluk getirecegine dair habercisi olsun

S.a arkadaslar ben cok sk giremiyorum ama takip ediyorum bizde celalettin hocada tedavi goruyoruz 5 aydir Allah vesile olanlardan razi olsun.bu ayin sonunda tahlil yaptiricaz ins Allahin izniyle olumlu sonuclar aliriz rabbim hepimizin yuzunu guldursun ne olur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…