merhaba canım ALLAH yardımcınız olsun ... celalettin hoca.bezmialemhastanesi. dahiliye bölümünden randevu alın ve eşiniz gitsin biz celalettin hocaya gitmeden başka hastaneler gitmiştik azosperm dediler 8 canlı 21 cansız sperm cıktı celalettin hocada.. varikosel yok dediler varikosel ve kist çıktı celalettin hoca da bize dedi ki bu testler sallamasyon :) o kadar doğal biri ki hasta doktor mesafesi yok bir arkadaş gibi içten ve doğal konuşuyor ALLAH CELALETTİN BEYDEN razı olsun çok anlayışlı çünkü o da bizim gibi bu yoldan geçmiş bizi anlıyor ne yaşadığımızı biliyor o yüzden bir görünün derimcanım Merhaba , o kadar güzel anlatmışsın ki dayanamadım sormak istedim benim eşim de azosperm çıktı sperm testinde 1 tane bile sperm yoktu sonra ileri derece varikosel teşhisi konuldu geçen cuma ameliyat oldu mikro cerrahi , doktorumuzu çok beğeniyor eşim çok ilgili anlayışlı fakat tüp bebek merkezi doktoru değil medicana hastanesinde üroloji doktoru , bize ameliyattan 6 ay sonra sperm testi yaptırın sperm cıkısı olacak mı kontrol edelim dedi. benim kafana takılan soru hiç ilaç vermedi, sperm cıkısı olması için. biz 6 ay boyunca ne kullanacağız ne yapacağız bende kendi kafamdan kadınlar klubunde ne duyduysam ondan yapıyorum eşime çakşır otu bal, çakşır suyu , arı sutu bal polen propolis bir de keci boynuzu kürü..
doktorumuz herhangi bir sebep belirtmediği için bende şüphede kaldım Celalettin Bey'e gidelim diye düşünüyorum fakat ameliyat henüz oldu acaba bir kaç ay bekleyip en azından 3 ay sonra sperm çıkışı olma ihtimali varken mi gtsek? Celalettin Bey nerede hangi hastane de nereye gidilmesi gerekiyor? muayene ücretleri nasıl ? sigorta yada özel sigorta karsılıyor olabilir mi?bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
eşime arginmax da almayı istiyorum ama kendi kafama göre bu kadar yukleme yapmak ne kadar dogru olur bilemiyorum.
DOĞADANDEVA İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
27 kasım Çarşamba dan ------------------------- 29 kasım Cuma saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260
Ucubirarada ……………………………………. =2182
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182
Lamyay ………………………………………….=2182
Nilda015 …………………………………………=2182
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………….=2182
Ervae ……………………………………………=2182
Bengusuu ………………………………………..=2182
Doğadandeva …………………………………………..…=2162
Ecrin23 ………………………………………….=2182
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182
Ese44 ……………………………………………=2182
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2182
Yeşil34 ………………………………………….=2182
Dermannnn ……………………………………….=2182
Zaman …………………………………………….=2182
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak
sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…
Allahın slm üzerinize olsun.canlar biliyorsunuz ben 21 gündür hast.yatıyorum.bekliyoruz.burası devlet hast.burada birsürü acı hikaye duydum,gördüm.şu anda da bir bayan dogum yaptı.bebegi ortada kaldı.kadının hayati tehlikesi var.kanaması durmuyormuş.çoçuk mahsum mahsum uyuyor.hastalar ilgileniyor.lütfen o kadın için dua edin...hepinizi öpüyorum A.e.olun
eşim kendi gitti aldı dün arkadaşımKızlaar bugün eşim sıvı ilacı istemek için Ersel beyi aradı,ersel bey ilacı almaya buraya gelmeniz gerekiyor demiş,sizdemi kendiniz gidip almıştınız ,yoksa kargomu getirdi?
Canım bende seni merak ediyordum dün profiline baktı en son ne zaman girmiş diye doğummu oldu dedim acaba..
Maaşallah cnmm 37. haftaya geldiniz kızlarınlaaa..perşembe günü kavuşacaksın inşallah onlara çok güzel..
ALLAHIM HAYIRLI KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN..:26::26:
inşallah sağ sağlim sıkıntısız bi şekilde evinize getirirsiniz minik kızlarınızı..:26:
Darısı bizlerin başına..
Vakit bulunca bize haber ver cnm mutlaka merak ederizzzz
cnm benim bir avazda hayırlısıyla kızlarına kavuşursun
pembecim doğum yaklaşmış Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana
inşallah perşembe den sonra iki minik yavrucuğunla beraber olacaksın Allah hiçbir zaman sizleri ayırmasın
bizlere de bu heycanı yaşamayı nasip eylesin
pembe perşembe günü kızların inşlh sağlıkla kucağında olacak
rabbim bi avazda kurtarsın cnm....
inş saglıklı sıhhatlı olarak evlatlarını alırsın dualrıız senınle.sende bızlerden eksık etme.sende kızlarında allah a emanet olun inş.
canımcımmmmm. inş kolayca kızlarını kucağına alırsın.
sağlıklıca mutlu mutlu yuvanıza gelirsiniz inşşşş.
dualarım sizlerle..
Allah yardımcın olsun
kızlar bugün telden okurken gördüm ama kim yazmıştı unuttumher bitkiseli kullanmayın hormonlara zarar verebilir demişti
biz şuan keçiboynuzu kürünü yapıyoruz ama onun bi zararı olurmuki:18:
eşim kendi gitti aldı dün arkadaşım
o zaman dr.a gidene kadar bırakalımmı herşeyi o zmnda korkuyorum değer düşer die çünkü bizim sıfırdan 4milyona çıkmıştı kürlerden sonraCanım keçiboynuzu kürü FSH'ı yükseltiyor
canım benım evet dondurduk ilk 3 unde onları kullandık... 4. de tekrar amelıyat oldu...onuda en son merkezımızden sımdıkı merkeze tasıdık... işe yaramassa tekrar amelıyat olucakHayırlısıyla inş bu sefer olur canım. İlk tesede dondurdunuz mu spermleri?
Rabbim inşallah bu defa nasip eder..tedavini güzel sonuçlanır.:26::26::26:
o zaman dr.a gidene kadar bırakalımmı herşeyi o zmnda korkuyorum değer düşer die çünkü bizim sıfırdan 4milyona çıkmıştı kürlerden sonra
o zaman dr.a gidene kadar bırakalımmı herşeyi o zmnda korkuyorum değer düşer die çünkü bizim sıfırdan 4milyona çıkmıştı kürlerden sonra
kızlar size bir şey sorucam bizlerde antibiyotik kullanıyoruz ya sadece bir aylık mı kullancaktık yoksa bizde eşlerimiz gibi her ay birer kutumu kullanıcağız lütfen bana yardım edin[/Q<
Bunu ben de merak ediyorum. Eczacı eşinde sen de her ay demiş, zaten prezarvatifle ilişkiye gireceksek, neden her ay biz de alalım ki antibiyotik i orasını ben de anlamadım.
kızlar size bir şey sorucam bizlerde antibiyotik kullanıyoruz ya sadece bir aylık mı kullancaktık yoksa bizde eşlerimiz gibi her ay birer kutumu kullanıcağız lütfen bana yardım edin[/Q<
Bunu ben de merak ediyorum. Eczacı eşinde sen de her ay demiş, zaten prezarvatifle ilişkiye gireceksek, neden her ay biz de alalım ki antibiyotik i orasını ben de anlamadım.
3 ay dedi bize eşli olarak kullanılacak. Kadınlardan erkeklere enfeksiyon geçiyor dedi. Ve ben buna inanıyorum. Çünkü rahim tüplerine baktırmak için üniv hast.de beni dr sedyeden kaldırdı çok fazla enfeksiyon var diyeonun için canım karşılıklı tedavi olmak amaç.
merhaba canım ALLAH yardımcınız olsun ... celalettin hoca.bezmialemhastanesi. dahiliye bölümünden randevu alın ve eşiniz gitsin biz celalettin hocaya gitmeden başka hastaneler gitmiştik azosperm dediler 8 canlı 21 cansız sperm cıktı celalettin hocada.. varikosel yok dediler varikosel ve kist çıktı celalettin hoca da bize dedi ki bu testler sallamasyon :) o kadar doğal biri ki hasta doktor mesafesi yok bir arkadaş gibi içten ve doğal konuşuyor ALLAH CELALETTİN BEYDEN razı olsun çok anlayışlı çünkü o da bizim gibi bu yoldan geçmiş bizi anlıyor ne yaşadığımızı biliyor o yüzden bir görünün derim
canım ben 4 yıldır ugrasıyorum... esım tese oldu sperm bulundu... 4 kez tüp denedık ama maleseff sonuc negatıf.... kısmetse 5 . deneme aralık ayında... bakalım rabbım bu sefer nasıp edecekmı:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?