canım inş tedaviniz başarıyla sonuçlanır....
ve kucağın çifter çifter dolar....
canım nasıl bir değişiklikten bahsediyorsun bilmiyorum ama epey bir değişikliğe uğradı benim eşim
olumlu yönde değişiklikler canım bunlar inşşşş.
kullandıklarınız şifa olur inş canım da kurtulursunuz bu dertten....amin.
cnm bnm eşimde çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş 5 yaşında bizde başaladık aynı ilaçlara ve iğnelere herhangi bir sıkıntı yaratmadı inş şifa oluyordur bir iki güne kadar da tozlara başlıcaz
ya bizde de var değişikliklerde olumlu mu anlamadık biz 21 ekimde başladık 8 tane iğne oldu eşim testisi sanki şişti ve meni miktarı arttı bunlar normal mi yoksa endişelenmelimiyiz
birde çok başağrısı ve halsizlik yaptı
biz daha haplardayız tozlara başlamadık tozdan sonra sıvı kür varmış bize onuda vericekmiş ersel bey sizede vericekmi
slm kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır,bizde salı günü nasip kısmet olursa istanbulda celaleddin hocanın yanında olacağız önce de yazmıştım zaten kontrolümüz var diye,eşim salı güne randevü almış tedaviden sonra ilk kontrolümüz inşallah hayırlı haberlerle gelirim lamyay senin eşinde orda olacakmış galiba belki karşılaşırız kızlar başka orada olacak varmı,benim içinde duaa edin canlarım iyi haberlerle geleyim allaha emanet olun...
selam arkadaşlar
sizleri uzaktan takip ediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun kimseyi evlatsız bırakmasın
gözdemmm sayesinde bizde celallettin hocayı tanıdık ve tedaviye başladık iğnelerimiz 2 tanecik kaldı inşallah faydası olmuştur hocayla daha görüşmedik ama büyük ihtimal iğneler bitince teste çağırır, eşim bu aralar çok yoğun çalışıyor hafta başında arıycak hocayı
hepinizden dua bekliyorum, yasin okumaya başladım bir kısmınada dağıttım, okumak isteyen olursa alabilir sonuçta kimin duasının kabul olacağı belli olmaz demi , oyüzden mümkün olduğunca dağıtmaya çalışıyorum
slm kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır,bizde salı günü nasip kısmet olursa istanbulda celaleddin hocanın yanında olacağız önce de yazmıştım zaten kontrolümüz var diye,eşim salı güne randevü almış tedaviden sonra ilk kontrolümüz inşallah hayırlı haberlerle gelirim lamyay senin eşinde orda olacakmış galiba belki karşılaşırız kızlar başka orada olacak varmı,benim içinde duaa edin canlarım iyi haberlerle geleyim allaha emanet olun...
3 tane aliyorum canim allah emeklerimizi bosa cikarmasin
allah yardimciniz olsun insallah olumlu sonuclarla döner ....
inşallah canım allah razı olsun sizden de...Hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah canım dualarımız sizinle
inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz...Mutlaka kontrolden sonra yaz . Tedaviye 2 ay önce başladınız o zaman ? biz 31 ekimde başladık daha 1,5 ay var ilk kontrole . Allah bu yolda sabır gösteren , isteyen ,bekleyen herkesin yardımcısı olsun . Tedavilerimiz Allah'ın izniyle yolunda gitsin ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ...
cnm salı güzel haberler alırız inşlhhh bu sefer bol bol spermler görün inşlhhhhh...slm kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır,bizde salı günü nasip kısmet olursa istanbulda celaleddin hocanın yanında olacağız önce de yazmıştım zaten kontrolümüz var diye,eşim salı güne randevü almış tedaviden sonra ilk kontrolümüz inşallah hayırlı haberlerle gelirim lamyay senin eşinde orda olacakmış galiba belki karşılaşırız kızlar başka orada olacak varmı,benim içinde duaa edin canlarım iyi haberlerle geleyim allaha emanet olun...
cnm ne güzel bi video bu anne karnında zannedip nasıl sarılmışlarr ne tatlılarrdiğer topikte paylaşmıştım sizlerle de paylaşmak istedim
Kendilerini anne karnında sanan ikizler video izle,video seyret
merhaba cnm inşlh kontrolleriniz hep olumlu çıkar dua edicem senin içinselam arkadaşlar
sizleri uzaktan takip ediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun kimseyi evlatsız bırakmasın
gözdemmm sayesinde bizde celallettin hocayı tanıdık ve tedaviye başladık iğnelerimiz 2 tanecik kaldı inşallah faydası olmuştur hocayla daha görüşmedik ama büyük ihtimal iğneler bitince teste çağırır, eşim bu aralar çok yoğun çalışıyor hafta başında arıycak hocayı
hepinizden dua bekliyorum, yasin okumaya başladım bir kısmınada dağıttım, okumak isteyen olursa alabilir sonuçta kimin duasının kabul olacağı belli olmaz demi , oyüzden mümkün olduğunca dağıtmaya çalışıyorum
selam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?