Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ii akşamlar şu günlerde pek sizinle ilgilenemdim neler yaptınız ne var ne yok zamancım bizde okuyalım sen daha detaylı yazarsan sevinirim

çiçekcim biz arada bir konuşuyoruz onun dışında çok fazla konuşmuyoruz.çünkü artık yolumuzu çizdik nisan mayıs gibi şansımızı bir kez daha deneyecegiz birde tahlil yaptıracagımız zaman konuşuyoruz onun dışında pek konuşmuyoruz çünkü eşim üzülüyo bide konuşsak ne gelecek elden birazda alıştık galiba

çiçekcim biz arada bir konuşuyoruz onun dışında çok fazla konuşmuyoruz.çünkü artık yolumuzu çizdik nisan mayıs gibi şansımızı bir kez daha deneyecegiz birde tahlil yaptıracagımız zaman konuşuyoruz onun dışında pek konuşmuyoruz çünkü eşim üzülüyo bide konuşsak ne gelecek elden birazda alıştık galiba

konus konusma sonucta degisen bisey yok tek üzüldügümüzle kaliyoruz.
canim allahim yolunuzu acik etsin insallah bu denemenizde kavusursun bebegine

konus konusma sonucta degisen bisey yok tek üzüldügümüzle kaliyoruz.
canim allahim yolunuzu acik etsin insallah bu denemenizde kavusursun bebegine
inşallah canım allahım hepimize nasip etsin o duygu allahım nasip ederse olacak.nisanı yada mayısı heyecanla bekliyorum allahım bu sefer inşallah güldürür.

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar allah nasip ederse yarın görüşürüz.....

inşallah canım allahım hepimize nasip etsin o duygu allahım nasip ederse olacak.nisanı yada mayısı heyecanla bekliyorum allahım bu sefer inşallah güldürür.

insallah canim amin
kaan aydos dami olacak esin teseyi nerde dusunuyorsunuz

ii akşamlar kızlar
belginciğim vaybe nisan mayıs gibi anam inşallah bu sefer olur şimdiden dua edelimde olduranda o bulduranda o

merhaba kızlar.artık çok nadiren gelebiliyorum buraya... çünkü içimden olumsuz bişeyler yazmak gelmiyor...yaklaşık bir aydır hep olumsuzluklarla karşılaştık..g.test sonucu eşimde genetik yani kromozom bozukluğu çıktı ...yüzde 20lik şansla m.tese oldu .sonuç malesef hüsran...içimdeki bütün umutlar söndü...tamamen perişan durumdayız...bize tedavi süreciyle yani ilaç tedavisiyle .6 ay sonra tekrardan ameliyat olması gerektiğini söylediler...bu kez yüzde 10 şansla........ama tekrardan artık biz ne bu hastaneye gitmeyi düşünüyoruz nede başka bi yere....çünkü gücümüz yok...arkadaşlar canınızı sıktıysam lütfen kusuruma bakmayın...buradan size müjdeli ve iyi şeyler yazabilmek için neler vermezdim...allah bu yolda hepinize güç kuvvet versin...hayırlı haberlerinizi inşallah sizlerden alırım kızlar..

ebrulii78 seni çok ii anlıyorum canım benim olsa nasılda sevenecektin kim bilir ne hayellerin vardı sabır bacım sabır sabırdan başka elden gelen bişey yok Allah yardımcın olsun ama sen gel dök içini anlat hissettiklerini seni bizden başkası anlamaz

ebru canım kardeşim..........RAbbim sabrınız artırsın................bu işin en dogru yapılan ellerde yapılmasından yanayım belki sizinki dogru yer degildi..........bütün umutlarını tüketme..................gün dogmadan neler dogar...........

zamancım sağol ...inan bu söyledikerin bile bana ne kadar iyi geldi..çok yalnız ve kötü hissediyorum kendimi...neden böyle oldu diye sorup duruyorum hep... neden bizi buldu diye......evet arkadaşım ne hayaller kuruyodum kendi kendime.. ... inan etrafımda hiç kimse yok şu içinde yaşadığım durumumu anlıycak zamancım......allah razı olsun...ama bu durumu ne kadar sürede atlatırım hiç bilmiyorum...

nzymyhn canım çok sağol.. doğru yerde tedavi olmadığımızı bende düşünüyorum...dr a 2.amaeliyatta da bulunmazsa napabiliriz başka seçeneğimiz var mı dedim o zamanda donasyona yönlendireceklermiş...o kadar kızdım ki anlatamam kızlar...ben biraz araştırdım kök diye bişey de varmış hiç ondan bahsetmediler bize ...bu konuda bilgisi olan varsa nolur anlatabilir mi kızlar

iyi akşamlar...........

ebrulim allah hakkınızda hayırlısını versin canım...........yani biz ne desek boş şuanda senin iç düşüncelerin önemli eminim sendede bizim yaşadığımız bir hüsran var yıkım var aynı şeyleri bende diğer arkadaşlarımızda yaşadı kimimiz içimizde daha şanslı çıktı hiç olmazsa olgunlaşmamış olsada sperm çıktı ama sonu yinede negatifti.....biz sıfırı görenler olarak en azımdan kendim için konuşayım çabuk atlattım rabbimin izniyle tabii toparlandım hayat devam ediyor sonuçta rabbim izin verdiği sürece nefes almayada devam edeceğiz.........her şey çocuk değil dileğim bu zor günleri eşinle çabucak atlatabilmen........

espoir bugün spermiogram mı yaptırdınız?inşallah yuvarlak hücredir ,allahım bi umut aldı gidiyo hayırlısını ver....bizdede 0.1 milyon lokosit,0.1 milyon diğer hücre yazıyo...bu testi nerde yaptırdın tüp bebek merkezindemi?

hayir canim yeni yaptirmadik
fakat en son yaptirdigimiz spermiogram ekim sonunda yaptirdi esim tüp bebek merkezinde digerleri hep normal laboratuvardi birde eylül'de ankara'da kaan aydos'un istegi üzere yaptirmistik ve sadece en son yaptirdigimizda lökosit ve diger hücre yaziyordu 0.06 million / ml
onun için size sordum sizce esiminki ne olabilir enfeksiyon mu yoksa dediginiz gibi yuvarlak hücre

insallah canim amin
kaan aydos dami olacak esin teseyi nerde dusunuyorsunuz
tatlım o konuda bizde çok kararsızız ne yapacagımızı bilmiyoruz kaan hoca çok iyi bir dr ama onun merkezi tüpbebekte nasıl bilmiyorum.allahım dogru kararlar vermemizi nasipe etsin

slm arkadaş lar benim eşimde azospermi biz tüp bebek tedavisine başladık allahın izniyle 2 martta transfer var.hiç korkmayın merak etmeyin benim eşim 21 yaşında ve sadece spermogramda 3 tane felan sperm vardı..ara ara spermogrom testi verip spermleri dondurduk.şimdi 35 tane dondurulmuş emriyomuz var.hepside 1. kalite.yalnız ben yumurtalarım çok uyarıldığı için hiperstilimasyon oldum yaşım 20 olduğu için yumurtalar çok uyarılmş.umudunuzu kaybetmeyin.yalnız ben eşime keçi boynuzu kürü ve polen yedirdim sperm sayısı son spermogramda 12 falan çıkyı faydası var heralde

Back
X