hoşgeldin diyelim aramıza üzülerek... Bizde 5 yılı tamamladık... Siz henüz daha yolun başındasınız yakın zamanda teseden olumsuz
sonuç alan biri olarak söylüyorum,çok zor çok zor ve çok zor... Kelimeler anlamsız kalıyor... Bizde sebebi bilinmeyen azo spermi %50
şans verdiler ama olmadı... Ben 3 ay önce teslliyi burda buldum sağolsun bütün arkadaşlar çok yardımcı oldular...
çevreye ayak uydurmak,bebek sahibi arkadaşların yanında herşey yolundaymış gibi davranmak.. Her şeyi içine atmak.. Ama rabbim o
kadar büyük ki kulunu ümitsiz bırakmıyor.. Doktorlar yapacak birşey yok sperm bankasına gidin derken rabbim karşımıza banbaşka bir
yol çıkarıyor, yani bir kapıyı kapatan allah başka kapı açıyor... Ve burda adını sıkça duyduğumuz celalettin peruya gitmeyi nasip ediyor
hemde daha tesenin üstünden bir ay geçmeden başka bir tedaviye başladık.. Eşim ilk defa bu sefer inanıyorum olacak, sonuç alacagız
diyor... Size nacizane tavsiyem beklemeyin, durmayın bir yolunu bulup ne yapıp edip istanbula gelin... çünkü umutsuzz yaşanmıyor, ne
siz nede eşiniz daha fazla yıpranmadan hatta evliliğiniz de yıpranmadan umuda tutunun.. çünkü şifanın nerden geleceği belli olmaz.. Ol der
ve olur... Bizde çok yıprandık ama rabbibe binlerce şükür ki tekrar tedaviye başlama gücü verdi. Burda hiç kimsenin maddi bir çıkarı yada
menfaati yok hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalısıyoruz şahsen ben celalettin peruda tedavi gören arkadaşların listesini yaptım orda
hastalıkların nedeninden tutun kullandığımız ilaçlara hatta sperm çıkan arkadaşlara kadar herşey yazıyor.. Tabloyu incelerseniz eğer sizde
umuda sımsıkı tutunursunuz... Sevgilerle....