inşallah canım allah razı olsun,hepimiz güzel haberler verelim inşallahcanım benim inşallah iyi haberlerle dönersin Allah yardımcınız olsun güzel haberlerini bekliyoruz.
cnm salı güzel haberler alırız inşlhhh bu sefer bol bol spermler görün inşlhhhhh...
amin canım bi görebilsek artık şu spermleri :26::26::26:inşallah güzel haberlerle gelirim allaha emanet olun
cnm salı güzel haberler alırız inşlhhh bu sefer bol bol spermler görün inşlhhhhh...
cnm ne güzel bi video bu anne karnında zannedip nasıl sarılmışlarr ne tatlılarr
merhaba cnm inşlh kontrolleriniz hep olumlu çıkar dua edicem senin için
mrb canım rabbim tedavinizi hayırla sonuçlandırsın.. kendinden bahsetsene bizlere... belki arkadaşlar seni tanıyorlardır ama ben de tanımak isterimazo sebebiz nedir.... neler yaptınız ne kullanıyorsunuz... böyle sorular işte...
s.a canlar hastanaym hala bazen çok zor günler geçiriyorum.dualarla bekliyoruz.pıtırçık canım Ben GÜLERIMe kadar yani Gülerimde dahil olmak üzere lem yelid okudum şimdi LAMYAY için başlıyorum.okundu yaz canım .Allah senden razı olsun güzelim.karnımda cihaz baglıyken okuyorum.Allahm bu günleri kardeşlerimede nasip et diyorum.hep dualarımdasınız.
canım LAMYAY için 2260 lem yelid okudum dua ettim.Allah hayırlı kolay gebelık.hayırlı çocuklar nasip etsin.eşine bolbol spermler versin.yuvası çocuklarıyla şenlensin.Rabbim şifa kapısını açsın...
slm kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır,bizde salı günü nasip kısmet olursa istanbulda celaleddin hocanın yanında olacağız önce de yazmıştım zaten kontrolümüz var diye,eşim salı güne randevü almış tedaviden sonra ilk kontrolümüz inşallah hayırlı haberlerle gelirim lamyay senin eşinde orda olacakmış galiba belki karşılaşırız kızlar başka orada olacak varmı,benim içinde duaa edin canlarım iyi haberlerle geleyim allaha emanet olun...
alev için okudum Allah niyetini gerçekleştirsinALEV99 İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.
13 kasım çarşamba dan ----------------- 15 kasım Cuma saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2258
Alev99 …………………………………………..=2258
Aruna …………………………………………….=2258
Balım1905 ………………………………………=2258
Bengusuu ………………………………………..=2258
Doğadandeva ……………………………………=2258 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2258
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2258
Ervae ………………………………………….…=2258
Ese44 ……………………………………………=2258
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258
Flz01 ………………………………………….…=2258
gulerim ………………………………………….=2258
huzuryolu ……………………………………….=2258 …..=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258 ……=okudu
Lamyay ………………………………………….=2258
Mavimenekşe ……………………………………=2258
Nilda015 …………………………………………=2258
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258
Pıtırcık_43 ………………………………………=2216
Sewwgi ………………………………………….=2258
Sonsuz__ ………………………………………..=2258 ……=okudu
Umut99 ………………………………………….=2258
Yase2 ……………………………………………=2258 …..=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2258 ……=okudu
LAMYAY İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.Salı günü kontrolleri var.inş hayırlı haberler verir ..
15 kasım Cuma dan ----------------- 17 kasım Pazar saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260
Ucubirarada ……………………………………. =2258
flz01 in eşi ………………………………………=2258
Alev99 …………………………………………..=2258
Lamyay …………………………………………………….=2216
Aruna …………………………………………….=2258
Balım1905 ………………………………………=2258
Bengusuu ………………………………………..=2258
Doğadandeva ……………………………………=2258
Ecrin23 ………………………………………….=2258
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258
Eda09 ……………………………………………=2258
Ervae ………………………………………….…=2258
Ese44 ……………………………………………=2258
Esma …………………………………………….=2258
Esmerimyarim …………………………………..=2258
Flz01 ………………………………………….…=2258
gulerim ………………………………………….=2258
huzuryolu ……………………………………….=2258
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258
Mavimenekşe ……………………………………=2258
Nilda015 …………………………………………=2258
Papatyainci ………………………………………=2258
Papatyayarim ……………………………………=2258
Pıtırcık_43 ………………………………………=2258
Sewwgi ………………………………………….=2258
Sonsuz__ ………………………………………..=2258
Umut99 ………………………………………….=2258
Yase2 ……………………………………………=2258
Yeşil34 ………………………………………….=2258
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak
sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…
Merhaba canim esim de sali gunune randevu almisti bu sabah yola cikmisti ben evden ugurladim sabah 5de ,2saat sonra kapi caldi,hava alanindan geri donmus ,biletinde problem cikmis ucaga almamislar,cok sinirliydi bende cok uzuldum
Simdi baska bilet bakiyo ins yarin aksama bulabilirse,
Saliya yetisrse karsi.asirlar canim ins
Ins sizinde sonuclariniz guzel cikar hepimizin yuzu guler[/QUO
canım napacaksın oluyor böyle şeyler inşallah yetişir eşinde,bizde nasip olursa orda olacağız salı günü sizde iyi haberlerle gelirsiniz inşallah allaha emanet olun...
bizde celalettin hocaya perşembe randevu aldık inşallah iyi sonuç çıkar birbirimize dua edelim Meryem suresini okumaya başladım ALLAHIM İNŞALLAH ol derde olu verir bebeğim
Selammmmm kızlarrrrr nasılısınızzzzzz
artık eski sohbetler olmuyo burda
nerde bizim kızlarrrrrrrr:84:
Merhaba canim esim de sali gunune randevu almisti bu sabah yola cikmisti ben evden ugurladim sabah 5de ,2saat sonra kapi caldi,hava alanindan geri donmus ,biletinde problem cikmis ucaga almamislar,cok sinirliydi bende cok uzuldum
Simdi baska bilet bakiyo ins yarin aksama bulabilirse,
Saliya yetisrse karsi.asirlar canim ins
Ins sizinde sonuclariniz guzel cikar hepimizin yuzu guler[/QUO
canım napacaksın oluyor böyle şeyler inşallah yetişir eşinde,bizde nasip olursa orda olacağız salı günü sizde iyi haberlerle gelirsiniz inşallah allaha emanet olun...
Allaha sukur canim esim bilet buldu simdi hava alaninda 2 saat sonra ucagi var
Rabbim sizinde yardimciniz olsun ins...sali gunu belki karsilasirlar eslerimiz
bizde celalettin hocaya perşembe randevu aldık inşallah iyi sonuç çıkar birbirimize dua edelim Meryem suresini okumaya başladım ALLAHIM İNŞALLAH ol derde olu verir bebeğim
anam biri benimi çağırdıburdayım şekerim )))) napıyon gı sen ne oyalanıon nette düğüne hazırlansana benim yerimede döktür bugün eşimin dayı oğlununda düğünü varmış memlekette olsaydık giderdik ne güzel gurbette hiç bi yere gidemioz işte (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?