Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar benide dua kervanina eklermisiniz nasil takip ediyorsunuz bilgi verebilirmisiniz

canım benim inşallah iyi haberlerle dönersin Allah yardımcınız olsun güzel haberlerini bekliyoruz.
inşallah canım allah razı olsun,hepimiz güzel haberler verelim inşallah

cnm salı güzel haberler alırız inşlhhh bu sefer bol bol spermler görün inşlhhhhh...

amin canım bi görebilsek artık şu spermleri :26::26::26:inşallah güzel haberlerle gelirim allaha emanet olun

çok sağol canım Allah razı olsun

amin canım inşallah, canım arkadaşlarda tanımıyordur çünkü sizi sadece uzaktan takip ediyorum sürekli bu konu hakkında konuşmak sağlığımı olumsuz etkiliyor oyüzden uzak durmaya çalışıyorum ancak arada bakıyorum tabiki olumlu sonuçlanan arkadaşlar sayesinde umutlanıyorum.

ben yaklaşık 4 yıllık evliyim cnm ilk yılımızın sonunda doktora gittik ve eşimin azolu olduğunu öğrendik. küçük bi araştırmadan sonra emre bakırcıoğluna gittik mikrotese önerdi ve aynı zamanda beni tüp bebek için hazırladılar,öncesinde eşim 1 ay bazı vitamin hapları kullandı ancak tesemiz olumsuz oldu. daha sonra 1 yıl ara verdik mustafa eraslanın ilaçlarını kullandık ama hiçbir faydasını göremedik. geçen kış formda celalettin hocayı çok duydum bide ona gidelim dedim eşim gitti ilk olarak bitkisel tedavi verdi ancak işe yaramadı şimdi pregnyl 5000 haftada 2 kez vuruyuyor 2tane kaldı haftaya bitiyor ve ersel beyin bitkisellerini kullandı. yarın celalettin beyle görüşücek bakalım ne diycek testemi çağırır yoksa menegon diye bi iğne var onamı devam edin der bilmiyorum.

azo sebebide sanıyorum eşim küçük yaşta bi kaç ameliyat geçirmiş ve çok antibiyotik kullanmış ondan olduğunu düşünüyorum. fsh çok yuksek testesteronumuz düşük. ama celalettin hoca senden umutluyum demiş şuanda bizimde tek umudumuz bu

Amin canim insaallah bizde o gunleri gorururz

Merhaba canim esim de sali gunune randevu almisti bu sabah yola cikmisti ben evden ugurladim sabah 5de ,2saat sonra kapi caldi,hava alanindan geri donmus ,biletinde problem cikmis ucaga almamislar,cok sinirliydi bende cok uzuldum
Simdi baska bilet bakiyo ins yarin aksama bulabilirse,
Saliya yetisrse karsi.asirlar canim ins
Ins sizinde sonuclariniz guzel cikar hepimizin yuzu guler

Selamun Aleykum pitircik
Canim ben kendi tesbihlerimi okudum Rabbim ellermizi bos cevirmesin ins hepimin evlerini cocuk sesleriyle senlendirsin

Son düzenleme:
Ben kendi tesbihlerimi okurken 53 tane fazla okumusum onu baskasina sayarmisin,

bizde celalettin hocaya perşembe randevu aldık inşallah iyi sonuç çıkar birbirimize dua edelim Meryem suresini okumaya başladım ALLAHIM İNŞALLAH ol derde olu verir bebeğim

alev için okudum Allah niyetini gerçekleştirsin

lamyaya yarına kadar okurum
evde internet problemli
mesajı arkadaştan yazıyorum
özelden sana telefonumu gönderiyorum
bana telefondan mesaj atarsan okuduklarımı yazarım

Alev99 arkadaşımızın lem yelidlerini okudum ALLAH kabul etsin,niyetini tez zamanda gerçekleştirsin inşallah.

bizde celalettin hocaya perşembe randevu aldık inşallah iyi sonuç çıkar birbirimize dua edelim Meryem suresini okumaya başladım ALLAHIM İNŞALLAH ol derde olu verir bebeğim

canım meraba siz ne kadar zamndır tedavidesiniz celaleddin hocayla,bizde salı günü orda olacağız allah hepimizin yardımcısı olsun

Selammmmm kızlarrrrr nasılısınızzzzzz
artık eski sohbetler olmuyo burda
nerde bizim kızlarrrrrrrr:84:

Selammmmm kızlarrrrr nasılısınızzzzzz
artık eski sohbetler olmuyo burda
nerde bizim kızlarrrrrrrr:84:

anam biri benimi çağırdı burdayım şekerim )))) napıyon gı sen ne oyalanıon nette düğüne hazırlansana benim yerimede döktür bugün eşimin dayı oğlununda düğünü varmış memlekette olsaydık giderdik ne güzel gurbette hiç bi yere gidemioz işte (((

Bende okumaya basliycam canim yarin
insallah hepimize guzel haberle vermek nasip olur bu hafta

iyi barı duydun sesimiiiii
kız düğün ayın 30 da daha varrr bakalım gidebiliceğimde belli değilya
ben bu halimle ne döktürürüm yaaaa

Pitircik len yelidi regl gunlerinde okunuyor mu?

Bu hafta hocaya gidecek herkes icin rabbim sifa versin.esim pazartesi hormon tahlili verdi .3 ayin sonunda fsh dusmus lh dusmus. Prenglye devam sertoli ve leyding bitince hoca sertoli biraz daha kullanmaya devam demis.menagonu vermemis.bu sonuclar icin ersel beyde cok guxel demis.2 ay sonra
tekrar kontrole gel demis.2 ayin sonunda rabbim sermleri gormeyi nasip etsin.gidenlere yada gitmeyi dusunenler icin umut olsun diye yaziyoruz.inanin
ki dogru yoldasiniz.dogru doktor ve tabiki ersel beyde dogru insan.

Bu hafta mutluluguma ortak olan herkese cok tsk ederim.

Rabbim herkesin elini kucagini evlatlar ile doldursun.

hamilelrimiz sizlerinde rabbim yardimciniz olsun.

gulerim rumuzlu arkadasim ozelden yazamadim sana cevabi 50 mesajim olmasi gerekiyomus sorularini buradan cevaplayayim ben 24 yasindayim esim 28 5 yillik evliyiz esimin azo sebebi inmemis testis var ve fitik ameliyati olmus. 2 kez tese olduk sonuc hep 0 hic hucre falan gorulmedi tedaviye baslayali 5 ay oldu ilk 3 ay pregnyl kullandik sonra ki sperm testinde 2 3 germ hucre görüldü sonra pregnyl ile birlikte menegona basladik ve ersel metinin bitkisellerine basladik devamda ediyoruz bu ayin sonunda ins. sperm testi vericez Allahin izniyle.Rabbim hepimizin yuzunu guldursun bol bol spermler cikar ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…