Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
PAPATYAİNCİ İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
Arkadaşımızın eşinin haftaya kontrolleri var.inş hayırlı haberlerle dönerler…

29 kasım Cuma dan ------------------ 1 aralık Pazar saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 .......=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182
Lamyay ………………………………………….=2182
Nilda015 ………………………………………….=2182
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………….=2182
Ervae ……………………………………………=2182
Bengusuu ………………………………………..=2182
Doğadandeva ……………………………………=2182
Papatyainci …………………………………………..…=2162
Ecrin23 ………………………………………….=2182
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182
Ese44 ……………………………………………=2182
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2182
Yeşil34 ………………………………………….=2182
Dermannnn ……………………………………….=2182
Zaman …………………………………………….=2182
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

canım ben okudum ALLAH KABUL ETSİN dogadandeva içinde okudum Rabbim evlerini çocuk sesleriyle şenlendirsin inş.

tarafımdan sessiz sedasız takip edildiğinizi biliyorsunuz değil mi?

herşeygüzelolacak,canım Allah annene ve tüm hastalarımıza şifa versin.öğretmen arkadaşım moral ile o hastalığı yendi.burada içini dök boşalt ama zorda olsa çok dik durup anneni omuzlayacaksın.onun kendini dağıtmasına sakın izin verme.bizler dualarımızla her zaman yanındayız.

pıtırcığım, arkadaşımızın annesi için dua listesi hazırlanırken unutmazsan benide eklermisin?ben mutlaka görürüm ihmal etmem canım.öpüyorum seni.

cemrem,aruna,denizbulut,bahar,flzask,pıtırcık ve şuan ismini yazamadığım tüm arkadaşlarım hepinizi öpüyoruz kızlarımla.

kızlar bu arada durudenizderyadan haber varmı?epeydir yazmıyormu benmi göremedim?ona yazmasamda valla her mesajında alttaki tabloyu takip edip ohhhh bir ghafta daha büyüdüler diye.inşallah herşey yolundadır.

Hayirli aksamlar canlarrrrr,
Nasilsiniz. Hamis habeleri var ne güzel. Katlanarak artar insallah .
Kizlar fulya ve umut tüp bebek cevresindeki otelleri ve fiyatlarini bilen varmi..

canımmmmmm... hg.....
gizli takipçi seniiiiiiii
ne güzel bizler için dua eden gizli melekler varrrrr...
canım duaların kat kat sana ve kızlarına dönsün canımmmmmm....
canım kızların büyümüşler... oh ne güzellerdir şimdi bıcır bıcır...
ısırırırm ben onları yaaaaa .... acıta acıta ısırırımmmmmmmmmm

canım durudeniz derya hastanede....
daha iyi durumda olduğunu söyledi telde son görüştüğümde.
ama her an bekliyor doğumu.
inş sağlıcakla kucaına alır bebişlerini.....

tamam canım ekledim seni listeye .
şimdi yayınlayacağımmmmmm......
Allah razı olsun dualar için hevesle yazıyorsunnnn...
iyki bu topik var iyki sizler varsınız.........
kızlarını ve seni
A.E.O

300 bin ‘’ Ya Hayy C.C .‘’ çekilirse hasta Allah ın izniyle şifa bulur.
Allahü teâlânın Esmâ-i hüsnâsından (güzel isimlerinden). Dâimâ hayât sâhibi ve diri olan, hep var, varlığı ezelî ve ebedî (sonsuz) olan.
Ya hayy ismini zikreden kişinin ömrü uzun ve afiyette olur. Hastaysa şifaya kavuşur.

Arkadaşlar herşeygüzelolcak arkadaşımızın annesi için 300 bin ‘’Ya Hayy c.c. ‘’ zikrini ucubiraradaının vesilesi ile başlattım.. katılmak isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Okuyabileceğiniz sayıyı da belirtirseniz sevinirim.

Pıtırcık_43 ……………… 5.000 adet
Mercan2011 …………..

Ayrıca arkadaşlar, lem yelid ten sonra inş bizler için de ya hayy listesi oluşturalım.
Eşlerimizin şifa bulması için…isterseniz tabiiii…..
Allah kabul etsin şimdiden…amin.

Son düzenleme:
Canım bengusuu arkadaşımızın lem yelidlerini okudum Allah kabul etsin inşallah
Herşeygüzelolacak arkadaşımızın annesi için 5.000 adet ya hayy alıyorum,nezamana kadar okunması gerek

Hayirli aksamlar arkadaslar pitircik canim dogadandeva icin lem yelidleri okudum Rabbim kabul etsin insallah ya hayy .c.c okuyalim insallah eslerimiz icin cok guzel olur canim sevgisili herseyguzelolacakin annesi icinde 5,000 adet okuyayim insallah annemdede kitle vardi alindi o patoloji sonucu cikana kadar neler cektim cok sukur temiz cikti o yuzden herseyguzelolacak canim seni cok iyi anliyorum annecigine Rabbim acil sifalar versin gonlunu ferah tut annen daha torun sevecek insallah.....

Son düzenleme:
300 bin ‘’ Ya Hayy C.C .‘’ çekilirse hasta Allah ın izniyle şifa bulur.

Allahü teâlânın Esmâ-i hüsnâsından (güzel isimlerinden). Dâimâ hayât sâhibi ve diri olan, hep var, varlığı ezelî ve ebedî (sonsuz) olan.
Ya hayy ismini zikreden kişinin ömrü uzun ve afiyette olur. Hastaysa şifaya kavuşur.

