Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaş lar benim eşimde azospermi biz tüp bebek tedavisine başladık allahın izniyle 2 martta transfer var.hiç korkmayın merak etmeyin benim eşim 21 yaşında ve sadece spermogramda 3 tane felan sperm vardı..ara ara spermogrom testi verip spermleri dondurduk.şimdi 35 tane dondurulmuş emriyomuz var.hepside 1. kalite.yalnız ben yumurtalarım çok uyarıldığı için hiperstilimasyon oldum yaşım 20 olduğu için yumurtalar çok uyarılmş.umudunuzu kaybetmeyin.yalnız ben eşime keçi boynuzu kürü ve polen yedirdim sperm sayısı son spermogramda 12 falan çıkyı faydası var heralde

Merhaba tupus
insallah transferin iyi geçer bebeklerin sana tutunur.
Moral ve teseli verdigin için tesekkürler.
Sizin yasiniz gençmis ben 28 yakinda 29 olucam esimde 31 yasina giricek.
Esinin az da olsa sonuçta üretim var spermiogramda bir kaç tane çikiyor.
Fakat bizde hiç çikmadi spermiogramda simdiye kadar mecburen esim TESE ameliyati olucak.
Sana sormak istedigim ilk spermiogramda esinin sperm çikisi var miydi yoksa sonrada mi çikis oldu.

selam kızalr
eşim bugün iş için ankaraya gitti gitmişken birde kaan hocaya ugradı ve sonuç artık kaan hoca ona gelmememizi bizim için yapacak bişey olmadıgını iki mtesede sonucun aynı oldugunu söyleyip dosyayı kapattı aslında demin baya uzunca içimi dökmüştüm ama bilgisayar kendiliğinden kapandı ve herşey silindi şimdilik bukadar artık biz bittik
bebegim kayboldu kızlar tamamen yitirdim aglamak kaldı bana acı kaldı yoklugu kaldı dosyayı kapattılar ama benim içimde boşlugu kaldı onun ugruna ugraşmak bile yetiyordu ama o bile kalmadı
kavuşamadan daha kapandı kapılar bebegim tamamen kayboldu artık

ağlarım derdime çare yoktur
annem ben sana kavuşamadım
bir Allah kuluna anlatamam derdimi
sesizce ağladım duyuramadım
derdim dağlar gibi icim hicran
bomboş kaldı kollarım
Allahıma yalvarırım
bilmez kimse bu acıyı
alamadan daha o cennet kokunu
kaybettim seni ben sonzuda dek
kaldım çaresiz bir başıma
derdimi anlatamam bir Allah kuluna
bu derde yokmuş çare cihanda

slm kızlar nasılsınız zamancığım inana çok üzüldüm allah sabrını versin ama ne olur umudunu yitirme sen genede umutla sarıl allaha dua et olacak sen boşver doktorları allahımda imkansız diye bir şey yoktur o isterse olacaktır eminim ben sen hep iyi düşün

kız zaman ne bu böyle ağlattın vallaha allahım bize dermansız dert vermesin bu derdimizin çaresini versin inşallah

selam kızalr
eşim bugün iş için ankaraya gitti gitmişken birde kaan hocaya ugradı ve sonuç artık kaan hoca ona gelmememizi bizim için yapacak bişey olmadıgını iki mtesede sonucun aynı oldugunu söyleyip dosyayı kapattı aslında demin baya uzunca içimi dökmüştüm ama bilgisayar kendiliğinden kapandı ve herşey silindi şimdilik bukadar artık biz bittik
bebegim kayboldu kızlar tamamen yitirdim aglamak kaldı bana acı kaldı yoklugu kaldı dosyayı kapattılar ama benim içimde boşlugu kaldı onun ugruna ugraşmak bile yetiyordu ama o bile kalmadı

zaman canım ne söyleyeceğimi bilmiyorum,rabbim yardımcınız olsun şu mübarek günlerde...

Merhaba tupus
insallah transferin iyi geçer bebeklerin sana tutunur.
Moral ve teseli verdigin için tesekkürler.
Sizin yasiniz gençmis ben 28 yakinda 29 olucam esimde 31 yasina giricek.
Esinin az da olsa sonuçta üretim var spermiogramda bir kaç tane çikiyor.
Fakat bizde hiç çikmadi spermiogramda simdiye kadar mecburen esim TESE ameliyati olucak.
Sana sormak istedigim ilk spermiogramda esinin sperm çikisi var miydi yoksa sonrada mi çikis oldu.

güzelim ilk çıkmadı 2 testte çıktı 6 kez felan test verip spermleri biriktirdik ya ben keçi boynuzu içirdim allahın işi ondan sonra çıktı.dene istersen canım allaH yar ve yardımcımız olsun:Saruboceq:

selam kızalr

allah sabir versin canim
üzme kendini kaan aydos bitti dedi diye umudunu kaybetme
doktorlar ne dese desin allah verirse verir
insallah beklemedigin zamanda gelir

güzelim ilk çıkmadı 2 testte çıktı 6 kez felan test verip spermleri biriktirdik ya ben keçi boynuzu içirdim allahın işi ondan sonra çıktı.dene istersen canım allaH yar ve yardımcımız olsun:Saruboceq:

sagol cevabin için
sizinki sans ne deyim
herkeste normal çikis olmuyor
ben esim kullanmadigi ilaç kalmadi
malesef spermiogramlar hep sifir
esin ne kadar süre kullandi keçi boynuzu kürünü

bomboş kaldı kollarım
Allahıma yalvarırım
bilmez kimse bu acıyı

canım arkadaşım ağlattın beni benim yerime dillendin bu akşam üzme kendini canım lütfen allah büyük ne yapalım elimizden ne gelir allahım sabır versin arkadaşım sabır.

