OKUDUM CANIM allah KABUL ETSİNPAPATYAYARİM İÇİN 70 BİN LEM YELİD
FLZ01 İN EŞİ ------ ARUNA ------ BENGUSUU ----- PAPATYAİNCİ ------ECRİN_BEBEK ------- EDA09 ----- ESMA ------
FLZ01 ------ GULERİM ------SONSUZ__ -------- UMUT99 ------ YASE2 ------- ZAMAN DAN HABER BEKLİYORUZZZZZ
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak. Arkadaşımızın eşinin cumaya kontrolü var inş hayırlı haberlerle döner..
1 aralık Pazar dan ------------------- 3 aralık Salı saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300 .=okudu
Durudenizderya ...=2260 =okudu
Ucubirarada . =2182 ..=okudu
flz01 in eşi =2182
Alev99 ..=2182 .. ..=okudu
Lamyay .=2182 =okudu
Nilda015 .=2196 .=okudu
Aruna =2182
Balım1905 .=2182 .=okudu
Ervae =2182 ..=okudu
Bengusuu ..=2182
Doğadandeva =2182 ..=okudu
Papatyainci =2182
Papatyayarim =2162 =okudu
Ecrin23 .=2182 .=okudu
Ecrin_bebek ..=2182
Eda09 =2182
Ese44 =2182 .=okudu
Esma .=2182
Esmerimyarim ..=2182 .=okudu
Flz01 . =2182
gulerim .=2182
huzuryolu .=2182 ..=okudu
İlkbahar_ilkbahar .=2182 .=okudu
Mavimenekşe =2182 ..=okudu
Pıtırcık_43 =2168
Sonsuz__ ..=2182
Umut99 .=2182
Yase2 =2182
Yeşil34 .=2182 ..=okudu
Dermannnn .=2182 .=okudu
Zaman .=2182
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
Merhaba, 1 yıl tedavi sonunda nasıl bir gelişme oldu canım? Sizin azospermi nedeniniz nedir? Insan sanırsızlanıyor, bir de tedavinin işe yarıyor olduğunu bilmek de umut verir insana.
merhaba canımmmm.
1 yıl önce bize imkansız denmişti.
sperm değil hücre bile çıkmaz denmişti.
sertoly cell sendromu canım
testis kaynaklı azo sebebimiz.
1 yıl önce ilk üç ay celalettin hocayla başladığımız tedavinin ilk üç ayı testis hasarını düzeltmek oldu.
küçükken eşim bir kaza sonucu testisten darbe almış.bir darbenin hasarı birde 2 tese ameliyatının hasarı vardı.
3 ayın sonunda asıl tedviye başladık RAbbimin izniyle.
şimdi hücre çıkışları var ve her geçen gün artıyor şükür.
anlıyacağın canım gerilemiyoruz şükür ilerliyoruz.inş tedavilerimiz başarıyla sonuçlanır ve sperm çıkışları da görürüz ..
inş bütün azolulara ümit olursak ne ala canım.
çünkü bu tedavide moral ve ümit çok önemli.
sizin azo sebebi neydi canım?
RAbbim hepimizin yardımcısı olsun.amin.......16:
merhaba arkadaşlar...
yarın öğlen 12.30 da varikosel ameliyatı oluyor eşim.
korku,heyecan, umut, sevinç, endişe... herşey birbirine karıştı.
eşimin ameliyat olacağına üzülüyoruz tabi ama spermlere kavuşabilme ihtimalide sevindiriyor tabi bizi.
6 aylık bir bekleyişe start veriyoruz bakalım.6 ay sonra yaptırcaz testimizi.
inşallah son 6 ayımızdır ve inşallah hepimizin imtihanına sayılı günler kalmıştır da biran önce kavuşuruz kuzucuklarımıza.
dularınızda bizide anarsanız sevinirim.
bu mübarek günde rabbim herşeyi hepimizin gönlüne göre versin.amin.
aranıza yeni katıldım. eşimde azospermi var varikosel ameliyatı oldu sonuç değişmedi. geçen ay kaan hocaya gittik tese öncesi ilaç tedavisi uyguluyorum dedi. ilaç tedavisinden sonra sonuç değişmedi. pregnyl 5000 iğnelerden haftada 2 defa yaptırıyoruz ama kafam çok karışık 3ay devam edecek sanırım bu iğneler tese olsak acaba bu kadar beklermiydik bilemiyorum
inşallah canımbirde g-5 macunu bitince tekrar veriyor mu dokror:26:
S.a canim ben ecrin23un lem yelidini okudum ve herşey güzel olacak arkadasimizin annesi içinde 5000 Ya hayy (c.c.) okudum Allah kabul etsin ..
Canim yeni listeyi göremedim ecrin bebek icinmi?
Canim özel olacak ama :18:43 yazmissin kutahyalimisn sen
Hepinize hayırlı geceler,
Sizlere bir şey sormak istiyorum, acaba bilenler yardımcı olabilir mi bize?
Yaklaşık 2,5 - 3 ay önce Celalettin hoca da tedaviye başladık, Haftada iki defa pregnyl 5000 - haplar ve sonrasında sertoli ve leydig kullanıyor eşim. Birde her ayın ilk haftası antibiotikleri eşli olarak kullanıyoruz.
Eşim bu güne kadar 24 tane iğne vurundu , leydig ve sertolinin bitmesine de 1 hafta kaldı.Bu durumda olan arkadaşlarımıza hoca ne söyledi acaba.Biz kimi arayıp bilgi alalım...
Allahın selamı,rahmeti,şifası üzerinize olsun.hala buralardayz.dün ilaçların dozunu azaltmaya başladılar,haftaya iğneyi kesecekmiş.seni bekletebildgm kadar bekletecegm dedi doktor.bende bi anda kanamam ve suyum falan gelir diye korkuyorum.burada böyle çok örnek oldu.Allaha emanet bekliyoruz.lütfen hayatınızın ve birbirinizin kıymetini bilin.sağlıkla kalın.dualarınız için Allah hepinizden razı olsun.
Bizimki inmemiş testis kaynakli canim. Ersel bey telefonda sizde sertoly cell only sendromu var dedi. Ama esimde de 930.000 immatur germ hucre cikti. Hayirlisi olur insallah bu tedavi. Köru körüne ameliyat olsun istemem esim. Ama tedavide ise yarayacak mi diye de endiseleniyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah.
Merhabalar
Gulerim icin Lem Yelid leri okudum canim
Hersey guzel olacak icin 2000 daha Ya Hay okudum eklersin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?