Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ALLAHIM Kaldıramayacağım yükü taşıyamayacağım derdi çekemeyeceğim çileyi gidemeyeceğim yolu aşmayacağım engeli veremeyeceğim cevabı yiyemeyeceğimiz lokmayı konuşamayacağım sözü duyamayacağım sesi gidemeyeceğim mekanı giremeyeceğim gönlü kavuşamayacağım aşkı verme bize ey RABBİM HAYIRLI CUMALAR

cnm inşlh anneciğinin ameliyatı kolayve başarılı geçer bi an önce şifasına kavuşur.....
cnm sen kalçadan yapıyordun galiba evet bazen benim eşimde diyo çok yakıyo diye bide cnm iğneden sonra buz kompresi yap hani buz torbası veya başka bişey varsa onu koy bikaç dk. beklesin o iğne yeri bidahakine yumuşak oluyo iğne daha rahat giriyor belki biliyorsundur..

herkese hayırlı cumalarr
bu mübarek günde hasta olanlarA ŞİFA dertli olanlara DEVA borçlu olanlara EDA nasip etsin mevlam
içimizdeki ne dualar ne dilekler ne arzular varsa hayırlısından mevlam nasip etsin inşlhh kaldıramıcamız yükler yüklemesin yaradanım...

hayırlı cumalar arkadaşlar Rabbim hepimizin gönlünün hayırlı muradını versin bu mübarek gün ve saatlerin hatırına.bu arada arkadaşlar safer ayına girdik bu aydan sağ salim kazasız belasız çıkabilmek için hergün 100defa salavat 100 defa la havle vela kuvvete illa billahilaliyyülaziym tesbihini çekmeyi unutmayınız

sanada hayırlı cumalar cnm evet safer ayında rabbim kazadan beladan korusun her namazın ardından çeksek salavat 100 den fazla olur... nasılsın cnm

canım inşallah annen sağlıklı olarak çıkacak bu ameliyattan tüm dualarım sizinle içini ferah tut Allah yardımcınız olsun

Bir genetik uzmanı ile görüşüp, etraflıca konuyu öğreneceğiz. Sonra karar vereceğiz.
Çok kafamız karışık...
İnternette biraz baktım. Bazı fiziksel değişiklikler de oluyormuş.
Göğüs büyümesi, küçük testis ve penis, uzun kol ve bacaklar, okuma konuşma güçlüğü...

neyse...

merhaba arkadaşlar...
yarın öğlen 12.30 da varikosel ameliyatı oluyor eşim.
korku,heyecan, umut, sevinç, endişe... herşey birbirine karıştı.
eşimin ameliyat olacağına üzülüyoruz tabi ama spermlere kavuşabilme ihtimalide sevindiriyor tabi bizi.

6 aylık bir bekleyişe start veriyoruz bakalım.6 ay sonra yaptırcaz testimizi.
inşallah son 6 ayımızdır ve inşallah hepimizin imtihanına sayılı günler kalmıştır da biran önce kavuşuruz kuzucuklarımıza.

dularınızda bizide anarsanız sevinirim.
bu mübarek günde rabbim herşeyi hepimizin gönlüne göre versin.amin.

canim ben hersey güzel olacak annesi icin 8000 ve 15000 almistim 3000 daha okundu toplamda 26000 okuduk rabbim sifa versin insallah en kisa zamanda atlatir allah yardimcilari olsun

bbmm;32937077]canım öncelikle göz un aydın olsun çok güzel ilerlemiş durumunuz sana sormak istediğim bişey var siz altı aydır tedavi goruyormusunuz ya tedavinin başından berimi menegon igneleri vuruluyisunuz bizimde dokuz ay oldu tedaviye baslayali ama menegon ignelere baslayali iki ay oldu haftaya salı dr gitcez bakalım ne olacak merak ediyorum

iyi günler canım kusura bakma anca cevap yazabildim biz tedaviye başlayalı 6 oldu ama eşim iğneleri 2 aydan beridir vuruluyor dr bize verdiği prengli iğnesi eşim o iğneyi birde ersel beyin ilaçlarını kullanıyor monegonu sperm çıkışı olduktan sonra vereceğim demiş eşimin fsh düşüktü yükselmeye başlamış eğer 11 yada 12 olduğu anda tüp bebek tedavisine başlayacağımızı söyleyecekmiş bakalım hayırlısı inşallah yüzümüz güler ersel beyde eşime çok erken sperm tahlili yaptırdığını kendisinin verdiği ilaçlar birde iğneler tamamen bittiğinde tahlil yaptırsaymıştı daha iyi olurmuştu ama olsun sonuçta içimiz rahat etti boşa kürek çekmemiş olduğumuzu anladık .....inşallah ama inşallah haftaya salı dr gittiğinizde hayırlı haberler alırsınız bu dertten sizde kurtulursunuz

canim allah yardimciniz olsun.insallah bu ameliyat esine sifa olur.6ayda hayrili haberler vermen dilegiyle.buradaherkes
dualarimda yarin esin icin 1000 ya safi okurumm.gonlunu ferah tut en kisa surede meleklerine kavusman dilegiylee.aeo

canim allah yardimciniz olsun.insallah bu ameliyat esine sifa olur.6ayda hayrili haberler vermen dilegiyle.buradaherkes
dualarimda yarin esin icin 1000 ya safi okurumm.gonlunu ferah tut en kisa surede meleklerine kavusman dilegiylee.aeo

ayy canım saolasın.çok teşekür ederim.inşalllah 6 sonunda herşey muhteşem olur.

aranıza yeni katıldım. eşimde azospermi var varikosel ameliyatı oldu sonuç değişmedi. geçen ay kaan hocaya gittik tese öncesi ilaç tedavisi uyguluyorum dedi. ilaç tedavisinden sonra sonuç değişmedi. pregnyl 5000 iğnelerden haftada 2 defa yaptırıyoruz ama kafam çok karışık 3ay devam edecek sanırım bu iğneler tese olsak acaba bu kadar beklermiydik bilemiyorum

cnm ben ecrin23 arkadaşımızın lem yelidlerini okuudum herşeygüzelolacak arkadaşımızın annes için de 5000 ya hayy okudum Allah kabul etsin

Üzülerek hoş geldiniz diyorum.
Umarım burdan ayrılışınız da göbüşünüzde bebişiniz ile birlikte olur.

Canım öncelikle senin profiline baktım seninle hemşeriyiz sanırım.
Daha önce bizde Kaan Aydos a gitmiştik ama ilerleme kaydedemedik.
Şu anda Biz İstanbulda Celalettin Peru ya gidiyoruz.
Bizim sorun hipogonadizm.Ama bu doktor diğer azosperm grupları ilede ilgileniyor
Hatta burda bir arkadaşımızın eşi de bu doktor da tedavi gördü ve varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra çıkışları başladı
İğne tedavisi ve bunun yanında bitkisel destek ile tedavi görüyoruz
Size tavsiyem bu doktorla irtibata geçmeniz.
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.

inşallah canım birde g-5 macunu bitince tekrar veriyor mu dokror:26:

cevapladığın için sağol canım evet kalçadan yapıyorum inşallah bir sorun yaşamadan sonuca ulaşırız :26:

Allah yardımcınız olsun inşallah ameliyatınız acısız ağrısız ve sorunsuz geçer spermlerinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…