canım bu celalettin hocanın adını burdan duydum.branşı dahiliye.erkek kısırlığını nasıl tedavi ediyo aklımda soru işaretleri kaldı
çok sağol canım.inşh olucam daha güçlü...
dün geceden beri aklıma takılan beni rahatsız eden başka birşey var malesef bende kist var göğümde ve 3 yıldır baktırmıyorum.
eşim sende muayene olcaksın diye tutturdu ya sonuçlarım iyi değilse de anneme bakacak tek kişi benim nasıl bu kadar şeyi kaldırırım
sıkıntısı düştü bana.
yarın profla görüşücek eşim annemden sonraki randevuyu bana almış....
Allahım sana şu Cuma hayırlı gün hürmetine bana çıkış kapısı göster...
merhaba canım.
bende burda duydum adını.biz ankarada yaşıyoruz.tedavimiz burda sürüyor.varikosel ve azospermi var bizde.haftaya cumartesi ameliyat olcak eşim.
istanbula tedavi için hiç gitmedik biz.hiç tanışmadık celalettin hocayla.sonuçta büyük şehirde yaşıyoruz burda tedavi olalım istedik.
dahiliye doktoru olması bendede soru işaretleri bıraktı ama burda çok tedavi olan arkadaşlar var.ve çok memnunlar.
canım bu celalettin hocanın adını burdan duydum.branşı dahiliye.erkek kısırlığını nasıl tedavi ediyo aklımda soru işaretleri kaldı
ayyyyyy ne güzelllll ilk önce okuyunca hala savaşıyorsun sandım.demek meleğine kavuştun sen.inşallah ben ve burdaki arkadaşlarımda senin kadar şanslı olabiliriz.
senin adına çok sevindimmmmmmmmmm.
bu mesajı yazdığım arkadaş istanbulda yaşıyor o yüzden yazdım.
sizdede hem varikosel hem azospermi varmış.bizdede aynı şeklide 3 kez yaptırdık testi 1 tane bile sperm çıkmadı.azospermi kromozonlara bağlı demiştin değilmi.
bizde kromozon analizi sonucunu tam 23 gün bekledik.öldüm sonuçlar çıkana kadar.allah şükür bi sıkıntı çıkmadı.hormon değerleride normal.tese yapsak sperm çıkabilir.olasılık yüksek ama teseyi ilk aşamada önermem dedi doktor.haftaya cumartesi varikosel ameliyatı olcak eşim.önce bi onu halledelim, sonrası için umutluyum dedi.
ameliyattan 6 ay sonra test yapılcak.teste yakın beni tüp bebeğe hazırlıcaklar.eğer sperm çıkarsa hemen tüp bebek yapılcak.
inşallah ameliyat iyi geçer.
inşallah sperm çıkar.
inşallah tüp bebek işlemi yolunda gider.
inşallah hamile kalabilirim.
inşallah bebeğim bana tutunur ve anne olabilirim.
işte önümüzdeki 6 ay bu İNŞALLAHLARLA yaşıcam ben.
rabbim hayırlısını nasip etsin.bu günümüzden geri koymasın tabi.
bende ankaradayım canım.burdan kalkıp istanbula gitmek ne kadar doğru bilemiyorum ama memnun olanları okuyunca acaba diyorum.
ankarada nerde oluyorsun tedavi
ben o kadar araştırdımki, o kadar okudumki anlatamam.eylülde öğrendik biz daha.
biz genart tüp bebek merkezine gidiyoruz.hocamızın adı üroloji doktoru müfit günel.ankarada genart dahil en iyi 3 tüp bebek merkezinde görev yapıyor.branşı erkek infertilitesi.sadece bu tarz hastalala uğraşıyor.biz çok memnun kadık.
o kadar araştırıyorumki anlattığı, dediği şeyler hiç kafamda soru işareti uyandırmadı.
tavrı, tarzı da çok hoş.eşim çok rahat etti.
ameliyatımızda kendisi genartta yapacak.şimdilik memnunuz.ayrıca bize varikosel hastası çocuk sahibi olmaz diye bişey yok.bende varikosel hastasıyım ve 2 çocuğum var dedi.rahatladık biraz.
umutluyuz şimdilik doktorumuzdan memnunuz.inşallah rabbim yardım eder, şans yüzümüze güler.
siz nerde tedavidesiniz.???
İnşallah arkadaşım ben 9 yıllık evliyim 7inci senede evladıma kavuştum inanın herzaman dua ediyorum bütün evlat isteyenlere
gözün aydın canım.rabbim acısını göstermesin.hayırlı evlat olur inşallah.evet rabbim tüm isteyenlere versin.o ol derse olur.
bende çok araştırmıştım.2 kez cinnahta anatolia da 3.de gopta maya tüp bebekte yaptırdık.bi kez daha yaptırırsam yine mayada yaptırırım.
genartta cinnahta değilmi
evet varikoselin hiçmi hiç faktörü yok.ameliyat olmanızada gerek yok bence.ya genetik faktörler yada inmemiş testis sebepleri.
çok sağol teşekkür ederim.annemle ikimizdik hastanede birde güle oynayadık çıkışta ne yapıcağımızı konuşuyorduk...çok olumlu gittik aslında...
Allahım inşh onu bana bağışlasın bir olacak elbette kimse ölümsüz değil ondan geldik gene ona gidicez...
bende var kist 3 senedir baktırmıyordum.şimdi beni korku saldı anneme bakacak tek kişi benim ama ya bende de varsa diye.
eşim ısrar ediyor yarın gidelim sana da baktıralım diye.annemin derdindeyken kendime derdime düşmek...
çok zor ya ağlayarak ben şuan buraya bunları yüreğim bilseniz sıkıştı sıkıştı patlıcak sanki...
herkese hayırlı cumalar.... Kimin ne derdi var ise Allahım dermanını versin.. Hasta olan insanlara zor durumda olanlara açlara miskinlere kimsesizlere Allahım bu günün yüzü suyu hurmetine yardım eylesin...kimseyi evlatsiz bırakmasın ... Tum dualarımızı kabul eyle Allahım Amin...
herkese hayırlı cumalar.... Kimin ne derdi var ise Allahım dermanını versin.. Hasta olan insanlara zor durumda olanlara açlara miskinlere kimsesizlere Allahım bu günün yüzü suyu hurmetine yardım eylesin...kimseyi evlatsiz bırakmasın ... Tum dualarımızı kabul eyle Allahım Amin...
kızlar
kızlar çok üzgünüm çok fenayım.bunları buraya yazmam ne kadar dogru bilmıyorum.
Malesef annemle ilgilı sonuçlar çıktı gögüs k... Yazamadım bile
ameliyat olcak yakın zamanda da kemoterapi.
Güçlü olmak zorundayım ama bazen çok zor.çok inançlıyım allahım büyük
inşh atlatıcaz.lütfen dualarıma ortak olun.
canım benim bugün doyasıya ağla için rahatlasın sonra güçlü olma zamanı.
sakın baktırmamazlık yapma baktır senin yaşın genç içini ferah tut olmaz öyle bişey bu düşünceyle git doktora
annene sen en güzel şekilde bakarsın ama aklında sorular ile boğuşmaktansa doktor kontrolünü ol
canım seni çok iyi anlıyorum anneler bizim için çok değerli ve kıymetli Allah büyük atlatacaksınız bu zor günleri ben inanıyorum
canım çok geçmiş olsun.rabbim acil şifalar versin. bu illette tek önemli şey moral.sen moralini yüksek tutarsan anneciğinde iyi olur.ama senin içinde tedbirli olmakta ve erken teşhiste önemli.kendinide ihmal etme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?