- 8 Haziran 2013
- 58.316
- 154.991
- 898
merhaba canım ALLAH yardımcınız olsun ... celalettin hoca.bezmialemhastanesi. dahiliye bölümünden randevu alın ve eşiniz gitsin biz celalettin hocaya gitmeden başka hastaneler gitmiştik azosperm dediler 8 canlı 21 cansız sperm cıktı celalettin hocada.. varikosel yok dediler varikosel ve kist çıktı celalettin hoca da bize dedi ki bu testler sallamasyon :) o kadar doğal biri ki hasta doktor mesafesi yok bir arkadaş gibi içten ve doğal konuşuyor ALLAH CELALETTİN BEYDEN razı olsun çok anlayışlı çünkü o da bizim gibi bu yoldan geçmiş bizi anlıyor ne yaşadığımızı biliyor o yüzden bir görünün derimcanım Merhaba , o kadar güzel anlatmışsın ki dayanamadım sormak istedim benim eşim de azosperm çıktı sperm testinde 1 tane bile sperm yoktu sonra ileri derece varikosel teşhisi konuldu geçen cuma ameliyat oldu mikro cerrahi , doktorumuzu çok beğeniyor eşim çok ilgili anlayışlı fakat tüp bebek merkezi doktoru değil medicana hastanesinde üroloji doktoru , bize ameliyattan 6 ay sonra sperm testi yaptırın sperm cıkısı olacak mı kontrol edelim dedi. benim kafana takılan soru hiç ilaç vermedi, sperm cıkısı olması için. biz 6 ay boyunca ne kullanacağız ne yapacağız bende kendi kafamdan kadınlar klubunde ne duyduysam ondan yapıyorum eşime çakşır otu bal, çakşır suyu , arı sutu bal polen propolis bir de keci boynuzu kürü..
doktorumuz herhangi bir sebep belirtmediği için bende şüphede kaldım Celalettin Bey'e gidelim diye düşünüyorum fakat ameliyat henüz oldu acaba bir kaç ay bekleyip en azından 3 ay sonra sperm çıkışı olma ihtimali varken mi gtsek? Celalettin Bey nerede hangi hastane de nereye gidilmesi gerekiyor? muayene ücretleri nasıl ? sigorta yada özel sigorta karsılıyor olabilir mi?bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
eşime arginmax da almayı istiyorum ama kendi kafama göre bu kadar yukleme yapmak ne kadar dogru olur bilemiyorum.

Son düzenleme: