Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canım ALLAH yardımcınız olsun ... celalettin hoca.bezmialemhastanesi. dahiliye bölümünden randevu alın ve eşiniz gitsin biz celalettin hocaya gitmeden başka hastaneler gitmiştik azosperm dediler 8 canlı 21 cansız sperm cıktı celalettin hocada.. varikosel yok dediler varikosel ve kist çıktı celalettin hoca da bize dedi ki bu testler sallamasyon :) o kadar doğal biri ki hasta doktor mesafesi yok bir arkadaş gibi içten ve doğal konuşuyor ALLAH CELALETTİN BEYDEN razı olsun çok anlayışlı çünkü o da bizim gibi bu yoldan geçmiş bizi anlıyor ne yaşadığımızı biliyor o yüzden bir görünün derim

Son düzenleme:

sa canım ben doğadandeva için lem yelıdlerı okudum.Allah muradını versın inş.

canım benım sanada cok buyuk geçmiş olsun o bayana Rabbım şifa versin evladını anasın bırakmasın.tüm sıkıntıda olan hastalara Rabbim şifa versin inş.AEO

Kızlaar bugün eşim sıvı ilacı istemek için Ersel beyi aradı,ersel bey ilacı almaya buraya gelmeniz gerekiyor demiş,sizdemi kendiniz gidip almıştınız ,yoksa kargomu getirdi?

cnm benim bir avazda hayırlısıyla kızlarına kavuşursun

pembe perşembe günü kızların inşlh sağlıkla kucağında olacak
rabbim bi avazda kurtarsın cnm....

inş saglıklı sıhhatlı olarak evlatlarını alırsın dualrıız senınle.sende bızlerden eksık etme.sende kızlarında allah a emanet olun inş.

canımcımmmmm. inş kolayca kızlarını kucağına alırsın.
sağlıklıca mutlu mutlu yuvanıza gelirsiniz inşşşş.
dualarım sizlerle..
Allah yardımcın olsun

maalesef kızlar.azönce hastaneden geldik.bebek yoğunbakım servisi drları kabul etmedi.enazından 37 yi bitir dediler.risk azalır dediler .artık hayırlısı olsun.sağsalim doğsunlar da kaç yıl bekledik bikaçgün daha bekleriz.ALLAH HEPİNİZE BUGÜNLERİ NASİP ETSİN.

kızlar bugün telden okurken gördüm ama kim yazmıştı unuttum her bitkiseli kullanmayın hormonlara zarar verebilir demişti
biz şuan keçiboynuzu kürünü yapıyoruz ama onun bi zararı olurmuki:18:

kızlar bugün telden okurken gördüm ama kim yazmıştı unuttum her bitkiseli kullanmayın hormonlara zarar verebilir demişti
biz şuan keçiboynuzu kürünü yapıyoruz ama onun bi zararı olurmuki:18:

Canım keçiboynuzu kürü FSH'ı yükseltiyor

Hayırlısıyla inş bu sefer olur canım. İlk tesede dondurdunuz mu spermleri?
canım benım evet dondurduk ilk 3 unde onları kullandık... 4. de tekrar amelıyat oldu...onuda en son merkezımızden sımdıkı merkeze tasıdık... işe yaramassa tekrar amelıyat olucak
Rabbim inşallah bu defa nasip eder..tedavini güzel sonuçlanır.:26::26::26:

insallh canım bizlerdende dualarınızı esırgemeyınnn

bı arkadasta tutunmama sebebını sormustu... sadece embrıyo kalıtası dıyolar.. ama kesın ve net bı bılgı yok malesef

o zaman dr.a gidene kadar bırakalımmı herşeyi o zmnda korkuyorum değer düşer die çünkü bizim sıfırdan 4milyona çıkmıştı kürlerden sonra

Arkadaşım Ben sana bırakın yada bırakmayın diyemem,fsh hormonu ne seviyedeydi,eğer normal aralıktaydsa çok büyük bir sorun olmaz ama eğer zaten yüksekse dahada yükselmesi iyi olmaz,ama belliki size zararı olmamış aksine oldukça işe yaramış 0'dan 4 milyona yükselmiş olması şahane birşey,

Son düzenleme:
o zaman dr.a gidene kadar bırakalımmı herşeyi o zmnda korkuyorum değer düşer die çünkü bizim sıfırdan 4milyona çıkmıştı kürlerden sonra

canım sizin nasıl sıfırdan 4 milyona çıktı.varikoselmi vardı sizde?merak ettim.bizimde 0 şuan.haftaya cumartesi varikosel ameliyatı olcakta eşim ondan sordum.

Ayrıca keçi boynuzu kürünü bende aldım 2 gün önce eşime.tüm hormonlar normal bizde.ameliyat için gittiğimizde sorcam hocaya.bide fsh artar falan.o zaman sanada yazarım.ok???

canım yalnız bizdede varikosel var.ben varikoselle ilgili çok hocanın yazsını okudum.videolarını izledim.ilaçla tedaviyi çok öneren yok.çoğu ameliyatla kirli kanın boşaltılmasından yana.zaten kasıktan yapıyorlar ameliyatı.bizde haftaya cumartesi ameliyat olcaz.sende bi araştır derim.aman vakit kaybetmeyinde.

canım ben 4 yıldır ugrasıyorum... esım tese oldu sperm bulundu... 4 kez tüp denedık ama maleseff sonuc negatıf.... kısmetse 5 . deneme aralık ayında... bakalım rabbım bu sefer nasıp edecekmı:26::26:

bende de polikistik over var ama bana yönelik bir tadavi yapılmadı,eşimde azopermi henüz tese olmadı,neden engel oluyo polikistik over bebeğin tutunmasına,nerede yaptırdınız türkiyede mi tüp bebeği bana yardımcı olabilirsen sevinirim

Ben de yeni üyeyim, 2,5 yıllık evliyiz, 1 yıldır çocuk istiyorduk ama Eylül ayında eşimde azospermi çıktı, nasıl bir yıkım olduğunu buradaki kimseye söylemem gerekmiyor zaten herkes aynı yıkımı yaşadı. Biz biraz acele ettik ve hemen microtesse yaptırdık, maalesef sperm çıkmadı. Umudumuz yok, ama boşa kürek çekmekten de vazgeçmiyoruz, nohut kürü, keçiboynuzu kürü, çakşır otu kürü uyguluyoruz, düzenli sperm testi yaptıracağız her ay. Bu arada tabi kimse de bu durumu bilmiyor ailelerimize bile söyleyemedik sadece eşimle ben biliyoruz, eşim azospermiyi öğrendiğimizden beri geceleri sürekli kabus görüyor, her gece bir iki kere uyandırmak zorunda kalıyorum, zor durumdayız yani evde bitiğiz ama dışarıda normal yaşantımızı sürdürmeye de devam ediyoruz. Çok karamsar yazdım farkındayım ama kimseye duygularımı anlatamadığım için burada içimi dökmek istedim, Allah hepimize yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…