bembeyaz bi istanbul sabahından herkese hayırlı günlerrrrrr dün gece yağmaya başladı ama fazla değildi sabah uyanınca bi baktım heryer pamuk gibi bembeyaz olmuş

ve bugn dietisyene gitmem gerekirdi ve dışarı çıktım çok güzel karda yürümek insanın içi huzur buluyo ama bide bu soğukta evi olmayan yakacağı olmayan, sıcak bi, çorbası olmayanlara mevlam yarıdm etsin kimselerin gözleri hüzünlü ve yaşlı olmasın..
evet cnm ya yakınız kısmet olurda biigün buluşup konuşuruz inşlhh ayy cnm hepimize meleklerimzi göndersin mevlam...inşlhhhh
cnm değerleriniz güzel inşlh hocada bu gidişatı beğenip içinize su serpecek görbak
kızlarrrr inşlh bugün güzel haberlerle evinize sıcak yuvannıza dönersinizzzzzzzzzzzzz

cnm çok sevindim bak hoca beğenmiş sonuçları bundan sonrası hep böle umut dolu olun....

cnm geçmiş olsun bende de boyun fıtığı var en kısa zamandA İİ Bİ DR.A GİT İHMAL ETME SEN daha bebşlerinin peşinde koşucaksın iiileş sağlam dur tamma mı
cnm merhaba ne güzel yazmışsın haklısın nerde bı garip görsek elimizin erdiğince yardım etmemmiz lazım... inşlh kimseler sokakta kiimsesiz birileri görmezde bu numarayı aramak zorunda kalmayız inşlhhh......