Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba Canlar;

Biz artık ameliyat saatimizi bekliyoruz.yarın 11 gibi hastanede olucaz 13:00 ameliyata alınacak ANNEMMM....

Dilerim Allahım hayırlı yazılar yazmış olsun bundan sonrası inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer...

Okuyan okumayan gönlünüyle yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Tekrar hepinizden Allah razı olsun benim için annem için ne dilediyseniz bin katı sizin olsun.

Allahım hiçbirinize bu hastalı bunun türevlerini şühpesini bile geçirmesin aklınızdan....

Uçubirarada ;canım ;

Göremedim kusura bakma yazını anca vaktim oldu.Canım her kist önem arz etmiyor.ultrasyon ve mamaogrofide bakıldı mı?
Kendim içinde dün kontrole gittim mesela ben Eşim duramadı benim için ayrı bir stres oldu ama .Gitmem de iyi oldu bende de bir sürü kist var iri ufaklı 2006 dan beri var en son 2010 da kontrol ettirmişim.lanlar daha büyümüş yenileri çıkmış ama şuan için zararsızlar ama annemde böyle bir durum çıktığı için artık 6 ay bir kontrol şart.

kardeşindekiler nasıl canım mutlaka ultrasyon kağıdından tanısı var altında ne yapılmasıda yazması lazım.Ne bilgim varsa yardımcı olmaya hazırım canım.Dilerim önemli birşey değildir.

kızlar başa gelmeden bilinmiyor ama lütfen sizlerde ve annelerinizede mutlaka yılda 1 defa ultrasyon ve annelere mamografi çektirin.Çünkü artık her 5 kişiden biri bu hastalıkla mücadele ediyor.Başında fark edin inşh.

Allaha emanet olsun hepiniz.......

Eşim de bildiğimiz bir problem yok. Bebeğimiz 47 xxy. Yani bebeğimiz ilerde azospermi hastası olacak. Yani evlenirse, eşinede bilerek bu sıkıntıları yaşatmış olacağız....

Canım emin ol burdaki hiç bir arkadaşımız eşleri yüzünden sıkıntı çekmiş olduğunu düşünmüyor,senin oğlunun eşide eminim öyle düşünmeyecektir,sadece evlenmeden önce bu sorunu ona söylemeniz yeterli, kararı kendi verdikten sonra bir sıkıntı olmaz.
Birde ben bir yazı okudum,47xxyli erkeklerde yaş ilerledikçe sperm üretimi duruyormuş 17li,18li yaşlarda azda olsa sperm üretimi oluyormuş,sizde o yaşlarda doktora giderek olan spermleri dondurtabilirsiniz böylelikle tüp bebek yapılarak çocuk sahibi olabilirler.
Ne yapmaya karar verdiniz.

pıtırcıkkk canım ben derman arkadaşın duasını okudum Allah kabul etsin... bu hafta vize haftası ders çalışmaktan canım çıkıyor

listede biraz geri kaldım ama vizler bitsin 2-3 güne hepsini tamamlarım... sen nasılsın kontrolünüz yaklaştımı??

Son düzenleme:

Allah mutluluğunu daim etsin canımmmm
inş bebişinlede tatlı tatlı uykulara daldığın günleri anlatırsın bir gün...amin.

canım mutlu haberler var inşşşş kontrole gidenlerden....

hayırlı olsun tedaviniz.
inş kullanacağınız iğne ve kürler sayesinde diğer kontrolünüzde nazlı spermleri görürsünüz.

sabır ve dua ile inş bu derdin üstesinden hepimiz geleceğiz canım.
sakın ameliyat için acele etmeyin.
gerek duyarsa celalettin hoca söyler zaten .
ama normal çıkış inş olacaksa tese ile eşine zarar vermeyin ....
sabır acıcık daha sabır.
inş hepimiz teker teker bebişlerimizden bahsedeceğiz bu topikte.
adını eşi azosperm olanlar yerine çocuğu olanlar topiği koyacağız inşşşşşşş............

Cok sagol canim peki bu rapor nasil cikartiliyo sarti falsnmi var bu konuda hic fikrim yok

Eşim de bildiğimiz bir problem yok. Bebeğimiz 47 xxy. Yani bebeğimiz ilerde azospermi hastası olacak. Yani evlenirse, eşinede bilerek bu sıkıntıları yaşatmış olacağız....
Canim senin cocuk buyuyup evleninceye kadar tip oyle bir ilerler ki sac kilindan sperm uretirler. Sen simdiden bunlari dusunup canini sikma. Ben esimin azospermi oldugunu evlenmeden oncw biliyordum. Bir an bile dusunmedim sikinti cekerim diye. Biz azo esleri, kocalarimiza cok duskunuz. Allahin izniyle bizlerde bu donemleri atlatacagiz. Sevgimiz de yanimiza kar kalicak...

iyiyim tatlım sen nasılsın?

ah canım benim geride değilsin.daha okumayanlar var.....
Allah zihin açıklığı versin inş.
yetişiemediğin yerde okurum canım yerine duaları . sıkıntı etme .sınavlarını ihmal etme
hangi bölümde okuyorsun?
derslerinde başarılar diliyorum canım.

canım kapsüllere başladık işte.
her 10 günde bir eşim ersel beyi arıyor.
ikinci 10 gün yarın doluyor .
yarın eşim ersel beyi arayacak .
bakalım ne diyecek...

canım yarın inş annen ve senin için en hayırlısı olur.
bütün kalbimle dualarım yanınızda.
RAbbim yardımcınız olsun.
inş herşey hayırlısı ile düzelecek.
moralini yüksek tut tatlım.

selam kızlar nasılsınız

slm tatlımmmmmmmmmmmm
,

nasılsın?

slm tatlımmmmmmmmmmmm
,

nasılsın?[/QUOTE]
iyiyim canım teşekkür ederim tatlım eksik duam varmı diye bakıyordum ama geçmişi okuyamadım sana zahmet varsa eksiğim beni bilgilendirirmisin

300 bin ‘’ Ya Hayy C.C .‘’ çekilirse hasta Allah ın izniyle şifa bulur.

Allahü teâlânın Esmâ-i hüsnâsından (güzel isimlerinden). Dâimâ hayât sâhibi ve diri olan, hep var, varlığı ezelî ve ebedî (sonsuz) olan.
Ya hayy ismini zikreden kişinin ömrü uzun ve afiyette olur. Hastaysa şifaya kavuşur.

Arkadaşlar herşeygüzelolcak arkadaşımızın annesi için 300 bin ‘’Ya Hayy c.c. ‘’ zikrini başlattık.. katılmak isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Okuyabileceğiniz sayıyı da belirtirseniz sevinirim.

Pıtırcık_43 ……………… 21.000 ……..=okudu
Mercan2011 ………….. 5.000 ………=okudu
Balım1905 ……………. 12.050 ……….=okudu
Sonsuz__ …………….. 5.000 ………=okudu
Sonsuz__ un annesi ….. 2.000 ………=okudu + 3.000 okuyacak
Cemrem29 ……………. 5.000 ………=okudu
Alev99 ……………….. 5.000 ………=okudu
Aruna …………………. 5.000
Ucubirarada …………. 7.000 ………=okudu
Ese44 …………………. 5.000
Tülay_20 ………………. 5.000 ………=okudu + 2.000 okuyacak
Eda09 ………………….. 5.000 ……..=okudu
Flzask2003 ……………… 5.000 …….=okudu
Bengusuu ………………. 5.000
Ervae ……………………. 5.000
Ecrin_bebek ……………… 5.000
Papatyayarim ……………. 5.000 …….=okudu
Derman ………………….. 5.000
Yase2 …………………….. 8.000 ……=okudu + 15.000 okuyacak
Esma …………………….. 1.000
5816bursa ……………….. 17.000 ……=okudu
Sayes …………………….. 4.000 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……….. 5.000
Doğadandeva …………….. 5.000 ……….=okudu
Yeşil034 …………………. 4.000 ………=okudu
Denizbulutu ………………. 1.000 ………=okudu
Huzuryolu ………………. 5.000 ………=okudu
Umut99 …………………. 1.000
Esmerimyarim ………….. 3.000 ……..=okudu
Lamyay …………………… 5.000

TOPLAM : 191.050 OLDU ARKADAŞLAR….
KALAN : 108.950
ARKADAŞLAR KATILMAK YADA OKUMAK İSTEYEN VARSA CUMAYA KADAR OKUYUP SAYIYI TAMAMLARSAK SEVİNİRİM.

slm tatlımmmmmmmmmmmm
,

nasılsın?
iyiyim canım teşekkür ederim tatlım eksik duam varmı diye bakıyordum ama geçmişi okuyamadım sana zahmet varsa eksiğim beni bilgilendirirmisin[/QUOTE]

canım telde sanırsam paptyayarim ve darmannn ı söylemiştim .
okudun sanırsam
ecrin23 arkadaşımızın listesini yayınladım dün...
bir o eksik sanırsam......

canım telde sanırsam paptyayarim ve darmannn ı söylemiştim .
okudun sanırsam
ecrin23 arkadaşımızın listesini yayınladım dün...
bir o eksik sanırsam......[/QUOTE]
evet canım ecrin arkadaşımızın duası eksik ben şimdi okurum okudu yaz birtanem Allah kabul etsin Rabbim en yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah arkadaşımıza

sağol canım inş yetiştiririm... ilahiyat ta okuyorum %100 arapça bir bölüm o yüzden çok zorluyor.. ama şu lem yelid içimi çok ferahlatıyor..arkadaşlardan doğum yapanlar oldu yanlarına giderken yol boyu kendim için bile değil diyer arkadaşlar için çekiyorum.. sanki yüreğimde ki ağırlık hafifliyor... ayrıca önümüzde ki haftada kontrolumüz var bide onun heyacanı... biz bide elimize arı sütü geçti fazladan onu kullandık bakalım nasıl etki etmiş bide canım listede sizin tedaviye başlama ayınız eksik yazarsan onu ekleyeyim..

canim duani okudum.guzel allahim esine sifa versiin.sifasini verip katindan hayirli saglikli evlatlar versin bos eviniz cocuk sesleriyle dolsunn.

bir an once kucagina almayi kokusunu koklamayi nasip etsinn.

canim yarin rabbim yardimciniz olsun.dua edicem cuma saatinde annen icin
daha fazla okumak isterdim ya hayy islerim bu hafta cok yogundu.yuce rabbim
biliyor dilegimizi sayi tamamlanmadu ama niyetimizi biliyorr.kalbimiİ icimizi bilen o
kabul etsin.annene sifa olsunnn okunanlar.

bana gelince bu hafta kardeslerimin rahatsizliklari cok uzdu beni hic beklemedigim anda duydum
gogusunde kist kontrol edilecek 6 ayda bir kontrol yapilacak demis doktor.dun ve bugunde kucuk kardesim rahatsizlandi
onunda karaciger enzimleri yuksek cikti.rabbim dermansiz dert vermesin tedavi olacak.cok zor bir hafta iste imtihan
haftasiymis bu hafta kardeslerimin.bilemezdim bu hafta ya safi kardeslerimide sifa olucagini.her hafta okumaya devam edecegim burada

pitircigim yazdigin gibi cocugu olanlar formu olana dek hep okuyacagimmm.

yarinn dualarimda anneciginnn.hersey cok cok guzel olucakkkkkkk.

7aylık evlimiz canım. Azospermi sebebimiz çift taraflı inmemiş testis. Eşim 12 yasında ameliyat olmuş. Biri tekrar kanala çıkmış. Ben 29 eşim 31 yaşında.

herkese hayırlı akşamlar eşimin iğnelerini kullanmaya başlayalı 2 haftaya girdik. son iki iğne yanma yapmaya başladı acaba sizin eşlerinizde de aynısı oluyor mu merak ettim :26:cevaplarsanız sevinirimmm zarar mı veriyor diye düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…