Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz ALLAH yolunuzu açık etsin canım...kızlar bu akşam yola çıkcaz yarın celalettin hocada randevumuz var bizim buralarda kar yağıyo yollar nasıl bilmiyorum inşallah bi aksilik olmaz işlerimiz yolunda gider güzel haberler alırız heyecan korku duygularım birbirine karıştı ailelerimizden hiç kimse bilmiyo tedavi gördüğümüzü bize dua edin canlarım..
kızlar bu akşam yola çıkcaz yarın celalettin hocada randevumuz var bizim buralarda kar yağıyo yollar nasıl bilmiyorum inşallah bi aksilik olmaz işlerimiz yolunda gider güzel haberler alırız heyecan korku duygularım birbirine karıştı ailelerimizden hiç kimse bilmiyo tedavi gördüğümüzü bize dua edin canlarım..
Kizlar yumurta toplama islemi nasil oluyir. Agrili bisey mi. Ertesi gun isime gidebilir miyim
günaydın canım
çok haklısın hemen varikosel ameliyatı olduk güya %50 şansımız vardı sonuç ne oldu kocaman bir sıfır. ama en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir dediğin gibi. ayrıntılı spermiyogram yaptırıp en azından sonuçları celalettin hocaya göstermek lazım ne diyecek test için randevu almak mı lazım? bide hafta sonu çalışıyorlar mı eşim öğretmen izin alması zor oluyor. hafta sonu testi çalışıyorlarsa bizim için daha iyi olur...
canım eşimde öyle bir çocuk sevgisi var ki anlatamam eminim herkesin öyledir ama sürekli ağlayan bir çocuk bile onun kucağında susup gülücükler saçmaya başlıyor etrafına onu öyle görünce içim çok acıyor. bir an önce sonuç almak istiyor ama ona azosperminin uzun bir süreç olduğunu anlatamıyorum bir türlü. celalettin hocaya en azından sonuçlarımızı göstermek istiyorum ve bir kere eşimi görüştürmek istiyorum. inşallah hayırlısı olur.
bu arada seni face de buldum mu bilmiyorum msj da atmıştım umarım sensindir :)
ekledim canım ama bir kaç eksik var 1-hocada ki ilk sperm testiniz hücre olarak nedir 2-kontrole gittiğinizdeki sperm test sonucu hücre olarak nedir 3- kaç yıllık evlisiniz...
teşekkür ederim canım..rabbim sizin yuvanızıdı çocuklarınızın gülüşmeleriyle doldursun...
canım senide ekledim bir kaç sey eksik 1. kaç yıllık evlisiniz 2- hocadaki ilk sperm test sonucu hücre olarak nedir( bu bence en önemlisi çünkü tedavi aşamalarını takip etmemizde çok işimize yarıyor ) inş bundan sonra yazarsanız tedavinizin aşamalarını memnuniyetle eklerim..![]()
slm arkadaşlar yarın hocada konturolumüz var biz tedavide bir yılı bitirdik
hocaya gitmeden önce kan tahlıllerimizi yaptırdık
inhibin b =9
LH =0.01
FSH =4.81
E2= 64.68
prolaktin =6.17
total tes. =5.11
serbest tes.=10.71
daha önceki fsh,lh ve testesteron değerlerinizi rica edebilirmiyiz?Bizde hocada tedaviye başladık sonuçları şimdiden merak ediyoruz