belgin sen nasılsın canım nasıl gidiyor ne yaptınız tekrar rapor çıkartcakmısnız tüp bebek için

canım iyiyim yeniden çıkarmamız gerekiyosa çıkaracagız bakalım hele şu nisan gelsin.yaa sevgi ben çok kararsızım acaba istanbula emre beyemi gitsek çok kararsızım korkuyorum....

harzem canım arkadaşım desteğin için çok teşekkür ederim.....insallah kısa sürede atlatırız canım inşallah....bide şuan ağlıyorum birazdan çıkıcam yazamıcam bişeyler artık baya kötüyüm...zaman canım seni çok iyi anlıyorum...yazdıklarından ne kadar etkilendim anlatamam arkadaşım...allah hepimize sabır ve kuvvet versin...

ah be zamancım yaktın içimi resmen...........

ne seni ne eşini hiç bir söz hiçbir kelime teselli etmeyecek.......ama yüce mevlam peygamber efendimiz HZ. MUHAMMED alehiyselamın miraç gecesinin yüzü suyu hürmetine seninde eşininde yüreğine huzur sabır dayanma gücü versin........sen inançlı birisin bu günleride atlatacaksın rabbimin izniyle inşallahhh.........bu dünyada sadece sen ve eşinin olduğunu unutma eğerki gerçekten seviyorsan ve sen eşini çok seviyorsun yaşamını huzurlu sağlıklı bir şekilde devam ettirmelisin her şey çocuk değil........aramızda çocuk için en çok mücadele eden çırpınan sen vardın bence çok ma çok hak ediyodun anne olmayı ve ben inanıyorumki bunun mükaafatını alacaksın bu dünyada olmasa ahirette inşallah....

metanetli ol kendini çok yıpratma ağlamak çözüm olmayacak içinede atma bu sadece seni hasta etmekten başka bir şeye yaramayacak inanki sağlık herşeyden önemli kendinide yanlız hissetme unutma senin durumunda olan ben ve benim gibi çok kaderdaşın var..........

bazen hiç düşünmek istemesemde ömür boyu anne olmaya hasretliklemi geçecek diye o zaman öyle bir içim daralıyoki nefes alamaz hale geliyorum hemen kendimi başka şeyler düşünmeye zorluyorum anca toparlanıyorum neyseki sık olan bir durum değil .........
rabbim böyle istedi kaderimiz bu ondan gelen herşeye binlerce kez şükürler olsun yazmak istediğim o kadar çok şey varki bu günlük bu kadar hüzün yeter topiğe ........
dilerim allahtan bu dertle uğraşan bütün kulları eninde sonunda alır mükaafatını

ebrulim zaman için yazdığım sözler senin içinde geçerli.........hepimiz aynı dertle baş etmek zorundayız ..........rabbimden sabır sabır sabır istiyorum hepimiz için

bomboş kaldı kollarım
Allahıma yalvarırım
bilmez kimse bu acıyı

zamancigim ne diyecegimi bilemiyorum suan o kadar kotuyumki okuyunca cok kotu oldum . canim umudunu hic bir zaman yitirme rabbim buyuk bir gun sende insallah anne olacaksin hepimiz ayni derdi yasiyoruz ama icimizde hep bir umut oluyo o umudunu sende yitirme canim benimmmmm

selam kızalr

canim benim cok kötü oldum yapma böyle üzülme diyecem ama üzülmemek elde degil biliyorum.sen bakma o doktorun söyledigine o kapatsin dosyayi allahim olsun dedikten sonra olur allah büyük alllahtan umut kesilmez

günaydın kızlar
mevlüt kandilimiz mübarek olsun efendimiz bu gün dogdu efendimizin dogdugu şu mübarek ve özel günde Rabbim inşallah imanımızı arttırsın dualarımızı kabul etsin bizleri dertlerimizle bbaşıboş bırakmasın
kızlar dün için hakkınızı helal edin amacım sizleri üzmek degildi eşim dün gitti ankaraya günü birlik akşamda döndü bende fırsattan istifade anneme gittim annemlede bi komşuya gittik orda aradı eşim söyledi ama anneme bile diyemedim çok üzülüyor bide taşındım şimdi iyice üzülcekti kıyamadım anlatamadım ouyüzdende sizlerle paylaştım hala üzülüyorum kendimi toparlayamadım ama dünden daha iyiyim inşallah zamanla dahada iyi olucam
sonuçta Allah ol derse olur ama sebebler dairesinde imkansız gözüküyor napalım elden bişey gelmiyor
ben şunu denemeye karar verdim sabah namazından sonra hiç konuşmadan ard arda yusuf ve meryem surelerini okucam 3 cuma buşekilde okucam bakarsınız olur Allah büyüktür

Back
X