Arkadaşlar herşeygüzelolcak arkadaşımızın annesi için 300 bin ‘’Ya Hayy c.c. ‘’ zikrini başlattım.. katılmak isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Okuyabileceğiniz sayıyı da belirtirseniz sevinirim.

Pıtırcık_43 ……………… 5.000 adet
Mercan2011 …………..
Balım1905 ……………. 5.000 adet
Sonsuz__ …………….. 5.000 adet

Ayrıca arkadaşlar, lem yelid ten sonra inş bizler için de ya hayy listesi oluşturalım.
Eşlerimizin şifa bulması için…isterseniz tabiiii…..
Allah kabul etsin şimdiden…amin.

Canım bengusuu arkadaşımızın lem yelidlerini okudum Allah kabul etsin inşallah
Herşeygüzelolacak arkadaşımızın annesi için 5.000 adet ya hayy alıyorum,nezamana kadar okunması gerek

canım Allah razı olsun katkılarından dolayı.
haftaya cumaya kadar tamamlayalım diyorum ama.....

cnm bu sıvılar için geçerli gdip alma evet bursada yeri ama artık istnbulda da yeri var sıvıları kargoya vermek thlikeli diye yani gelirken dökülme riski var o yüzden elden alın dedi...
Sabaha kadar gözgöze vurmadım vuramadım birşey boğuyor sanki nefes alamadım........

Allahım yalvarıyorum son imtihanı olsun daha beterinden korusun.......
cnm o kadar haklısın ki sen şimdi yere göğe sığmazssın rabbim bu yükünü annene şifa vererek hafifiletsin inşlhh ana gibi var mı anam dünyalara bedel onun nefesi sesi gözümün içine bakması yeterdi..
rabbim anneni size bağışlasın kız anenn düzelecek daha torunlarına bakacak durr dualarım sizinle güzelim...
güzelimm hoşgeldinn oyy kızlarını yerimm ben amam ne cadıddır şimdi onlar he allahım ömür versin sizede onlara da darısı bize olsun inşlh cnm durudenizderya hala hast. bildiğim kadarıyla daha doğum yapmadı evet bende takvimine bakıp şükür az daha dayanın melekler diyip dua ediyorum hayırlısıyla kucağına alsın da şu hamilellik boyunca çektiği acı ve korkuları unutsun inşlhhh
Hayirli aksamlar canlarrrrr,
Nasilsiniz. Hamis habeleri var ne güzel. Katlanarak artar insallah .
Kizlar fulya ve umut tüp bebek cevresindeki otelleri ve fiyatlarini bilen varmi..
hasret cnm hoşgeldin seni bayağıdır görmüyorum topikte nasıslın nasıl gidiyo tedaviniz ne alemde.. tüp bebek mi yapıcaksın hadi inşlh.. benim bi bilgim yok cnm ama bilen varsa muhakkak sana yazarlar

pıtırcık cnm bende okumak isterim çok çok ama malum çok yoğunum o yüzden affınıza sığınarak 2500 tane okurum gene çekersem yazarım inşlhh...

hasret cnm hoşgeldin seni bayağıdır görmüyorum topikte nasıslın nasıl gidiyo tedaviniz ne alemde.. tüp bebek mi yapıcaksın hadi inşlh.. benim bi bilgim yok cnm ama bilen varsa muhakkak sana

Hosbulduk canim. Evet uzun zamandir yoktum. Haca gitmistim ordan dönüste türkiyede kaldim iki hafta.
Türkiyedeyken emre beyle görüstük..en son sperm testinde iki sperm bulunmustu onu sorduk.. Oda testleri görmek istedi. Eve dönüste onlari yolladim. Bugun dönüs yapti bize ,gerci tansel beyle görüstük emre bey yokmus. Bizi görüsmeye cagirdi. Esim üc günde bir sperm testi verecek. Insallah sperm cikarsa donrulacak. Ardindan tüp bebege gececegiz. Cikmazsada ilac tedavisi görecek 6 ay.. Bakalim gidince netlesecek durum.

Oteller hakkinda bilgi edindim. sitesinde anlasmali otelleri varmis. Buraya yazdiktan sonra gördüm..

evet cnm hacca gittiğini biliyorum bana da nasip olur inşlh o mübarek yerleri görmek
hatırladım sizde çıkmıştıayy ne güzel inşlhh çıkışlar olur ve bayağı dondurulur sonra da tüp bebeğe geçersin cnm
çıkmasa da sonuçta çıkış oldu öle yada böle çıkacak hakkınıza hayırlısı olsun...

kızlar hayırlı akşamlar eşimin inhibin b testi 73 çıkmış normal mi ?:26:
canım gayet iyi bizimkisi 7 çıkmıştı hocada sanırım en az 70 miş olmalı demişti.. mesala biz eğer teste amaliyatından önce haberimiz olsaydı böyle bir testin varlığından belki amaliyat olmaz yada amaliyat olsakta ben de tüp bebek için okadar iğneyi yemezdimm. çünkü bizde herşey normal yani bir nedeni yok azonun sadece bu test değerimiz düşük demekki üretim yok yani içerde bir sorun var. ahhh bu doktorlar para için hemen kesip biçmek istiyorlar...

Insallah en kisa zamanda rabbim sanada nasip etsin canimmmm.

En son teste birsey cikmadi ama bakalim artik.
Allah razi olsun canimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…