- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
yaa gelde çatlama şimdi acaba dün celallettin beyin gönderdiği mesajda ki kişilermi hamileleik haberini vericek
bak şimdi çok merak ettim
kim acaba
arkadaşlar tabloda 2 tane hipogonadizim hastası olan bir arkadaşımız var... spermcikleride var... onlar olabilir mi???
evt cnm ne zamandır böyle
süpriz yaşamamıştık
bu heycanımız halaylarımız hiç durmaz bundan sonra inşlh
Sonrada senin prensesin doğduğunda çekeriz bebeğim....
Hepinize hayırlı hafta sonları
bende tam 3 gündür halayı bekliyorum ama henüz taze hamişimiz
şoktan çıkıp kendine gelemedi
gelsede bizde bir oh çekip halayları çeksek
Pazartesi günü kontrolümüz var celaleddin hocanın yanına gidecek varsa görüşelimm..
kızlar hayırlı akşamlar eşim bugun celalettin hocada spermiogram testi yaptırdı ve 8 ileri ve yerinde hareketli ve 21 hareketsiz sperm bulundu Allahıma çok şükürtüm duam sizinde inşallah ALLAH YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRÜR buradaki arkadaşların tavsiyeleriyle gitti eşim o doktora ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN DUALARINIZ KABUL OLSUN ALLAH NE MURADINIZ VAR İSE VERSİN diğer testlerin birini devlet hastanesinde birinide laboratuvarda yaptırmıştık ve azosperm demişlerdi tavsiyem sizde celalettin hocaya gidin arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin
selam kızlar nasılsınızbirkaç gündür topiğe giremiyorum amcam vefat etti.Rabbim mekanını cennet etsin inşallah.arkadaşlar amcam için hatim indirecektik malum eksiklerimiz kaldı bugün akşam için 25,26,27,28,29.cüzlerimiz eksik kaldı okuyabilecek arkadaşlardan ricam olacak lütfen Allah rızası için yardımcı olun.okuyacak kişiler bana haber verirseler çok sevinirim
LAMYAY İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.Salı günü kontrolleri var.inş hayırlı haberler verir ..
15 kasım Cuma dan ----------------- 17 kasım Pazar saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300 ……..=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 ………=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2258 ……..=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2258 ……..=okudu
Alev99 …………………………………………..=2258 …….=okudu
Lamyay …………………………………………=2269……..=okudu
Aruna …………………………………………….=2258 ……=okudu
Balım1905 ………………………………………=2258 …….=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2258 ……=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2258 ……=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2258 …….=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2258 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Ervae ………………………………………….…=2258 ……=okudu
Ese44 ……………………………………………=2258 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2258 ……..=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2258 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2258 …….=okudu
gulerim ………………………………………….=2258 …….=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2258 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2258 …….=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2258 ……=okudu
Nilda015 …………………………………………=2258 ……=okudu
Papatyainci ………………………………………=2258 ……=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2258 …….=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2205……..=okudu
Sewwgi ………………………………………….=2258 …….=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2258 …….=okudu
Umut99 ………………………………………….=2258 …..=okudu
Yase2 ……………………………………………=2258 ……=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2258 …….=okudu
canım LEMYELİD’ LERİN bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.
DUAMIZ
Allahım!
Okumuş olduğumuz LEM YELİD ‘İ yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldik, senden diliyor ve dileniyoruz,
Eşlerimize şifa ver. hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ.MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V)hürmetine, LAMYAY nikli arkadaşımıza ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyoruz. AMİN.
bende katılmak istiyorum dualara benide eklermisin
Pazartesi günü kontrolümüz var celaleddin hocanın yanına gidecek varsa görüşelimm..
teşekkur ediyorum canım inşallah hepimizin yüzü güler ... herkes istediğine kavuşur ... pazartesi günü test yapıcaz bakalım hayırlısı ...
kızlar hayırlı akşamlar eşim bugun celalettin hocada spermiogram testi yaptırdı ve 8 ileri ve yerinde hareketli ve 21 hareketsiz sperm bulundu Allahıma çok şükürtüm duam sizinde inşallah ALLAH YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRÜR buradaki arkadaşların tavsiyeleriyle gitti eşim o doktora ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN DUALARINIZ KABUL OLSUN ALLAH NE MURADINIZ VAR İSE VERSİN diğer testlerin birini devlet hastanesinde birinide laboratuvarda yaptırmıştık ve azosperm demişlerdi tavsiyem sizde celalettin hocaya gidin arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin
hamiş hamiş liste hazırlamış inşallah darısı hepimize olsun
bacım listede düzeltme isticem sıramız belli oldu artık tek tek sıra sayıcaz 2 yıl içinde inşallah
canımmmmm hg..
nerelerdesin yawww..:44:
özlettin kendiniiiii ..
gerçi bende fazla giremiyorummmm.
canım az kalmış paşanın doğmasına.
Rabbim kolayca bir çırpıda hayırlı doğumlar nasip etsin tatlım...
eşin için de sevindim tatlım. hastalık inş bir daha tekrar etmez...
ah canım ah... ne imtihanlardan geçtiniz.
eşiyin korkması normal .
RAbbim bundan sonra hiç hastalık yüzü göstermesin..oğluşunuzla mutlu huzurlu hayırlı uzun ömürler versin RAbbim. amin.
canım dualarımdasın.
görüşmek üzere...
sesini duymayı özledim valla ama bu aralar koptum yoğunluktan......
Allah a emanet olun...
eklerim tabiki tatlımmm.
ervae nin pazartesi kontrollseri var.
şimdi ervaenin listesini yayınlayacağım.
listeye ekledim seni .
okuman gereken sayı :2182.
Allah kabul etsin.amin
tatlım hoşgeldin evet artık sık sık giremiyorsun olsun cnm sen ve paşan ii olsun dagörümcen doğum etmiş demek alalh analı babalı büyütsün cnm
eşinin sağlığı çok çok daha ii olucak hastalığından eser kalmayacak çünki yaradan size mucizesini gönderdi ve gelen paşan canınıza can katıp gelecek babasına ve annesine hayat kaynağı olacak bu sıkıntılı zamanlarınızdan eser kalmayacak yüce yaradanın izniyle
bana gelice evet test ertelenince bayağı cnım sıkıldı ama ne yapalım zaman gelmemişolur dimi kız benden de güzel anne olur ah ahhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?