Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet bizde milyon yazan yerde kocaman bir 0 var, canlı cansız hiç bir sperm hücresi yok malesef,bence siz doktorunuzu değiştirin,kesinlikle mikrotese olmayın.
Oncelikli Allah yardimcimiz olsun hepimizin.insallah derdimize dermanida tez zamanda verir. Yardimin icin cok tesekkur ederim canim hic bisey anlamiyorum yeni baslayinca boyle oluyo sanirim:-(

inşallah bacım inşallah sizin tedavi naıl gidiyor varmı bir değişiklik

eylül ayında eşim test yapmıştı.1 550 000 immattür hücre vardı.sonra menegonun dozu atrı.daha test yapmadık.yaaa ben sperm leri görmeden hamile kalmak istiyorum.kağıtlarda sıfır yazsın ama ben hamile kalmak istiyorum.artık kırmızı görmek istemiyorum.ne bileyim böyle tuhaf ruh halindeyim.

kızlar hayırlı akşamlar eşim bugun celalettin hocada spermiogram testi yaptırdı ve 8 ileri ve yerinde hareketli ve 21 hareketsiz sperm bulundu Allahıma çok şükür tüm duam sizinde inşallah ALLAH YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRÜR buradaki arkadaşların tavsiyeleriyle gitti eşim o doktora ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN DUALARINIZ KABUL OLSUN ALLAH NE MURADINIZ VAR İSE VERSİN diğer testlerin birini devlet hastanesinde birinide laboratuvarda yaptırmıştık ve azosperm demişlerdi tavsiyem sizde celalettin hocaya gidin arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin

kızlar altta 6 üye yazıyor ama herkes neden bu kadar suskun.bende çıkayım iyi geceler kader arkadaşlarım.inşallah çocuklardan fırsat bulup yazamayın emi.ahha size duada ettim.çocuklardan böyle olun inşallah.

azosperm olamdığına çok sevindim.bu zorlu yola girmeden döndünüz inşallah.tedaviyle onlar dahada artacak inşallah.ayrıca imkanınız varsa ara ara dondurun.sonra işe yarar

Evet bizde milyon yazan yerde kocaman bir 0 var, canlı cansız hiç bir sperm hücresi yok malesef,bence siz doktorunuzu değiştirin,kesinlikle mikrotese olmayın.
Oncelikli Allah yardimcimiz olsun hepimizin.insallah derdimize dermanida tez zamanda verir. Yardimin icin cok tesekkur ederim canim hic bisey anlamiyorum yeni baslayinca boyle oluyo sanirim:-(

hamiş hamiş liste hazırlamış inşallah darısı hepimize olsun
bacım listede düzeltme isticem sıramız belli oldu artık tek tek sıra sayıcaz 2 yıl içinde inşallah

azosperm olamdığına çok sevindim.bu zorlu yola girmeden döndünüz inşallah.tedaviyle onlar dahada artacak inşallah.ayrıca imkanınız varsa ara ara dondurun.sonra işe yarar
inşallah canım ALLAHIM sizinde yüzünüzü güldürsün RABBİM ÇOK BÜYÜK

Senle ayni kaderdeyiz kocalarimiz ayni doktordan azospermiyi duydu.o adami bildigi gibi yapsin Rabbim.bu dedigin hoca nerde ucreti nedir canim

maşallah ya böyle haberleride okuyunca insanın umudu artıyor
bu tedaviye sadece eşim isediği için başladık bana kalsa gerek bile yoktu

Senle ayni kaderdeyiz kocalarimiz ayni doktordan azospermiyi duydu.o adami bildigi gibi yapsin Rabbim.bu dedigin hoca nerde ucreti nedir canim
CELALETTİN PERU BEZMİALEM HASTANESİ İSTANBUL FATİHTE DAHİLİYE 1 DE buradaki arkadaşlar tavsiye etti ve ALLAH onlardan razı olsun. eşin randevu alıyor telefonla gidiyorsun seni yönlendiriyor zaten arayıp sorabilirsin

maşallah ya böyle haberleride okuyunca insanın umudu artıyor
bu tedaviye sadece eşim isediği için başladık bana kalsa gerek bile yoktu
iki kere yaptırdık ve ikiside azosperm dediler direk mikro teseye yönlendirdiler hep para almak için

iyi akşamlar kızlar
eşim bugun celalettin hocaya gitti kontrole çok şükür gelişme var çok mutluyum
3 ay önce fsh: 57,90 totaltesteteron: 2,29 ' du
bugün fsh: 15,77 totatltestesteron: 5,38

hoca durumdan memnunmuş gelişme var istediğim gibi ilerliyor demiş

hafta 2 kez vurulduğu pregnyl 5000 i haftada 3 kez vurulucak ve aynı zamanda ersel beyden yeniden ilaç istiycez

dualarını benden esirgemeyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, rabbim inşallah hepimizin muradını verir

kızlarrr Celaleddin hocadan mesaj geldi,ismini yazmak istemedim , hamilelik olayı gerçekleşti diye bu topikten bir arkadaş mı caba

Canım aruna arkadaşımızın lem yelidlerini okudum ALLAH niyetini gerçekleştirsin hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…